Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31261 - 31280 Napsat příspěvek
xxendxx
de o to ze ten film kasle na nejaky atrakce, nevzbuzuje zadny otazky (krome tech milionu ktery sou pod povrchem), nema zadny kamerovy jizdy nebo herecky koncerty a i slova si jen tak plynou. rimsyho recenze je pochopitelna. samotnyho me prvnich 30 minut nebylo schnopno jakkoliv vtahnout nebo zaujmout.  pak se ale neco ve mne zlomilo a ujizdel sem na kazdym zaberu a kazdy primocary vete. lawrence z arabie kteryho miluju nade vse mi to moc nepripominalo ale meek's cutoff jo. 
660013
xxendxx de o to ze ten film kasle na nejaky atrakce, nevzbuzuje zadny otazky (krome tech milionu ktery sou pod povrchem), nema zadny kamerovy jizdy nebo herecky koncerty a i slova si jen tak plynou. rimsyho recenze je pochopitelna. samotnyho me prvnich 30 minut nebylo schnopno jakkoliv vtahnout nebo zaujmout.  pak se ale neco ve mne zlomilo a ujizdel sem na kazdym zaberu a kazdy primocary vete. lawrence z arabie kteryho miluju nade vse mi to moc nepripominalo ale meek's cutoff jo. 
0 0
reagovat
Nějak se ti to Guido rozsypalo...
660012
Nějak se ti to Guido rozsypalo...
0 0
reagovat
the lost city of z (2016)
100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina. 

tohle me zaujalo, slo by to prelozit do cestiny? 
660009
the lost city of z (2016) 100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina.  tohle me zaujalo, slo by to prelozit do cestiny? 
0 0
reagovat
they live (1988) 
60% - nocturama (85%) inspirovana carpenterem je naprosto bozi.    
passengers (2016)
60% - bez michaela sheena bych se k tomu asi nepremoh.  
pieces (1982)
70% - hodne gore, malo giallo.
mon oncle (1958)
80% - tati to pekne nacal ale ke konci to de do kopru.  
carlos (2010)
85% - na dva zatahy tohodle 330minutovyho macka. 
what's up, doc? (1972)
95% - looney toons jako free fire (85% ). rechtal sem se jako blazen.
the lost city of z (2016)
100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina. 
660008
they live (1988)  60% - nocturama (85%) inspirovana carpenterem je naprosto bozi.     passengers (2016) 60% - bez michaela sheena bych se k tomu asi nepremoh.   pieces (1982) 70% - hodne gore, malo giallo. mon oncle (1958) 80% - tati to pekne nacal ale ke konci to de do kopru.   carlos (2010) 85% - na dva zatahy tohodle 330minutovyho macka.  what's up, doc? (1972) 95% - looney toons jako free fire (85% ). rechtal sem se jako blazen. the lost city of z (2016) 100% - trochu meek's cutoff (70%). urcite ne indiana jones. naprosta no bullshit filmarina. 
0 0
reagovat
Ja sa tomu vyhybam odkedy to v cineme dostalo 20%. Fakt je to dobre?
660005
Ja sa tomu vyhybam odkedy to v cineme dostalo 20%. Fakt je to dobre?
0 0
reagovat

Fire in the sky 1993

Je to jako díl z první řady Akta X. Stejně napínavé, stejně podmanivé, ale s lepší kamerou a střihem. Doporučuju si nic nezjišťovat a jít do toho. 9/10
660003
Je to jako díl z první řady Akta X. Stejně napínavé, stejně podmanivé, ale s lepší kamerou a střihem. Doporučuju si nic nezjišťovat a jít do toho. 9/10
Fire in the sky 1993
0 0
reagovat

Unbreakable

OK, tohle jsem viděl naposledy snad na střední, čili těsně poté, co to vyšlo na DVD. Je to opravdu nádherně natočený, ale

1) Scéna s pistolí u stolu mi přišla hrubě přestřelená (heh!) a
2) Závěrečnej twist mi přišel jako hroznej výkřik do prázdna. Nevytěženej, zbytečnej.

Celkově pěkný, ale předchozí i následnej Indův film my přijdou o dost lepší. Příští týden provedu srovnání...
660000
OK, tohle jsem viděl naposledy snad na střední, čili těsně poté, co to vyšlo na DVD. Je to opravdu nádherně natočený, ale 1) Scéna s pistolí u stolu mi přišla hrubě přestřelená (heh!) a 2) Závěrečnej twist mi přišel jako hroznej výkřik do prázdna. Nevytěženej, zbytečnej. Celkově pěkný, ale předchozí i následnej Indův film my přijdou o dost lepší. Příští týden provedu srovnání...
Unbreakable
0 0
reagovat
Tiez som sa cudoval:D
659993
Tiez som sa cudoval*:D*
0 0
reagovat
To má takový nenápadný originální název? :D
659991
To má takový nenápadný originální název? *:D*
0 0
reagovat

Resurrection (1999)

Milá B-čková vykrádačka Seven. Mulcahy sa snaží a občas sú niektoré jeho nápady veľmi slušné, občas však strašne samoúčelné. Dej pekne šlape, je to chrumkavo krvavé a občas sa podarí vyčarovať aj pôsobivú scénu. Akurát ten Lambert je neskutočné drevo. Vo svojej váhovej kategórii veľmi fajn. 7/10
659979
Milá B-čková vykrádačka Seven. Mulcahy sa snaží a občas sú niektoré jeho nápady veľmi slušné, občas však strašne samoúčelné. Dej pekne šlape, je to chrumkavo krvavé a občas sa podarí vyčarovať aj pôsobivú scénu. Akurát ten Lambert je neskutočné drevo. Vo svojej váhovej kategórii veľmi fajn. 7/10
Resurrection (1999)
0 0
reagovat

Jean s Dolphem budou utikat z ponorky :)

659973
https://m.youtube.com/watch?v=ax9kwti5x2Y
Jean s Dolphem budou utikat z ponorky :)
0 0
reagovat

Lída Baarová

Keby sa ešte trošku pritlačilo, mohla to byť výborná komédia. A je to ohromná škoda. 3/10
659969
Keby sa ešte trošku pritlačilo, mohla to byť výborná komédia. A je to ohromná škoda. 3/10
Lída Baarová
0 0
reagovat

The circle

Hlavna hrdinka je taka krava aku svet nevidel od twillightu a plynulost  deja s vyvojom postav su obcas tak wtf, ze clovek caka nejaky velky twist. A ono to ma iba blbeho scenarisu. Ale inak som sa nenudil, dobre sa na to pozera a celkovo ta tema taha celkom hore. Fajn oddychovka s nevyuzutym potencialom. Ale radsej pri tom nerozmyslat 6/10
659941
Hlavna hrdinka je taka krava aku svet nevidel od twillightu a plynulost  deja s vyvojom postav su obcas tak wtf, ze clovek caka nejaky velky twist. A ono to ma iba blbeho scenarisu. Ale inak som sa nenudil, dobre sa na to pozera a celkovo ta tema taha celkom hore. Fajn oddychovka s nevyuzutym potencialom. Ale radsej pri tom nerozmyslat 6/10
The circle
0 0
reagovat

Crash (1996)

Do rekonstrukce „slavných autonehod“, které uvádí Elias Koteas úchylný a atmosférický způsobem, že mě zajímalo, kam to povede dál. Pak už si to „přeřadí“ na volnoběh.
659938
Do rekonstrukce „slavných autonehod“, které uvádí Elias Koteas úchylný a atmosférický způsobem, že mě zajímalo, kam to povede dál. Pak už si to „přeřadí“ na volnoběh.
Crash (1996)
0 0
reagovat
libilo se mi to. hodne... a pak prisel skolni inspektor a udelal z toho inscenaci skolni besidky
659931
libilo se mi to. hodne... a pak prisel skolni inspektor a udelal z toho inscenaci skolni besidky
0 0
reagovat

Bezva ženská na krku (2016)

Podivná parodie na venkov, prostá jako bulharská striptérka....6,5/10

PS: Ideální partnerský film na hezký večer....
659921
Podivná parodie na venkov, prostá jako bulharská striptérka....6,5/10 PS: Ideální partnerský film na hezký večer....
Bezva ženská na krku (2016)
0 0
reagovat
SW E9 24.5.2019 a Indy 5 10.7.2020 (Ford a Spielberg potvrzení) 8)
659917
SW E9 24.5.2019 a Indy 5 10.7.2020 (Ford a Spielberg potvrzení) *8)*
0 0
reagovat
ps: mam rad zkomoleniny takze diky znamejm mam the autopsy of jane doe prejmenovany na octopussy a jeste treba andel pane uz je pro me navzdy pandel aaane.
659914
ps: mam rad zkomoleniny takze diky znamejm mam the autopsy of jane doe prejmenovany na octopussy a jeste treba andel pane uz je pro me navzdy pandel aaane.
0 0
reagovat
the autopsy of jane doe (2016)
70% - ze vsech filmu ktery sem za posledni dobu videl mi tenhle nejvic utkvel v hlave. je to vkusny a celkove dobre zpracovany. hlavne me uz behem sledovani bavilo premitat o suicide theory.

split (2016)
75% - sem rad ze je tenhle ind zas v plny sile i kdyz zadnej jeho film nezboznuju. bavil sem se dobre. anya taylor-joy me prekvapila jak si to dava. sem mel obavy ze se z the vvithch nevimani. james mcavoy taky vybornej a to hlavne jako ten kluk kdyz tancuje :D
659913
the autopsy of jane doe (2016) 70% - ze vsech filmu ktery sem za posledni dobu videl mi tenhle nejvic utkvel v hlave. je to vkusny a celkove dobre zpracovany. hlavne me uz behem sledovani bavilo premitat o suicide theory. split (2016) 75% - sem rad ze je tenhle ind zas v plny sile i kdyz zadnej jeho film nezboznuju. bavil sem se dobre. anya taylor-joy me prekvapila jak si to dava. sem mel obavy ze se z the vvithch nevimani. james mcavoy taky vybornej a to hlavne jako ten kluk kdyz tancuje :D
0 0
reagovat

Rozpolcený

V kině se mi to zdálo moc dlouhé, tak na sedm z deseti a hodně to vylepšovala poslední dvouminutovka... S přáteli doma podruhé mi všechno do sebe zapadlo a ten film je skvělý a řadil bych ho někam za Vesnici. Takže tak devět z deseti.
659895
V kině se mi to zdálo moc dlouhé, tak na sedm z deseti a hodně to vylepšovala poslední dvouminutovka... S přáteli doma podruhé mi všechno do sebe zapadlo a ten film je skvělý a řadil bych ho někam za Vesnici. Takže tak devět z deseti.
Rozpolcený
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se