Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10441 - 10460 Napsat příspěvek

2 sohaj

Abys měl doma internet ti stačí i telefonní přípojka a patřičnej ADSL modem.
535212
Abys měl doma internet ti stačí i telefonní přípojka a patřičnej ADSL modem.
2 sohaj
0 0
reagovat
Fluke: tak teď si mě pěkně zmátl. Snažím se najít nějaký rozdíl mezi těmi dvěma možnostma?) No chtěl bych mít doma připojení k internetu a tak bych měl mít koupenou vlastní wifi, nebo ne?:)
535211
Fluke: tak teď si mě pěkně zmátl. Snažím se najít nějaký rozdíl mezi těmi dvěma možnostma*?)* No chtěl bych mít doma připojení k internetu a tak bych měl mít koupenou vlastní wifi, nebo ne?*:)*
0 0
reagovat
A myslej sohaj, že si chce doma zapojit vlastní Wifinu anebo se chce připojit obecně k internetu přes Wifinu, he?:)

Na vlastní Wifi stačí kvalitní router s wifi (aspoň dvě antény) připojený k modemu od kabelovky, 3G sítě, ADSL, či jiných blbostí.
Ale jsou tu poskytovatelé internetu přes Wifinu ve velkých městech, kde stačí wifi přijímač a platit poskytovateli:)
535207
A myslej sohaj, že si chce doma zapojit vlastní Wifinu anebo se chce připojit obecně k internetu přes Wifinu, he?*:)* Na vlastní Wifi stačí kvalitní router s wifi (aspoň dvě antény) připojený k modemu od kabelovky, 3G sítě, ADSL, či jiných blbostí. Ale jsou tu poskytovatelé internetu přes Wifinu ve velkých městech, kde stačí wifi přijímač a platit poskytovateli:)
0 0
reagovat
s tim shitem do bytu bych si nebyl tak jistej ... zalezi na velikosti a arch.reseni. my meli s wifinou jeste nedavno celkem problemy
535204
s tim shitem do bytu bych si nebyl tak jistej ... zalezi na velikosti a arch.reseni. my meli s wifinou jeste nedavno celkem problemy
0 0
reagovat
Kup si router, napíchni na to ethernet přípojku (a druhou mezi kompem a wifi) dál postupuj podle manuálu (většinou jdeš na nějaký ip adresu, nastavíš heslo apod.). Kup si router který má stihne větší rychlost než máš připojení (což jsou skoro všechny - stačí 100/10 mb/s), jestli bydlíš v bytě tak ti stačí i nějaký shit, pokud bydlíš v baráku tak kup něco lepšího s dlouhým dosahem.

Praxe je hrozně jednoduchá, ve wifi je budoucnost :+
535202
Kup si router, napíchni na to ethernet přípojku (a druhou mezi kompem a wifi) dál postupuj podle manuálu (většinou jdeš na nějaký ip adresu, nastavíš heslo apod.). Kup si router který má stihne větší rychlost než máš připojení (což jsou skoro všechny - stačí 100/10 mb/s), jestli bydlíš v bytě tak ti stačí i nějaký shit, pokud bydlíš v baráku tak kup něco lepšího s dlouhým dosahem. Praxe je hrozně jednoduchá, ve wifi je budoucnost *:+*
0 0
reagovat
Koupit si router... sofistikovanější vysvětlení určitě přinese Fluke nebo někdo další.
535201
Koupit si router... sofistikovanější vysvětlení určitě přinese Fluke nebo někdo další.
0 0
reagovat
Prosím vás, mám takovou hloupou otázečku. Když bych si chtěl doma zařídit wi-fi připojení k netu, co všechno pro to musím udělat??) Předem díky;)
535199
Prosím vás, mám takovou hloupou otázečku. Když bych si chtěl doma zařídit wi-fi připojení k netu, co všechno pro to musím udělat?*?)* Předem díky*;)*
0 0
reagovat

Fluke

Jsem si říkal, že fakt, že to dávno hraju není nic světobornýho :D:))
535192
Jsem si říkal, že fakt, že to dávno hraju není nic světobornýho *:D**:))*
Fluke
0 0
reagovat

terminator007

Já su vůl, popletl jsem 2009 a 2010, schovávám se v koutě hanbou;)
535110
Já su vůl, popletl jsem 2009 a 2010, schovávám se v koutě hanbou*;)*
terminator007
0 0
reagovat
? Nechapu, vzdyt uz vysel ;)
535125
? Nechapu, vzdyt uz vysel *;)*
0 0
reagovat
Akorát ta cena oproti klasický verzi... Ale i tak je to lákavé 8)
535009
Akorát ta cena oproti klasický verzi... Ale i tak je to lákavé *8)*
0 0
reagovat
Cool, ještěže nezvolili skulpturu Dr. Manhattana:D link
535006
Cool, ještěže nezvolili skulpturu Dr. Manhattana:D http://www.amazon.com/Watchmen-Directors-Exclusive-Digital-BD-Live/dp/B002BNKQDK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1247251583&sr=1-2
0 0
reagovat

Fluke

Měl si zažalovat Dr. Manhattana :D
534906
Měl si zažalovat Dr. Manhattana *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Však když jsem zapojoval tu novou televizi, tak se tam blejskalo jako blázen, příště tam lezu jedině ve faradaově kleci :D a vyměnil jsem ten scart a obraz jedna báseň, takže díky za pomoc ;)
534899
Však když jsem zapojoval tu novou televizi, tak se tam blejskalo jako blázen, příště tam lezu jedině ve faradaově kleci *:D* a vyměnil jsem ten scart a obraz jedna báseň, takže díky za pomoc *;)*
0 0
reagovat

Nameless

Uuuf, kup si radši nějakou rozdvojku s přepěťovkou, jednou to ty dvě zásuvky neutáhnou:D

Když jsem bydlel ve starým paneláku, tak tam bylo normální, že zásuvky bez problémů zableskli a byl s něma amen:)
534896
Uuuf, kup si radši nějakou rozdvojku s přepěťovkou, jednou to ty dvě zásuvky neutáhnou*:D* Když jsem bydlel ve starým paneláku, tak tam bylo normální, že zásuvky bez problémů zableskli a byl s něma amen*:)*
Nameless
0 0
reagovat

Nameless

Tak není co řešit :+
534890
Tak není co řešit *:+*
Nameless
0 0
reagovat
Naštěstí s-t-box i dvd přehrávač HDMI mají, takže jen dokoupit kabely a Fluke asi narazil hřebíček na hlavičku, ten scart bude pomalu starší než já a ještě okolo něj máme asi 15 jiných kabelů (nepřehánim, celej obývák je napájenej ze 2 zásuvek :D )
534888
Naštěstí s-t-box i dvd přehrávač HDMI mají, takže jen dokoupit kabely a Fluke asi narazil hřebíček na hlavičku, ten scart bude pomalu starší než já a ještě okolo něj máme asi 15 jiných kabelů (nepřehánim, celej obývák je napájenej ze 2 zásuvek *:D* )
0 0
reagovat
Taky pozor, že SCARTem jde vést obraz třemi způsoby - RGB, S-video a Composite, takže v menu nastavit na RGB, které je nejkvalitnější
534887
Taky pozor, že SCARTem jde vést obraz třemi způsoby - RGB, S-video a Composite, takže v menu nastavit na RGB, které je nejkvalitnější
0 0
reagovat
Nemáš nějakej poškozenej nebo málo stíněnej scart kabel? Samozřejmě nezvládne HD, ale kvalita obrazu není nějak přehnaně špatná, co můžu soudit podle kabelovky UPC připojený přes Scart ke 40" LCD :)
534886
Nemáš nějakej poškozenej nebo málo stíněnej scart kabel? Samozřejmě nezvládne HD, ale kvalita obrazu není nějak přehnaně špatná, co můžu soudit podle kabelovky UPC připojený přes Scart ke 40" LCD :)
0 0
reagovat

Nameless

Na HD kanály by jsi musel mít tuším speciální HD set-top-box (resp. nějakej s HDMI výstupem). Např. ty klasický od UPC ho nemají. Nevím jak to má O2. A HDMI není u DVD přehrávačů také samozřejmostí, takže to asi budeš muset cheknout ;) Tuším že tak nějak 2 roky staré modely by ho ale měly mít určitě...
534885
Na HD kanály by jsi musel mít tuším speciální HD set-top-box (resp. nějakej s HDMI výstupem). Např. ty klasický od UPC ho nemají. Nevím jak to má O2. A HDMI není u DVD přehrávačů také samozřejmostí, takže to asi budeš muset cheknout *;)* Tuším že tak nějak 2 roky staré modely by ho ale měly mít určitě...
Nameless
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se