Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29341 - 29360 Napsat příspěvek
bluray zodiac :+ ale dabovane to asi nieje zee :/ 
664301
bluray zodiac *:+* ale dabovane to asi nieje zee :/ 
0 0
reagovat

pepo

Na Blučku vyšly obě verze.
664298
Na Blučku vyšly obě verze.
pepo
0 0
reagovat

Bachy

Nemilovaní - tiež pre mňa o chlp lepší, ako už aj tak dokonalý Leviathan a najlepší európsky film, čo som asi tentorok videl. 8)
664297
[b]Nemilovaní[/b] - tiež pre mňa o chlp lepší, ako už aj tak dokonalý Leviathan a najlepší európsky film, čo som asi tentorok videl. *8)*
Bachy
0 0
reagovat
Neviete niekto či vyšla apokalypsa v kino zostrihu s českou podporou? DVD alebo Blučko
664296
Neviete niekto či vyšla apokalypsa v kino zostrihu s českou podporou? DVD alebo Blučko
0 0
reagovat
Zrovna jsem se na to tady chtěl zeptat, protože už na mě mrkal v předprodeji pár měsíců dozadu, tuhle jsem se podíval, to samý. Tak je skvělý, že se nakonec povedlo, Zodiac mi v tý sbírce k Fincherovi chybí.
664294
Zrovna jsem se na to tady chtěl zeptat, protože už na mě mrkal v předprodeji pár měsíců dozadu, tuhle jsem se podíval, to samý. Tak je skvělý, že se nakonec povedlo, Zodiac mi v tý sbírce k Fincherovi chybí.
0 0
reagovat

Disketa

Doporučuju knížku. Sam ti to (doufám) potvrdí.
664291
Doporučuju knížku. Sam ti to (doufám) potvrdí.
Disketa
0 0
reagovat

Bachy

Lady Bird (Saoirse Ronan) tešííím 8)
664290
Lady Bird (Saoirse Ronan) tešííím *8)*
Bachy
0 0
reagovat
Zodiaca (bohužel pouze v kinoverzi) mám doma pouze na DVD, takže Blu-ray s režisérskou verzí je pro mě jasná volba. A samozřejmě už jsem si dávno předobjednal. :)
664289
Zodiaca (bohužel pouze v kinoverzi) mám doma pouze na DVD, takže Blu-ray s režisérskou verzí je pro mě jasná volba. A samozřejmě už jsem si dávno předobjednal. *:)*
0 0
reagovat

poslední kousky

Frances Ha  - jo, Greta Gerwig a Baumbach jsou lidi <3 dík za to, moc hezkej kus, už chci tu Lady Bird!

Nebe nad Berlínem - vobčas trochu pseudoumčo samo pro sebe, ale jo, fugnuje to minimálně jako moc pěknej obrázek jednoho berlínskýho období.

Nemilovaní - nejvíc! za mě zatím nejlepší Zvjagincev, ale vím, že mám tady ještě co honit
664287
[b]Frances Ha [/b] - jo, Greta Gerwig a Baumbach jsou lidi <3 dík za to, moc hezkej kus, už chci tu Lady Bird! [b]Nebe nad Berlínem [/b]- vobčas trochu pseudoumčo samo pro sebe, ale jo, fugnuje to minimálně jako moc pěknej obrázek jednoho berlínskýho období. [b]Nemilovaní [/b]- nejvíc! za mě zatím nejlepší Zvjagincev, ale vím, že mám tady ještě co honit
poslední kousky
0 0
reagovat
To úplne chápem. Tiež by som do toho druhýkrát nešiel, ale je to proste Fincher a po Mindhunterovi som v takom laufe, že som si okrem Zodiaca po druhé objednal aj knižnú predlohu od Douglasa, nech si krátim čas na druhú sériu. 
664286
To úplne chápem. Tiež by som do toho druhýkrát nešiel, ale je to proste Fincher a po Mindhunterovi som v takom laufe, že som si okrem Zodiaca po druhé objednal aj knižnú predlohu od Douglasa, nech si krátim čas na druhú sériu. 
0 0
reagovat
To DCčko je dost "neviditelné", ale stejně :+ za to, že to u nás fakt vyjde. Ale kupovat to napodruhé jen kvůli češtině se mi nechce.
664285
To DCčko je dost "neviditelné", ale stejně *:+* za to, že to u nás fakt vyjde. Ale kupovat to napodruhé jen kvůli češtině se mi nechce.
0 0
reagovat
Režisérska verzia Zodiaca konečne v predpredaji. Ja už som si Vianoce spravil. kto bude ďaľší? 8)
664284
Režisérska verzia Zodiaca konečne v predpredaji. Ja už som si Vianoce spravil. kto bude ďaľší? *8)*
0 0
reagovat
maelstrom (2000)
50% - only lovers left alive (70%) od zabare.
664282
maelstrom (2000) 50% - only lovers left alive (70%) od zabare.
0 0
reagovat

Our Souls at Night (2017)

Sklamalo ma to, čakal som viac. Z Redforda a Fondy sa dalo vytiahnuť viac. Je to film na príjemný podvečer v nedeľu pri červenom víne, ideálne s vašimi starými rodičmi/rodičmi, ktorí to ocenia asi o čosi viac.  6/10

PS: Jane to so šedinami, strašne slušelo.
664274
Sklamalo ma to, čakal som viac. Z Redforda a Fondy sa dalo vytiahnuť viac. Je to film na príjemný podvečer v nedeľu pri červenom víne, ideálne s vašimi starými rodičmi/rodičmi, ktorí to ocenia asi o čosi viac.  6/10 PS: Jane to so šedinami, strašne slušelo.
Our Souls at Night (2017)
0 0
reagovat

GuidoA.

Je to borec dvojtecka
664270
Je to borec dvojtecka
GuidoA.
0 0
reagovat

Before We Go (2014)

Veľmi pekná a príjemna indie romantická konverzačka, ktorú zráža akurát existencia Lost in Translation a Before trilógie 8/10
664268
Veľmi pekná a príjemna indie romantická konverzačka, ktorú zráža akurát existencia Lost in Translation a Before trilógie 8/10
Before We Go (2014)
0 0
reagovat
Btw ukazovali v Ceskych kinech pred Blade Runnerem trailer na Annihilation? Musim rict, ze na velkym platne jsem na to hodne zvedavej. Uvidime jak Natalka dopadne :+
664266
Btw ukazovali v Ceskych kinech pred Blade Runnerem trailer na Annihilation? Musim rict, ze na velkym platne jsem na to hodne zvedavej. Uvidime jak Natalka dopadne *:+*
0 0
reagovat

Memphis

som na tom presne rovnako :D

ale zase Star Wars trailer som nevidel vobec a nechavam sa prekvapit do kina..
664265
som na tom presne rovnako *:D* ale zase Star Wars trailer som nevidel vobec a nechavam sa prekvapit do kina..
Memphis
0 0
reagovat
villeneuve je zabar tecka
664264
villeneuve je zabar tecka
0 0
reagovat

KARLOS

:+:+:+

Hm, hm... Uvidím. Já mám naopak tendenci si film užít daleko víc doma, kde mě nic neruší (ani titulky v obraze).

studo
Žádnej trailer jsem letos neviděl víckrát.
664263
*:+**:+**:+* Hm, hm... Uvidím. Já mám naopak tendenci si film užít daleko víc doma, kde mě nic neruší (ani titulky v obraze). [b]studo [/b]Žádnej [url=https://www.youtube.com/watch?v=Jit3YhGx5pU]trailer[/url] jsem letos neviděl víckrát.
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se