Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29361 - 29380 Napsat příspěvek
"Říká se tomu diskuse."
"Veškeré námitky musím kategoricky odmítnout."

:D
670354
"Říká se tomu diskuse." "Veškeré námitky musím kategoricky odmítnout." *:D*
14 0
reagují: Memphis
reagovat
Nevím, co zase všichni máte. Komentáře si píšu po svém, jako si je píšou ostatní. Prostě mám svoje názory a dělím se o ně s vámi. Říká se tomu diskuse. ;) Nebo mi snad chcete říct, že můj vkus musí být stejný jako ten váš? Pánové, uznejte sami, že kdybychom všichni byli stejní, byla by to tady nuda. A zažít nudu, jak napsal Zdeněk Svěrák, to opravdu vadí. :)
670341
Nevím, co zase všichni máte. Komentáře si píšu po svém, jako si je píšou ostatní. Prostě mám svoje názory a dělím se o ně s vámi. Říká se tomu diskuse. *;)* Nebo mi snad chcete říct, že můj vkus musí být stejný jako ten váš? Pánové, uznejte sami, že kdybychom všichni byli stejní, byla by to tady nuda. A zažít nudu, jak napsal Zdeněk Svěrák, to opravdu vadí. *:)*
3 -15
reagovat
reaguje na: Axis
To bude tím, že ti dva jsou stejně orientovaní. :D
A teď vážně. Poslední díl SW se mi také líbil, ale styl jakým o něm píše Disk by mě od něj jako případného neznalého a nezkušeného pozorovatele zaručeně dokázal odradit. 8)
670337
To bude tím, že ti dva jsou stejně orientovaní. *:D* A teď vážně. Poslední díl SW se mi také líbil, ale styl jakým o něm píše Disk by mě od něj jako případného neznalého a nezkušeného pozorovatele zaručeně dokázal odradit. *8)*
670333
6 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Pořád nemůžu přijít na to, jestli jsi mistr v trollení, nebo z jinýho světa :D  "výjimečné dílo bez jediného kazu či zaváhání" ROFL!
670335
Pořád nemůžu přijít na to, jestli jsi mistr v trollení, nebo z jinýho světa *:D*  "výjimečné dílo bez jediného kazu či zaváhání" ROFL!
670330
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nevím proč, ale tvoje poslední příspěvky mě až překvapivě připadají jak vystřižené z Twitteru pana Ovčáčka. Dikce i použitý styl je jako kdyby jsi mu koukal přes rameno, jen píšeš o SW a ne o politice.
670333
Nevím proč, ale tvoje poslední příspěvky mě až překvapivě připadají jak vystřižené z Twitteru pana Ovčáčka. Dikce i použitý styl je jako kdyby jsi mu koukal přes rameno, jen píšeš o SW a ne o politice.
670317
6 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ano, pořád. Johnsonova tvůrčí práce (scénář a režie) je obdivuhodná.
670330
Ano, pořád. Johnsonova tvůrčí práce (scénář a režie) je obdivuhodná.
670325
2 -11
reagují: Muf
reagovat
Ciste teoreticky... Kdyby tam nehral Adam Driver, porad by to bylo TOP? To neni urazka, sam jsem jako dite miloval Xenu kvuli Gabriele :D
670325
Ciste teoreticky... Kdyby tam nehral Adam Driver, porad by to bylo TOP? To neni urazka, sam jsem jako dite miloval Xenu kvuli Gabriele *:D*
5 0
reagují: Disketa1
reagovat
Mohu nyní zcela s čistým svědomím potvrdit, že v případě snímku Hvězdné války: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017) jde o zcela mistrovské a v rámci všech dosavadních epizod naprosto výjimečné dílo bez jediného kazu či zaváhání. Veškeré námitky musím kategoricky odmítnout.
670317
Mohu nyní zcela s čistým svědomím potvrdit, že v případě snímku [b]Hvězdné války: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017)[/b] jde o zcela mistrovské a v rámci všech dosavadních epizod naprosto výjimečné dílo bez jediného kazu či zaváhání. Veškeré námitky musím kategoricky odmítnout.
4 -20
reagují: Axis
reagovat

popik

btw Martin Campbell se musí vrátit zpět do první ligy, já jsem přesvědčenej, že je to výbornej filmař jen prostě natočil toho zasraného Green Lanterna :- stejně jako Reynolds i on by měl ještě dostat šanci.
670287
btw Martin Campbell se musí vrátit zpět do první ligy, já jsem přesvědčenej, že je to výbornej filmař jen prostě natočil toho zasraného Green Lanterna *:-* stejně jako Reynolds i on by měl ještě dostat šanci.
popik
3 0
reagovat

popik

The Foreigner (2017)

Velká pecka! :+ 8/10* Návrat k old-school 90's stylu, výbornej Brosnan a ještě lepší Jackie Chan. Absolutně nechápu, proč tenhle film neměl mnohem lepší promo před premiérou.  Chan, Brosnan i filmy samotný by si větší publikum určitě zasloužili, protože to prostě šlape jak má.
670286
[url=http://www.imdb.com/title/tt1615160/]The Foreigner (2017)[/url] Velká pecka! *:+* 8/10* Návrat k old-school 90's stylu, výbornej Brosnan a ještě lepší Jackie Chan. Absolutně nechápu, proč tenhle film neměl mnohem lepší promo před premiérou.  Chan, Brosnan i filmy samotný by si větší publikum určitě zasloužili, protože to prostě šlape jak má.
popik
2 0
reagovat
it (2017)
70% - pennywise se nesmirne poved. neskutecnej zmrd. tenhle film mel bejt mnohem lepsi. jinak tenhle laskovnej usmev jen tak z hlavy nedostanu. 
670223
it (2017) 70% - pennywise se nesmirne poved. neskutecnej zmrd. tenhle film mel bejt mnohem lepsi. jinak [url=https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BYzBkMWMxMGYtNjIyNS00NzY0LWFlZjEtYjc0Nzc2YTk1NzQ2XkEyXkFqcGdeQXVyNjUxMjc1OTM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,750_AL_.jpg]tenhle[/url] laskovnej usmev jen tak z hlavy nedostanu. 
1 -1
reagovat

mother!

Hádam ma ešte žiadny film takto nenahneval. Chcem tie 2 hodiny života naspäť. Niekto by mal ztrojnásobiť rozpočet, a dať to všetko na charitu ako ospravedlnenie za jeho existenciu.
Dôvodom prečo ma to tak nasralo je, že tá prvá polka, kým sa to nezačne utápať v metaforách, funguje náramne. Je to skvele natočené, tá kamera pricapená na ksicht JL vytvára jedinečnú atmosféru. Ale potom to ide do takých sračiek...
Normálne si viem predstaviť ako v strižni sedí Aronofsky hladkajúc si svoj stoporený penis pri strihaní toho filmu. A ani nejde o to, že by to bolo tak artové, že som to ani nepochopil. Ona je len tá tematika vzťahu tak katastrofálne plytko a dementne spracovaná... šak len taká hlúposť ako Man Seeking Woman to dokáže milionkrát lepšie.   zvratky/10
670177
Hádam ma ešte žiadny film takto nenahneval. Chcem tie 2 hodiny života naspäť. Niekto by mal ztrojnásobiť rozpočet, a dať to všetko na charitu ako ospravedlnenie za jeho existenciu. Dôvodom prečo ma to tak nasralo je, že tá prvá polka, kým sa to nezačne utápať v metaforách, funguje náramne. Je to skvele natočené, tá kamera pricapená na ksicht JL vytvára jedinečnú atmosféru. Ale potom to ide do takých sračiek... Normálne si viem predstaviť ako v strižni sedí Aronofsky hladkajúc si svoj stoporený penis pri strihaní toho filmu. A ani nejde o to, že by to bolo tak artové, že som to ani nepochopil. Ona je len tá tematika vzťahu tak katastrofálne plytko a dementne spracovaná... šak len taká hlúposť ako Man Seeking Woman to dokáže milionkrát lepšie.   zvratky/10
mother!
5 -4
reagovat

Star Wars: The Last Jedi

Co tohle sakra bylo? Možná nejsem dostatečný fanoušek Star Wars, aby mi ke štěstí stačilo pár známých obrázků a propriet, ale tenhle film mě absolutně minul. Nezajímavé a nesympatické postavy, nesmyslné dějové linky, stupidní zvraty, křečovité pokusy o humor, nekonečná stopáž, ...

Pár hodin po projekci a vlastně mě ani nenapadá žádná scéna, která by se mi vryla do paměti a chtěl bych si kvůli ní někdy film pustit znovu. I ta otloukaná epizoda I má daleko větší náboj než tenhle cirkus a parodie na sebe sama.

4/10
670152
Co tohle sakra bylo? Možná nejsem dostatečný fanoušek Star Wars, aby mi ke štěstí stačilo pár známých obrázků a propriet, ale tenhle film mě absolutně minul. Nezajímavé a nesympatické postavy, nesmyslné dějové linky, stupidní zvraty, křečovité pokusy o humor, nekonečná stopáž, ... Pár hodin po projekci a vlastně mě ani nenapadá žádná scéna, která by se mi vryla do paměti a chtěl bych si kvůli ní někdy film pustit znovu. I ta otloukaná epizoda I má daleko větší náboj než tenhle cirkus a parodie na sebe sama. [b]4/10[/b]
Star Wars: The Last Jedi
10 -6
reagovat

Císařův pekař a Pekařův císař (1951)

Císařův pekař a Pekařův císař je asi jediný budovatelák, na který se s chutí vždycky podívám. Je to inteligentní lidová zábava, která právem baví všechny bez rozdílu už nějakých 65 let. A přitom geneze tohohle filmu je více než dramatická a nestyděl by se za ni ani Hollywood, nemluvě o tom, že se film točil v nejhorších časech politických procesů, kdy si nikdo nemohl být jist životem. A slavná písnička o tom, že ten umí to a ta zas tohle, patří mezi nejlepší muzikálová čísla, která se na Barrandově kdy točila. Je pro mě vždycky velkou radostí sledovat Císařova pekaře a Pekařova císaře, pokaždé se u toho srdečně bavím. A teď si to srovnejte s de*ilní a úplně pitomou Dovolenou s Andělem, která vznikla ve stejné době. Úplné nebe a dudy.
670119
Císařův pekař a Pekařův císař je asi jediný budovatelák, na který se s chutí vždycky podívám. Je to inteligentní lidová zábava, která právem baví všechny bez rozdílu už nějakých 65 let. A přitom geneze tohohle filmu je více než dramatická a nestyděl by se za ni ani Hollywood, nemluvě o tom, že se film točil v nejhorších časech politických procesů, kdy si nikdo nemohl být jist životem. A slavná písnička o tom, že ten umí to a ta zas tohle, patří mezi nejlepší muzikálová čísla, která se na Barrandově kdy točila. Je pro mě vždycky velkou radostí sledovat Císařova pekaře a Pekařova císaře, pokaždé se u toho srdečně bavím. A teď si to srovnejte s de*ilní a úplně pitomou Dovolenou s Andělem, která vznikla ve stejné době. Úplné nebe a dudy.
Císařův pekař a Pekařův císař (1951)
2 -5
reagovat
reaguje na: Snipsley
Honba za diamantem, kde Douglas byl dostatečně charistmatický borec :+
670108
Honba za diamantem, kde Douglas byl dostatečně charistmatický borec *:+*
670036
0 0
reagovat
Hříšný tanec, Robin Hood Král zbojníků, Pearl Harbor, 
670074
Hříšný tanec, Robin Hood Král zbojníků, Pearl Harbor, 
670073
0 0
reagovat
Díky moc všichni, vypadá to dobře :):+
670073
Díky moc všichni, vypadá to dobře *:)**:+*
0 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Napadá mě Krokodýl Dundee, protože hlavní hrdina je netradiční borec, má charisma a první díl je stále dost zábavný film. :D
670071
Napadá mě Krokodýl Dundee, protože hlavní hrdina je netradiční borec, má charisma a první díl je stále dost zábavný film. *:D*
670036
4 0
reagovat
Harrison Ford 6 dní, 7 nocí (len je to srajda), Hocičo s Clarkom Gablom, v Odviate vetrom je taký, borec, že ženu nielen získa, ale ju  nakoniec aj pošle do...
Cassablanca možno ?
670065
Harrison Ford 6 dní, 7 nocí (len je to srajda), Hocičo s Clarkom Gablom, v Odviate vetrom je taký, borec, že ženu nielen získa, ale ju  nakoniec aj pošle do... Cassablanca možno ?
670036
0 0
reagovat

Prazdniny v Rime (1953)

Vcera videno poprve a je to opravdu takova prijemna pecka, jak jen muze byt :+ 9/10
670060
Vcera videno poprve a je to opravdu takova prijemna pecka, jak jen muze byt *:+* 9/10
Prazdniny v Rime (1953)
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se