Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31021 - 31040 Napsat příspěvek

xxendxx

Osobně to dávám nad třeba iron mana 2 (toho fakt hateuju, tohle je jen mehtastic), jinak ale celkem souhlas. To ohýbání reality bylo navíc naprosto samoúčelné a akční scény s tím nijak zajímavě nepracovaly. Vše se úžasně kroutilo, ohýbaly se světy ale souboj byla klasická fackovaná mezi postavami.
657628
Osobně to dávám nad třeba iron mana 2 (toho fakt hateuju, tohle je jen mehtastic), jinak ale celkem souhlas. To ohýbání reality bylo navíc naprosto samoúčelné a akční scény s tím nijak zajímavě nepracovaly. Vše se úžasně kroutilo, ohýbaly se světy ale souboj byla klasická fackovaná mezi postavami.
xxendxx
0 0
reagovat

Moonlight

Výborne natočené, ešte lepšie zahrané, ale ako aj pri La La Lande či Manchestri slabší úvod. Tu budú Oscary za vedľajšie úlohy v správnych rukách. 8/10
657625
Výborne natočené, ešte lepšie zahrané, ale ako aj pri La La Lande či Manchestri slabší úvod. Tu budú Oscary za vedľajšie úlohy v správnych rukách. 8/10
Moonlight
0 0
reagovat

Dr Strange

bylo přijemný videt i jinej typ hrdiny, ala Constantine. Cumberbatch si to celkem dával. A to je asi tak všechno.

Celý to působí jak epizoda z prostředku 7. řady Supernaturalu.
Z toho onanisticky opulentniho ohýbáni reality se mi dělalo regulérně špatně, Mikelsen cossplayuje pandu bez motivace, celý je to tak narychlo odfláklý, nikoho to pořádně něpředstaví.
A ty vtípky nejspíš okoukali od děcek na základce. Těšil jsem se na to velmi, mrzelo me, že jsem nestihnul kino při premiéře a teď je mi líto vyhozenejch peněz za lístek.
To duhový digifinále nebudu ani komentovat.

Postava jako taková mě baví, těším se jak ho našroubujou do dalších marvelovek, ale jako standalone film mě to fakt nebavilo a při tajtrdlíkování s pláštěm jsem si vzpomenul na první díly Harryho Pottera a zpětně jsem je docenil.

4/10 (pro mě nejslabší sólo marvelovka, srovnatelná s IM2)
657613
bylo přijemný videt i jinej typ hrdiny, ala Constantine. Cumberbatch si to celkem dával. A to je asi tak všechno. Celý to působí jak epizoda z prostředku 7. řady Supernaturalu. Z toho onanisticky opulentniho ohýbáni reality se mi dělalo regulérně špatně, Mikelsen cossplayuje pandu bez motivace, celý je to tak narychlo odfláklý, nikoho to pořádně něpředstaví. A ty vtípky nejspíš okoukali od děcek na základce. Těšil jsem se na to velmi, mrzelo me, že jsem nestihnul kino při premiéře a teď je mi líto vyhozenejch peněz za lístek. To duhový digifinále nebudu ani komentovat. Postava jako taková mě baví, těším se jak ho našroubujou do dalších marvelovek, ale jako standalone film mě to fakt nebavilo a při tajtrdlíkování s pláštěm jsem si vzpomenul na první díly Harryho Pottera a zpětně jsem je docenil. 4/10 (pro mě nejslabší sólo marvelovka, srovnatelná s IM2)
Dr Strange
0 0
reagovat

Death Race 2050

Trailer link
Bože to byla sračka. Tento remake vlastně drží stylizaci původního Death Race 2000 od Cormana, než pak film Paula W.S.Andersona s Jasonem Stathamem a jeho další 2 Direct2DVD prequely.

Tento remake opět produkoval Corman, ale je zde všechno špatně. Od příšerných triků a zadní projekce, po debilní střih a zrychlování záběrů až příšerné "herecké výkony", kde je škoda, že se tam dostal Manu Benett. Malcolm MacDowell hraje ve sračkách už dlouho, takže tam žádné překvapení.

Autíčka vypadají jak z papundeklu, co se každou chvíli rozpadne a ani brutalita tu není nijak závratná a když je tak je to zprasené digitální krví, která vypadá jak z photoshopu.

původní Death Race 2000 bylo béčko, ale bylo i celkem zábavné. Tohle právě není zábavné vůbec a je to spíše céčko s velmi mizerným rozpočtem. 1/10 a vyhněte se tomu a pusťte si raději znova Death Race 2000 nebo Death Race z roku 2008 se Stahamem, které mám jako ideální výplach za 8/10.
657612
Trailer http://www.youtube.com/watch?v=CF5mXmk8RuQ Bože to byla sračka. Tento remake vlastně drží stylizaci původního Death Race 2000 od Cormana, než pak film Paula W.S.Andersona s Jasonem Stathamem a jeho další 2 Direct2DVD prequely. Tento remake opět produkoval Corman, ale je zde všechno špatně. Od příšerných triků a zadní projekce, po debilní střih a zrychlování záběrů až příšerné "herecké výkony", kde je škoda, že se tam dostal Manu Benett. Malcolm MacDowell hraje ve sračkách už dlouho, takže tam žádné překvapení. Autíčka vypadají jak z papundeklu, co se každou chvíli rozpadne a ani brutalita tu není nijak závratná a když je tak je to zprasené digitální krví, která vypadá jak z photoshopu. původní Death Race 2000 bylo béčko, ale bylo i celkem zábavné. Tohle právě není zábavné vůbec a je to spíše céčko s velmi mizerným rozpočtem. 1/10 a vyhněte se tomu a pusťte si raději znova Death Race 2000 nebo Death Race z roku 2008 se Stahamem, které mám jako ideální výplach za 8/10.
Death Race 2050
0 0
reagovat

hroubek

normalne bych si rekl, ok mozna se na to nekdy podivam, ale to jmeno rezisera mi neco rikalo... udelal nejlip rezisersky zvladnuty dil Sherlocka... kupuju :+
657609
normalne bych si rekl, ok mozna se na to nekdy podivam, ale to jmeno rezisera mi neco rikalo... udelal nejlip rezisersky zvladnuty dil Sherlocka... kupuju *:+*
hroubek
0 0
reagovat

The Girl with All the Gifts

Já to víděl včera a je to dost dobré, dal bych tomu 8*

657607
Já to víděl včera a je to dost dobré, dal bych tomu 8*
0 0
reagovat
Hmm, hovada LINVINGDEAD a Psychor tomu dali jednu a dvě hvězdičky... Takže by se mi to mohlo líbit:+
657606
Hmm, hovada LINVINGDEAD a Psychor tomu dali jednu a dvě hvězdičky... Takže by se mi to mohlo líbit*:+*
0 0
reagovat
hroubek
zaujalo. na tenhle kousek sem uplne zapomnel.
657605
hroubek zaujalo. na tenhle kousek sem uplne zapomnel.
0 0
reagovat

Tohle jsem potřeboval. Už dlouho jsem neviděl pořádný zombie film a seriál The Walking Dead mě nemrtvé pěkně znechutil svojí leností a jednotvárností. A o to více si musím vážit tohoto filmu, jelikož má podobné téma, jako Světová válka Z, ale je to mnohem civilnější, osobnější a hlavně zajímavější. The Girl with All the Gifts má hlubokou myšlenku, kterou se nebojí několikrát ukázat, a spoustu z nás jí přehlédne, přes béčkové prostředí filmu a jeho zápletku a je to dost škoda. A díky té myšlence funguje mnohem lépe cynická pointa, ke které to celé směřovalo. Režisér Colm McCarthy odvedl velmi dobrou práci, jelikož ví jak má pracovat s napětím atmosférou, kdy přidat na tempu a kdy zas zvolnit a hlavně, umí vyprávět. Díky tomu k postavám cítíme nějaké emoce, a jejich osud nám není úplně lhostejný. Dost mě sedlo, že to není zbytečně přehnané a dost tomu sedí pomalejší rozjezd a pak i následné cestování a hledání jídla. Navíc po dlouhé době jsem měl z nemrtvých nepříjemný pocit a jejich využití ve filmu je alespoň něčím ozvláštněno. The Girl with All the Gifts není nejoriginálnější dílo, ale rozhodně je na tolik zajímavé, abyste mu věnovali trochu pozornosti a pokud vás chytí trailer, tak do toho běžte, ale čekejte komorní příběh, než zombie horor. 7,5/10
657604
Tohle jsem potřeboval. Už dlouho jsem neviděl pořádný zombie film a seriál The Walking Dead mě nemrtvé pěkně znechutil svojí leností a jednotvárností. A o to více si musím vážit tohoto filmu, jelikož má podobné téma, jako Světová válka Z, ale je to mnohem civilnější, osobnější a hlavně zajímavější. The Girl with All the Gifts má hlubokou myšlenku, kterou se nebojí několikrát ukázat, a spoustu z nás jí přehlédne, přes béčkové prostředí filmu a jeho zápletku a je to dost škoda. A díky té myšlence funguje mnohem lépe cynická pointa, ke které to celé směřovalo. Režisér Colm McCarthy odvedl velmi dobrou práci, jelikož ví jak má pracovat s napětím atmosférou, kdy přidat na tempu a kdy zas zvolnit a hlavně, umí vyprávět. Díky tomu k postavám cítíme nějaké emoce, a jejich osud nám není úplně lhostejný. Dost mě sedlo, že to není zbytečně přehnané a dost tomu sedí pomalejší rozjezd a pak i následné cestování a hledání jídla. Navíc po dlouhé době jsem měl z nemrtvých nepříjemný pocit a jejich využití ve filmu je alespoň něčím ozvláštněno. The Girl with All the Gifts není nejoriginálnější dílo, ale rozhodně je na tolik zajímavé, abyste mu věnovali trochu pozornosti a pokud vás chytí trailer, tak do toho běžte, ale čekejte komorní příběh, než zombie horor. 7,5/10
0 0
reagovat

studo

Ja som tu s tymto nazorom vo velkej mensine (aj toho Accountanta som ledva vydrzal a tu je velebeny), tak sa s nim moc nevytahujem, ale nedalo mi:)

Proti Benovi ako takemu nic nemam, urcite je to fajn chalan, aj ked u mna dost klesol, ked sa zacal primitivne navazat do Dawkinsa:)
657480
Ja som tu s tymto nazorom vo velkej mensine (aj toho Accountanta som ledva vydrzal a tu je velebeny), tak sa s nim moc nevytahujem, ale nedalo mi:) Proti Benovi ako takemu nic nemam, urcite je to fajn chalan, aj ked u mna dost klesol, ked sa zacal primitivne navazat do Dawkinsa:)
studo
0 0
reagovat

Gorecki

nechcel som to presne tak napísať, ale máš pravdu :D aj keď Casey mi v tej rovine nevadí, čo sa nedá povedať o Benovi, ktorý hrá furt to isté a je to otravné už...
657594
nechcel som to presne tak napísať, ale máš pravdu *:D* aj keď Casey mi v tej rovine nevadí, čo sa nedá povedať o Benovi, ktorý hrá furt to isté a je to otravné už...
Gorecki
0 0
reagovat

studo

To s jednou rovinou maju v rodine
657587
To s jednou rovinou maju v rodine
studo
0 0
reagovat
il portiere di notte (1974)
70% - romantika podle myho gusta. larsuv nesmirne oblibeny film. je to srdcovka, ale k bezchybnym srdcovkam jako sou barry lyndon, la notte a mirror to ma daleko.
657584
il portiere di notte (1974) 70% - romantika podle myho gusta. larsuv nesmirne [link="http://letterboxd.com/jinsie/list/21-of-lars-von-triers-favourite-films/"]oblibeny[/link] film. je to srdcovka, ale k bezchybnym srdcovkam jako sou barry lyndon, la notte a mirror to ma daleko.
0 0
reagovat

Manchester By the Sea

Čakal som o čosi viac, no aj tak táto story mala čo povedať. Škoda, že Affleck hrá jednu rovinu, síce skvelo, ale prílis subtle. Anyway 8/10...
657583
Čakal som o čosi viac, no aj tak táto story mala čo povedať. Škoda, že Affleck hrá jednu rovinu, síce skvelo, ale prílis subtle. Anyway 8/10...
Manchester By the Sea
0 0
reagovat

Rváčův deník (1995)

Viděl jsem to kdysi na gymplu a po mnohých letech dnes. Pořád je to silný snímek. Leonardo DiCaprio a Mark Wahlberg ve svých hereckých začátcích jsou vynikající, byť oba své životní role odehráli v jiných filmech.
657581
Viděl jsem to kdysi na gymplu a po mnohých letech dnes. Pořád je to silný snímek. Leonardo DiCaprio a Mark Wahlberg ve svých hereckých začátcích jsou vynikající, byť oba své životní role odehráli v jiných filmech.
Rváčův deník (1995)
0 0
reagovat

The Program (2015)

Film na ktorom je všetko dobré ale dohromady to tie je úplne ono. Forster a tá téma to však spoľahlivo ťahajú hore 7/10
657582
Film na ktorom je všetko dobré ale dohromady to tie je úplne ono. Forster a tá téma to však spoľahlivo ťahajú hore 7/10
The Program (2015)
0 0
reagovat

Zdrojový kód

9/10

Za málo peněz, hodně muziky. Naprostá špička v žánru mysteriózních / sci-fi filmů. Doufám, že se Jones vrátí k něčemu podobnému, protože i když mám jeho filmový Warcraft rád, tak tohle byla kurevská jízda! :+
657575
[b]9/10[/b] Za málo peněz, hodně muziky. Naprostá špička v žánru mysteriózních / sci-fi filmů. Doufám, že se Jones vrátí k něčemu podobnému, protože i když mám jeho filmový Warcraft rád, tak tohle byla kurevská jízda! *:+*
Zdrojový kód
0 0
reagovat
schindler's list (1993)
90% - konecne sem se na to podival.
657574
schindler's list (1993) 90% - konecne sem se na to [link="http://68.media.tumblr.com/4c853efd646aa0982c44cbcabe94995a/tumblr_msnfgqYCT71shypnro6_500.gif"]podival[/link].
0 0
reagovat

Sarger

Song of the Sea
Sing Street
Eddie the Eagle
657570
Song of the Sea Sing Street Eddie the Eagle
Sarger
0 0
reagovat

I Origins

V polovici som nevedel čo si mám o tom filme myslieť. Dosť rozporuplné, ale na druhej strane prekvapivé.
Slušných 8/10

Čo na ten film vravíte vy? :)

Chlapi odporúčte mi nejaké filmy čo ma emočne rozsekajú. Niečo som isto videl, ale nič ma momentálne nepadá.
657569
V polovici som nevedel čo si mám o tom filme myslieť. Dosť rozporuplné, ale na druhej strane prekvapivé. Slušných 8/10 Čo na ten film vravíte vy? :) Chlapi odporúčte mi nejaké filmy čo ma emočne rozsekajú. Niečo som isto videl, ale nič ma momentálne nepadá.
I Origins
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se