Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31141 - 31160 Napsat příspěvek

Gonzi

Heeej, jezisi sorry :D
657250
Heeej, jezisi sorry *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

Jsme šli spolu až na metro, jestli si dobře pamatuju. Jinak "Gonzi" používám jako jméno a na báglu jsem měl svou ikonku jako odznáček... No nic, Příště si nechám udělat speciální triko :D
657249
Jsme šli spolu až na metro, jestli si dobře pamatuju. Jinak "Gonzi" používám jako jméno a na báglu jsem měl svou ikonku jako odznáček... No nic, Příště si nechám udělat speciální triko *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Jo, uz si vzpominam. Ja myslel, ze to neni Gonzi, ale Gonzo. Stane se. Kazdopadne sem vas rad videl :D
657246
Jo, uz si vzpominam. Ja myslel, ze to neni Gonzi, ale Gonzo. Stane se. Kazdopadne sem vas rad videl *:D*
0 0
reagovat
no... ehm, sedel vedle me :D ja to asi ve 3 zabalil, protoze pro me prijel odvoz.
nazorne pro karlar

657245
no... ehm, sedel vedle me :D ja to asi ve 3 zabalil, protoze pro me prijel odvoz. [link="http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=46625747"] nazorne pro karlar[/link]
0 0
reagovat

Gonzi

A tys tam byl?
657240
A tys tam byl?
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

On tam byl, ale jen chvíli (chvíle je samozřejmě vzhledem k času, únavě a hladině relativní pojem).
xxendxx
Já trika nehejtuju, já chodím exkluzivně v černých tricích s popisky/obrázky/motivy.
657242
On tam byl, ale jen chvíli (chvíle je samozřejmě vzhledem k času, únavě a hladině relativní pojem). [b]xxendxx[/b] Já trika nehejtuju, já chodím exkluzivně v černých tricích s popisky/obrázky/motivy.
TedGeorge
0 0
reagovat
Kruh vs Nenávist Aneb něco tak cheesy jsem dlouho neviděl:D
657237
[link="https://www.youtube.com/watch?v=PCwfbzY75vQ"]Kruh vs Nenávist[/link] Aneb něco tak cheesy jsem dlouho neviděl*:D*
0 0
reagovat
...ty vole, hoši, vy tu taháte filmy... :-)
657236
...ty vole, hoši, vy tu taháte filmy... :-)
0 0
reagovat

xxendxx

To jo, ale tam uz si nebyl, s dalsima jste sli jinam, ne?
657233
To jo, ale tam uz si nebyl, s dalsima jste sli jinam, ne?
xxendxx
0 0
reagovat
chastalo se v atriu kina a pak nas karel nebo ty zavedli za roh, do nejaky ty zahuleny miniherny
657231
chastalo se v atriu kina a pak nas karel nebo ty zavedli za roh, do nejaky ty zahuleny miniherny
0 0
reagovat

xxendxx

Kam jste sli do hospody?
657230
Kam jste sli do hospody?
xxendxx
0 0
reagovat

Karelr

Je videt, zes nevidel moje triko na mz narozkach, za ktery me tam pak gonzi (?) A spol hejtovali celou dobu v hospode :D
657228
Je videt, zes nevidel moje triko na mz narozkach, za ktery me tam pak gonzi (?) A spol hejtovali celou dobu v hospode :D
Karelr
0 0
reagovat

Výťah na popravisko (1958)

Je to super, ale.....proste to nie je čistá stovka. Problém s podobnými megaklasikami je, že očakávania sú nastavené na absolútne maximum. A potom je človek sklamaný aj z naozaj špičkového aj keď občas trochu nevierohodného filmu. 9/10
657220
Je to super, ale.....proste to nie je čistá stovka. Problém s podobnými megaklasikami je, že očakávania sú nastavené na absolútne maximum. A potom je človek sklamaný aj z naozaj špičkového aj keď občas trochu nevierohodného filmu. 9/10
Výťah na popravisko (1958)
0 0
reagovat

TedGeorge

:D8)
657219
*:D**8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Latex

Kate Beckinsale v (=LIFTYM=) :D
657215
Kate Beckinsale v (=LIFTYM=) *:D*
Latex
0 0
reagovat
(=LIFTY=)
Kate Beckinsale v latexu :D
657212
[b](=LIFTY=)[/b] Kate Beckinsale v latexu *:D*
0 0
reagovat

We're No Angels (1955)

Nahláškovaná, čierna a súčasne vianočná komédia s parádnymi hercami. Niektoré gagy sú fakt smrteľné a už dlho som sa tak často pri filme nesmial nahlas. Jediné čo mi vadilo je prílišná divadelnosť, ktorá sa u mňa vo farbe odpúšťa ťažšie ako pri čiernobielom formáte. 9/10
657211
Nahláškovaná, čierna a súčasne vianočná komédia s parádnymi hercami. Niektoré gagy sú fakt smrteľné a už dlho som sa tak často pri filme nesmial nahlas. Jediné čo mi vadilo je prílišná divadelnosť, ktorá sa u mňa vo farbe odpúšťa ťažšie ako pri čiernobielom formáte. 9/10
We're No Angels (1955)
0 0
reagovat

LIFTY

Leonardo DiCaprio a Benedict Cumberbatch. A Emily Blunt, ale na My Little Ponny mě asi nedostane ani ona:D
657209
Leonardo DiCaprio a Benedict Cumberbatch. A Emily Blunt, ale na My Little Ponny mě asi nedostane ani ona*:D*
LIFTY
0 0
reagovat

Kráska a zvíře (1991)

Viděno poprvé. Úžasná pohádka. :+
657207
Viděno poprvé. Úžasná pohádka. *:+*
Kráska a zvíře (1991)
0 0
reagovat

dood, lifty

Já teda rozhodně ještě přidám Watts a Weisz
657199
Já teda rozhodně ještě přidám Watts a Weisz
dood, lifty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se