Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 28621 - 28640 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
U nás to v kinech bylo. Jen se nikomu z redakce na to nechtělo. 
685695
U nás to v kinech bylo. Jen se nikomu z redakce na to nechtělo. 
685686
0 0
reagují: Sony
reagovat
reaguje na: Memphis
Na Slovensku to hrali, videl som to v kine. Obstojné.
685687
Na Slovensku to hrali, videl som to v kine. Obstojné.
685686
2 0
reagovat

Game Night

Docela mě překvapuje, že tu není recenze. Že by to u nás nešlo do distribuce?

Hodně mi to sedlo. Rozhodně jedna z těch lepších a originálnějších komedií poslední doby.

+ Rachel McAdams

8/10
685686
Docela mě překvapuje, že tu není recenze. Že by to u nás nešlo do distribuce? Hodně mi to sedlo. Rozhodně jedna z těch lepších a originálnějších komedií poslední doby. + Rachel McAdams 8/10
Game Night
4 -2
reagují: Vincent, hroubek, duro
reagovat
Peppermint trailer, prva polka... Meh d fak... druha polka... ok, I'm IN!
685678
[url=https://www.youtube.com/watch?v=eeBMQpzoEXQ]Peppermint[/url] trailer, prva polka... Meh d fak... druha polka... ok, I'm IN!
2 0
reagovat

Terminator 6

Zacalo nataceni, konkretne ve Spanelsku. Arnold maka ve fitku (viz. socialni site)...
Snad bude jeho role plnohodnotna... :)
685676
Zacalo nataceni, konkretne ve Spanelsku. Arnold maka ve fitku (viz. socialni site)... Snad bude jeho role plnohodnotna... *:)*
Terminator 6
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
ted na to koukam. :+
685649
ted na to koukam. *:+*
685646
0 0
reagovat
Red Letter Media sa konecne pustili do Sola, tesil som sa ako to vtipne rozcupuju a... 
kua...
im sa to fakt pacilo:D
685646
Red Letter Media sa konecne pustili do Sola, tesil som sa ako to vtipne rozcupuju a...  kua... [url=https://www.youtube.com/watch?v=MmPPxQnaGDY]im sa to fakt pacilo[/url]*:D*
3 0
reagují: GuidoA.
reagovat
game night - review by matt singer
685643
[url=https://letterboxd.com/superpulse/film/game-night/]game night[/url] - review by matt singer
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jo a nebo tak! Prostě restart celé série ve vesmíru, jak řikáš s mariňákama a charakteristickou bzučivou pulzní puškou! :D Jeden nebo dva Predátory. Plus přidat všechny známé druhy vetřelců (pár runnerů co se vyklubou ze psů, co budou mít někde v laborce), R rating a a a.... ok, už jsem se zase nechal unést:o 
685420
Jo a nebo tak! Prostě restart celé série ve vesmíru, jak řikáš s mariňákama a charakteristickou bzučivou pulzní puškou! *:D* Jeden nebo dva Predátory. Plus přidat všechny známé druhy vetřelců (pár runnerů co se vyklubou ze psů, co budou mít někde v laborce), R rating a a a.... ok, už jsem se zase nechal unést*:o* 
685416
4 0
reagovat
reaguje na: NiChoLai
Klidně bych si dal další crossovery s Vetřelcema. Ve stylu hry AvP . Na nějake planetě. Kde jsou mariňáci, vetřelci a predátoři dohromady. Rozpočet 150 mega. To by v tom byl čert aby to nevidelalo 8):D
685416
Klidně bych si dal další crossovery s Vetřelcema. Ve stylu hry AvP . Na nějake planetě. Kde jsou mariňáci, vetřelci a predátoři dohromady. Rozpočet 150 mega. To by v tom byl čert aby to nevidelalo *8)**:D*
685350
1 -1
reagují: NiChoLai
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak to som zvedavy, co napises po tretom diele:D

Tie filmy starli spolu so mnou, takze o to je to silnejsie.
685409
Tak to som zvedavy, co napises po tretom diele*:D* Tie filmy starli spolu so mnou, takze o to je to silnejsie.
685398
2 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
No jo no. A nebo by na to fandové (a ti by s sebou zase vzali svoje další kámoše co aspon jednou o Predátorovi slyšeli) přišli a pár babek by to vydělalo. A my tady byli spokojení že jsme dostali nástupce, za který se nemusí(me) stydět. Ale tak co, třeba jednou...:)
685401
No jo no. A nebo by na to fandové (a ti by s sebou zase vzali svoje další kámoše co aspon jednou o Predátorovi slyšeli) přišli a pár babek by to vydělalo. A my tady byli spokojení že jsme dostali nástupce, za který se nemusí(me) stydět. Ale tak co, třeba jednou...*:)*
685375
0 0
reagovat
Miluju te :D
685399
Miluju te *:D*
685398
1 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jak si myslíš, že jsem se k tomu dostal, mám depku a vyhledal jsem si článek o Feel good filmech:D
685398
Jak si myslíš, že jsem se k tomu dostal, mám depku a vyhledal jsem si článek o Feel good filmech*:D*
685396
5 0
reagují: Gorecki, TedGeorge
reagovat
Ty ani netusis voe - pro me asi nejzasadnejsi filmy vubec
685396
Ty ani netusis voe - pro me asi nejzasadnejsi filmy vubec
685394
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Before Sunrise

"Bůh není v tobě nebo ve mě, ale v tom prostoru mezi námi" Ježíš to bylo krásný... V dnešní době by je sice během toho večeru tak osmkrát okradli, znásilnili a zatkli, ale je fajn si někdy shlédnout pohádkově naivní příběh, jehož síla je v dokonalé chemii mezi hlavními hrdiny a v dialozích. Mám chuť si udělat výlet do Vídně a všechna ta místa navštívit... Těším se na další díly...
685394
"Bůh není v tobě nebo ve mě, ale v tom prostoru mezi námi" Ježíš to bylo krásný... V dnešní době by je sice během toho večeru tak osmkrát okradli, znásilnili a zatkli, ale je fajn si někdy shlédnout pohádkově naivní příběh, jehož síla je v dokonalé chemii mezi hlavními hrdiny a v dialozích. Mám chuť si udělat výlet do Vídně a všechna ta místa navštívit... Těším se na další díly...
Before Sunrise
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

Insidious 4

Že to bude až tak moc ukázka toho, co se stane, když nevíte coby a je potřeba upéct nutně další díl, to jsem asi - i když po už chatrný trojce - nečekal. Vtipy „krotitelů duchů“  tomu nepomáhaj, nakonec to začne vykrádat samo sebe, v rámci série, a dokoukává se to už nějak ze setrvačnosti. Přitom 1,2 byly skvělý. 
685379
Že to bude až tak moc ukázka toho, co se stane, když nevíte coby a je potřeba upéct nutně další díl, to jsem asi - i když po už chatrný trojce - nečekal. Vtipy „krotitelů duchů“  tomu nepomáhaj, nakonec to začne vykrádat samo sebe, v rámci série, a dokoukává se to už nějak ze setrvačnosti. Přitom 1,2 byly skvělý. 
Insidious 4
0 0
reagovat
reaguje na: NiChoLai
... protože by na to „nikdo“ nepřišel, jen bychom si v hubený partě o tom pokecali tady. Druhej pól extrému je vykostit to na generickou věc s vojákama, kde kdybys v kouscích Predátora nezahlídl, ani nevíš, že je to TEN Predátor (ahoj, upoutávko :)). Ale rochnit se v Predátorově původu by bylo zajímavější než to, co se zatim z novýho ukazuje.
685375
... protože by na to „nikdo“ nepřišel, jen bychom si v hubený partě o tom pokecali tady. Druhej pól extrému je vykostit to na generickou věc s vojákama, kde kdybys v kouscích Predátora nezahlídl, ani nevíš, že je to TEN Predátor (ahoj, upoutávko *:)*). Ale rochnit se v Predátorově původu by bylo zajímavější než to, co se zatim z novýho ukazuje.
685350
0 0
reagují: NiChoLai
reagovat
peppermint candy (1999)
95% - lepsi film o sebevrazde sem jeste nevidel. the seventh continent je nejdepresivnejsi ale tohle cloveka zas totalne rozlozi.
685355
peppermint candy (1999) 95% - lepsi film o sebevrazde sem jeste nevidel. the seventh continent je nejdepresivnejsi ale tohle cloveka zas totalne rozlozi.
0 -1
reagovat
Teď si dávám menší maraton filmů s Predátorem...začal jsem včera AvP 2 (jo, chápu, ehm, ale "Wolf" je tam prostě badass). Před chvilkou jsem dokoukal Predátora 1, za chvilku jde na řadu dvojka a pak Predátoři...a tak se ptám - proč ten Shane Black neudělal třeba prequel k jedničce. Anna tam přece vypráví o zohavených tělech v horkém létě. Jak vidno, sem chodí predátoři lovi už dávno (T-rexova lebka, mušketa ze 17. století ve dvojce). Jednička má super atmošku právě v tomto a myslím že by to bylo lepší než co kuchtí teď, na nějakým US předměstí:D just sayin.
NEBO děj zasazený do toho 17. století. Válka o nezávislost. Takovej Predátoří Patriot:D s cameem Mela Gibsona...ok, už přeháním. Ale vzít to třeba style Assassins creed III Indiánek, co mu Pred povraždil rodinu se jde pomstít a cestou to schytá nejeden britský voják.8) 
685350
Teď si dávám menší maraton filmů s Predátorem...začal jsem včera AvP 2 (jo, chápu, ehm, ale "Wolf" je tam prostě badass). Před chvilkou jsem dokoukal Predátora 1, za chvilku jde na řadu dvojka a pak Predátoři...a tak se ptám - proč ten Shane Black neudělal třeba prequel k jedničce. Anna tam přece vypráví o zohavených tělech v horkém létě. Jak vidno, sem chodí predátoři lovi už dávno (T-rexova lebka, mušketa ze 17. století ve dvojce). Jednička má super atmošku právě v tomto a myslím že by to bylo lepší než co kuchtí teď, na nějakým US předměstí*:D* just sayin. NEBO děj zasazený do toho 17. století. Válka o nezávislost. Takovej Predátoří Patriot*:D* s cameem Mela Gibsona...ok, už přeháním. Ale vzít to třeba style Assassins creed III Indiánek, co mu Pred povraždil rodinu se jde pomstít a cestou to schytá nejeden britský voják.*8)* 
2 0
reagují: RainMakeR, Ash_Black
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se