Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30641 - 30660 Napsat příspěvek
Uspalo mě to...
659211
Uspalo mě to...
0 0
reagovat
659207
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*[link="https://youtu.be/c_3NMtxeyfk"]a ghost story - trailer[/link] *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
phil cze
dik. asi si na to zajdu do kina. jinak bych to tezko schanel jako vecy od rohmera. olivier assayas a jeho irma vep a demonlover bych taky rad videl.
659200
phil cze dik. asi si na to zajdu do kina. jinak bych to tezko schanel jako vecy od rohmera. olivier assayas a jeho irma vep a demonlover bych taky rad videl.
0 0
reagovat

GuidoA.

On the beach at night... je taky super :+
659199
On the beach at night... je taky super *:+*
GuidoA.
0 0
reagovat
right now, wrong then (2015)
95% - genialni je slaby slovo.
659196
right now, wrong then (2015) 95% - genialni je slaby slovo.
0 0
reagovat

kubqo

Zvážím to :D
659188
Zvážím to *:D*
kubqo
0 0
reagovat

JohnyD

Ten Wilson mě mrzí teda, vypadalo to jako loženka. Ale i tak je to pro mě povinnost.
659186
Ten Wilson mě mrzí teda, vypadalo to jako loženka. Ale i tak je to pro mě povinnost.
JohnyD
0 0
reagovat

KarelR

Ty vole za ten trolling by som banoval :D
659183
Ty vole za ten trolling by som banoval *:D*
KarelR
0 0
reagovat
MoS je boží, rozhodně jedna z nejlepších komiksovek. Bál jsem se že na podruhý už to nebude ono, ale bylo to ještě lepší.

BvS je tragédie (ale místy to vypadalo tak nadějně!) kterou už nikdy nechci vidět. A po fiasku se Suicide Squad, pokud mě místní osazenstvo nepřesvědčí tak na DC film už do kina nejdu.
659182
MoS je boží, rozhodně jedna z nejlepších komiksovek. Bál jsem se že na podruhý už to nebude ono, ale bylo to ještě lepší. BvS je tragédie (ale místy to vypadalo tak nadějně!) kterou už nikdy nechci vidět. A po fiasku se Suicide Squad, pokud mě místní osazenstvo nepřesvědčí tak na DC film už do kina nejdu.
0 0
reagovat
Já se vám do toho moc nechci míchat, ale pls, vysvětle te mi, v čem je akce v MoS přehledná ?);)...
659178
Já se vám do toho moc nechci míchat, ale pls, vysvětle te mi, v čem je akce v MoS přehledná *?)**;)*...
0 0
reagovat

studo

Mně naopak ta akce v MoS přišla výborná. Kinetická, přehledná, originální, bez zpomalovaček...
659174
Mně naopak ta akce v MoS přišla výborná. Kinetická, přehledná, originální, bez zpomalovaček...
studo
0 0
reagovat
MoS ma jednu z najlepsich superhero soundrackov, prva polovica je vyborne drama s prvkami scifi. A potom pride druha polka a masivny digibordel, ktory cely film posle do strasnych sraciek. Dlho som si myslel, ze podobnu sracku ako druhu polovicu MoS uz neuvidim, ale mister Snyder dokazal s BvS nemozne a naserviroval 2 a pol hodinovu srajdu, ktora sa smelo moze porovnavat s tymi ozrutnostami od Sandlera, Stillera, Harta a podobne :+
659172
MoS ma jednu z najlepsich superhero soundrackov, prva polovica je vyborne drama s prvkami scifi. A potom pride druha polka a masivny digibordel, ktory cely film posle do strasnych sraciek. Dlho som si myslel, ze podobnu sracku ako druhu polovicu MoS uz neuvidim, ale mister Snyder dokazal s BvS nemozne a naserviroval 2 a pol hodinovu srajdu, ktora sa smelo moze porovnavat s tymi ozrutnostami od Sandlera, Stillera, Harta a podobne *:+*
0 0
reagovat
MoS - v kině - nuda, po druhé doma - hmm, po třetí doma - no ujde to
BvS - v kině - meh to nemyslí vážně s tou vážností/osudovostí :-D , po prvé doma - no je to furt meh...
po třetí jsem nedokoukal
trailery na JL - big badda loool

659171
MoS - v kině - nuda, po druhé doma - hmm, po třetí doma - no ujde to BvS - v kině - meh to nemyslí vážně s tou vážností/osudovostí :-D , po prvé doma - no je to furt meh... po třetí jsem nedokoukal trailery na JL - big badda loool
0 0
reagovat
MoS je jedna z cca 10ti filmů,který jsem za život nedokázal dokoukat
659167
MoS je jedna z cca 10ti filmů,který jsem za život nedokázal dokoukat
0 0
reagovat
Wilson to pekne schytal na rottenoch, ale aj tak sa stále teším, lebo Woody.

A MoS je ničím neurážajúca komixovka so skvelým openingom a fightom medzi Supermanom a Faorou, ktorá bola zásahom do čierneho. Cavil tam ako ten Marek Dušín od vedľa sadne ako prdel na hrniec aj keď je to herecké poleno ako hrom.

Watchmeni sú úplne inde a iná liga 8)

659162
Wilson to pekne schytal na rottenoch, ale aj tak sa stále teším, lebo Woody. A MoS je ničím neurážajúca komixovka so skvelým openingom a fightom medzi Supermanom a Faorou, ktorá bola zásahom do čierneho. Cavil tam ako ten Marek Dušín od vedľa sadne ako prdel na hrniec aj keď je to herecké poleno ako hrom. Watchmeni sú úplne inde a iná liga *8)*
0 0
reagovat
MoS je nejlepší Marvelovka 8)
659157
MoS je nejlepší Marvelovka *8)*
0 0
reagovat
Moje pritelkyne po vcerejsi projekci dala 5 hvezd na csfd a to komixovky nesnasi a Cavill se ji vubec nelibil :D
659153
Moje pritelkyne po vcerejsi projekci dala 5 hvezd na csfd a to komixovky nesnasi a Cavill se ji vubec nelibil *:D*
0 0
reagovat
To závidím. :+
659152
To závidím. *:+*
0 0
reagovat
ja som bol vo štvrtok na Povraz v kine. Super to bolo
659149
ja som bol vo štvrtok na Povraz v kine. Super to bolo
0 0
reagovat

pepo

Nemělo těch pecek být 50? :D

Já měla Hitchcock víkend (chronologicky): Rebecca (Mrtvá a živá), Provaz, Cizinci ve vlaku, Zpovídám se, Okno do dvora, Marnie - pecka vedle pecky, jen ta Marnie je taková trochu slabší

Já jsem na další příděl od Karla připravená. :D
659148
Nemělo těch pecek být 50? *:D* Já měla Hitchcock víkend (chronologicky): Rebecca (Mrtvá a živá), Provaz, Cizinci ve vlaku, Zpovídám se, Okno do dvora, Marnie - pecka vedle pecky, jen ta Marnie je taková trochu slabší Já jsem na další příděl od Karla připravená. *:D*
pepo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se