Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30601 - 30620 Napsat příspěvek

Osvícení

Můj nejoblíbenější Kubrick. Viděl jsem to snad 10x a vůbec toho dne stráveného s famózní kamerou, produkcí, střihem, scénářem a hereckými výkony nelituji. Pro prvo-diváky bych ale spíš doporučil tu kratší verzi, než US cut. Pro další shlédnutí určitě delší verze je přínosem.
659570
Můj nejoblíbenější Kubrick. Viděl jsem to snad 10x a vůbec toho dne stráveného s famózní kamerou, produkcí, střihem, scénářem a hereckými výkony nelituji. Pro prvo-diváky bych ale spíš doporučil tu kratší verzi, než US cut. Pro další shlédnutí určitě delší verze je přínosem.
Osvícení
0 0
reagovat
Videl jsem tu 150 m verzi. O 110 jsem ani nevedel, ale rikal jsem si, ze nektery mista hlavne ve stredu by potrebovali prostrihat. 
659565
Videl jsem tu 150 m verzi. O 110 jsem ani nevedel, ale rikal jsem si, ze nektery mista hlavne ve stredu by potrebovali prostrihat. 
0 0
reagovat

MeaCulpa

110 nebo 150 min verze? Nikde jsem nenasel jaky je mezi nimi rozdil
659564
110 nebo 150 min verze? Nikde jsem nenasel jaky je mezi nimi rozdil
MeaCulpa
0 0
reagovat
Wow, ted jsem dokoukal Smarzowskiho Wolyn (posbiralo to ted podobne jako Masaryk skoro vsechny filmovy ceny) a neskutecnej masakr. Marhoul ma s ptacetem nastevenou latku sakra vysoko. Neuveritelne sugestivni a silny. BTW: jakto, ze to tady nema profil? link
659555
Wow, ted jsem dokoukal Smarzowskiho Wolyn (posbiralo to ted podobne jako Masaryk skoro vsechny filmovy ceny) a neskutecnej masakr. Marhoul ma s ptacetem nastevenou latku sakra vysoko. Neuveritelne sugestivni a silny. BTW: jakto, ze to tady nema profil? http://www.csfd.cz/film/434921-wolyn/komentare/
0 0
reagovat

Ted

Reknu Gonzimu aby ti odebral tohle pravo nebo mi ho tajne pridal :D
659547
Reknu Gonzimu aby ti odebral tohle pravo nebo mi ho tajne pridal *:D*
Ted
0 0
reagovat

Ted

Skvělýýý :D:+ [mucking smiley]
659543
Skvělýýý *:D**:+* [mucking smiley]
Ted
0 0
reagovat

Davies

Nahazoval sem trailer link a predchozi prispevek okkace sem prave smazal. Jeste ze ma kluk smysl pro humor :D:D:D
659544
Nahazoval sem trailer http://film.moviezone.cz/the-wall-2016/trailery a predchozi prispevek okkace sem prave smazal. Jeste ze ma kluk smysl pro humor *:D**:D**:D*
Davies
0 0
reagovat
Hele, jak se menuje ten očekávanej film, kde hrajou snad jenom dva vojáci: jeden je postřelenej za zdí v nějaký poušti a druhej ho se sniperkou musí zachránit od nepřátelskýho ostřelovače..??
Já totiž myslel že to je Mine (2016), ale to se asi pletu, což? Dík.
659542
Hele, jak se menuje ten očekávanej film, kde hrajou snad jenom dva vojáci: jeden je postřelenej za zdí v nějaký poušti a druhej ho se sniperkou musí zachránit od nepřátelskýho ostřelovače..?? Já totiž myslel že to je Mine (2016), ale to se asi pletu, což? Dík.
0 0
reagovat
Ja len ze ma dnes v CR premieru a zasluzil by si nejake to promo.
Rimsy ho podla csfd uz videl a dal 4 hviezdy:)
659526
Ja len ze ma dnes v CR premieru a zasluzil by si nejake to promo. Rimsy ho podla csfd uz videl a dal 4 hviezdy:)
0 0
reagovat

Gorecki

Súhlasím, už si ani nepamätám, kedy mal slovenský film tak peknú kameru. Film ma teda chytil síce až v druhej polovici ale detskí herci úplne super :+
659525
Súhlasím, už si ani nepamätám, kedy mal slovenský film tak peknú kameru. Film ma teda chytil síce až v druhej polovici ale detskí herci úplne super *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Bude recenzia na Piatu lod? Jeden z najzaujimavejsich slovenskych filmov za dlhu dobu. Uz len to, ze vobec nejaky vznikol:)
659524
Bude recenzia na Piatu lod? Jeden z najzaujimavejsich slovenskych filmov za dlhu dobu. Uz len to, ze vobec nejaky vznikol:)
0 0
reagovat

Pod rouškou noci / Live by Night (2016)

Jakože pecka! :+ Affleck mi tam ze začátku moc neštimoval, ale postupem času se do toho dostal. Hodně solidní řemeslo, má to pořád v ruce.
659502
Jakože pecka! *:+* Affleck mi tam ze začátku moc neštimoval, ale postupem času se do toho dostal. Hodně solidní řemeslo, má to pořád v ruce.
Pod rouškou noci / Live by Night (2016)
0 0
reagovat
Trailer - k druhému filmu link

@Axis
Dík ;)
659479
Trailer - k druhému filmu https://www.youtube.com/watch?v=Nqfj6g_faPw @Axis Dík *;)*
0 0
reagovat

JohnyD

Niečo chýbá...
659478
Niečo chýbá...
JohnyD
0 0
reagovat

Severský výhľad 2017

Ujetá komédia, akú vedia len severania na spôsob Horrible Bosses, len v tomto prípade si pôjdu po krku dva rozvádzajúce sa manželské páry. Nekorektná čierna komédia o rozvode, ktorý sa trošku vymkol z podkontorly. S pár promile v krvi verím, že si užijem aj tie ujeté veci cez čiaru, najmä, keď Anders Thomas Jensen nič nechystá.  link

Najlepší dánsky film minulého roka aspoň podľa Robert awards. Dáni zase kopú do svojej minulosti, čo v dobe, keď je znova in nacionalizmus, príjemné
prekvapenie. Temnejšia verzia Olivera Twista, ktorý mapuje udalosti z
detských domov v Dánsku v 50 a 60. rokoch, ktoré vraj boli bežné. Rolu
totálnej svine si vraj užíval Lars Mikkelsen v každej jednej scéne. Kedy
sa dočkáme filmu o Barnevernetu alebo o Čistom dni? Uvidíme.

Pre mňa najočakávanejší film zo severu tento rok. Trine, Nikolaj a Michael v jednom filme. Synopse  link a trailer link
659476
Ujetá komédia, akú vedia len severania na spôsob Horrible Bosses, len v tomto prípade si pôjdu po krku dva rozvádzajúce sa manželské páry. Nekorektná čierna komédia o rozvode, ktorý sa trošku vymkol z podkontorly. S pár promile v krvi verím, že si užijem aj tie ujeté veci cez čiaru, najmä, keď Anders Thomas Jensen nič nechystá.  https://www.youtube.com/watch?v=ZbWNxckMd4A Najlepší dánsky film minulého roka aspoň podľa Robert awards. Dáni zase kopú do svojej minulosti, čo v dobe, keď je znova in nacionalizmus, príjemné prekvapenie. Temnejšia verzia Olivera Twista, ktorý mapuje udalosti z detských domov v Dánsku v 50 a 60. rokoch, ktoré vraj boli bežné. Rolu totálnej svine si vraj užíval Lars Mikkelsen v každej jednej scéne. Kedy sa dočkáme filmu o Barnevernetu alebo o Čistom dni? Uvidíme. Pre mňa najočakávanejší film zo severu tento rok. Trine, Nikolaj a Michael v jednom filme. Synopse  http://cinemascandinavia.com/zentropa-to-adapt-du-forsvinder-starring-trine-dyrholm-nikolaj-lie-kaas-michael-nyqvist/ a trailer https://www.youtube.com/watch?v=FznW7D2m4Zc
Severský výhľad 2017
0 0
reagovat

Power rangers

Že to bude Transformers pre chudobných sa dalo čakať. Ale toto je ešte aj ďaleko za Ninja korytnačkami. Tam sú aspoň super postavy a občas sa vyskytne aj dobrá scéna. Toto je iba neskutočne blbé a nudné, casting je strašný, atmosféra, srdiečko alebo cool momenty nikde. Mnoho zachraňuje aspoň úplne dementné finále, ktoré je aspoň nechcete vtipné. Hrozne tomu chýba nejaká irónia, a ak tam nejaká bola, tak ju spoľahlivo zabíja pekelný dabing. S prižmúrenými očami 4/10
659475
Že to bude Transformers pre chudobných sa dalo čakať. Ale toto je ešte aj ďaleko za Ninja korytnačkami. Tam sú aspoň super postavy a občas sa vyskytne aj dobrá scéna. Toto je iba neskutočne blbé a nudné, casting je strašný, atmosféra, srdiečko alebo cool momenty nikde. Mnoho zachraňuje aspoň úplne dementné finále, ktoré je aspoň nechcete vtipné. Hrozne tomu chýba nejaká irónia, a ak tam nejaká bola, tak ju spoľahlivo zabíja pekelný dabing. S prižmúrenými očami 4/10
Power rangers
0 0
reagovat

Na sever severozápadní linkou (1959)

Je to fakt pecka! Je naprosto jasný odkud bral James Bond inspiraci. :+
659454
Je to fakt pecka! Je naprosto jasný odkud bral James Bond inspiraci. *:+*
Na sever severozápadní linkou (1959)
0 0
reagovat
malcolm x (1992)
90% - spike lee jede david lean style a ja sem moc spokojenej.
659416
malcolm x (1992) 90% - spike lee jede david lean style a ja sem moc spokojenej.
0 0
reagovat

Flash Gordon

Na tento film, nedám nikdy dopustit. Takový guilty pleasure. Krásně hloupej naivní příběh, jak americkej fotbalista zachrání vesmír a planety, do toho fantastickej soundtrack od Queenů. Asi se budu rouhat, ale na tom jsem vyrůstal a pro mě lepší než Star Wars. Buďte dobří 8)
659412
Na tento film, nedám nikdy dopustit. Takový guilty pleasure. Krásně hloupej naivní příběh, jak americkej fotbalista zachrání vesmír a planety, do toho fantastickej soundtrack od Queenů. Asi se budu rouhat, ale na tom jsem vyrůstal a pro mě lepší než Star Wars. Buďte dobří *8)*
Flash Gordon
0 0
reagovat

Knowing 2009

Neuvěřitelné, film jsem viděl už několikrát. Ale teď asi po 4 letech a dost jsem se bál, jak ty fajnové scény budou po letech držet hlavně po stránce efektové. A ony drží! Jasně jsou to spíš slušně udělané koláže, ale jsem si jistý, že kdyby to někdo letos za ty stejné peníze udělal znova, vypadalo by to hůř. Nechápu kam dal Proyas cit u Bohů. K tomu tu máme slušný scénář, skvělá kamera, atmosféra a Vetřelčí hudba a máme můj oblíbený film, který je z nějakého důvodu na csfd v modrých. Ten new age/sciento bullshit, jak někteří to nazývají, me vůbec neštve. 9/10 
659406
Neuvěřitelné, film jsem viděl už několikrát. Ale teď asi po 4 letech a dost jsem se bál, jak ty fajnové scény budou po letech držet hlavně po stránce efektové. A ony drží! Jasně jsou to spíš slušně udělané koláže, ale jsem si jistý, že kdyby to někdo letos za ty stejné peníze udělal znova, vypadalo by to hůř. Nechápu kam dal Proyas cit u Bohů. K tomu tu máme slušný scénář, skvělá kamera, atmosféra a Vetřelčí hudba a máme můj oblíbený film, který je z nějakého důvodu na csfd v modrých. Ten new age/sciento bullshit, jak někteří to nazývají, me vůbec neštve. 9/10 
Knowing 2009
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se