Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30161 - 30180 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Určitě ne. Gravity je filmařsky naprsto na špici, zatímco Dunkerk spoléhá na to, že "to natočíme na IMAX a real a lidi v tom uvidí masterpeace". V tomto ohledu opravdu očekávám víc. O dost víc.
ps: Samotná dějová linie Dunkerku mi špatná nepřišla. Lodičky i Pláž bych chtěl v jiném podání vidět hrozně rád... Počkat - pláž jsem dostal v Pokání, teď už jen ty lodičky z druhé světové...
pps: I Bay v Pearl Harboru dokázal stonásobně překonat to, co bylo u Nolana Ve vzduchu.
8)8)8)
667158
Určitě ne. Gravity je filmařsky naprsto na špici, zatímco Dunkerk spoléhá na to, že "to natočíme na IMAX a real a lidi v tom uvidí masterpeace". V tomto ohledu opravdu očekávám víc. O dost víc. ps: Samotná dějová linie Dunkerku mi špatná nepřišla. Lodičky i Pláž bych chtěl v jiném podání vidět hrozně rád... Počkat - pláž jsem dostal v Pokání, teď už jen ty lodičky z druhé světové... pps: I Bay v Pearl Harboru dokázal stonásobně překonat to, co bylo u Nolana Ve vzduchu. *8)**8)**8)*
667154
5 -3
reagují: pepo
reagovat
Dunkirk je samozřejmě boží. Pošli to dál.
667157
Dunkirk je samozřejmě boží. Pošli to dál.
5 -3
reagovat
reaguje na: kubqo
ja som to v IMAXE videl a nuda to bolo tak ci tak. 
btw. Gravity je sranda a United 93 je dokonalost!!!
667156
ja som to v IMAXE videl a nuda to bolo tak ci tak.  btw. Gravity je sranda a United 93 je dokonalost!!!
667152
5 -2
reagovat
reaguje na: kubqo
je to podobný problém ako pri Gravity alebo United 93
667154
je to podobný problém ako pri Gravity alebo United 93
667152
0 -1
reagují: KARLOS
reagovat

Dunkirk

Tak ja som to nevidel v IMAXE a mám pocit, že to fungovalo len prvú polhodinu, potom som sa už len nudil. Neprišiel žiadno nový vizuány nápad. A keď všetko o čo sa ten film snaží je len po štýlovej stránke, to je strašný problém. Ale možno je to podobný problé ako pri Gravity. ľudia čo to nevideli v 3D nemajú šajnu o čo prichádzali.
667152
Tak ja som to nevidel v IMAXE a mám pocit, že to fungovalo len prvú polhodinu, potom som sa už len nudil. Neprišiel žiadno nový vizuány nápad. A keď všetko o čo sa ten film snaží je len po štýlovej stránke, to je strašný problém. Ale možno je to podobný problé ako pri Gravity. ľudia čo to nevideli v 3D nemajú šajnu o čo prichádzali.
Dunkirk
2 0
reagují: SteKi, pepo
reagovat
reaguje na: KARLOS
to je smutné;)
667151
to je smutné*;)*
667150
1 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ne a ne, respektive u druhého nemůžu s čistým svědomím soudit, ale velmi o tom pochybuju... A ano, ten film mi nabídl extrémně málo přes průměr, v jakémkoli myslitelném směru.
667150
Ne a ne, respektive u druhého nemůžu s čistým svědomím soudit, ale velmi o tom pochybuju... A ano, ten film mi nabídl extrémně málo přes průměr, v jakémkoli myslitelném směru.
667145
3 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hunt for the Wilderpeople?

Mě What We Do in the Shadows docela bavilo, ale tohle mi sedlo mnohem víc.
667146
Hunt for the Wilderpeople? Mě What We Do in the Shadows docela bavilo, ale tohle mi sedlo mnohem víc.
667137
1 -2
reagovat
Dunkirk je jeden z nejintenzivnějších filmových a IMAXových zážitků. A někomu je to pořád málo... :D
667145
Dunkirk je jeden z nejintenzivnějších filmových a IMAXových zážitků. A někomu je to pořád málo... *:D*
4 -4
reagují: KARLOS
reagovat
coriolanus (2011)
65% - pro fiennese mam slabost.
667141
coriolanus (2011) 65% - pro fiennese mam slabost.
0 0
reagovat
vidz. diskusia V.I.M. Underground :D
667140
vidz. diskusia V.I.M. Underground *:D*
0 0
reagovat

GuidoA.

Zoznam najväčších sračiek, čo som v živote videl bude inokedy. Vlastne ani tam sa Happy End nedostane, pretože som z neho odišiel z kina a nedokukal to, čo sa mi ešte v živote nestalo. Ten film je pre mňa podobný miľník ako Star Wars a Kusturicov Underground :D:D:D
667138
Zoznam najväčších sračiek, čo som v živote videl bude inokedy. Vlastne ani tam sa Happy End nedostane, pretože som z neho odišiel z kina a nedokukal to, čo sa mi ešte v živote nestalo. Ten film je pre mňa podobný miľník ako Star Wars a Kusturicov Underground *:D**:D**:D*
GuidoA.
1 0
reagovat

Whatwe do in shadows

Vcelku zklamání, chystal jsem se na to pár let, ale nikdy nebyla nálada. Po Thorovi 3 jsem na to vlítl a musím uznat, že herci se do rolí vžili a oldschool VFX jsou supr, ale nějak mě to nebavilo. Asi chybělo víc humoru nebo nějaký větší konflikt.
667137
Vcelku zklamání, chystal jsem se na to pár let, ale nikdy nebyla nálada. Po Thorovi 3 jsem na to vlítl a musím uznat, že herci se do rolí vžili a oldschool VFX jsou supr, ale nějak mě to nebavilo. Asi chybělo víc humoru nebo nějaký větší konflikt.
Whatwe do in shadows
2 -1
reagují: Memphis
reagovat
chybi mi tam happy end. 
667136
chybi mi tam happy end. 
667099
2 0
reagovat
Kam sme sa to dopracovali......ach jaj8)8)8)
667130
Kam sme sa to dopracovali......ach jaj*8)**8)**8)*
2 0
reagovat
je to proste nuda
667129
je to proste nuda
667127
6 -5
reagovat
OMFG, to čo máte všetci proti Dunkirku? 
667127
OMFG, to čo máte všetci proti Dunkirku? 
5 -2
reagují: SteKi
reagovat
Až na ten Dunkirk... :D

:+ za Mlčení, BR, Manchester a Wicka.
667126
Až na ten Dunkirk... *:D* *:+* za Mlčení, BR, Manchester a Wicka.
667099
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nemyslím
667105
Nemyslím
667103
4 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
nemyslím, že to bude až taká pecka. ale na druhej strane budem rád ten rebríček v januári prepisovať :D:D:D
667104
nemyslím, že to bude až taká pecka. ale na druhej strane budem rád ten rebríček v januári prepisovať *:D**:D**:D*
667102
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se