Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30161 - 30180 Napsat příspěvek

T2 je přeceněnej, nuda k posrání, hudba k posrání ?

Tvl jakože WTF ? Že zrovna tady se sejde tolik..... jak to jen napsat slušně... exotu (napadlo mě MNOHEM horší slovo) to bych teda nečekal :(:-
661500
Tvl jakože WTF ? Že zrovna tady se sejde tolik..... jak to jen napsat slušně... exotu (napadlo mě MNOHEM horší slovo) to bych teda nečekal *:(**:-*
T2 je přeceněnej, nuda k posrání, hudba k posrání ?
0 0
reagovat
OK;)
661499
OK*;)*
0 0
reagovat

Gorecki

To je zas myslenkou rozhazenou do vic komentu :D psal jsem, ze mi ten film strasne kazi + na samostatnej poslech bych ho neprezil. To pro me neni znak dobryho soundtracku. Tak ;)
661496
To je zas myslenkou rozhazenou do vic komentu *:D* psal jsem, ze mi ten film strasne kazi + na samostatnej poslech bych ho neprezil. To pro me neni znak dobryho soundtracku. Tak *;)*
Gorecki
0 0
reagovat

MarvinP

"T3 je vtipnější"
No ved prave...
661495
"T3 je vtipnější" No ved prave...
MarvinP
0 0
reagovat

vZeč

Ja ti tvoj nazor nevyvraciam. Reagoval som len na: "Proc bych ten soundtrack mel poustet. To neni ani hudba"
661494
Ja ti tvoj nazor nevyvraciam. Reagoval som len na: "Proc bych ten soundtrack mel poustet. To neni ani hudba"
vZeč
0 0
reagovat
Tak jistě, T2 je přeceněnej, T1 je lepší a T3 vtipnější. Ale zas nuda to není. To fakt ne.
661492
Tak jistě, T2 je přeceněnej, T1 je lepší a T3 vtipnější. Ale zas nuda to není. To fakt ne.
0 0
reagovat

Gorecki

To tak samozrejme neni. Me ale irituje primo v tom filmu. Jako chapu, ze skladatel asi nebude drevak, kdyz vymyslel ten hlavni motiv, ale zbytek jde proste mimo me. Chapu... ma to znit futuristicky, kovove, ale dneska si umim predstavit hromadu lidi, ktery by to zmakli lip. Vcetne toho zatracenyho Zimmera. Zni to jako futuristicka hudba z mozku osmdesatych let, jako neco z Far Cry 3: Blood Dragon. To u Terminatora nechci. To vsechno btw plati i pro prvni film :D fakt se mel drzet Hornera po luxusnich Aliens. To je ku*va soundtrack, kterej nezestarne. Hele ale klidne se priucim, proc jsem tak hrozne mimo ;)
661491
To tak samozrejme neni. Me ale irituje primo v tom filmu. Jako chapu, ze skladatel asi nebude drevak, kdyz vymyslel ten hlavni motiv, ale zbytek jde proste mimo me. Chapu... ma to znit futuristicky, kovove, ale dneska si umim predstavit hromadu lidi, ktery by to zmakli lip. Vcetne toho zatracenyho Zimmera. Zni to jako futuristicka hudba z mozku osmdesatych let, jako neco z Far Cry 3: Blood Dragon. To u Terminatora nechci. To vsechno btw plati i pro prvni film *:D* fakt se mel drzet Hornera po luxusnich Aliens. To je ku*va soundtrack, kterej nezestarne. Hele ale klidne se priucim, proc jsem tak hrozne mimo *;)*
Gorecki
0 0
reagovat

vZeč

Preco by znakom dobreho soundtracku malo byt len to, ze si ho chces "pustat"?
661490
Preco by znakom dobreho soundtracku malo byt len to, ze si ho chces "pustat"?
vZeč
0 0
reagovat
Vedel jsem ze vyvolam znacnou vlnu reakci, tak si jeste pridam. :D T1 i to pitomy T3 mam v zebricku vys. T1 taky kvuli tomu, ze tam Arnie moc nemluvi. To je problem T2, proste se tam klade velky duraz na hlavni hvezdu, pritom by to melo byt vic o tech lidskych postavach, ktere me ale ke konci uz vubec nezajimaly. Asi kdybych to chtel nekdy v budoucnu nekomu pustit tak s ceskym dabingem.
661489
Vedel jsem ze vyvolam znacnou vlnu reakci, tak si jeste pridam. *:D* T1 i to pitomy T3 mam v zebricku vys. T1 taky kvuli tomu, ze tam Arnie moc nemluvi. To je problem T2, proste se tam klade velky duraz na hlavni hvezdu, pritom by to melo byt vic o tech lidskych postavach, ktere me ale ke konci uz vubec nezajimaly. Asi kdybych to chtel nekdy v budoucnu nekomu pustit tak s ceskym dabingem.
0 0
reagovat

vZeč

Nikdy by mě nenapadlo, že existuje v našem vesmíru někdo kdo má tento zvláštní názor a pochybný vkus. Mír? Jen po jaderné válce... 
661488
Nikdy by mě nenapadlo, že existuje v našem vesmíru někdo kdo má tento zvláštní názor a pochybný vkus. Mír? Jen po jaderné válce... 
vZeč
0 0
reagovat
Ok, trochu prehnany, pamatuju si to horsi. Je to teda... velmi osobity a ja to fakt nedavam. Mír
661487
Ok, trochu prehnany, pamatuju si to horsi. Je to teda... velmi osobity a ja to fakt nedavam. Mír
0 0
reagovat
Hlavni tema je jedna z nejlepsich veci v historii filmu. To mi fakt nemusi nikdo linkovat :D ale zbytek je proste sracka, sorry jako. Nebo mi vysvetlete, proc ne. Proc bych ten soundtrack mel poustet. To neni ani hudba
661486
Hlavni tema je jedna z nejlepsich veci v historii filmu. To mi fakt nemusi nikdo linkovat *:D* ale zbytek je proste sracka, sorry jako. Nebo mi vysvetlete, proc ne. Proc bych ten soundtrack mel poustet. To neni ani hudba
0 0
reagovat
Já spetu.jr naprosto chápu. T1 miluju a rád se na něj podívám kdykoliv, ale T2 jsem viděl asi dvakrát a nějak nemám potřebu na tom nic měnit. Mě to taky neba.

Ještě ad IMAX, nakoupil jsem teda lístky do 6. řady, uvidíme. Na Interstellaru jsem byl tenkrát v 7. a matně vzpomínám, že jsem si říkal, že bych moh klidně sedět ještě blíž.

Snad Nolan tentokrát nezklame. V Dunkerku nehraje Anne Hathaway, takže věřím, že to dopadne dobře. :D
661485
Já spetu.jr naprosto chápu. T1 miluju a rád se na něj podívám kdykoliv, ale T2 jsem viděl asi dvakrát a nějak nemám potřebu na tom nic měnit. Mě to taky neba. Ještě ad IMAX, nakoupil jsem teda lístky do 6. řady, uvidíme. Na Interstellaru jsem byl tenkrát v 7. a matně vzpomínám, že jsem si říkal, že bych moh klidně sedět ještě blíž. Snad Nolan tentokrát nezklame. V Dunkerku nehraje Anne Hathaway, takže věřím, že to dopadne dobře. *:D*
0 0
reagovat
To jste se asi úplně posrali ne. Film nuda a hudba příšerná? Cože? Já si to dávám ročně několikrát, vždyť je to esence akčního filmu. Jsem na filmovym webu? 
661484
To jste se asi úplně posrali ne. Film nuda a hudba příšerná? Cože? Já si to dávám ročně několikrát, vždyť je to esence akčního filmu. Jsem na filmovym webu? 
0 0
reagovat
no moze toto niekto napisat?!? :o :- to kam sme sa toto dostali, ked niekto napise, ze T2 je nuda k posrani...
661483
no moze toto niekto napisat?!? *:o* *:-* to kam sme sa toto dostali, ked niekto napise, ze T2 je nuda k posrani...
0 0
reagovat

vZeč

Ne
661482
Ne
vZeč
0 0
reagovat

vZeč

:D link ;)
661481
*:D* [url=https://www.youtube.com/watch?v=1XblVVbqIHU]link[/url] *;)*
vZeč
0 0
reagovat
Hele ale vážně... ta hudba je tam příšerná, ne? Strašně mi ten film kazí.
661480
Hele ale vážně... ta hudba je tam příšerná, ne? Strašně mi ten film kazí.
0 0
reagovat

speta.jr

Děláš si prdel? Jaká "nuda k posrání"!? To snad není možný toto! T2 je podle mě pořád bezkonkurenčně nejlepší akční film minimálně devadesátých let! 8)
661479
Děláš si prdel? Jaká "nuda k posrání"!? To snad není možný toto! T2 je podle mě pořád bezkonkurenčně nejlepší akční film minimálně devadesátých let! *8)*
speta.jr
0 0
reagovat
ou :D
661478
ou *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se