Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 29321 - 29340 Napsat příspěvek
Mno já mluvím o zakódování placky...
664359
Mno já mluvím o zakódování placky...
0 0
reagovat

KARLOS

Bohužel ano, Criterion rozesílá jenom do USA a Kanady. My Evropani se ale nenecháme zastavit a pomůže nám Amazon :) 

link
664357
Bohužel ano, Criterion rozesílá jenom do USA a Kanady. My Evropani se ale nenecháme zastavit a pomůže nám Amazon *:)*  https://www.amazon.com/Barry-Lyndon-Blu-ray-Ryan-ONeal/dp/B073XYGB8T
KARLOS
0 0
reagovat
Jen pozor na to, že Criterion regionálně blokuje. Nebo se to už změnilo?
664355
Jen pozor na to, že Criterion regionálně blokuje. Nebo se to už změnilo?
0 0
reagovat

Barry Lyndon

Pokud je tu nějaký zarytý Kubrickfan jako já, tak před nedávnem vyšel dvoudiskový Blu-ray Barry Lyndon Criterion Collection, restorovaný do 4K s 5.1 zvukem a hlavně hromadou nikdy neviděných behind-the-scenes záběrů a spousty interview :)

link
664351
Pokud je tu nějaký zarytý Kubrickfan jako já, tak před nedávnem vyšel dvoudiskový Blu-ray Barry Lyndon Criterion Collection, restorovaný do 4K s 5.1 zvukem a hlavně hromadou nikdy neviděných behind-the-scenes záběrů a spousty interview *:)* https://www.criterion.com/films/29008-barry-lyndon
Barry Lyndon
0 0
reagovat

Warrior

The National tam udelali to, co Richter pro Leftovers
664336
The National tam udelali to, co Richter pro Leftovers
Warrior
0 0
reagovat

Godlike

Odpověď je velmi jednoduchá: Producenty Královy řeči byli tehdy mocní bratři Weinsteinové.
664334
Odpověď je velmi jednoduchá: Producenty Královy řeči byli tehdy mocní bratři Weinsteinové.
Godlike
0 0
reagovat

Warrior

Nedavno jsem si to taky daval podruhe a rozemlelo me to neskutecne. Ale to finale si poustim pravidelne a brecim u toho vzdycky :D
664333
Nedavno jsem si to taky daval podruhe a rozemlelo me to neskutecne. Ale to finale si poustim pravidelne a brecim u toho vzdycky *:D*
Warrior
0 0
reagovat
mardock scramble: compression, combustion, exhaust (2010, 2011, 2012)
75%, 70%, 70% - mel sem nulova ocekavani, ale vtahlo me to. gang fetisistu byla skvela ujetost. 
664329
mardock scramble: compression, combustion, exhaust (2010, 2011, 2012) 75%, 70%, 70% - mel sem nulova ocekavani, ale vtahlo me to. gang fetisistu byla skvela ujetost. 
0 0
reagovat

Better Watch Out

Lehké zklamání. Po traileru jsem čekal krvavější verzi Sám doma, říznutou pořádnou porcí černého humoru. A toto se povedlo, tak napůl. Trailery klamaly tělem a já jsem dostal úplně jiný film. Čekal jsem hororovou komedii a dostal jsem psycho thriller, který je velmi dobře zahraný. Není to, taková sranda a místy jsem měl dost nepříjemný pocit z hlavního hrdiny v podání Levi Millera, který svého psychopata zahrál skvěle. Hlavní hrdinka Olivia DeJonge je hodně fajn a není to žádná blbka, takže jsem jí celou dobu fandil a konec patří jí. Film má zajímavé nápady a rozhodně umí překvapit, jen mě chvílemi přišlo, že se až moc tlačí na pilu. 6-7/10

PS: Jako dvojprogram s The Babysitter bude Better Watch Out fungovat velmi dobře.
664328
Lehké zklamání. Po traileru jsem čekal krvavější verzi Sám doma, říznutou pořádnou porcí černého humoru. A toto se povedlo, tak napůl. Trailery klamaly tělem a já jsem dostal úplně jiný film. Čekal jsem hororovou komedii a dostal jsem psycho thriller, který je velmi dobře zahraný. Není to, taková sranda a místy jsem měl dost nepříjemný pocit z hlavního hrdiny v podání Levi Millera, který svého psychopata zahrál skvěle. Hlavní hrdinka Olivia DeJonge je hodně fajn a není to žádná blbka, takže jsem jí celou dobu fandil a konec patří jí. Film má zajímavé nápady a rozhodně umí překvapit, jen mě chvílemi přišlo, že se až moc tlačí na pilu. 6-7/10 PS: Jako dvojprogram s The Babysitter bude Better Watch Out fungovat velmi dobře.
Better Watch Out
0 0
reagovat

godlike, gaboo

rekapitulácia: priemerný academy voter je 63 rocny caucasian ?)

kde už len tí mohli pred 7 rokmi páchnuť k facebooku, keď majú problém s elektonickým hlasovaním a pozerajú dvd screenere...
664327
rekapitulácia: priemerný academy voter je 63 rocny caucasian *?)* kde už len tí mohli pred 7 rokmi páchnuť k facebooku, keď majú problém s elektonickým hlasovaním a pozerajú dvd screenere...
godlike, gaboo
0 0
reagovat
A pro me je to takovy film do blbe nalady... Vzdycky me to nabije pozitivem...
664319
A pro me je to takovy film do blbe nalady... Vzdycky me to nabije pozitivem...
0 0
reagovat

Warrior

Me naposledy rozbrecela Zelena mile tak v patnacti, tady jsem becal dojetim u kazdeho Edgertonova souboje....
664318
Me naposledy rozbrecela Zelena mile tak v patnacti, tady jsem becal dojetim u kazdeho Edgertonova souboje....
Warrior
0 0
reagovat
Godlike
Na King's Speech byl nejradši úplně zapomněl. Nudnější a neoriginálnínější film aby člověk pohledal. Těší mě, že se s přibývajícíma rokama získává Social Network zasloužený uznání a doufám, že Gone Girl čeká to samý.

speta.jr
Viděl jsem Warriora jen jednou, ale pamatuju se, že mě to totálně rozemlelo a nedokázal jsem tomu prakticky nic vytknout. Možná je čas na rewatch.
664313
[b]Godlike[/b] Na King's Speech byl nejradši úplně zapomněl. Nudnější a neoriginálnínější film aby člověk pohledal. Těší mě, že se s přibývajícíma rokama získává Social Network zasloužený uznání a doufám, že Gone Girl čeká to samý. [b]speta.jr [/b]Viděl jsem Warriora jen jednou, ale pamatuju se, že mě to totálně rozemlelo a nedokázal jsem tomu prakticky nic vytknout. Možná je čas na rewatch.
0 0
reagovat

Warrior 9/10

Z filmu poslednich let o borcich s trochou drama (Fighter, Warrior, Wrestler, Creed, Southpaw) je tenhle, i pres svou delku, nejvic stravitelny a pravdepodobne ma nejlepsi herecke vykony. Jedinym zaporem a zaroven kladem (jak pro koho) je velky duraz na tu akcni stranku veci a vic jak hodinka ve finalovych rinzich muze byt pro nekoho az moc. Taky vlastne nemuzu moc prijit nachut motivaci hlavniho hrdiny splatit hypoteku na barak, ktery ja v zivote nebudu mit, protoze pro 4 lidi myslim staci 3plus1 v panelaku :-D. Ale jinak super!
664311
Z filmu poslednich let o borcich s trochou drama (Fighter, Warrior, Wrestler, Creed, Southpaw) je tenhle, i pres svou delku, nejvic stravitelny a pravdepodobne ma nejlepsi herecke vykony. Jedinym zaporem a zaroven kladem (jak pro koho) je velky duraz na tu akcni stranku veci a vic jak hodinka ve finalovych rinzich muze byt pro nekoho az moc. Taky vlastne nemuzu moc prijit nachut motivaci hlavniho hrdiny splatit hypoteku na barak, ktery ja v zivote nebudu mit, protoze pro 4 lidi myslim staci 3plus1 v panelaku :-D. Ale jinak super!
Warrior 9/10
0 0
reagovat

Godlike

ja to tez nechápem doteraz
664310
ja to tez nechápem doteraz
Godlike
0 0
reagovat

Social Network

King's Speech je super film, ale jak do hajzlu mohl Fincher prohrát souboj o Oscara s tímhle? Mindhunter mě naladil na Zodiaca a (možná překvapivě) na Social Network. Pořád jeden z jeho nejlepších (ne-li nejlepší) filmů.
664309
King's Speech je super film, ale jak do hajzlu mohl Fincher prohrát souboj o Oscara s tímhle? Mindhunter mě naladil na Zodiaca a (možná překvapivě) na Social Network. Pořád jeden z jeho nejlepších (ne-li nejlepší) filmů.
Social Network
0 0
reagovat
Alespoň co sem čekoval, všude je jen na BD DCčko. A na mojí placce (UK, ovšem ani na US, Francouské, ani Nemecké) výběr verzí není.
Z tohohle odhadu soudím, že imo TE na placce nebude ani u nás.
To by znamenalo, že dabing by musel být ručně lepený a vyrábět by se musel extra pro tuhle edici. Navíc Zodiac není primárně určený pro masy a fanšmekři upřednostňují title, tyhle okrajové katalogovky často dabing nenabízejí a vyjde mi z toho, že dabing tam nebude.
Kupoval bych to asi ve chvíli, kdyby komplet otitulkovali bonusy a nějak třeba střelil původní verzi. Bohužel ta má jen DD5.1 (což je druhý a poslední důvod, proč uvažovat o cz "upgradu"), takže je v podstatě u nás neprodejná.
JInak je fajn, že tam ty bonusy jsou a vřele doporučuju poctivě projet.
664307
Alespoň co sem čekoval, všude je jen na BD DCčko. A na mojí placce (UK, ovšem ani na US, Francouské, ani Nemecké) výběr verzí není. Z tohohle odhadu soudím, že imo TE na placce nebude ani u nás. To by znamenalo, že dabing by musel být ručně lepený a vyrábět by se musel extra pro tuhle edici. Navíc Zodiac není primárně určený pro masy a fanšmekři upřednostňují title, tyhle okrajové katalogovky často dabing nenabízejí a vyjde mi z toho, že dabing tam nebude. Kupoval bych to asi ve chvíli, kdyby komplet otitulkovali bonusy a nějak třeba střelil původní verzi. Bohužel ta má jen DD5.1 (což je druhý a poslední důvod, proč uvažovat o cz "upgradu"), takže je v podstatě u nás neprodejná. JInak je fajn, že tam ty bonusy jsou a vřele doporučuju poctivě projet.
0 0
reagovat
nekedy to je tak ze si vyberes v menu kino/DC a podla toho mas dabing, titulky, tak by to bolo super
664306
nekedy to je tak ze si vyberes v menu kino/DC a podla toho mas dabing, titulky, tak by to bolo super
0 0
reagovat
Na Film aréně mají v popisku zvukem angličtinu, cz titulky.
664305
Na Film aréně mají v popisku zvukem angličtinu, cz titulky.
0 0
reagovat

gaboo

Čekám, že tam bude dabing z kinoverze a nové scény budou pouze otitulkovány.
664303
Čekám, že tam bude dabing z kinoverze a nové scény budou pouze otitulkovány.
gaboo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se