Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 27081 - 27100 Napsat příspěvek

do_Od

To bych ani neřekl, tenhle rozbor je o fous sofistikovanější než verbal.
641929
To bych ani neřekl, tenhle rozbor je o fous sofistikovanější než verbal.
do_Od
0 0
reagovat
Já nevěděl, že xxendxx je verbalův mulťák na moviezone.
641926
Já nevěděl, že xxendxx je verbalův mulťák na moviezone.
0 0
reagovat

xxendxx

Jsem sice midichlorianová hlava, ale doprdele :D:D:D:D:D To je pecka.

Please don't stop!

Jestli dokoukáš všech šest, schválně přijedu do Prahy a pozvu tě na panáka :D
641925
Jsem sice midichlorianová hlava, ale doprdele *:D**:D**:D**:D**:D* To je pecka. Please don't stop! Jestli dokoukáš všech šest, schválně přijedu do Prahy a pozvu tě na panáka *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
"ahoj mami, ahoj anakine, jsi tak vyrost, ráda tě vidím.... RIP. (lol?) Zabili Kennyho, parchanti..." a "Záběr na svatbu emodebílka a Padmé v zácloně. Ani bych se nedivil, že jí to Anakin udělal za pomoci síly nějak ve spánku a ona si ho teď bere jen kvůli rodičům, páč je v tom."... No ty vole :D:D:D:+
641924
"ahoj mami, ahoj anakine, jsi tak vyrost, ráda tě vidím.... RIP. (lol?) Zabili Kennyho, parchanti..." a "Záběr na svatbu emodebílka a Padmé v zácloně. Ani bych se nedivil, že jí to Anakin udělal za pomoci síly nějak ve spánku a ona si ho teď bere jen kvůli rodičům, páč je v tom."... No ty vole *:D**:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Gonzi

eeeehmm... ne?! To vam jako nevadilo, ze tam Obimu bouchaj rakety pred nosem a on si jen tak odskakuje? :D8)
641923
eeeehmm... ne?! To vam jako nevadilo, ze tam Obimu bouchaj rakety pred nosem a on si jen tak odskakuje? *:D**8)*
Gonzi
0 0
reagovat

xxendxx

kudos za obivana vs fetta - ta scéna je snad vrchol celé trilogie (co se akce týče).
641922
kudos za obivana vs fetta - ta scéna je snad vrchol celé trilogie (co se akce týče).
xxendxx
0 0
reagovat
mno... ja bych ti poradil, ale ja vlastne nemam vkus :)
641920
mno... ja bych ti poradil, ale ja vlastne nemam vkus :)
0 0
reagovat

Bachy

já včera začal Novou nadějí a nevím jestli se pustím i do nové trilogie :)
641916
já včera začal Novou nadějí a nevím jestli se pustím i do nové trilogie :)
Bachy
0 0
reagovat
Původně jsem si říkal, že si to taky před premiérou všechno zopakuju, ale jelikož téměř se vším souhlasím, tak možná začnu od pětky.
641913
Původně jsem si říkal, že si to taky před premiérou všechno zopakuju, ale jelikož téměř se vším souhlasím, tak možná začnu od pětky.
0 0
reagovat
Moje nejoblíbenější epizoda. :+
641912
Moje nejoblíbenější epizoda. *:+*
0 0
reagovat

xxednxx

skvělé recenze na SW :-D
těším se na další díly
641911
skvělé recenze na SW :-D těším se na další díly
xxednxx
0 0
reagovat

xxendxx

Chtěl jsem se na ty filmy taky mrknout, ale takhle je to mnohem, mnohem lepší. :+:+:+
641910
Chtěl jsem se na ty filmy taky mrknout, ale takhle je to mnohem, mnohem lepší. *:+**:+**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

:D:+
641909
*:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Star Wars ep. II.

Za devatero horami a devatero řekami v předaleké galaxii... o 10 let později.

Z malýho budulínka je kapitán balič, Královnou se stala Jamela a JarJar dělá tajtrdlíky v hábitu, namísto tepláků.

Kdyby ty housenky Padmé kously do nohy, ten film by mohl mít o hodinu míň nudný vaty. Ale ObiWan s Anakinem cejtěj, co se za dveřma děje, takže to cejtili 5 minut a řešili vteřinu před kousem, pro dramatickej efekt a jako oslí můstek k nůďo honičce (to, co bylo v 5. elementu naprosto boží, tady se to vleče jak tejden před vejplatou).

Protože vražda senátorky nevyšla o fous, když byla v hotelu plným ochranky a Jedájů, pošlem jí autobusem přes půl galaxie, jen s jedním nadrženým puberťákem... aby byla v bezpečí, ne asi!

Šipka, která zabila poskoka je z planety, která není na mapě, ale určitě tam je... jak se to asi stalo? i 4letý dítě ví, že to někdo vymazal. Obivan Blesk Kenobi...

Tak sem tu, Obivan Džedáj, jsem rád, že na mě všichni čekáte, i když tu 50 let nikdo nebyl. Dík za parádní armádu... kam byste je asi dávali, kdybysme se dalších 50 let neozvali? Hmm...


Jestli trpíš jako já, řekni mi to!
To nejde.
Jde!
Poslouchej mě!
Žijeme v reálném světě... blablablabla... nůůůůddáááá...

Já tomu nepodlehnu. (spoiler: podlehla)

Bitka Obivana s buFettem... paráda, konečně dobrá akce bez patetickejch keců a hnusnejch efektů. Škoda, že se na ní čekalo 59 !!! minut.

Vím, že Amidalu nesmí nikdo zabít a musíme se skrejvat, takže si uděláme výlet do největšího zapadákova v celým vesmíru a budem hledat mámu, kterou nikdo 10 let neviděl... proč taky ne. Můžem si vesmírem lítat jak je libo, ale kolem Tatooinu jsme posledních 10 let neletěli, takže proč né teď. Co by se asi mohlo stát.

Ikonickej záběr na písečný iglů, strejček owen a teta beru... jen aby nám to připomělo, že tahle barevná lobotomie bez scénáře patří k těm filmům, který máme rádi. Mámu unesli pískomilové a my jsme se na ní vyprdli, i když je to láf of máj lajf. Je mrtvá, prď na ní taky, malej Any. Ani náhodou... ahoj mami, ahoj anakine, jsi tak vyrost, ráda tě vidím.... RIP. (lol?) Zabili Kennyho, parchanti... tak je pomečuju všechny... ženy, děti i starce... protože, proč ne. Bzzmm... vžuuum,.... bžžžž... Proč musela umřít, proč jsem jí nezachránil? Vím, že bych to dokázal... z toho plyne další ponaučení pro děti: jestli chcete podíl z důchodu rodičů. nebo je třeba vidět dřív, než natáhnou brka, navštěvujte je častějš než jednou za deset let. Nebo používejte telefon / skype / e-mail. Ale v galaxii far far away asi nemaj signál... a může za to Obivan, páč mě omezuje !

Takže ho pojedeme zachránit na planetu voprd, páč ho tam zajmuli a já tě nemusím vůbec hlídat před všema... takže jim jdem naproti a necháme se (po 20 minut trvající honičce jak z Toma a Jerryho) chytit. Nečekaně. A páč je to nuda k posrání, tak tam dáme i c3pO, ale vyměníme mu hlavu s retardovaným droidem a budem dělat humory.


Darth Saruman: Jsme zloduši, tak aby to bylo všem jasný, tak zavoláme obyvatele celý planety, aby se podívali, jak ještěrka, kráva a malá ještěrka brutálně pofailujou sežrání JEDÁJÚ !! (proč je zabíjet hned, jsou to nicky a nic se nemůže stát... ne asi!)

Kde se vzal, tu se vzal... digiJoda s bandou jedájskýho komparsu honí mouchy po aréně (v postprodukci se plácačky zaměnily za světelný meče, jinak si tu skvělou choreografii nemůžu vysvětlit)

10 minut digibordelu -> buFett umírá a rodí se tak malej buFett... to jen abyste nezapomněli, že pořád koukáte na Star Wars.

všichni dostávaj od bandy přičmoudlíků v papundeklu čočku, jen ten nejzlosynovatější zlosyn uteče... musíme ho chytit... tady je... au, dostali jsme na budku... kéž by tu tak byl hopsající digiJoda, aby nás zachránil za pomoci epileptického hopsání a házení vším...budiž... Darth Saruman dostane od digiJody čočku a prchne...

Záběr na svatbu emodebílka a Padmé v zácloně. Ani bych se nedivil, že jí to Anakin udělal za pomoci síly nějak ve spánku a ona si ho teď bere jen kvůli rodičům, páč je v tom. Jiný logický vysvětlení mě po tom učitelským proslovu při pokusu o balení nenapadá.

Epizoda I. mě celkem překvapila, že to bylo koukatelnější, než jsem si myslel.
Epizoda II. mě celkem překvapila, že to bylo ještě daleko horší, než jsem si myslel. Jedinej dialog tu nedává smysl a když už se o smysl začnou snažit, je to nějakej cheesy milostnej nebo politickej blábol, ze kterýho krvácej uši.

Co se dyzajnu týká, platí pořád to, co u EP I. světy a města super, cokoli jezdícího a lítacího k zblití.


Klady:
Jediná dobrá scéna je Obivan VS buFett na vodní planetě. Padmé konečně nevypadá jak parodie na gejšu. Malej buFett, hudba. Krajinka.

Zápory:
všechno ostatní


2/10
a už to nikdy nechci vidět.

















641906
Za devatero horami a devatero řekami v předaleké galaxii... o 10 let později. Z malýho budulínka je kapitán balič, Královnou se stala Jamela a JarJar dělá tajtrdlíky v hábitu, namísto tepláků. Kdyby ty housenky Padmé kously do nohy, ten film by mohl mít o hodinu míň nudný vaty. Ale ObiWan s Anakinem cejtěj, co se za dveřma děje, takže to cejtili 5 minut a řešili vteřinu před kousem, pro dramatickej efekt a jako oslí můstek k nůďo honičce (to, co bylo v 5. elementu naprosto boží, tady se to vleče jak tejden před vejplatou). Protože vražda senátorky nevyšla o fous, když byla v hotelu plným ochranky a Jedájů, pošlem jí autobusem přes půl galaxie, jen s jedním nadrženým puberťákem... aby byla v bezpečí, ne asi! Šipka, která zabila poskoka je z planety, která není na mapě, ale určitě tam je... jak se to asi stalo? i 4letý dítě ví, že to někdo vymazal. Obivan Blesk Kenobi... Tak sem tu, Obivan Džedáj, jsem rád, že na mě všichni čekáte, i když tu 50 let nikdo nebyl. Dík za parádní armádu... kam byste je asi dávali, kdybysme se dalších 50 let neozvali? Hmm... Jestli trpíš jako já, řekni mi to! To nejde. Jde! Poslouchej mě! Žijeme v reálném světě... blablablabla... nůůůůddáááá... Já tomu nepodlehnu. (spoiler: podlehla) Bitka Obivana s buFettem... paráda, konečně dobrá akce bez patetickejch keců a hnusnejch efektů. Škoda, že se na ní čekalo 59 !!! minut. Vím, že Amidalu nesmí nikdo zabít a musíme se skrejvat, takže si uděláme výlet do největšího zapadákova v celým vesmíru a budem hledat mámu, kterou nikdo 10 let neviděl... proč taky ne. Můžem si vesmírem lítat jak je libo, ale kolem Tatooinu jsme posledních 10 let neletěli, takže proč né teď. Co by se asi mohlo stát. Ikonickej záběr na písečný iglů, strejček owen a teta beru... jen aby nám to připomělo, že tahle barevná lobotomie bez scénáře patří k těm filmům, který máme rádi. Mámu unesli pískomilové a my jsme se na ní vyprdli, i když je to láf of máj lajf. Je mrtvá, prď na ní taky, malej Any. Ani náhodou... ahoj mami, ahoj anakine, jsi tak vyrost, ráda tě vidím.... RIP. (lol?) Zabili Kennyho, parchanti... tak je pomečuju všechny... ženy, děti i starce... protože, proč ne. Bzzmm... vžuuum,.... bžžžž... Proč musela umřít, proč jsem jí nezachránil? Vím, že bych to dokázal... z toho plyne další ponaučení pro děti: jestli chcete podíl z důchodu rodičů. nebo je třeba vidět dřív, než natáhnou brka, navštěvujte je častějš než jednou za deset let. Nebo používejte telefon / skype / e-mail. Ale v galaxii far far away asi nemaj signál... a může za to Obivan, páč mě omezuje ! Takže ho pojedeme zachránit na planetu voprd, páč ho tam zajmuli a já tě nemusím vůbec hlídat před všema... takže jim jdem naproti a necháme se (po 20 minut trvající honičce jak z Toma a Jerryho) chytit. Nečekaně. A páč je to nuda k posrání, tak tam dáme i c3pO, ale vyměníme mu hlavu s retardovaným droidem a budem dělat humory. Darth Saruman: Jsme zloduši, tak aby to bylo všem jasný, tak zavoláme obyvatele celý planety, aby se podívali, jak ještěrka, kráva a malá ještěrka brutálně pofailujou sežrání JEDÁJÚ !! (proč je zabíjet hned, jsou to nicky a nic se nemůže stát... ne asi!) Kde se vzal, tu se vzal... digiJoda s bandou jedájskýho komparsu honí mouchy po aréně (v postprodukci se plácačky zaměnily za světelný meče, jinak si tu skvělou choreografii nemůžu vysvětlit) 10 minut digibordelu -> buFett umírá a rodí se tak malej buFett... to jen abyste nezapomněli, že pořád koukáte na Star Wars. všichni dostávaj od bandy přičmoudlíků v papundeklu čočku, jen ten nejzlosynovatější zlosyn uteče... musíme ho chytit... tady je... au, dostali jsme na budku... kéž by tu tak byl hopsající digiJoda, aby nás zachránil za pomoci epileptického hopsání a házení vším...budiž... Darth Saruman dostane od digiJody čočku a prchne... Záběr na svatbu emodebílka a Padmé v zácloně. Ani bych se nedivil, že jí to Anakin udělal za pomoci síly nějak ve spánku a ona si ho teď bere jen kvůli rodičům, páč je v tom. Jiný logický vysvětlení mě po tom učitelským proslovu při pokusu o balení nenapadá. Epizoda I. mě celkem překvapila, že to bylo koukatelnější, než jsem si myslel. Epizoda II. mě celkem překvapila, že to bylo ještě daleko horší, než jsem si myslel. Jedinej dialog tu nedává smysl a když už se o smysl začnou snažit, je to nějakej cheesy milostnej nebo politickej blábol, ze kterýho krvácej uši. Co se dyzajnu týká, platí pořád to, co u EP I. světy a města super, cokoli jezdícího a lítacího k zblití. Klady: Jediná dobrá scéna je Obivan VS buFett na vodní planetě. Padmé konečně nevypadá jak parodie na gejšu. Malej buFett, hudba. Krajinka. Zápory: všechno ostatní 2/10 a už to nikdy nechci vidět.
Star Wars ep. II.
0 0
reagovat

MarvinP

Nechcem, aby si tu hadzal konkretne veci ku konkretnym temam, skor mna zaujima ci im povies, ze proste nevies, alebo im odprezentujes kazdu stranu, alebo ako?

Pytam sa len tak zo zaujimavosti.;)
641872
Nechcem, aby si tu hadzal konkretne veci ku konkretnym temam, skor mna zaujima ci im povies, ze proste nevies, alebo im odprezentujes kazdu stranu, alebo ako? Pytam sa len tak zo zaujimavosti.*;)*
MarvinP
0 0
reagovat

MarvinP

Takze, ked by si mal niekomu vysvetlit niektoru z tychto "tem", tak mu povies co? :)
641871
Takze, ked by si mal niekomu vysvetlit niektoru z tychto "tem", tak mu povies co? *:)*
MarvinP
0 0
reagovat

Suspect X (2008)

Když se geniální scénář propojí s vynikajícími herci, tak je postaráno o žánrový diamant, který se nebojím přirovnat k Obvyklým podezřelým. Jen ta jedna postavička mě trochu kazí výsledný dojem. Grandiozních 9,5/10.
PS: děkuji pánko Adrian.
641865
Když se geniální scénář propojí s vynikajícími herci, tak je postaráno o žánrový diamant, který se nebojím přirovnat k Obvyklým podezřelým. Jen ta jedna postavička mě trochu kazí výsledný dojem. Grandiozních 9,5/10. PS: děkuji pánko Adrian.
Suspect X (2008)
0 0
reagovat
Člověk tu není skoro celý den a mezitím se tu rozjede diskuse plná konspirací. :D Oliver Stone je skvělý filmař a za Alexandra Velikého strčím ruku do ohně, ale to, jak si libuje ve všelijakých alternativách a konspiracích, nemluvě o přátelství s Fidelem Castrem a podobnými vůdci, to nelze přejít.
641860
Člověk tu není skoro celý den a mezitím se tu rozjede diskuse plná konspirací. *:D* Oliver Stone je skvělý filmař a za Alexandra Velikého strčím ruku do ohně, ale to, jak si libuje ve všelijakých alternativách a konspiracích, nemluvě o přátelství s Fidelem Castrem a podobnými vůdci, to nelze přejít.
0 0
reagovat
the seventh continent (1989)
70% - haneke je curak.

641858
the seventh continent (1989) 70% - haneke je curak.
0 0
reagovat

Gorecki

fakt by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "kognitivní dizonance" :D

Jinak já žádný konspirace nehájím a nevěřím jim. Stejně jako nevěřím oficiálním verzím (ani v případě dvojčat). Konspirace jsou většinou totální úlet a obsahují spoustu nesmyslů. Oficiální verze jsou asi blíž k pravdě, ale vykazují jednoznačné známky editace, na kterých se pak konspirátoři mohou pást.

641851
fakt by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "kognitivní dizonance" *:D* Jinak já žádný konspirace nehájím a nevěřím jim. Stejně jako nevěřím oficiálním verzím (ani v případě dvojčat). Konspirace jsou většinou totální úlet a obsahují spoustu nesmyslů. Oficiální verze jsou asi blíž k pravdě, ale vykazují jednoznačné známky editace, na kterých se pak konspirátoři mohou pást.
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se