Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 221 - 240 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Já dlouhodobě tvrdím, že EP1 (2,3) má relativně konkrétní mouchy. Jmenovitě řekněme vedení herců, konkrétní dialogy a možná pacing.
To samozřejmě není málo, ale jde mi o to, že ten film svět hvězdných válek neuvěřitelně obohatil a příběh (z pohledu nosné kostry, zapadnutí do děje atd) dává smysl.
Já osobně umím ve filmu spíš přehlídnout krkolomnou větu, pokud celek dává smysl (viz Godzilla), než abych se opájel dobrým dialogem, který nikam nevede a nezapadá. Tím spíš u scifi pohádky.
902970
Já dlouhodobě tvrdím, že EP1 (2,3) má relativně konkrétní mouchy. Jmenovitě řekněme vedení herců, konkrétní dialogy a možná pacing. To samozřejmě není málo, ale jde mi o to, že ten film svět hvězdných válek neuvěřitelně obohatil a příběh (z pohledu nosné kostry, zapadnutí do děje atd) dává smysl. Já osobně umím ve filmu spíš přehlídnout krkolomnou větu, pokud celek dává smysl (viz Godzilla), než abych se opájel dobrým dialogem, který nikam nevede a nezapadá. Tím spíš u scifi pohádky.
902965
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
2 gremliní figy (Gizmo a Stripes) vyšly i v rámci LEGO Dimensions pár let zpět, přinejhorším jdou sehnat aspoň ty ;)
902966
2 gremliní figy (Gizmo a Stripes) vyšly i v rámci LEGO Dimensions pár let zpět, přinejhorším jdou sehnat aspoň ty ;)
902905
1 0
reagovat

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

Byl čtvrtý květen, lásky ke Star Wars čas :)) Zároveň teda čtvrt století od kinopremiéry a tak nějak se nedalo jinak ;)

A panečku - neviděl jsem to skoro snad deset let (?) a i když Disneyho ST úplně nehejtím (a dovedl jsem si tam najít "to svoje"), tak mě strašně, ale strašně praštilo do očí, jak moc Lucas vymyslel novejch chujovinek. Krom teda B1 Battle Droidů a Droidek, hlavně všechny ty "mimozemšťany" - Gungany, Neimoidany, Maula, všechny ty zjevy na Tatooine, rozmanitost Jediský rady, nový planety (byť prakticky jenom dvě - Naboo/Coruscant tak o to víc vymazlený!), Senát... To se fakt nedá srovnat s tím, co jsme pak dostali v té dějově úplně zbytečné Sequel Trilogy.
Dokonce jsem byl po těch letech udivenej, jak dobře to odsejpá. Ani jsem se nenadál a byly kluzáky, pak Maul a pak už jen rychlá necelá hodinka do konce.
Duel of the Fates - fakt si pamatuju, že jsem v tom kině (RIP Kapitol Brno!) byl v těch deseti letech úplně odvařenej. Ze všeho.
A teď po pětadvaceti letech skoro vlastně taky.

Ať už jsou teď SW pro někoho mrtvá značka, to co jsme dostali už nám stejně nikdo nevezme. A vracet se k tomu s ignorací ST furt jde ;)

P.S.: Pro mě navíc nikdy neskončily Expanded Univers (/Legends) a teď jsem se (po desíti letech od koupě první ze série) konečně dostal k legendární X-Wing várce a nemůžu si to vynachválit. První jsem shltnul nečekaně rychle a druhá začíná taky fajnově.

Tak pěkný pondělí vinšuju, chlapci a děvčata.
902965
Byl čtvrtý květen, lásky ke Star Wars čas *:))* Zároveň teda čtvrt století od kinopremiéry a tak nějak se nedalo jinak *;)* A panečku - neviděl jsem to skoro snad deset let (?) a i když Disneyho ST úplně nehejtím (a dovedl jsem si tam najít "to svoje"), tak mě strašně, ale strašně praštilo do očí, jak moc Lucas vymyslel novejch chujovinek. Krom teda B1 Battle Droidů a Droidek, hlavně všechny ty "mimozemšťany" - Gungany, Neimoidany, Maula, všechny ty zjevy na Tatooine, rozmanitost Jediský rady, nový planety (byť prakticky jenom dvě - Naboo/Coruscant tak o to víc vymazlený!), Senát... To se fakt nedá srovnat s tím, co jsme pak dostali v té dějově úplně zbytečné Sequel Trilogy. Dokonce jsem byl po těch letech udivenej, jak dobře to odsejpá. Ani jsem se nenadál a byly kluzáky, pak Maul a pak už jen rychlá necelá hodinka do konce. Duel of the Fates - fakt si pamatuju, že jsem v tom kině (RIP Kapitol Brno!) byl v těch deseti letech úplně odvařenej. Ze všeho. A teď po pětadvaceti letech skoro vlastně taky. Ať už jsou teď SW pro někoho mrtvá značka, to co jsme dostali už nám stejně nikdo nevezme. A vracet se k tomu s ignorací ST furt jde *;)* P.S.: Pro mě navíc nikdy neskončily Expanded Univers (/Legends) a teď jsem se (po desíti letech od koupě první ze série) konečně dostal k legendární X-Wing várce a nemůžu si to vynachválit. První jsem shltnul nečekaně rychle a druhá začíná taky fajnově. Tak pěkný pondělí vinšuju, chlapci a děvčata.
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
7 -2
reagují: Gonzi
reagovat
„Tak jsem nechápal, proč během klidne chvilky detektiv z ničeho nic vybuchne vzteky“ - takhle jsem si kdysi zvykal na indické filmy, že jsou proloženy zpěvěm a tancem, i když půjde o akční sci-fi. Do tý doby, než jsem tuhle koukal na pákistánského Drákulu, kde se zpívá a tančí, nehledě na děj a emočně je ta hudba komplet prohozena - při klidných scénách tam hraje něco jako z Psycha a při vypjatých takovej skočnej swing :D
902963
[i]„Tak jsem nechápal, proč během klidne chvilky detektiv z ničeho nic vybuchne vzteky“ - [/i]takhle jsem si kdysi zvykal na indické filmy, že jsou proloženy zpěvěm a tancem, i když půjde o akční sci-fi. Do tý doby, než jsem tuhle koukal na pákistánského Drákulu, kde se zpívá a tančí, nehledě na děj a emočně je ta hudba komplet prohozena - při klidných scénách tam hraje něco jako z Psycha a při vypjatých takovej skočnej swing *:D*
3 0
reagovat
Je to o zvyku no. Já když poprvé viděl korejsky film - Pečeť vraha. Tak jsem nechápal, proč během klidne chvilky detektiv z ničeho nic vybuchne vzteky, začne křičet, rozběhne se na podezřelého a ve vzduchu ho kopne do bricha:D
Dnes se nad tady těmi výbuchy emoci už nepozastavuju.
902958
Je to o zvyku no. Já když poprvé viděl korejsky film - Pečeť vraha. Tak jsem nechápal, proč během klidne chvilky detektiv z ničeho nic vybuchne vzteky, začne křičet, rozběhne se na podezřelého a ve vzduchu ho kopne do bricha*:D* Dnes se nad tady těmi výbuchy emoci už nepozastavuju.
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Přehnané emoce je má špatná fráze, myslel jsem toto:
Japonci mají velmi specifický vyprávěcí styl, který používají u emocí/vnitřního stavu hrdinů. Třeba to hlavní trauma/motivace hrdiny je tam opakovaně explicitně řečené.
A naopak mi to přijde spíš jako jejich kultura, protože u nich se emoce potlačují a komunikují v klidu (viz nedávný Shogun a traumata postav, které se chovají naprosto normálně, jen ti pak řeknou "jo mimochodem, chci spáchat sebevraždu, jen čekám, až mi to dovolí"). Nechci to stavět nějak dogmaticky, ale tady to "jak se cítím se dozvíš jen když ti to řeknu" je pro ně IMHO velmi specifické. Včetně té schopnosti to pojmenovat sám za sebe (na západě by mu "že jeho válka ještě neskončila" musel říct někdo jiný, případně přímo psycholog, tady to pojmenuje on sám)
902957
Přehnané emoce je má špatná fráze, myslel jsem toto: Japonci mají velmi specifický vyprávěcí styl, který používají u emocí/vnitřního stavu hrdinů. Třeba to hlavní trauma/motivace hrdiny je tam opakovaně explicitně řečené. A naopak mi to přijde spíš jako jejich kultura, protože u nich se emoce potlačují a komunikují v klidu (viz nedávný Shogun a traumata postav, které se chovají naprosto normálně, jen ti pak řeknou "jo mimochodem, chci spáchat sebevraždu, jen čekám, až mi to dovolí"). Nechci to stavět nějak dogmaticky, ale tady to "jak se cítím se dozvíš jen když ti to řeknu" je pro ně IMHO velmi specifické. Včetně té schopnosti to pojmenovat sám za sebe (na západě by mu "že jeho válka ještě neskončila" musel říct někdo jiný, případně přímo psycholog, tady to pojmenuje on sám)
902954
0 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak na Letterboxd a IMDb to ma ekvivalent 8.4/10 a 8.1/10. To je spis ceska vec, ty tlumeny emoce, projev, nez nutne zapadni imo. :)
902954
Tak na Letterboxd a IMDb to ma ekvivalent 8.4/10 a 8.1/10. To je spis ceska vec, ty tlumeny emoce, projev, nez nutne zapadni imo. :)
902952
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Clavius
Hele já ti možná rozumím. Ten film je komorní, mě se velmi líbilo, jak vkusně pracují s rozpočtem, ale tobě to třeba vadilo. I ty efekty nevypadají dobře pořád.
Co se děje týče, tak člověk musí mít asi určitou toleranci k japonským věcem. Postavy si říkají, co cítí, mají přehnané emoce apod. Mně to naprosto nijak nevadí.
Čímž chci říct, že ten film nejde "západnímu divákovi" zrovna naproti.
902952
Hele já ti možná rozumím. Ten film je komorní, mě se velmi líbilo, jak vkusně pracují s rozpočtem, ale tobě to třeba vadilo. I ty efekty nevypadají dobře pořád. Co se děje týče, tak člověk musí mít asi určitou toleranci k japonským věcem. Postavy si říkají, co cítí, mají přehnané emoce apod. Mně to naprosto nijak nevadí. Čímž chci říct, že ten film nejde "západnímu divákovi" zrovna naproti.
902934
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Clavius

G-1

Já v první půli usnul.
Každopádně to cgi vypadá jak cutsceny z videohry.

Za tohle Oscara fakt ne. To byla svatokrádež jako u Transformers 1 (vyhrál tuším Zlatý kompas)..
902935
Já v první půli usnul. Každopádně to cgi vypadá jak cutsceny z videohry. Za tohle Oscara fakt ne. To byla svatokrádež jako u Transformers 1 (vyhrál tuším Zlatý kompas)..
G-1
902934
0 -16
reagovat
reaguje na: hroubek
Asi jsou ty japonské Godzilly dvě a já fakt viděl nejakou jinou :D.
902934
Asi jsou ty japonské Godzilly dvě a já fakt viděl nejakou jinou *:D*.
902883
0 -2
reagují: Gonzi, RainMakeR
reagovat
Nechci narušovat kroniku vedle, tak tady:
Teď probíhá hlasování Lego osmdesatkovych filmových klasik. 
Ja ty Gremliny hrozne potřebuju, ale na Goonies se v hlasování nechytaji...
902905
Nechci narušovat kroniku vedle, tak tady: Teď probíhá hlasování Lego osmdesatkovych [url=https://ideas.lego.com/challenges/6e21d7aa-7751-4f19-9fed-f2500018cf5b?challenge_phase=2e0c2e84-0b37-48c6-961f-b0c9828bceb9&query=&sort=random]filmových klasik.  [/url]Ja ty Gremliny hrozne potřebuju, ale na Goonies se v hlasování nechytaji...
1 0
reagují: Vault_13
reagovat

Perfect days

Citlivá studie samoty a všednosti, která v závěru nabere, možná až zbytečně moc, temný tón a sklouzne tak do konvenčnosti. I tak je to ale skvělá podívaná se skvěle poskládaným soundtrackem z "kazetovek". Povinnost pro fanoušky Patersona.  7/10
902898
Citlivá studie samoty a všednosti, která v závěru nabere, možná až zbytečně moc, temný tón a sklouzne tak do konvenčnosti. I tak je to ale skvělá podívaná se skvěle poskládaným soundtrackem z "kazetovek". Povinnost pro fanoušky Patersona.  7/10
Perfect days
2 0
reagují: Demonic8
reagovat

Kung fu Panda 4 (4/10)

Sice jsem furt rád, že jsme s klukem nešli na Kongzillu, ale tak nudně generický animák jsem dlouho neviděl. Ze začátku je tam pár zábavných hlášek a asi dvě akce jsou povedené, ale jak to pokračuje, je to čím dál víc takové už někde viděné, už někde slyšené, a už tak od půlky se začal kluk evidentně nudit.
902896
Sice jsem furt rád, že jsme s klukem nešli na Kongzillu, ale tak nudně generický animák jsem dlouho neviděl. Ze začátku je tam pár zábavných hlášek a asi dvě akce jsou povedené, ale jak to pokračuje, je to čím dál víc takové už někde viděné, už někde slyšené, a už tak od půlky se začal kluk evidentně nudit.
Kung fu Panda 4 (4/10)
1 0
reagovat

Godzilla Minus One

Klobouk dolů. Opravdu je to moc dobré, a kdybych to viděl minulý rok v kině, tak to mám v Top 5. Film je parádně natočený, má to parádní atmosféru, dobré postavy, super momenty, napětí a moc hezky se na to kouká. Dost hodně se mi líbila civilní rovina a ten konec je správně dojemný. Triky jsou hodně dobré, jasně je tam vidět menší rozpočet a občas nějaký ten záběr není doladěný k dokonalosti, ale je tam zachovaná poetika původní Godzilly - pochyb a těžkopádnost. Velmi příjemné překvapení, které mi hodně sedlo. 8-8,5/10
902883
Klobouk dolů. Opravdu je to moc dobré, a kdybych to viděl minulý rok v kině, tak to mám v Top 5. Film je parádně natočený, má to parádní atmosféru, dobré postavy, super momenty, napětí a moc hezky se na to kouká. Dost hodně se mi líbila civilní rovina a ten konec je správně dojemný. Triky jsou hodně dobré, jasně je tam vidět menší rozpočet a občas nějaký ten záběr není doladěný k dokonalosti, ale je tam zachovaná poetika původní Godzilly - pochyb a těžkopádnost. Velmi příjemné překvapení, které mi hodně sedlo. [b]8-8,5/10[/b]
Godzilla Minus One
9 -3
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: HAL
Náhodou Godzilla od Rolanda Emericha je pořád super 8):+ 
902876
Náhodou Godzilla od Rolanda Emericha je pořád super *8)**:+* 
902856
3 -5
reagovat
reaguje na: Barv666
Hlavně kdo neviděl si dejte originál. 
902856
Hlavně kdo neviděl si dejte originál. 
902838
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Barv666

Godzilla -1 , Hold my Beer

Ještě jsem to neviděl... Ale ... Jdu si to pustit 
8):D:+ 
902855
Ještě jsem to neviděl... Ale ... Jdu si to pustit  *8)**:D**:+* 
Godzilla -1 , Hold my Beer
902838
1 0
reagovat

Slaměný vdovec night

Late night with the devil 7/10
Spíš než opravdový horor je to koncepční jednohubka, která z toho konceptu ráda a pravidelně vypadává, ale rádi ji to odpustíte. Dokonce bych se odvážil tvrdit, že pokud vůbec netušíte co "Late night xxxx" znamená a nikdy, jste nic takového neviděli, může to být ze začátku problém, já se ale od začátku usmíval.

Argylle 4/10

Opravdu jsem doufal, že populární názor k tomuto filmu nepodpořím, protože já například dvojku Kingsmanů mám hodně rád, oproti většinovému názoru. Mno, není to dobré. Akce bez dravosti jakou jsme u Vaugna zvyklí, aby tu člověk pohledal. Greenscreeny jak z nějakého YT videa podtrhují ty nejhorší efekty v áčkovém filmu, co sem poslední dobou viděl. Sam Rockwell se snaží, ale sám to neutáhne a v půlce je to fakt na šlofíka. To je pak nějaké bruslení na ropě ten nejmenší problém.

Lore 8/10
Už asi po 10ti minutách mi bylo jasné, že tento příběh točila režisérka. Důraz na nitro doprovázený záběry na všední věci a silné ženy k tomu. Bohužel bylo taky vidět, že se zde zpracovává nějaká knižní látka, protože už někdy v půlce mi začalo vadit, že některé věci jsou tam jen nastřeleny a nechány a) vnímavému nebo b) poučenému divákovi na dotvoření. Což o to, divák nemá být líný, ale když je takhle celý film postavený, nějaké části prostě uniknou a ani výborná atmosféra, herecké výkony a kamera nevylepší výsledný pocit, že v tomhle drsném hitlerjugend roadtripu něco chybí.

Poor Things 9/10
18.6.1968 Prcat ...the movie. Nečekal jsem, že v podstatě feministický film umě zabalený do post-alter-viktoriánského stylu plného sexu, sprostých slova, humoru a full-frontalu (to aby i šovinisti byly obalamuceni), mě bude tak bavit. Zdánlivě chaotická kamera (každá scéna je natočená snad na 6 různých skel) snímá úchvatné scenérie, kde se art department opravdu vyřádil a v těchto lokacích řádí ďábelsky vtipný Mark Ruffalo s mile retardovanou Emmou Stone. Yorgos se nechal inspirovat spoustou klasických děl, ale kdybych se ho mohl na něco zeptat, tak jestli náhodou nenakoukal Vorlíčka s Macourkem. Větší úchylárnu jsem dlouho neviděl.
902846
[b]Late night with the devil 7/10[/b] Spíš než opravdový horor je to koncepční jednohubka, která z toho konceptu ráda a pravidelně vypadává, ale rádi ji to odpustíte. Dokonce bych se odvážil tvrdit, že pokud vůbec netušíte co "Late night xxxx" znamená a nikdy, jste nic takového neviděli, může to být ze začátku problém, já se ale od začátku usmíval. [b] Argylle 4/10[/b] Opravdu jsem doufal, že populární názor k tomuto filmu nepodpořím, protože já například dvojku Kingsmanů mám hodně rád, oproti většinovému názoru. Mno, není to dobré. Akce bez dravosti jakou jsme u Vaugna zvyklí, aby tu člověk pohledal. Greenscreeny jak z nějakého YT videa podtrhují ty nejhorší efekty v áčkovém filmu, co sem poslední dobou viděl. Sam Rockwell se snaží, ale sám to neutáhne a v půlce je to fakt na šlofíka. To je pak nějaké bruslení na ropě ten nejmenší problém. [b]Lore 8/10[/b] Už asi po 10ti minutách mi bylo jasné, že tento příběh točila režisérka. Důraz na nitro doprovázený záběry na všední věci a silné ženy k tomu. Bohužel bylo taky vidět, že se zde zpracovává nějaká knižní látka, protože už někdy v půlce mi začalo vadit, že některé věci jsou tam jen nastřeleny a nechány a) vnímavému nebo b) poučenému divákovi na dotvoření. Což o to, divák nemá být líný, ale když je takhle celý film postavený, nějaké části prostě uniknou a ani výborná atmosféra, herecké výkony a kamera nevylepší výsledný pocit, že v tomhle drsném hitlerjugend roadtripu něco chybí. [b]Poor Things 9/10[/b] 18.6.1968 Prcat ...the movie. Nečekal jsem, že v podstatě feministický film umě zabalený do post-alter-viktoriánského stylu plného sexu, sprostých slova, humoru a full-frontalu (to aby i šovinisti byly obalamuceni), mě bude tak bavit. Zdánlivě chaotická kamera (každá scéna je natočená snad na 6 různých skel) snímá úchvatné scenérie, kde se art department opravdu vyřádil a v těchto lokacích řádí ďábelsky vtipný Mark Ruffalo s mile retardovanou Emmou Stone. Yorgos se nechal inspirovat spoustou klasických děl, ale kdybych se ho mohl na něco zeptat, tak jestli náhodou nenakoukal Vorlíčka s Macourkem. Větší úchylárnu jsem dlouho neviděl.
Slaměný vdovec night
6 -1
reagovat

Jednou se potkáme (2020)

Mexický snímek Jednou se potkáme je nádherným, ale zároveň silně depresivním příběhem o americkém snu, kdy se vám splní životní sen, ale zároveň se vám tento sen stane pastí. Fakt mě to dostalo. Vysoké hodnocení je právě za onen nadčasový přesah. 

Damien (1978) 
Druhý díl slavného snímku Přichází satan (1976) jsem neviděl mnoho let, ale stále si zachoval svoje kouzlo, dá-li se to tak v rámci možností říci. V mých očích je Damien mnohem lepší než jednička a zásluhu na tom má opět nejen oscarový Jerry Goldsmith, ale tentokrát také Jonathan Scott-Taylor, z jehož očí jde doslova ďábelský strach, o přisluhujícím havranovi ani nemluvě. Je to geniální a opět jeden z mála příkladů, kdy je druhý díl lepší než ten první. 

Vytáhni v hospodě: Damiena v českém znění nadaboval legendární Jan Kalous a režie dabingu se ujal Jiří Strach, který se po mnoha letech přiklonil k ultrakonzervativnímu pojetí křesťanství, které vidí satana i pod postelí. :))
902842
Mexický snímek Jednou se potkáme je nádherným, ale zároveň silně depresivním příběhem o americkém snu, kdy se vám splní životní sen, ale zároveň se vám tento sen stane pastí. Fakt mě to dostalo. Vysoké hodnocení je právě za onen nadčasový přesah.  [b]Damien (1978)[/b]  Druhý díl slavného snímku Přichází satan (1976) jsem neviděl mnoho let, ale stále si zachoval svoje kouzlo, dá-li se to tak v rámci možností říci. V mých očích je Damien mnohem lepší než jednička a zásluhu na tom má opět nejen oscarový Jerry Goldsmith, ale tentokrát také Jonathan Scott-Taylor, z jehož očí jde doslova ďábelský strach, o přisluhujícím havranovi ani nemluvě. Je to geniální a opět jeden z mála příkladů, kdy je druhý díl lepší než ten první.  [i]Vytáhni v hospodě:[/i] Damiena v českém znění nadaboval legendární Jan Kalous a režie dabingu se ujal Jiří Strach, který se po mnoha letech přiklonil k ultrakonzervativnímu pojetí křesťanství, které vidí satana i pod postelí. *:))*
Jednou se potkáme (2020)
1 -3
reagovat

Tarot

Tarot je fajn žánrovka, která hodně trpí na dvě věci. První je PG 13 RATING. Smrti si o pořádnou dávku gore vyloženě říkají. Potenciál pro brutální jednohubku tu byl velký. Druhou věcí je málo prostoru pro titulní monstra. Když se objeví, je to dost fajn, ale jsou tady extrémně nevyužité. Jinak je to docela ok, kdy to občas dokáže navodit nepříjemný pocit, ale hned se to smaže debilní, předvídatelnou lekačkou. Kdo má nakoukáno, pozná jak film skončí po 15 minutách. Špatný film to ale rozhodně není. Má solidní tempo a nikde se moc nezdržuje. Také povedený vizuál démonů, kteří ale bohužel nemají šanci se pořádně urvat ze řetězu. Když se ale ukáží, patři to k tomu nejlepšímu ve filmu. Líbil se mi nápad, škoda, že se nevyužil lépe. 5/10
902841
Tarot je fajn žánrovka, která hodně trpí na dvě věci. První je PG 13 RATING. Smrti si o pořádnou dávku gore vyloženě říkají. Potenciál pro brutální jednohubku tu byl velký. Druhou věcí je málo prostoru pro titulní monstra. Když se objeví, je to dost fajn, ale jsou tady extrémně nevyužité. Jinak je to docela ok, kdy to občas dokáže navodit nepříjemný pocit, ale hned se to smaže debilní, předvídatelnou lekačkou. Kdo má nakoukáno, pozná jak film skončí po 15 minutách. Špatný film to ale rozhodně není. Má solidní tempo a nikde se moc nezdržuje. Také povedený vizuál démonů, kteří ale bohužel nemají šanci se pořádně urvat ze řetězu. Když se ale ukáží, patři to k tomu nejlepšímu ve filmu. Líbil se mi nápad, škoda, že se nevyužil lépe. 5/10
Tarot
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se