Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 27381 - 27400 Napsat příspěvek
Mrakodrap je nekoukatelná Čína :D. A vážná nota byla absolutně k smíchu. Přitom třeba u Rockova Fastera (2010) na mě celkem fungovalo i to "drama" kolem
693859
Mrakodrap je nekoukatelná Čína *:D*. A vážná nota byla absolutně k smíchu. Přitom třeba u Rockova Fastera (2010) na mě celkem fungovalo i to "drama" kolem
2 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Takže vůbec:D. Záleží ale na úhlu pohledu. Pokud se Rychle a zběsile bere vážně, tak se bere i tohle vážně, ale podle mě ne a je to super oddych. Nic víc, nic míň.
693835
Takže vůbec*:D*. Záleží ale na úhlu pohledu. Pokud se Rychle a zběsile bere vážně, tak se bere i tohle vážně, ale podle mě ne a je to super oddych. Nic víc, nic míň.
693738
0 0
reagovat
Ľudia čo ste videli Tully, čo hovoríte na ten koniec?

Ten twist som vôbec nečakal (čo sa mi pri moderných filmoch často nestáva) a dosť príjemne ma to prekvapilo
693792
Ľudia čo ste videli [b]Tully[/b], čo hovoríte na ten koniec? [i][spoiler]Ten twist som vôbec nečakal (čo sa mi pri moderných filmoch často nestáva) a dosť príjemne ma to prekvapilo[/spoiler][/i]
2 0
reagovat

Blackkklansman 2018

Ten zaver uz bola velka agitka (aj ked namieste) inak to ale bola vyborna dramedy a bavilo ma to tak ako billboardy. Mozno to nebolo az tak absurdne, svoje momenty pritiahnute za vlasy to malo :D
693788
Ten zaver uz bola velka agitka (aj ked namieste) inak to ale bola vyborna dramedy a bavilo ma to tak ako billboardy. Mozno to nebolo az tak absurdne, svoje momenty pritiahnute za vlasy to malo *:D*
Blackkklansman 2018
2 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
ps: mel sem u toho spider-man: homecoming (55%) pocit.
693783
ps: mel sem u toho spider-man: homecoming (55%) pocit.
693782
0 -4
reagovat
upgrade (2018)
70% - uplne sem u toho trpel. po tom jak sem se na to tesil sem byl velice zklaman. nebavilo me na tom nic. tak sem ten prumer odzival a pak prislo poslednich pet minut a najednou je dojem velice pozitivni. 
693782
upgrade (2018) 70% - uplne sem u toho trpel. po tom jak sem se na to tesil sem byl velice zklaman. nebavilo me na tom nic. tak sem ten prumer odzival a pak prislo poslednich pet minut a najednou je dojem velice pozitivni. 
2 -8
reagují: GuidoA.
reagovat

Peter jackosn a jeho projekt o WW

link

vypadá to úžasně. Neskutečný co dokázali s těmi starými záběry. Jestli to půjde u nás do kin, tak musím jít.
693747
https://www.youtube.com/watch?v=vn6HrP_LTu8 vypadá to úžasně. Neskutečný co dokázali s těmi starými záběry. Jestli to půjde u nás do kin, tak musím jít.
Peter jackosn a jeho projekt o WW
3 0
reagovat
Meg aj Mrakodrap sa tvária rovnako vážne. 
693738
Meg aj Mrakodrap sa tvária rovnako vážne. 
1 0
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: remy
MEG nehraje v žádném případě na vážnější nótu. Je to béčko, které to o sobě ví, takže hází vtípky, které jsou vesměs zdařilé. Svým způsobem by se našly paralely třeba k Útoku z hlubin.
693727
MEG nehraje v žádném případě na vážnější nótu. Je to béčko, které to o sobě ví, takže hází vtípky, které jsou vesměs zdařilé. Svým způsobem by se našly paralely třeba k Útoku z hlubin.
693720
1 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
Mě baví podobný výplachovky, takže tomu asi jednou šanci dám. A u Mrakodrapu mě překvapilo, jak dobře fungovala ta vážnější nota, má to MEG podobně, nebo se na humor vůbec nezapomíná?:)
693720
Mě baví podobný výplachovky, takže tomu asi jednou šanci dám. A u Mrakodrapu mě překvapilo, jak dobře fungovala ta vážnější nota, má to MEG podobně, nebo se na humor vůbec nezapomíná?*:)*
693717
0 -2
reagovat
reaguje na: remy
To jsem neviděl. Všechny tyhle výplachy od Rocka nesleduju a MEG jsem zvažoval kvůli těm výsledkům, a že jsem potřeboval zabít čas, když měla manželka slezinu a on je to fakt v rámci svého žánru podarek. Já bych snad šel i na dvojku :D
693717
To jsem neviděl. Všechny tyhle výplachy od Rocka nesleduju a MEG jsem zvažoval kvůli těm výsledkům, a že jsem potřeboval zabít čas, když měla manželka slezinu a on je to fakt v rámci svého žánru podarek. Já bych snad šel i na dvojku *:D*
693692
0 0
reagují: remy
reagovat
  • Sólista (2009) 
    Profesionalne urobena honba za Oscarom. Po kazdej stranke vsak tomu chyba srdce a vasen. Od Wrighta mam velmi rad vsetky filmy (ano, aj Hannu a Pana) ale mam pocit, ze toto mu bud tematicky nesadlo alebo sa nieco zle dialo pocas natacania. A aj Fox s Downeym mali lepsie chvilky 6/10

• Mapy ku hviezdam (2014) 
    Cronenberga mam v kategorii hit or miss. Toto je nastastie ten prvy pripad. Prehliadka sialenosti a zakrytej tvare hollywoodu v uzasnom hereckom podani vsetkych zucastnenych. Najviac mi to pripominalo povodny Twin Peaks. Co je iba dobre 8/10
693709
[list][*][url=https://www.csfd.cz/film/234560-solista/]Sólista[/url] (2009)  Profesionalne urobena honba za Oscarom. Po kazdej stranke vsak tomu chyba srdce a vasen. Od Wrighta mam velmi rad vsetky filmy (ano, aj Hannu a Pana) ale mam pocit, ze toto mu bud tematicky nesadlo alebo sa nieco zle dialo pocas natacania. A aj Fox s Downeym mali lepsie chvilky 6/10 [/*][*][url=https://www.csfd.cz/film/329597-mapy-ke-hvezdam/]Mapy ku hviezdam[/url] (2014)  Cronenberga mam v kategorii hit or miss. Toto je nastastie ten prvy pripad. Prehliadka sialenosti a zakrytej tvare hollywoodu v uzasnom hereckom podani vsetkych zucastnenych. Najviac mi to pripominalo povodny Twin Peaks. Co je iba dobre 8/10 [/*][/list]
0 0
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Těšing jak blázen!:+
693708
Těšing jak blázen!*:+*
693694
1 0
reagovat
blackkklansman (2018)
85% - takovy three billboards outside ebbing, missouri (95%) kdyby nebyly tak stavnaty. ta usedlost tomu slusela.
693694
blackkklansman (2018) 85% - takovy three billboards outside ebbing, missouri (95%) kdyby nebyly tak stavnaty. ta usedlost tomu slusela.
3 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Stranger777
7/10 bych hodnotil i takovej Mrakodrap, blbý, ale hrozně zábavný ...(v porovnání s Rampage suverénně vítěz) 
693692
7/10 bych hodnotil i takovej Mrakodrap, blbý, ale hrozně zábavný ...(v porovnání s Rampage suverénně vítěz) 
693685
1 -2
reagovat

MEG

Překvapivě zábavné béčko se Stathamem, který v takové roli prostě nezklame. Nemůžu si pomoct, ale ukrutně jsem se bavil. V rámci akčního bezmozkového žánru špica. 7/10
693685
Překvapivě zábavné béčko se Stathamem, který v takové roli prostě nezklame. Nemůžu si pomoct, ale ukrutně jsem se bavil. V rámci akčního bezmozkového žánru špica. 7/10
MEG
3 0
reagují: remy
reagovat
  • Cadillac Records (2008) 
    Tema skvela, ale to je asi tak vsetko. Mal som pocit, ze miesto filmu pozeram zostrih nejakeho draheho kvalitneho serialu. Takze tam toho bolo velmi vela a aj napriek tomu som sa nudil a vyzeralo to lacno. 5/10

• Cesta draka (1972) 
    Prekvapilo ma aké to je super. Na prvú akčnú scénu som sa síce načakal dosť, ale potom sa to práši o stošesť. A ked nastúpi Chuck Norris za zvukov Vtedy na západe bolo jasné, že ten film budem mať rád. Inak je veľmi cool ako to plynule prešlo od nezáväznej taškarice k relatívne osudovému easternu. Veľká spokojnosť 8/10
+  Dal som si cca 10 min. Love od Noeho. To je nejaka sofistikovaná paródia na kinematografiu?
693662
[list][*][url=https://www.csfd.cz/film/240935-cadillac-records/]Cadillac Records[/url] (2008)  Tema skvela, ale to je asi tak vsetko. Mal som pocit, ze miesto filmu pozeram zostrih nejakeho draheho kvalitneho serialu. Takze tam toho bolo velmi vela a aj napriek tomu som sa nudil a vyzeralo to lacno. 5/10[/*][*] [/*][*][url=https://www.csfd.cz/film/25049-drak-prichazi/]Cesta draka[/url] (1972)  Prekvapilo ma aké to je super. Na prvú akčnú scénu som sa síce načakal dosť, ale potom sa to práši o stošesť. A ked nastúpi Chuck Norris za zvukov Vtedy na západe bolo jasné, že ten film budem mať rád. Inak je veľmi cool ako to plynule prešlo od nezáväznej taškarice k relatívne osudovému easternu. Veľká spokojnosť 8/10 [/*][/list]+  Dal som si cca 10 min. Love od Noeho. To je nejaka sofistikovaná paródia na kinematografiu?
0 0
reagovat

Mario (2018)

Téma homosexuálních sportovců a sportovkyň v kolektivním prostředí je v posledních letech v anglosaském prostředí vedeno velmi rozsáhlou společenskou debatou, které se zevrubně věnuje dokument Out to Win, kde vystupuje mj. i československá rodačka Martina Navrátilová. Zatímco v českém prostředí je téma nadále tabu, už i v západní Evropě přestávají být LGBT sportovci vylučováni z reprezentace, aniž by nutně museli zapřít sebe sama, byť cesta pro ně není stále úplně příznivá. Švýcarský snímek Mario se odehrává ve fotbalovém prostředí, kde bývá toxická maskulinita nejsilnější a "hráči spolu mají hrát, nikoli spát". Nadějná fotbalová hvězda Mario se musí rozhodnout, zda dá přednost zářivé kariéře či vztahu se svým přítelem a spoluhráčem Leonem. Jistě, jde o falešné dilema, protože oboje by v dobrém a tolerantním kolektivu nebylo žádný problém, bohužel tlak spoluhráčů a fanoušků (či lépe "fanoušků") dělá své, o sponzorech a případné medializaci nemluvě. Snímek vyniká především výbornou chemií ústředního páru, přičemž Max Hubacher a Aaron Altaras jsou neuvěřitelně přesvědčiví podobně jako např. Max Riemelt a Hanno Koffler ve Volném pádu. Samotný scénář není úplně předvídatelný a příběh určitě nemá romantický rozměr, jak by napovídal plakát. Tlumená kamera navozuje pocit reality a minimalistický hudební podkres snímku jenom pomáhá. Podobné snímky jako Mario by česká kinematografie potřebovala taktéž. Výborných filmů s touto tematikou nikdy není dost. 9/10
693661
Téma homosexuálních sportovců a sportovkyň v kolektivním prostředí je v posledních letech v anglosaském prostředí vedeno velmi rozsáhlou společenskou debatou, které se zevrubně věnuje dokument Out to Win, kde vystupuje mj. i československá rodačka Martina Navrátilová. Zatímco v českém prostředí je téma nadále tabu, už i v západní Evropě přestávají být LGBT sportovci vylučováni z reprezentace, aniž by nutně museli zapřít sebe sama, byť cesta pro ně není stále úplně příznivá. Švýcarský snímek Mario se odehrává ve fotbalovém prostředí, kde bývá toxická maskulinita nejsilnější a "hráči spolu mají hrát, nikoli spát". Nadějná fotbalová hvězda Mario se musí rozhodnout, zda dá přednost zářivé kariéře či vztahu se svým přítelem a spoluhráčem Leonem. Jistě, jde o falešné dilema, protože oboje by v dobrém a tolerantním kolektivu nebylo žádný problém, bohužel tlak spoluhráčů a fanoušků (či lépe "fanoušků") dělá své, o sponzorech a případné medializaci nemluvě. Snímek vyniká především výbornou chemií ústředního páru, přičemž Max Hubacher a Aaron Altaras jsou neuvěřitelně přesvědčiví podobně jako např. Max Riemelt a Hanno Koffler ve Volném pádu. Samotný scénář není úplně předvídatelný a příběh určitě nemá romantický rozměr, jak by napovídal [url=https://img.csfd.cz/files/images/film/posters/162/282/162282383_0b1e95.jpg?h180]plakát[/url]. Tlumená kamera navozuje pocit reality a minimalistický hudební podkres snímku jenom pomáhá. Podobné snímky jako Mario by česká kinematografie potřebovala taktéž. Výborných filmů s touto tematikou nikdy není dost. 9/10
Mario (2018)
1 -5
reagují: malern
reagovat

Upgrade

Palec hore, ne tak akční a šílene, jako Hardcore Henry, ale ten svět je mi sympatičtější. Super pointa:+
693644
Palec hore, ne tak akční a šílene, jako Hardcore Henry, ale ten svět je mi sympatičtější. Super pointa*:+*
Upgrade
2 0
reagovat

silence (2016)

ťažko hodnotiť takýto film, pomalý, kundun bol asi lepší ale mne to sadlo
8/10 ?
693641
ťažko hodnotiť takýto film, pomalý, kundun bol asi lepší ale mne to sadlo 8/10 ?
silence (2016)
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se