Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31301 - 31320 Napsat příspěvek
:o:o:o:+:+:+
656748
*:o**:o**:o**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Novy trailer na A Cure For Wellness od Verbinskeho link Ten vizuál, ten vizuál!!
656747
Novy trailer na A Cure For Wellness od Verbinskeho http://www.youtube.com/watch?v=JF1rLFCdewU Ten vizuál, ten vizuál!!
0 0
reagovat
Blair Witch 2016 - na tohle mrha Wingard talentem? Debilita na entou, ktera se snad snazila zopakovat uspech v dobe internetu? Navic prvni dil cerpal z nevideneho zla, tady se muselo hrat na nejake hnusne babky a vychrtle dedky...

The autopsy of Jane Doe - tady by mel Ted a ostatni hororovi fanousci zbystrit. Mozna nejlepsi horor, jaky jsem letos videl. Poctive psycho s uzasnou pointou a tak nervy na pochodu jsem uz dlouho nemel... K tomu sympaticke ustredni duo. Reziser by se mel zapojovat casteji, jeho Lovec trolu byl taky super.
656744
Blair Witch 2016 - na tohle mrha Wingard talentem? Debilita na entou, ktera se snad snazila zopakovat uspech v dobe internetu? Navic prvni dil cerpal z nevideneho zla, tady se muselo hrat na nejake hnusne babky a vychrtle dedky... The autopsy of Jane Doe - tady by mel Ted a ostatni hororovi fanousci zbystrit. Mozna nejlepsi horor, jaky jsem letos videl. Poctive psycho s uzasnou pointou a tak nervy na pochodu jsem uz dlouho nemel... K tomu sympaticke ustredni duo. Reziser by se mel zapojovat casteji, jeho Lovec trolu byl taky super.
0 0
reagovat

SteKi

No proto, už jsem se chtěl ohradit :D:+
656742
No proto, už jsem se chtěl ohradit *:D**:+*
SteKi
0 0
reagovat
Tak som si to skontroloval lebo som si nebol isty a mam ten film z clanku od Karla :D
656741
Tak som si to skontroloval lebo som si nebol isty a mam ten film z clanku od Karla *:D*
0 0
reagovat

Magic of Belle Isle

Diky Tede :+ Cim viac sa blizil koniec, tym viac som sa samovolne usmieval a nedalo sa to zastavit :)
656740
Diky Tede *:+* Cim viac sa blizil koniec, tym viac som sa samovolne usmieval a nedalo sa to zastavit *:)*
Magic of Belle Isle
0 0
reagovat

První den mého syna (1964)

Fantastický snímek. Dokonalá práce se zvukem, kamerou a střihem, výborní herci (hlavně Vladimír Pucholt, ten nezklame nikdy). Nádherné překvapení. Je to podobně radikální jako Slnko v sieti. Tady není co vytknout. :+
656737
Fantastický snímek. Dokonalá práce se zvukem, kamerou a střihem, výborní herci (hlavně Vladimír Pucholt, ten nezklame nikdy). Nádherné překvapení. Je to podobně radikální jako Slnko v sieti. Tady není co vytknout. *:+*
První den mého syna (1964)
0 0
reagovat

The Light Between Oceans (2016)

Tak tohle byl opravdu silný zážitek. Pro mě ani ne tak emočně jako spíš coby filmového diváka. Nádherná kamera a citlivá režie, padnoucí hudba a výborné herecké výkony. Fassbender byl samozřejmě prvotřídní jako vždy, i když jeho postava nebyla tak herecky vděčná, ale hlavně Alicia Vikander mě naprosto odrovnala. Uvěřitelná ve všech emocích a že jich bylo ( nechci spoilerovat ). S Oscarem bych neváhal ani na vteřinu. 8/10
Výhrady raději do spoilertagu.
Umím si představit konec v momentu, kdy se postava Weisz ptá seržanta, co by se stalo, kdyby se přimluvila a že odpustit stačí jen jednou a záběr na fotku jejího manžela. A konec. To by bylo za plný počet a dokonalost. Ten poslední časový skok o 20 let nebo kolik už byl hodně navíc, ale chápu, že v předloze to tak asi bylo.
656736
Tak tohle byl opravdu silný zážitek. Pro mě ani ne tak emočně jako spíš coby filmového diváka. Nádherná kamera a citlivá režie, padnoucí hudba a výborné herecké výkony. Fassbender byl samozřejmě prvotřídní jako vždy, i když jeho postava nebyla tak herecky vděčná, ale hlavně Alicia Vikander mě naprosto odrovnala. Uvěřitelná ve všech emocích a že jich bylo ( nechci spoilerovat ). S Oscarem bych neváhal ani na vteřinu. 8/10 Výhrady raději do spoilertagu. [spoiler]Umím si představit konec v momentu, kdy se postava Weisz ptá seržanta, co by se stalo, kdyby se přimluvila a že odpustit stačí jen jednou a záběr na fotku jejího manžela. A konec. To by bylo za plný počet a dokonalost. Ten poslední časový skok o 20 let nebo kolik už byl hodně navíc, ale chápu, že v předloze to tak asi bylo. [/spoiler]
The Light Between Oceans (2016)
0 0
reagovat
Josh Hartnett v romantické dramedy zasazené do TOKYO a LA, která vychází z kraťasu oceněného v Torontu, Sundance a Cannes. Produkce Will Ferrell-Adam McKay. Ach jo, kéž by už Josh zas natočil něco relevantního a dobrého. :- link
656732
Josh Hartnett v romantické dramedy zasazené do TOKYO a LA, která vychází z kraťasu oceněného v Torontu, Sundance a Cannes. Produkce Will Ferrell-Adam McKay. Ach jo, kéž by už Josh zas natočil něco relevantního a dobrého. *:-* http://variety.com/2016/film/asia/josh-hartnett-shinobu-terajima-comedy-oh-lucy-1201944486/
0 0
reagovat

Miyamoto Musashi

Podarilo se mi najit scenu masakru u Ichijoji, ktera vrcholi tim Oldboyovskym stylem.
Link na cinske stranky... zacina to cca v 7:20. Zazitek bohuzel kazi to, ze znacnou cast obrazu zasiraji dementni cinske titulky (ktere hovado?!!!!)

Vytahni v hospode: Yoshikawa si sice samozrejme spoustu veci prikraslil nebo rovnou vymyslel, faktem ale zustava, ze setnuti 13 leteho "vudce" klanu i nasledny souboj proti presile jeho nasledovniku opravdu probehly...
656731
Podarilo se mi najit scenu masakru u Ichijoji, ktera vrcholi tim Oldboyovskym stylem. [link="http://www.bilibili.com/video/av1015954/index_3.html"]Link[/link] na cinske stranky... zacina to cca v 7:20. Zazitek bohuzel kazi to, ze znacnou cast obrazu zasiraji dementni cinske titulky (ktere hovado?!!!!) Vytahni v hospode: Yoshikawa si sice samozrejme spoustu veci prikraslil nebo rovnou vymyslel, faktem ale zustava, ze setnuti 13 leteho "vudce" klanu i nasledny souboj proti presile jeho nasledovniku opravdu probehly...
Miyamoto Musashi
0 0
reagovat

Disk

A nikdy nedalo... :D
656727
A nikdy nedalo... *:D*
Disk
0 0
reagovat
butch cassidy and the sundance kid (1969)
70% - romanticky, ikonicky a dobre napsany. presto nudny a nijaky. nikdy vic a pripomnelo mi to little big man, ktery naprosto nesnasim.
656720
butch cassidy and the sundance kid (1969) 70% - romanticky, ikonicky a dobre napsany. presto nudny a nijaky. nikdy vic a pripomnelo mi to little big man, ktery naprosto nesnasim.
0 0
reagovat

Snowboarďáci (2004)

Ten snímek za ty roky příšerným způsobem zestárl. Filmařské peklo, na které se už nedá koukat...
656719
Ten snímek za ty roky příšerným způsobem zestárl. Filmařské peklo, na které se už nedá koukat...
Snowboarďáci (2004)
0 0
reagovat
z before trilogie mam nejradsi ten treti dil. s reckyma posukama jako je athina rachel tsangari.
656691
z before trilogie mam nejradsi ten treti dil. s reckyma posukama jako je [link="https://vimeo.com/58179438"]athina rachel tsangari[/link].
0 0
reagovat

Tohle je náš svět

Příjemný feel-good film, u kterého mě nejvíce mrzelo, že se nejde více do hloubky a filmu chybí nějaká větší katarze, která by z filmu dělala nezapomenutelnou událost. I tak to je parádně natočené a zahrané a Mortensen hraje úžasně. Film má spoustu skvělých momentů, ale ve výsledku nic netrumfne úvodní půlhodinu v lese. 8/10
656686
Příjemný feel-good film, u kterého mě nejvíce mrzelo, že se nejde více do hloubky a filmu chybí nějaká větší katarze, která by z filmu dělala nezapomenutelnou událost. I tak to je parádně natočené a zahrané a Mortensen hraje úžasně. Film má spoustu skvělých momentů, ale ve výsledku nic netrumfne úvodní půlhodinu v lese. 8/10
Tohle je náš svět
0 0
reagovat

Hell or High Water

Parádní chlapský film s poctivou atmosférou, parádní hudbou, výbornou ústřední trojicí(Bridges - Foster - Pine). A hlavně s geniálním koncem. Velmi povedená záležitost. 8-9/10
656685
Parádní chlapský film s poctivou atmosférou, parádní hudbou, výbornou ústřední trojicí(Bridges - Foster - Pine). A hlavně s geniálním koncem. Velmi povedená záležitost. 8-9/10
Hell or High Water
0 0
reagovat

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Možná jsem byl zase okouzlen Evou, ale přišlo mi to jako fajn pohádka. Ani Butterfield nebyl na pěst a Burton se celkem držel na uzdě s nějakým stylizací apod. 7.5/10
656684
Možná jsem byl zase okouzlen Evou, ale přišlo mi to jako fajn pohádka. Ani Butterfield nebyl na pěst a Burton se celkem držel na uzdě s nějakým stylizací apod. [b]7.5/10[/b]
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
0 0
reagovat
kairo (2001)
75% - loneliness level: asian.
656681
kairo (2001) 75% - loneliness level: asian.
0 0
reagovat
Fuck, van santove Lat Days je peklo. Po 40 min minútach to vzdávam a rozmýšľam, či budem mať niekedy silu to dopozerať
656679
Fuck, van santove Lat Days je peklo. Po 40 min minútach to vzdávam a rozmýšľam, či budem mať niekedy silu to dopozerať
0 0
reagovat
Šakal by hlavně měl konečně vyjít na Blu-rayi, nechápu, proč jej Universal už dávno nevydal...
656677
Šakal by hlavně měl konečně vyjít na Blu-rayi, nechápu, proč jej Universal už dávno nevydal...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se