Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10581 - 10600 Napsat příspěvek

deiwi

Já mám tohlenc, ale v černé a na ležato a jen na Blůčka: link DVD jsou v obýváku v tomto: link
533039
Já mám tohlenc, ale v černé a na ležato a jen na Blůčka: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00045560 DVD jsou v obýváku v tomto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30120572
deiwi
0 0
reagovat
Deiwi: na policce nad posteli,zadne sklo,michaj je mi tam disky vseho druhu :D.jako nekolikrat sem to srovnaval a tridil,ale vydrzelo vzdy jen nekolik dnu.
533035
Deiwi: na policce nad posteli,zadne sklo,michaj je mi tam disky vseho druhu :D.jako nekolikrat sem to srovnaval a tridil,ale vydrzelo vzdy jen nekolik dnu.
0 0
reagovat

deiwi

Vyskládané ve vitríně za sklem jedno vedle druhého.. a ve dvou řadách (pouze originály, ostatní pochybosti mam naházené ve skříni :))
533029
Vyskládané ve vitríně za sklem jedno vedle druhého.. a ve dvou řadách (pouze originály, ostatní pochybosti mam naházené ve skříni :))
deiwi
0 0
reagovat
Nevím kam jinam s tím: Jak skladujete DVD/BD? Sháním něco šikovnýho. Obligátní regál beru jako poslední řešení. Díky za tipy :)
533028
Nevím kam jinam s tím: Jak skladujete DVD/BD? Sháním něco šikovnýho. Obligátní regál beru jako poslední řešení. Díky za tipy :)
0 0
reagovat
Perry: posílá.
533024
Perry: posílá.
0 0
reagovat
Posílá TheHut do Česka i PS3 hry ? Chci si objednat BDčko a hru, ovšem z Amazonu to nejde a rád bych aby to přišlo dohromady (ušetření na poštovným :))
533020
Posílá TheHut do Česka i PS3 hry ? Chci si objednat BDčko a hru, ovšem z Amazonu to nejde a rád bych aby to přišlo dohromady (ušetření na poštovným *:)*)
0 0
reagovat

RE> Fluke

NE, bohuzel, kartu to uzna pouze na tu adresu ktera je vedena jako billing adr. tedy uctovaci a musi byt shodna s tou co tam je u toho uctu - jak karta adresa tak adresa uctu stejne a v USA. Takze jedina moznost zbyva ebay a koupit PSN card.
PS> A pokud muzes investovat vice penez tak jiste XFI titanium...
532971
NE, bohuzel, kartu to uzna pouze na tu adresu ktera je vedena jako billing adr. tedy uctovaci a musi byt shodna s tou co tam je u toho uctu - jak karta adresa tak adresa uctu stejne a v USA. Takze jedina moznost zbyva ebay a koupit PSN card. PS> A pokud muzes investovat vice penez tak jiste XFI titanium...
RE> Fluke
0 0
reagovat
Objednával si někdo něco už z americký Playstation network? Já nevím jestli mi uzná českou kartu na americkou adresu:) Jde to?
532968
Objednával si někdo něco už z americký Playstation network? Já nevím jestli mi uzná českou kartu na americkou adresu:) Jde to?
0 0
reagovat

sonoluca

Jj, diky ;)
532958
Jj, diky *;)*
sonoluca
0 0
reagovat

terminator007

U HP je možnost vytvořit si záložní kopii (pouze jednu jedinou) v Recovery Manageru, jestli je tomu tak i u Dellu netuším, nicméně bych se divil, kdyby ne
532952
U HP je možnost vytvořit si záložní kopii (pouze jednu jedinou) v Recovery Manageru, jestli je tomu tak i u Dellu netuším, nicméně bych se divil, kdyby ne
terminator007
0 0
reagovat

mihhi

aha, koukám, že ani nemá ASIO..takže zůstanu s výběrem u Titanium, dík;)
532945
aha, koukám, že ani nemá ASIO..takže zůstanu s výběrem u Titanium, dík;)
mihhi
0 0
reagovat
obrovský - xtreme audio vůbec nemá EMU20K1(2) chip jako ostatní X-fi, je to vlastně přejmenované Audigy... všechno počítá softwarově, ne HW
532944
obrovský - xtreme audio vůbec nemá EMU20K1(2) chip jako ostatní X-fi, je to vlastně přejmenované Audigy... všechno počítá softwarově, ne HW
0 0
reagovat
Je nějakej velkej rozdíl mezi touhle X-fi xtreme audio link a Xfi Titanium?
Nebo jde čistě o barvu PCB desky?:)
Lépe-li asi bych s touhle zvukovkou neudělal chybu?
532942
Je nějakej velkej rozdíl mezi touhle X-fi xtreme audio http://www.alza.cz/creative-sound-blaster-x-fi-xtreme-audio-pcie-x1-d120276.htm a Xfi Titanium? Nebo jde čistě o barvu PCB desky?:) Lépe-li asi bych s touhle zvukovkou neudělal chybu?
0 0
reagovat
imf: Diky za info! deiwi: no tak ti co na nem chteji parit nebo maniaci co chteji mit porad novou masinu si ho koupi, ona mam takovy dojem na prohlizeni fotek a obcasne pusteni filmu ho bude mit 10 let ;) :D
532892
imf: Diky za info! deiwi: no tak ti co na nem chteji parit nebo maniaci co chteji mit porad novou masinu si ho koupi, ona mam takovy dojem na prohlizeni fotek a obcasne pusteni filmu ho bude mit 10 let *;)* *:D*
0 0
reagovat

deiwi

Já mám třeba noťas už kolem 5 let 8) a pořád velmi slušný.. na běžnou práci pořád rozhodně lepší než kdejaký Acer nebo Asus
532890
Já mám třeba noťas už kolem 5 let *8)* a pořád velmi slušný.. na běžnou práci pořád rozhodně lepší než kdejaký Acer nebo Asus
deiwi
0 0
reagovat

terminator007

V tom případě má snad nějakou záruku, ne? Osobně neznám nikoho, kdo by notebooky nestřídal á 2 roky tedy dobu záruky :)
532889
V tom případě má snad nějakou záruku, ne? Osobně neznám nikoho, kdo by notebooky nestřídal á 2 roky tedy dobu záruky :)
terminator007
0 0
reagovat
To CDcko ti v Dellu kdykoliv daj znovu, kdyz prokazes, ze mas koupenej notebook od nich s touhle moznosti. Je to kus plastu, dostane ho i v pripade, ze by ho ztratila.
532888
To CDcko ti v Dellu kdykoliv daj znovu, kdyz prokazes, ze mas koupenej notebook od nich s touhle moznosti. Je to kus plastu, dostane ho i v pripade, ze by ho ztratila.
0 0
reagovat
Takze, kdyz ji odejde disk, je v ... ;)
532886
Takze, kdyz ji odejde disk, je v ... *;)*
0 0
reagovat
S tím se nic nedělá. Dokonce by to snad ani neměla v systému vidět - Dell neznám, Asus to schovává.
532885
S tím se nic nedělá. Dokonce by to snad ani neměla v systému vidět - Dell neznám, Asus to schovává.
0 0
reagovat
Dotaz, na notesu ma znama recovery DVD Windows a chtela by si to nejak zazalohovat, jestli to tedy vubec jde, ukazuje si ji to jako jednotka D, zda to staci jen zkopirovat nebo se to vubec nedela... Nejsem v tom moc zbehlej, je to DELL. Diky
532884
Dotaz, na notesu ma znama recovery DVD Windows a chtela by si to nejak zazalohovat, jestli to tedy vubec jde, ukazuje si ji to jako jednotka D, zda to staci jen zkopirovat nebo se to vubec nedela... Nejsem v tom moc zbehlej, je to DELL. Diky
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se