Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31301 - 31320 Napsat příspěvek

JohnyD

No, vela slovenskeho na nom teda nie je, ale inak super PR:+
659774
No, vela slovenskeho na nom teda nie je, ale inak super PR*:+*
JohnyD
0 0
reagovat
Prvý slovenský film, ktorý sa prebojoval do Cannes link 8)
659772
Prvý slovenský film, ktorý sa prebojoval do Cannes http://www.cineuropa.org/nw.aspx?t=newsdetail&l=en&did=327066 *8)*
0 0
reagovat

Bridget Jones Baby

Po pekelnej dvojke, návrat ku kvalite. A prekvapivo aj najlepšia mainstreamová romantická komédia za veľmi dlhú dobu. Akurát by neuškodilo ubrať na stopáži 8/10
659771
Po pekelnej dvojke, návrat ku kvalite. A prekvapivo aj najlepšia mainstreamová romantická komédia za veľmi dlhú dobu. Akurát by neuškodilo ubrať na stopáži 8/10
Bridget Jones Baby
0 0
reagovat

Dani

Podle mě je hrozně nevýrazný a chybí mu charisma. Zatím jsem ho viděl hlavně v Rychle a zběsile 8 a tam toho moc nepředvedl. V Sebevražedném oddílu jsem si ho třeba ani nevšiml. ;)
659743
Podle mě je hrozně nevýrazný a chybí mu charisma. Zatím jsem ho viděl hlavně v Rychle a zběsile 8 a tam toho moc nepředvedl. V Sebevražedném oddílu jsem si ho třeba ani nevšiml. *;)*
Dani
0 0
reagovat

popik

Zpívání v dešti (1952)
Je to pecka :+ po všech stránkách!
659740
Zpívání v dešti (1952) Je to pecka *:+* po všech stránkách!
popik
0 0
reagovat

Scott Eastwood

Zdravím všechny! Pořád někde vídám Scotta Eastwooda a nemůžu si pomoct, ale já v něm vidím dvě role. Ta první je Nathan Drake, kterou si myslím, že by zahrál naprosto dokonale. Můžu jen doufat. Ta druhá (asi míň pravděpodobná) je Wolverine. Scottův hlas není tak průraznej jako má Hugh Jackman, ale myslím, že i tak by to nemusel být úplně krok vedle. Co myslíte?
659738
Zdravím všechny! Pořád někde vídám Scotta Eastwooda a nemůžu si pomoct, ale já v něm vidím dvě role. Ta první je Nathan Drake, kterou si myslím, že by zahrál naprosto dokonale. Můžu jen doufat. Ta druhá (asi míň pravděpodobná) je Wolverine. Scottův hlas není tak průraznej jako má Hugh Jackman, ale myslím, že i tak by to nemusel být úplně krok vedle. Co myslíte?
Scott Eastwood
0 0
reagovat

Svatos

I feel your pain
659737
I feel your pain
Svatos
0 0
reagovat
Nehraje a to je smutny...
659736
Nehraje a to je smutny...
0 0
reagovat
:D:D:D
659735
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Jenom otázka trochu mimo, klucí - hraje tam Ben Affleck? :o
659731
Jenom otázka trochu mimo, klucí - hraje tam Ben Affleck? *:o*
0 0
reagovat

A Monster Calls

Myslel som, ze toto bude presne podla mojho gusta, no vobec ma to nechytilo. Nechapem. Fajne to bolo, ale viac ako 6/10 sa tomu dat neda.
659730
Myslel som, ze toto bude presne podla mojho gusta, no vobec ma to nechytilo. Nechapem. Fajne to bolo, ale viac ako 6/10 sa tomu dat neda.
A Monster Calls
0 0
reagovat
Fast and Furious 8
Je to zabavny, Statham vybornej, ale jinak nevim. Podle me uz to neni moc film, ale spis takova estrada slozena z nasledujicich se scen ve smysce: bitka, vybuch, nekdo rekne neco vtipnyho. A hlavne nova cast “rodiny”vi ze to je prepaleny a podle toho hraji, zatimco ta stara je supervazna a pusobilo to na me dost nesourode. 5-6/10

Manchester by the sea
Vyborne natoceny a zahrany pribeh obycejnych lidi, ale emocne me to vubec netrefilo. 6-7/10

Deepwater Horizon
Intenzivni zazitek. Postupne budovani napeti, ktere vrcholi neskutecne oku lahodicim infernem (ty penize na to jdou videt). 8-9/10
659727
Fast and Furious 8 Je to zabavny, Statham vybornej, ale jinak nevim. Podle me uz to neni moc film, ale spis takova estrada slozena z nasledujicich se scen ve smysce: bitka, vybuch, nekdo rekne neco vtipnyho. A hlavne nova cast “rodiny”vi ze to je prepaleny a podle toho hraji, zatimco ta stara je supervazna a pusobilo to na me dost nesourode. 5-6/10   Manchester by the sea Vyborne natoceny a zahrany pribeh obycejnych lidi, ale emocne me to vubec netrefilo. 6-7/10   Deepwater Horizon Intenzivni zazitek. Postupne budovani napeti, ktere vrcholi neskutecne oku lahodicim infernem (ty penize na to jdou videt). 8-9/10
0 0
reagovat

JohnyD

Je to odpověď na Linklaterovy filmy s tématem dlouhodobých vztahů. Drogy a spol. jsou úplně vedlejší.
659722
Je to odpověď na Linklaterovy filmy s tématem dlouhodobých vztahů. Drogy a spol. jsou úplně vedlejší.
JohnyD
0 0
reagovat

Disk

Vcelku by ma zaujímalo, akú odpoveď to malo poslať Linklaterovej trilógii.  Že so Celine sa stala neznesiteľná a nesvojprávna krava typu Tony (citujem priateľku a ďalšie ženské publikum), alebo z Jesseho ufňukanec a la Georgio, ktorý sa utápa v drogách a ženských, ktoré majú sebevraždené sklony? 8)
659721
Vcelku by ma zaujímalo, akú odpoveď to malo poslať Linklaterovej trilógii.  Že so Celine sa stala neznesiteľná a nesvojprávna krava typu Tony (citujem priateľku a ďalšie ženské publikum), alebo z Jesseho ufňukanec a la Georgio, ktorý sa utápa v drogách a ženských, ktoré majú sebevraždené sklony? *8)*
Disk
0 0
reagovat

Potomci lidi

Tak jsem se k tomu po 10 letech vratil a 9/10. V 19cti jsem to tak ocenit nedokazal.:+
659718
Tak jsem se k tomu po 10 letech vratil a [b]9/10[/b]. V 19cti jsem to tak ocenit nedokazal.*:+*
Potomci lidi
0 0
reagovat

Můj král (2015)

Na první pohled jde o dějiny jednoho vztahu, jakých jsou tisíce. Ovšem na druhý pohled jde de facto o francouzskou odpověď na známou trilogii Richarda Linklatera. Precizní herecké výkony Emmanuelle Bercot a Vincenta Cassela jsou jenom jedním z důvodů, proč je Můj král výjimečným snímkem.

P.S.: TedGeorge a Axis tenhle film budou milovat, za to jim ručím.
659717
Na první pohled jde o dějiny jednoho vztahu, jakých jsou tisíce. Ovšem na druhý pohled jde de facto o francouzskou odpověď na známou trilogii Richarda Linklatera. Precizní herecké výkony Emmanuelle Bercot a Vincenta Cassela jsou jenom jedním z důvodů, proč je Můj král výjimečným snímkem. P.S.: TedGeorge a Axis tenhle film budou milovat, za to jim ručím.
Můj král (2015)
0 0
reagovat

Konvoj

Ten film vznikl na základě právě toho songu. Proto je to samozřejmě hodně jednoduché jak facka. Ale zábava to je. Od Peckonpaha musím dohnat ještě Killer Elite a Jeremiah Johnson abych měl od Divoké bandy vše.
659714
Ten film vznikl na základě právě toho songu. Proto je to samozřejmě hodně jednoduché jak facka. Ale zábava to je. Od Peckonpaha musím dohnat ještě Killer Elite a Jeremiah Johnson abych měl od Divoké bandy vše.
Konvoj
0 0
reagovat
Z filmu o kterým jsem neměl tušení je najednou must-see :D:D:D:D
659709
Z filmu o kterým jsem neměl tušení je najednou must-see *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

pepo

A ten song! :D:+ link
659708
A ten song! *:D**:+* https://www.youtube.com/watch?v=Sd5ZLJWQmss
pepo
0 0
reagovat

Logan

je to celkem dlouhý, senilní Charles mě iritoval, bitky se okoukaly i když jsou skvělý a záporák je ještě větší nýmand, než z Deadpoola, ale jinak to bylo kurevsky dobrý. Chci seriálový pokračování s těma děckama. Takový Rkový Xman stranger things.

8/10
659703
je to celkem dlouhý, senilní Charles mě iritoval, bitky se okoukaly i když jsou skvělý a záporák je ještě větší nýmand, než z Deadpoola, ale jinak to bylo kurevsky dobrý. Chci seriálový pokračování s těma děckama. Takový Rkový Xman stranger things. 8/10
Logan
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se