Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31341 - 31360 Napsat příspěvek

pepo

Bol si na dámskej jazde? :D

Keby nemám Vianočný večierok, tiež zoberiem nejakú ženskú a idem na to tiež...
656628
Bol si na dámskej jazde? *:D* Keby nemám Vianočný večierok, tiež zoberiem nejakú ženskú a idem na to tiež...
pepo
0 0
reagovat
Mě tam sra*a ta rodina řeckých spisovatelů nebo co to bylo. :D
656627
Mě tam sra*a ta rodina řeckých spisovatelů nebo co to bylo. *:D*
0 0
reagovat
Ona ta trojka už je trochu jiná, když J & C poslala proti sobě. Já si z toho odnesl, jak se Céline začala destabilizovat, kdykoliv se malinko otřesou obrysy její vytoužený budoucnosti - to není o otevírání očí, to je varování 8)
656625
Ona ta trojka už je trochu jiná, když J & C poslala proti sobě. Já si z toho odnesl, jak se Céline začala destabilizovat, kdykoliv se malinko otřesou obrysy její vytoužený budoucnosti - to není o otevírání očí, to je varování *8)*
0 0
reagovat

Before - nejlepší díl

Jednička, když mi bylo 20. Dvojka, když jsem objevil životní lásku. Některých částí trojky bych se dočkat nechtěl. Celkově nejgeniálnější trilogie :+
656624
Jednička, když mi bylo 20. Dvojka, když jsem objevil životní lásku. Některých částí trojky bych se dočkat nechtěl. Celkově nejgeniálnější trilogie *:+*
Before - nejlepší díl
0 0
reagovat
Pockajte par rokov a trojka vam otvori oci ;)
656623
Pockajte par rokov a trojka vam otvori oci *;)*
0 0
reagovat

Before... trilogie

je určitě v mý TOP10, na jedný příčce, jako jeden film, natolik jsou pro mě srostlý a kvalitativně vyrovnaný. Nejlepší je ale jasně dvojka, kucí :+
656622
je určitě v mý TOP10, na jedný příčce, jako jeden film, natolik jsou pro mě srostlý a kvalitativně vyrovnaný. Nejlepší je ale jasně dvojka, kucí *:+*
Before... trilogie
0 0
reagovat
mike d x 3
656619
[link="https://twitter.com/gemko/status/808373501757267968"]m[/link]ike [link="https://twitter.com/gemko/status/808367057267920898"]d[/link] x [link="http://lasvegasweekly.com/ae/film/2016/dec/14/film-review-la-la-land-emma-stone-ryan-gosling/"]3[/link]
0 0
reagovat

TedGeorge

Ani jeden pravověrnej akčňák v Top 10?
656617
Ani jeden pravověrnej akčňák v Top 10?
TedGeorge
0 0
reagovat

before... trilogie

je naprosto dokonalá! Všechny tři díly jsou super, ale souhlas, že ten první je nejkouzelnější. Ty sekvely z toho pak dělaj dost jedinečněj projekt. Jednoznačný must see.
656616
je naprosto dokonalá! Všechny tři díly jsou super, ale souhlas, že ten první je nejkouzelnější. Ty sekvely z toho pak dělaj dost jedinečněj projekt. Jednoznačný must see.
before... trilogie
0 0
reagovat
Before Sunset je z trilogie nejlepší. 8)
656615
Before Sunset je z trilogie nejlepší. *8)*
0 0
reagovat

Before Sunrise

Tak si prectete par komentaru... link

Na kazdyho ten film pusobi jinak. Prozijte si to sami :)
656614
Tak si prectete par komentaru... http://www.csfd.cz/film/13215-pred-usvitem/komentare/ Na kazdyho ten film pusobi jinak. Prozijte si to sami :)
Before Sunrise
0 0
reagovat
po boyhoode sa mi moc do toho nechce :D film o hovne natáčaný 12 rokov :)
656613
po boyhoode sa mi moc do toho nechce *:D* film o hovne natáčaný 12 rokov *:)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Skoro všechny ty filmy z tvé TOPky jsem mockrát viděl a některé mám hodně rád až na Before Sunrise ten dokonce ani neznám a zatím jsem ho ani neviděl. O čem to vlastně je?

pepo: Arrival na mě taky udělal v tomto roce asi nejlepší dojem. :+
656612
Skoro všechny ty filmy z tvé TOPky jsem mockrát viděl a některé mám hodně rád až na Before Sunrise ten dokonce ani neznám a zatím jsem ho ani neviděl. O čem to vlastně je? pepo: Arrival na mě taky udělal v tomto roce asi nejlepší dojem. *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Jinak jeste nez to napises - Ano, o Cervenejch strevickach vim a brzo planuju dohnat...
656611
Jinak jeste nez to napises - Ano, o Cervenejch strevickach vim a brzo planuju dohnat...
pepo
0 0
reagovat
Poznam a neviem zohnat titulky
656610
Poznam a neviem zohnat titulky
0 0
reagovat
no musim si pozriet este raz toho commandera, videl som ho raz davno ale nebol som moc nadšený ale stále to tu niekto vychvaluje, musim pozret este raz...nevidel som 3,5,9 ale inak gran torino z tých nových :+ laurence je bomba len je moc dlhý rovnako ako sedem samurajov co su daleko lepsí ako remake sedem statočných
656609
no musim si pozriet este raz toho commandera, videl som ho raz davno ale nebol som moc nadšený ale stále to tu niekto vychvaluje, musim pozret este raz...nevidel som 3,5,9 ale inak gran torino z tých nových *:+* laurence je bomba len je moc dlhý rovnako ako sedem samurajov co su daleko lepsí ako remake sedem statočných
0 0
reagovat

pepo

Brief encounter rozhodne top 25. Videl sem to strasne pozde - az nekdy pred trema rokama a byla to teda velka trefa do cernyho.

Jinak nevim, jestli znas, ale doporucim tuhle zapomenutou vec... link Brzy se o tom nekde poradne rozepisu, protoze je to taky strasne super
656608
Brief encounter rozhodne top 25. Videl sem to strasne pozde - az nekdy pred trema rokama a byla to teda velka trefa do cernyho. Jinak nevim, jestli znas, ale doporucim tuhle zapomenutou vec... http://www.csfd.cz/film/7426-cesta-k-cili/komentare/ Brzy se o tom nekde poradne rozepisu, protoze je to taky strasne super
pepo
0 0
reagovat
...ale ja mám od leana paradoxne najradšej Brief encounter. Aj keď nie je zďaleka najlepší
656607
...ale ja mám od leana paradoxne najradšej Brief encounter. Aj keď nie je zďaleka najlepší
0 0
reagovat
:+ vsetky tie filmy milujem
656606
*:+* vsetky tie filmy milujem
0 0
reagovat

gaboo

1. Lawrence z Arábie (nejlepší film)
2. Master and Commander (nejlepší dobrodružnej film)
3. Moulin Rouge (nejlepší muzikál)
4. Prázdniny v Římě (nejlepší pohádka)
5. Before Sunrise (nejlepší romantika)
6. Tanec s Vlky (nejlepší Costner)
7. Poslední Mohykán (nejlepší výprava)
8. Uprchlík (nejlepší thriller)
9. Doktor Živago (druhej nejlepší Lean)
10. Gran Torino (nejnověji v top 10)
656605
[b]1. Lawrence z Arábie[/b] (nejlepší film) [b]2. Master and Commander[/b] (nejlepší dobrodružnej film) [b]3. Moulin Rouge[/b] (nejlepší muzikál) [b]4. Prázdniny v Římě[/b] (nejlepší pohádka) [b]5. Before Sunrise[/b] (nejlepší romantika) [b]6. Tanec s Vlky[/b] (nejlepší Costner) [b]7. Poslední Mohykán[/b] (nejlepší výprava) [b]8. Uprchlík[/b] (nejlepší thriller) [b]9. Doktor Živago[/b] (druhej nejlepší Lean) [b]10. Gran Torino[/b] (nejnověji v top 10)
gaboo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se