|
reagovat
|
Diskuzní fórum FILMY
příspěvky 31161 - 31180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1558
- 1559
- 1560
- .
- 2931
- 2932
hmm, ale ta cena vypadá luxusně, takže to asi prubnu tak jako tak (mám zahraniční disk)...
|
reagovat
|
JohnyD: Mělo by to vyjít přibližně za měsíc, ale v této chvíli na to fakt nespoléhej. Víš, jak to chodí.
|
reagovat
|
Disk
Tak to sú skvelé správy. Na toto už čakám pár rokov. Vieme predbežný dátum vydania?
|
reagovat
|
KARLOS: Podle Filmareny to na bonusový disk vypadá, ale v tuto chvíli ti to samozřejmě nikdo nemůže zaručit.
|
reagovat
|
Disk: ale imo bez bonus placky... Jinak teď si tě budu dobře měsím plést s doodem, takže nevím, jestli udělal nejlíp, když ti tu ikonku přenechal.
|
reagovat
|
Zodiac (2007)
K desátému výročí jednoho z nejlepších filmů Davida Finchera vychází v červnu Zodiac na Blu-rayi. A dokonce v prodloužené verzi. 

|
reagovat
|
Tom Holland je Nathan Drake!

#Uncharted
Sony shazuje jednu bombu za druhou.

#Uncharted
Sony shazuje jednu bombu za druhou.
|
reagovat
|
True Grit (1969)
Viděno včera v TV v dabingu, takže těžko říct, jak moc dobře to zahrál John Wayne a jak moc velký dřevo byl Glen Campbell, ale jinak je původní True Grit jeden z těch lepších "starých" westernů, kterej v pohodě obstojí i dneska vedle verze od Coenů.
|
reagovat
|
co me z cannes nejvic zajima?
1. the square, 2. happy end, 3. you were never really here, 4. good time, 5. the killing of a sacred deer
+
wind river
1. the square, 2. happy end, 3. you were never really here, 4. good time, 5. the killing of a sacred deer
+
wind river
|
reagovat
|
sice by se mi libilo, kdyby michael haneke zavrsil zlatej hattrick s happy endem, ale force majeure chvalim kudy chodim a the square vypada zase na ohromnou pecku. hlavne at to nedostane zvyagintsev.
|
reagovat
|
Soylent Green (1973)
Veľké sklamanie. Má to pár pekných vizuálnych aj obsahových momentov, no v celku je to zabudnuteľný priemer. A nespasí to ani silná pointa, naberač ľudí a už vôbec nie (tentoraz nevýrazný) Charlton Heston 5/10
|
reagovat
|
T2 (2017)
Zklamání. Kromě nostalgie a návratu známých tváří to nemělo nic. Příběh marný. Bavily Frank a Spud. Vizuálně to bylo ovšem žrádlo, plno režijních nápadů, ale to nestačí.
p.s. Celou dobu jsem čekal na Born Slippy, leč marně. Velké mínus.
p.s.2. Jestli bylo jediným účelem dostat chuť si pustit jedničku, tak to fungovalo.
p.s. Celou dobu jsem čekal na Born Slippy, leč marně. Velké mínus.
p.s.2. Jestli bylo jediným účelem dostat chuť si pustit jedničku, tak to fungovalo.
|
reagovat
|
Beauty and the Beast (2017)
Beauty and the Beast (2017)
Dobrý na tomhle filmu je fakt, že příběh, podstata téhle story pořád funguje, nestárne. Stylizace a triky jsou taky fajn a ústřední song je pořád prvotřídní.
Ok, Ewan McGregor jako svíce je taky fajn.
Špatného na tomhle filmu je více:
Ústřední postava, tedy Belle (Ema Watson), se do filmu vůbec nehodí. Není dostatečně hezká (Kristen Stewart jako Sněhurka byla proti ní kráska), neumí vůbec, ale vůbec hrát a postrádá takovou tu disney girl charm.
Nicméně největší zlo téhle jinak nádherné story je Hollywood a doba ve které film vznikal. Doba, kdy je každej podělanej z toho, že chudáčci neg*i dostávaj málo rolí a nevyhrávají Oscary, proto je napereme všude, i když to působí jako pěst na oko, ale to nevadí, protože jsme aspoň korektní. A víte co, proč tam nevrazit i buzeranta, když to teď letí, no ne? Tohle jsou největší problémy tohodle filmu, ta umělá obarvenost některých postav, bukvovatost, to na mě působí mnohem mnohem víc rušivě než v nějakým podělaným Ghost in the Shell, o kterém s v téhle spojitosti tolik psalo.
Serem mě to tady, sere mě to u komiksů, sere mě to všude. Ať si klidně točí pohádku o neg*ovi, který porazí zlého gay čaroděje a získá za ženu krásnou hermafroditu, ale ať prosím neškodí klasikám jako je Beauty and the Beast.

Dobrý na tomhle filmu je fakt, že příběh, podstata téhle story pořád funguje, nestárne. Stylizace a triky jsou taky fajn a ústřední song je pořád prvotřídní.
Ok, Ewan McGregor jako svíce je taky fajn.

Špatného na tomhle filmu je více:
Ústřední postava, tedy Belle (Ema Watson), se do filmu vůbec nehodí. Není dostatečně hezká (Kristen Stewart jako Sněhurka byla proti ní kráska), neumí vůbec, ale vůbec hrát a postrádá takovou tu disney girl charm.
Nicméně největší zlo téhle jinak nádherné story je Hollywood a doba ve které film vznikal. Doba, kdy je každej podělanej z toho, že chudáčci neg*i dostávaj málo rolí a nevyhrávají Oscary, proto je napereme všude, i když to působí jako pěst na oko, ale to nevadí, protože jsme aspoň korektní. A víte co, proč tam nevrazit i buzeranta, když to teď letí, no ne? Tohle jsou největší problémy tohodle filmu, ta umělá obarvenost některých postav, bukvovatost, to na mě působí mnohem mnohem víc rušivě než v nějakým podělaným Ghost in the Shell, o kterém s v téhle spojitosti tolik psalo.
Serem mě to tady, sere mě to u komiksů, sere mě to všude. Ať si klidně točí pohádku o neg*ovi, který porazí zlého gay čaroděje a získá za ženu krásnou hermafroditu, ale ať prosím neškodí klasikám jako je Beauty and the Beast.

|
reagovat
|
TOP Diskuze
118Melania: Recenze 19Někdo to rád v Plzni: Trailer 15Star Wars: Mandalorian a Grogu: Trailer 2 13Ve věku 95 let zemřel Robert Duvall 12J. J. Abrams chystá horor s hodně šikovným režisérem 12Grandhotel Budapešť: V.I.M. 11Smyslné Bouřlivé výšiny startují bez fanfár, čekání na první letošní megahit pokračuje 9Zmrtvýchvstání Revenant: Re-release Trailer po 10 letech 8Víkendový výplach #859 o Star Wars a Bondovi 8Bouřlivé výšiny: Recenze