Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31041 - 31060 Napsat příspěvek

Me before You (2016)

Gýčová manipulatívna červená knižnica. U mně dobrý :) :) :) 8/10 P.S. pre necinefilné baby to musí byt fakt úžasný zážitok P.S. 2 po poslednej utretej slzičke som si škodoradostne predstavil ako by tú knihu adaptovali haneke alebo von trier a asi by som to nikdy nechcel vidieť
657566
Gýčová manipulatívna červená knižnica. U mně dobrý :) :) :) 8/10 P.S. pre necinefilné baby to musí byt fakt úžasný zážitok P.S. 2 po poslednej utretej slzičke som si škodoradostne predstavil ako by tú knihu adaptovali haneke alebo von trier a asi by som to nikdy nechcel vidieť
Me before You (2016)
0 0
reagovat

Assassins Creed

Tak nějak mě míjí ten hate ohledně kvalit filmu. Ten film je jako herní adaptace naprostá pecka. Výtky ohledně poměru minulost:přítomnost jsou naprosto přehnané. Výlety do minulosti možná mohli převažovat, ale podle recenzí by člověk čekal, že se tam podívá tak 3x5min a realita je úplně někde jinde.

Díky jejich délce můžou být taky daleko víc našlapané akcí a není nutné se zabývat nějakou zbytečnou omáčkou, která by jinak byla nutná. A že se film bere moc vážně? Ona je snad předloha nějaká politická satira nebo co?

Za mě určitě 9/10 a jestli náhodou příští týden nebude něco nového v kině, tak si to dám s radostí ještě jednou.
657565
Tak nějak mě míjí ten hate ohledně kvalit filmu. Ten film je jako herní adaptace naprostá pecka. Výtky ohledně poměru minulost:přítomnost jsou naprosto přehnané. Výlety do minulosti možná mohli převažovat, ale podle recenzí by člověk čekal, že se tam podívá tak 3x5min a realita je úplně někde jinde. Díky jejich délce můžou být taky daleko víc našlapané akcí a není nutné se zabývat nějakou zbytečnou omáčkou, která by jinak byla nutná. A že se film bere moc vážně? Ona je snad předloha nějaká politická satira nebo co? Za mě určitě 9/10 a jestli náhodou příští týden nebude něco nového v kině, tak si to dám s radostí ještě jednou.
Assassins Creed
0 0
reagovat
Ja som to videl v kine a vtedy ma to bavilo :D
657557
Ja som to videl v kine a vtedy ma to bavilo *:D*
0 0
reagovat

Bojiště Země (2000)

Ten film je kultovní v tom pravém slova smyslu. A taky samozřejmě strašně špatný. :D Nezapomenu, když jsem ho kdysi objevil v programu na Nově někdy o půlnoci... čekal jsem na to celý týden, jako na smilování, až se na něj v pátek budu moci dívat a ráno nevstávat do školy... Dokoukal jsem to jen s vypětím sil, ale dobře jsem si uvědomoval, že mám před sebou něco skutečně výjimečného. Dreadlock Travolta je něco, co by měl alespoň jednou za život vidět každý filmový fanda.:D
657556
Ten film je kultovní v tom pravém slova smyslu. A taky samozřejmě strašně špatný. *:D* Nezapomenu, když jsem ho kdysi objevil v programu na Nově někdy o půlnoci... čekal jsem na to celý týden, jako na smilování, až se na něj v pátek budu moci dívat a ráno nevstávat do školy... Dokoukal jsem to jen s vypětím sil, ale dobře jsem si uvědomoval, že mám před sebou něco skutečně výjimečného. Dreadlock Travolta je něco, co by měl alespoň jednou za život vidět každý filmový fanda.*:D*
Bojiště Země (2000)
0 0
reagovat

Disk

Máš větší odvahu než já.
657550
Máš větší odvahu než já.
Disk
0 0
reagovat

Bojiště Země (2000)

Tak sranda to byla, to jako zase jo (díky dabingu Pavla Trávníčka, který si z toho očividně dělal legraci). Ale nakloněná kamera a především stíračky a la Star Wars mě málem přiváděly k šílenství...

Ano, viděl jsem to dnes poprvé...
657548
Tak sranda to byla, to jako zase jo (díky dabingu Pavla Trávníčka, který si z toho očividně dělal legraci). Ale nakloněná kamera a především stíračky a la Star Wars mě málem přiváděly k šílenství... Ano, viděl jsem to dnes poprvé...
Bojiště Země (2000)
0 0
reagovat

Inferno

3/10
miestami som mal pocit, že si robí niekto zo mna srandu, hrozne natočené, hudba naozaj slabá, ani nechápem príbehovo čo som videl

a to mám anjelov za 8/10
657549
3/10 miestami som mal pocit, že si robí niekto zo mna srandu, hrozne natočené, hudba naozaj slabá, ani nechápem príbehovo čo som videl a to mám anjelov za 8/10
Inferno
0 0
reagovat

Equals (2015)

Naivné a podfinancované, emočne však veľmi dobre funkčné. Hlavne vďaka Houltovi a predovšetkým skvelej Stewartovej. Pekné malé romantické sci-fi, ktoré nikdy nebude klasikou ale poteší 7/10
657547
Naivné a podfinancované, emočne však veľmi dobre funkčné. Hlavne vďaka Houltovi a predovšetkým skvelej Stewartovej. Pekné malé romantické sci-fi, ktoré nikdy nebude klasikou ale poteší 7/10
Equals (2015)
0 0
reagovat

Mommy (2014)

Občas fakt parádne, ale často neznesiteľné, neúprimné a dramaturgicky nešťastne ošetrené cvičenie v pózerstve. Herci vynikajúci. 7/10
657545
Občas fakt parádne, ale často neznesiteľné, neúprimné a dramaturgicky nešťastne ošetrené cvičenie v pózerstve. Herci vynikajúci. 7/10
Mommy (2014)
0 0
reagovat
Ehm. :D:D:D tak ale prepisovat to nejdem, nech si svoju blbost vyzerem8)
657528
Ehm. *:D**:D**:D* tak ale prepisovat to nejdem, nech si svoju blbost vyzerem*8)*
0 0
reagovat

Gorecki

Souhlasim s Pepem, ze sceny 1,2,46,47 a 48 byly nudnejsi. Ale jak pise, sceny 3-45 super.
657527
Souhlasim s Pepem, ze sceny 1,2,46,47 a 48 byly nudnejsi. Ale jak pise, sceny 3-45 super.
Gorecki
0 0
reagovat
45 vtipnych scen na jednu komediu je imho az az
657526
45 vtipnych scen na jednu komediu je imho az az
0 0
reagovat
tak mne to až na 3-45 scény fakt vtipné neprišlo
657525
tak mne to až na 3-45 scény fakt vtipné neprišlo
0 0
reagovat
Jsem to pepovi ani po ránu nechtěl psát...
657524
Jsem to [b]pepovi[/b] ani po ránu nechtěl psát...
0 0
reagovat
Vůbec....Čtyři lvi - jedna z top komedií.
657522
Vůbec....Čtyři lvi - jedna z top komedií.
0 0
reagovat

Four Lions (2010)

Pain and Gain pre chudobných 6/10
657519
Pain and Gain pre chudobných 6/10
Four Lions (2010)
0 0
reagovat
Jj. Cat people je velka pecka
657507
Jj. Cat people je velka pecka
0 0
reagovat
cat people (1942)
100% - vzdycky sem to chtel videt a vedel sem ze to bude bezchybny.
657505
cat people (1942) 100% - vzdycky sem to chtel videt a vedel sem ze to bude bezchybny.
0 0
reagovat

101 dalamtinů (1961)

Tenhle animák jednoduše nestárne. A Cruella je boží.
657486
Tenhle animák jednoduše nestárne. A Cruella je boží.
101 dalamtinů (1961)
0 0
reagovat

Jason Bourne

Čekali jsme devět let ... na promarněnou příležitost. Mohli jsme toho dostat tolik a nedostali jsme skoro nic. Respektive ano, dostali, ale v bledě modrém. Už jsme vše viděli předtím, ve skvělé uzavřené trilogii.

Tohle je jen zoufalý výkřik do tmy, u kterého se vsadím, že pořádně nenadchl ani skalní fanoušky. Akce je tu dobrá, ale pomálu. Příběh je stejný jako vždy, takže spousta jmen a postav, často měnících se lokací, konstantní telefonování a všechno, co známe z předešlých dílů.

Nemůžu říct, že se Greengrass s Damonem nesnažili, to ne, ale nesnažili se dost na to, aby dostáli hypu, který okolo Bourna byl, jakožto návrat ikonické akční postavy. Asi už Bourne nemá co nabídnout. Radši bude lepší, když už další díl nebude.

Nechme Bourna zachovat si jeho tvář i důstojnost.
657485
Čekali jsme devět let ... na promarněnou příležitost. Mohli jsme toho dostat tolik a nedostali jsme skoro nic. Respektive ano, dostali, ale v bledě modrém. Už jsme vše viděli předtím, ve skvělé uzavřené trilogii. Tohle je jen zoufalý výkřik do tmy, u kterého se vsadím, že pořádně nenadchl ani skalní fanoušky. Akce je tu dobrá, ale pomálu. Příběh je stejný jako vždy, takže spousta jmen a postav, často měnících se lokací, konstantní telefonování a všechno, co známe z předešlých dílů. Nemůžu říct, že se Greengrass s Damonem nesnažili, to ne, ale nesnažili se dost na to, aby dostáli hypu, který okolo Bourna byl, jakožto návrat ikonické akční postavy. Asi už Bourne nemá co nabídnout. Radši bude lepší, když už další díl nebude. Nechme Bourna zachovat si jeho tvář i důstojnost.
Jason Bourne
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se