Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 2561 - 2580 Napsat příspěvek
Margaret Qualley?
944656
Margaret Qualley?
12 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: connor
Tak tam bude stacit k lepsimu vysledku, kdyz to bude hrat nekdo, kdo umi hrat?
944654
Tak tam bude stacit k lepsimu vysledku, kdyz to bude hrat nekdo, kdo umi hrat?
944652
7 0
reagovat
James Gunn oznámil, že se pracuje na novém Wonder Woman filmu.
Ano, prosím! :+
944652
James Gunn oznámil, že se pracuje na novém Wonder Woman filmu. Ano, prosím! *:+*
2 0
reagují: speta.jr
reagovat

Vedle by to zapadlo...

... Zajimava esej na tema Tom Cruise hraje Toma Cruise

link
944651
... Zajimava esej na tema Tom Cruise hraje Toma Cruise https://youtu.be/h2s42BIPEaY?si=woQQ4smHu5e2kRQr
Vedle by to zapadlo...
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Nechybí ten Pedro třeba rodině nebo tak? Zastavil se za poslední rok vůbec doma?:D
944610
Nechybí ten Pedro třeba rodině nebo tak? Zastavil se za poslední rok vůbec doma?*:D*
944594
9 0
reagovat
reaguje na: pytlik
Neee, to o čem se baví kluci dole - Mountainhead.
944595
Neee, to o čem se baví kluci dole - Mountainhead.
944564
1 0
reagovat

Eddington -trailer

Ari Aster, Emma Stone, Pedro Pascal, Joaquin Phoenix, Austin Butler atd a já se strašně těším!
link
944594
Ari Aster, Emma Stone, Pedro Pascal, Joaquin Phoenix, Austin Butler atd a já se strašně těším! https://www.youtube.com/watch?v=oL6jZqExlIk&ab_channel=A24
Eddington -trailer
3 -1
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Za mě zklamání a nevyužitý potenciál plus animace na pěst. 
944578
Za mě zklamání a nevyužitý potenciál plus animace na pěst. 
944562
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Myslíš tu Válku rohirů? Jestli máš rád nejen Pána prstenů ale i Silmarillion a celé legendárium tak tomu šanci dej. Mě to příjemně překvapilo. Sice bych taky nešel na víc než 6-7/10 ale je to dobré a má to super příběh rozměrů až antické tragédie. :+
944564
Myslíš tu Válku rohirů? Jestli máš rád nejen Pána prstenů ale i Silmarillion a celé legendárium tak tomu šanci dej. Mě to příjemně překvapilo. Sice bych taky nešel na víc než 6-7/10 ale je to dobré a má to super příběh rozměrů až antické tragédie. *:+*
944562
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Z té krausetovy recenze jsem toho moc nepobral, protože skákal od jednoho ke druhému, jak když mluví v MZ Live a pak najednou hodnoceni 7.
Takže radši dám na vás a nebudu s tím zabíjet čas. 
944562
Z té krausetovy recenze jsem toho moc nepobral, protože skákal od jednoho ke druhému, jak když mluví v MZ Live a pak najednou hodnoceni 7. Takže radši dám na vás a nebudu s tím zabíjet čas. 
0 0
reagují: hroubek, pytlik
reagovat
reaguje na: speta.jr
Třeba u scény zaklekneme na něj ve spánku mi za ně bylo fakt trapně, jako kdyby jim někdo řekl, že scénář není, prostě něco dělejte. A výsledek byla prostě jen křeč. Pořád platí, když jsou ve filmu všichni kreténi, těžko hledat nějaký sympatie, je to spíš výzva k ukoukání.
944510
Třeba u scény [spoiler]zaklekneme na něj ve spánku mi za ně bylo fakt trapně, jako kdyby jim někdo řekl, že scénář není, prostě něco dělejte. A výsledek byla prostě jen křeč.[/spoiler] Pořád platí, když jsou ve filmu všichni kreténi, těžko hledat nějaký sympatie, je to spíš výzva k ukoukání.
944506
0 0
reagovat

Mountainhead 3/10

Co to sakra bylo? Takhle režijně nezvládnutou věc už jsem dlouho neviděl. Vanity projekt tvůrce Succession, nic víc, nic míň. 
944506
Co to sakra bylo? Takhle režijně nezvládnutou věc už jsem dlouho neviděl. Vanity projekt tvůrce Succession, nic víc, nic míň. 
Mountainhead 3/10
1 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tu co je na Netflixu. Počítám že to bude kinoverze. 
944478
Tu co je na Netflixu. Počítám že to bude kinoverze. 
944475
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Kterou verzi jsi viděl?
944475
Kterou verzi jsi viděl?
944464
0 -1
reagují: hroubek
reagovat

Americké psycho

Zajímavé dílo s výborným Christianem Balem, který si to krade pro sebe. Film je zajímavě natočený a odvyprávěný, a vůbec bych se nedivil, kdyby to někomu přišlo geniální. Já si film do jisté míry užil jako jistou výpověď. Nicméně si nemyslím, že jde o nějak sofistikované dílo.

Hlavní hrdina má skoro všechno, ale neváží si toho. Nudí se, je prázdný, nic necítí, je arogantní a povrchní, a taky psychicky nevyrovnaný, a je dost možné, že trpí nějakými bludy. V určité fázi filmu lze poznat, že to není spolehlivý vypravěč, a konec dost naznačuje, že ne všechno se nutně muselo stát, tak jak to vidíme.

Herecky to stojí na skvělém Baleovi, jenž to táhne na svých bedrech. Obsazení vedlejších rolí je kvalitní, a to více zamrzí, že skoro nikdo nedostane více prostoru. Některé momenty ve filmu jsou opravdu parádně natočené a znepokojivé, jiné jsou prostě divné a bude u nich přemýšlet, že reálně nedávají moc smysl. Americké psycho je zajímavý film, který si svou kultovní pověst svým způsobem zaslouží. 6/10
944464
Zajímavé dílo s výborným Christianem Balem, který si to krade pro sebe. Film je zajímavě natočený a odvyprávěný, a vůbec bych se nedivil, kdyby to někomu přišlo geniální. Já si film do jisté míry užil jako jistou výpověď. Nicméně si nemyslím, že jde o nějak sofistikované dílo. Hlavní hrdina má skoro všechno, ale neváží si toho. Nudí se, je prázdný, nic necítí, je arogantní a povrchní, a taky psychicky nevyrovnaný, a je dost možné, že trpí nějakými bludy. V určité fázi filmu lze poznat, že to není spolehlivý vypravěč, a konec dost naznačuje, že ne všechno se nutně muselo stát, tak jak to vidíme. Herecky to stojí na skvělém Baleovi, jenž to táhne na svých bedrech. Obsazení vedlejších rolí je kvalitní, a to více zamrzí, že skoro nikdo nedostane více prostoru. Některé momenty ve filmu jsou opravdu parádně natočené a znepokojivé, jiné jsou prostě divné a bude u nich přemýšlet, že reálně nedávají moc smysl. Americké psycho je zajímavý film, který si svou kultovní pověst svým způsobem zaslouží. [b]6/10[/b]
Americké psycho
4 -2
reagují: Disketa1
reagovat

The Lost Bus Teaser

Paul Greengrass opět adaptuje film dle skutečné události link
944360
Paul Greengrass opět adaptuje film dle skutečné události https://www.youtube.com/watch?v=_G5-cUDrlB0
The Lost Bus Teaser
6 0
reagovat
Spetova ikonka:+
944356
Spetova ikonka*:+*
3 0
reagovat
Tak jsem si to nepamatoval blbě, on fakt kdysi udělal coming out. 

link

Pětatřicetiletý herec, který se objevil například ve filmech Obchodník se smrtí nebo Alexander Veliký, si svoji upřímnost uvědomil až po několika hodinách, kdy stanici AIM poslal prohlášení, že jeho doznání nebylo myšleno vážně a že by lidé na jeho "coming out" neměli nahlížet jako na skutečné přiznání homosexuality. :D
944336
Tak jsem si to nepamatoval blbě, on fakt kdysi udělal coming out.  [url=https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-herec-jared-leto-priznal-ze-je-gay-40118981]https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-herec-jared-leto-priznal-ze-je-gay-40118981 [/url]Pětatřicetiletý herec, který se objevil například ve filmech Obchodník se smrtí nebo Alexander Veliký, si svoji upřímnost uvědomil až po několika hodinách, kdy stanici AIM poslal prohlášení, že jeho doznání nebylo myšleno vážně a že by lidé na jeho "coming out" neměli nahlížet jako na skutečné přiznání homosexuality. *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
vo všeobecnosti áno, ale netreba byť naivný. Brať "Ive got issues" ako bernú mincu je veľká chyba. 
944331
vo všeobecnosti áno, ale netreba byť naivný. Brať "Ive got issues" ako bernú mincu je veľká chyba. 
944330
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
A treba se lecil/leci co vis. Ja jen ze byt hovado z preavedceni a ze muzes je rozdil, nez kdyz jsi hovado pac to mas diagnozu. A je spravne, ze se k tomu pristupuje rozdilne
944330
A treba se lecil/leci co vis. Ja jen ze byt hovado z preavedceni a ze muzes je rozdil, nez kdyz jsi hovado pac to mas diagnozu. A je spravne, ze se k tomu pristupuje rozdilne
944329
0 0
reagují: Ravenous
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se