Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2601 - 2620 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
943727
https://www.moviezone.cz/forum/filmy#comment_943677
943726
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
943726
[url=https://www.youtube.com/watch?v=7t9cPtA9St0]A BIG BOLD BEAUTIFUL JOURNEY TRAILER[/url]
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: speta.jr
wooow, ten trailer vyzera BOZIE :o - pozrel som a ten typek natocil After Yang, ktory som kedysi chcel vidiet. A teraz sa divam ze okrem Colina, tam hra aj Haley. Tak si pozriem a budem sa tesit na toto.
943719
wooow, ten trailer vyzera BOZIE *:o* - pozrel som a ten typek natocil After Yang, ktory som kedysi chcel vidiet. A teraz sa divam ze okrem Colina, tam hra aj Haley. Tak si pozriem a budem sa tesit na toto.
943677
2 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Love it. 
943718
Love it. 
943677
1 0
reagovat
Mam v rodine inštruktora freedivingu. Sam sa potápam a skúsil som aj freediving. Myslím, že tých 7 minút v pohybe by Cruise dal iba so serious commitment. Ľudia mu do centra chodia na niekoľko týždňové kurzy aby dosiahli tento level.
943692
Mam v rodine inštruktora freedivingu. Sam sa potápam a skúsil som aj freediving. Myslím, že tých 7 minút v pohybe by Cruise dal iba so serious commitment. Ľudia mu do centra chodia na niekoľko týždňové kurzy aby dosiahli tento level.
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Ne. 
943690
Ne. 
943674
1 0
reagovat
naaaaajs
943687
naaaaajs
943677
1 0
reagovat
Natočil dvě epizody podle nekterych skvěle Akolytky:D
943685
Natočil dvě epizody podle nekterych skvěle Akolytky*:D*
943677
0 0
reagovat

Film roku?

link

Minimalne tak vypada, pak si vyhledate rezisera a... :D
943677
https://www.youtube.com/watch?v=TP3WwDjpVOA Minimalne tak vypada, pak si vyhledate rezisera a... *:D*
Film roku?
9 0
reagovat
Proč bys to dělal? Je velmi fajn :)
943675
Proč bys to dělal? Je velmi fajn :)
943674
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Můžu vynechat jedničku?
943674
Můžu vynechat jedničku?
943672
0 0
reagují: hroubek, TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Všichni si to povinně dejte. Je to hodně povedená záležitost. 8/10
943672
Všichni si to povinně dejte. Je to hodně povedená záležitost. 8/10
943628
1 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Oni tam ale mají vliv víš jak, takže ne norma ale jsou to vlivní lidé v tom průmyslu 
943663
Oni tam ale mají vliv víš jak, takže ne norma ale jsou to vlivní lidé v tom průmyslu 
943653
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"V době kdy se musí omlouvat za 10 let staré tweety ve vtipu jsou hvězdy lidi ze sekty" TOHLE :+
943657
"V době kdy se musí omlouvat za 10 let staré tweety ve vtipu jsou hvězdy lidi ze sekty" TOHLE *:+*
943653
6 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Mám na to velmi radikální názor, absolutně nechápu, že se to bere jako norma a ty lidi jako scientologové v Hollywoodu normálně fungují. 

V době kdy se musí omlouvat za 10 let staré tweety ve vtipu jsou hvězdy lidi ze sekty, no big deal i guess
943653
Mám na to velmi radikální názor, absolutně nechápu, že se to bere jako norma a ty lidi jako scientologové v Hollywoodu normálně fungují.  V době kdy se musí omlouvat za 10 let staré tweety ve vtipu jsou hvězdy lidi ze sekty, no big deal i guess
943626
12 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Myslel jsem Whitakera, Isaac tam je jasný, viděl jsem všechny díly South Parku co vyšli 😀
943651
Myslel jsem Whitakera, Isaac tam je jasný, viděl jsem všechny díly South Parku co vyšli 😀
943642
0 0
reagovat
Nepocita, zkus znovu.
943643
Nepocita, zkus znovu.
943640
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Whitaker? Nemyslels Isaaca Hayese?

link
943642
Whitaker? Nemyslels Isaaca Hayese? https://www.youtube.com/watch?v=8s7FdYGwFeQ
943626
0 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Měním palec, minutu jsem dal. Nicméně neměl jsem hlavu pod vodou, počítá se to? :D
943640
Měním palec, minutu jsem dal. Nicméně neměl jsem hlavu pod vodou, počítá se to? *:D*
943608
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: KARLOS
Kamaradka se venuje deep divingu na mezinarodni urovni, takze se o tom obcas bavime a rikala, ze normalne trenovany jedinec se s trenerem dokaze na 5 minut v pohode dostat, tak za 1-2 mesice podle toho jak intenzivne se tomu chce venovat. 6 minut je podle ni takovy limit ktery nekdo s dobrou kondici a bez ruznych vad dokaze zvladnout skoro vzdycky kdyz mu o to jde. Kazda dalsi minutka navic uz si zada vetsi a vetsi usili. 
943638
Kamaradka se venuje deep divingu na mezinarodni urovni, takze se o tom obcas bavime a rikala, ze normalne trenovany jedinec se s trenerem dokaze na 5 minut v pohode dostat, tak za 1-2 mesice podle toho jak intenzivne se tomu chce venovat. 6 minut je podle ni takovy limit ktery nekdo s dobrou kondici a bez ruznych vad dokaze zvladnout skoro vzdycky kdyz mu o to jde. Kazda dalsi minutka navic uz si zada vetsi a vetsi usili. 
943597
10 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se