Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31121 - 31140 Napsat příspěvek

Everest

Slušný hollywoodsky nadpriemer, ale dalo sa z toho vytrieskať oveľa, oveľa viac. Pozícia Perfect Storm naďalej neotrasená. 7/10
657351
Slušný hollywoodsky nadpriemer, ale dalo sa z toho vytrieskať oveľa, oveľa viac. Pozícia Perfect Storm naďalej neotrasená. 7/10
Everest
0 0
reagovat

Black Mass

Sled dobrých a občas skvelých scén, ktoré však dohromady nemajú správny drive a pevný filmový tvar. Strašne to však dvíhajú hore téma a super casting na čele s prekvapivo vynikajúcim Deppom. 7/10
657343
Sled dobrých a občas skvelých scén, ktoré však dohromady nemajú správny drive a pevný filmový tvar. Strašne to však dvíhajú hore téma a super casting na čele s prekvapivo vynikajúcim Deppom. 7/10
Black Mass
0 0
reagovat

Trainspotting

v rámci příprav na tohtoroční sequelitídu doháním významný filmový restíky.
Poté, co jsem asi po osmé usnul u Blade runnera a nedostal jsem se ještě ani do půlky stopáže,
přesedlal jsem na Trainspotting, kterej mi z nějakýho důvodu pořád unikal. Odkoukáno jsem měl všechny ty Kids, Ken Parky, Human Traficy, ale od trainspottingu mě trailery vždy odpuzovaly. Ukázka na dvoujku ale vypadá solidně, soundtrack je vysloveně vymazlenej, takže jsem nastoupil na sto let starej hypetrain a šlehnul jsem si tenhle klenot.

Víceméně nevím, co tomu vytknout. Je to správně špinavý, správně ujetý, se skvělejma postavama, skvělou kamerou, muzikou, ale stejně mě to před koncem celkem nudilo (když bydlel jinde a schovával doma fousáče)

Nicméně na dvojku se těším, protože je to příjemná změna po všech těch 500 indiední se summer a rádoby vtipnejm matkách na tahu a spol.

Kdybych nevěděl, že to točil Boyle, tipoval bych Guye Richieho.
Robert Carlyle je zdaleka nejlepší postava, obzvlášť když má někdo v okolí podobnýho maníka, se kterým chodí do hostpody.

8/10
657332
v rámci příprav na tohtoroční sequelitídu doháním významný filmový restíky. Poté, co jsem asi po osmé usnul u Blade runnera a nedostal jsem se ještě ani do půlky stopáže, přesedlal jsem na Trainspotting, kterej mi z nějakýho důvodu pořád unikal. Odkoukáno jsem měl všechny ty Kids, Ken Parky, Human Traficy, ale od trainspottingu mě trailery vždy odpuzovaly. Ukázka na dvoujku ale vypadá solidně, soundtrack je vysloveně vymazlenej, takže jsem nastoupil na sto let starej hypetrain a šlehnul jsem si tenhle klenot. Víceméně nevím, co tomu vytknout. Je to správně špinavý, správně ujetý, se skvělejma postavama, skvělou kamerou, muzikou, ale stejně mě to před koncem celkem nudilo (když bydlel jinde a schovával doma fousáče) Nicméně na dvojku se těším, protože je to příjemná změna po všech těch 500 indiední se summer a rádoby vtipnejm matkách na tahu a spol. Kdybych nevěděl, že to točil Boyle, tipoval bych Guye Richieho. Robert Carlyle je zdaleka nejlepší postava, obzvlášť když má někdo v okolí podobnýho maníka, se kterým chodí do hostpody. 8/10
Trainspotting
0 0
reagovat

JohnyD

No pracujem a bývam v BA, takže asi prišiel čas ísť vyskúsať ten Lumiér :+
657331
No pracujem a bývam v BA, takže asi prišiel čas ísť vyskúsať ten Lumiér *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

studo

V utorok v Lumiéri je predpremiéra, tak ak bývaš v BA, alebo budeš mať cestu okolo ;)
657322
V utorok v Lumiéri je predpremiéra, tak ak bývaš v BA, alebo budeš mať cestu okolo *;)*
studo
0 0
reagovat

pepo

Brave je super, nejhorsi je Nemo 2, Priserky 2 a hlavne Cars 2.
657319
Brave je super, nejhorsi je Nemo 2, Priserky 2 a hlavne Cars 2.
pepo
0 0
reagovat
Chudák Berg, unikl mu v HDrip Patriots Day v den premiéry.
657317
Chudák Berg, unikl mu v HDrip Patriots Day v den premiéry.
0 0
reagovat

Wreck it Ralph

Strašne ma v prvej tretine mrzelo, že som ako ignorant videohier nezachytil tie určite skvelé narážky a tým pádom som sa moc nebavil. Keď sa však naplno rozbehne hlavná story, tak ma to chytilo a už som sa iba smial, fandil, plakal a oceňoval aké je to celé super vymyslené. Výborný animák, aj keď často išiel úplne mimo mňa 8/10
657313
Strašne ma v prvej tretine mrzelo, že som ako ignorant videohier nezachytil tie určite skvelé narážky a tým pádom som sa moc nebavil. Keď sa však naplno rozbehne hlavná story, tak ma to chytilo a už som sa iba smial, fandil, plakal a oceňoval aké je to celé super vymyslené. Výborný animák, aj keď často išiel úplne mimo mňa 8/10
Wreck it Ralph
0 0
reagovat

Cars 2

Mne sa od Pixaru veľmi páčili aj ich "slabšie" kúsky ako Good Dinosaur alebo Brave, ale toto fakt bolelo. Hlavný hrdina otravný, špiónska zápletka sa do toho sveta vôbec nehodí ale najhoršie je, že je to absolútne chladné a nevtipné. Skôr než slabší Pixar je to dobrý Ilumination, prípadne priemerný Dreamworks a to rozhodne nie je dobre. Navyše to IMO nie je vhodné ani pre decká, lebo je to občas dosť kruté, mučí sa tam prípadne rovno zabíja rukami kladných hrdinov a ešte sa to pritom tvári ako zábava. Toto fakt nie 5/10

P.S. Jednička je u mňa za 9/10
657316
Mne sa od Pixaru veľmi páčili aj ich "slabšie" kúsky ako Good Dinosaur alebo Brave, ale toto fakt bolelo. Hlavný hrdina otravný, špiónska zápletka sa do toho sveta vôbec nehodí ale najhoršie je, že je to absolútne chladné a nevtipné. Skôr než slabší Pixar je to dobrý Ilumination, prípadne priemerný Dreamworks a to rozhodne nie je dobre. Navyše to IMO nie je vhodné ani pre decká, lebo je to občas dosť kruté, mučí sa tam prípadne rovno zabíja rukami kladných hrdinov a ešte sa to pritom tvári ako zábava. Toto fakt nie 5/10 P.S. Jednička je u mňa za 9/10
Cars 2
0 0
reagovat

Baron Prášil (1961)

Náhodou som zistil, že som to nikdy nevidel celé ale už aj tento supermega obrovský rest je doplnený. A je to nádherné. 10/10
657315
Náhodou som zistil, že som to nikdy nevidel celé ale už aj tento supermega obrovský rest je doplnený. A je to nádherné. 10/10
Baron Prášil (1961)
0 0
reagovat
studo: Jo, ve filmáčích...
657301
studo: Jo, ve filmáčích...
0 0
reagovat
studo
no
657300
studo no
0 0
reagovat

GuidoA

aaaa vy už máte v Česku Patersona?
657296
aaaa vy už máte v Česku Patersona?
GuidoA
0 0
reagovat
paterson (2016)
70% - stejne jako sem rad, ze od chan-wook parka dostanu dospelou filmarinu v podobe lahodny agasshi, tak sem rad, ze muj ne zrovna oblibenej jim jarmusch predvadi dokonale vyklidnenej film, kterej dokazuje ze neni dulezity jenom naslouchat, ale i porozumet, aha. uzil sem si to naramne a povazuju to za jeho nejlepsi film, presto veskery jeho kouzlo ze mne vyprchalo pul hodiny po odchodu z kina.
657294
paterson (2016) 70% - stejne jako sem rad, ze od chan-wook parka dostanu dospelou filmarinu v podobe lahodny agasshi, tak sem rad, ze muj ne zrovna oblibenej jim jarmusch predvadi dokonale vyklidnenej film, kterej dokazuje ze neni dulezity jenom naslouchat, ale i porozumet, aha. uzil sem si to naramne a povazuju to za jeho nejlepsi film, presto veskery jeho kouzlo ze mne vyprchalo pul hodiny po odchodu z kina.
0 0
reagovat

Hell or High water

Jako jednohubka dobra, se skvelou, az moc vypiplanou kamerou s vtipnejsim scenarem, nez se muze na prvni pohled zdat. Ale po tech velebenich a umisteni v nekolik TOP minuleho roku jsem cekal vic. Presto prijemne. :+
657279
Jako jednohubka dobra, se skvelou, az moc vypiplanou kamerou s vtipnejsim scenarem, nez se muze na prvni pohled zdat. Ale po tech velebenich a umisteni v nekolik TOP minuleho roku jsem cekal vic. Presto prijemne. *:+*
Hell or High water
0 0
reagovat

Pasca na mačky 1986

Jeden z filmov mojho detstva, cisto zo spomienok strasne dobry madarsky animak, dospelejsi v style Incredibles, parodicke prvky na rezim, Jamesa Bonda, Star Wars, pamata si to niekto?

Bohuzial sa to uz nikde neda zohnat, teda o tom neviem, najma s tym fantastickym slovenskym dabingom. Nema niekto nejaky tip??)
657275
Jeden z filmov mojho detstva, cisto zo spomienok strasne dobry madarsky animak, dospelejsi v style Incredibles, parodicke prvky na rezim, Jamesa Bonda, Star Wars, pamata si to niekto? Bohuzial sa to uz nikde neda zohnat, teda o tom neviem, najma s tym [link="https://youtu.be/vO-Owjaal1M"]fantastickym slovenskym dabingom[/link]. Nema niekto nejaky tip?*?)*
Pasca na mačky 1986
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Cruise, Hugh Jackman, DiCaprio, Harrison Ford, Bradley Cooper atd. Z hereček je to z poslední doby Amy Adams, Anna Kendrick, Allison Brie nebo Emma Stone či Emily Blunt.
657258
Cruise, Hugh Jackman, DiCaprio, Harrison Ford, Bradley Cooper atd. Z hereček je to z poslední doby Amy Adams, Anna Kendrick, Allison Brie nebo Emma Stone či Emily Blunt.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

Disk

:+ Ale mně osobně stačí jeden film. Mám ho rád, ale sérii bych fakt nepotřeboval.

Gonzi
Kudos k "nové" ikonce! :))
657257
*:+* Ale mně osobně stačí jeden film. Mám ho rád, ale sérii bych fakt nepotřeboval. [b]Gonzi[/b] Kudos k "nové" ikonce! *:))*
Disk
0 0
reagovat
657256
[link="https://youtu.be/aJTOEYnfszg"]the lure - trailer[/link]
0 0
reagovat

John Carter (2012)

John Carter je pořád výborný dobrodružný snímek, na který nikdy nedám dopustit. :+ Velká škoda, že ten film při své premiéře nevydělal, mohli jsme tu mít skvělou sérii.
657255
John Carter je pořád výborný dobrodružný snímek, na který nikdy nedám dopustit. *:+* Velká škoda, že ten film při své premiéře nevydělal, mohli jsme tu mít skvělou sérii.
John Carter (2012)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se