Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10421 - 10440 Napsat příspěvek
Velikost... je dulezita. Protoze... no predem rikam, ze bych za tuhle cenu koupil Full HD projektor. ;)
535832
Velikost... je dulezita. Protoze... no predem rikam, ze bych za tuhle cenu koupil Full HD projektor. ;)
0 0
reagovat
Potřeboval bych pomoct s výběrem nové TV. Je to domů - takže mám docela pěkný cenový strop - 45 000,- a jelikož ještě pár let budu doma docela často, tak by měla být co nejlépe vybavena pro sledování filmů - jak na DVD, tak na Blu-ray. Prostě bych si tak představoval tu nejnabušenější TV do 45 000 na trhu.
535831
Potřeboval bych pomoct s výběrem nové TV. Je to domů - takže mám docela pěkný cenový strop - 45 000,- a jelikož ještě pár let budu doma docela často, tak by měla být co nejlépe vybavena pro sledování filmů - jak na DVD, tak na Blu-ray. Prostě bych si tak představoval tu nejnabušenější TV do 45 000 na trhu.
0 0
reagovat
Konečně důvod pořídit si BD player? Vlastníci Terminátora teď asi otisknou zuby do vlastní pěsti :)) link
535798
Konečně důvod pořídit si BD player? Vlastníci Terminátora teď asi otisknou zuby do vlastní pěsti *:))* http://www.dvdtown.com/news/alien-and-new-version-of-first-terminator-coming-to-blu-ray/6854
0 0
reagovat

KARLOS

Máš u mě pivo nebo jiný libovolný fermentovaný rostlinný nápoj dle vlastního výběru :+
535784
Máš u mě pivo nebo jiný libovolný fermentovaný rostlinný nápoj dle vlastního výběru *:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Je to video roztažený, nebo jsou tam černý pruhy? Jestli ten druhý, tak to uděláš přes VirtualDub a příslušný kodek (či FFFDShow), pokud ten první, tak přímo myslím jen v tom VD a nastavíš jen jiný poměr obrazu... Dřív sem si s tím hrás docela často, teďka by sem se na to vyprd a oboje dělal za běhu pomocí přehrávače. Ty lepší umí oboje - jak zplacatit obraz, tak ho ořezat... Tady ale bacha, třeba takové VLCčko pak nezobrazuje title ;)...
535782
Je to video roztažený, nebo jsou tam černý pruhy? Jestli ten druhý, tak to uděláš přes VirtualDub a příslušný kodek (či FFFDShow), pokud ten první, tak přímo myslím jen v tom VD a nastavíš jen jiný poměr obrazu... Dřív sem si s tím hrás docela často, teďka by sem se na to vyprd a oboje dělal za běhu pomocí přehrávače. Ty lepší umí oboje - jak zplacatit obraz, tak ho ořezat... Tady ale bacha, třeba takové VLCčko pak nezobrazuje title ;)...
0 0
reagovat
Mám video v AVI, zdroj byl ve formátu 16:9, ale export do 4:3. Ví někdo jak to narovnat? S tvůrcem se už bohužel nedomluvím. Díky za tipy.
535781
Mám video v AVI, zdroj byl ve formátu 16:9, ale export do 4:3. Ví někdo jak to narovnat? S tvůrcem se už bohužel nedomluvím. Díky za tipy.
0 0
reagovat
Podruhé a naposledy notebooková poradna: kdyby snad měl někdo závažný důvod rozmlouvat mi tuto nabídku, nechť tak učiní ve vzkazníku. Díky! :)
535709
Podruhé a naposledy notebooková poradna: kdyby snad měl někdo závažný důvod rozmlouvat mi [link="http://www.alza.cz/dell-studio-1537-oranzovy-d118223.htm"]tuto nabídku[/link], nechť tak učiní ve vzkazníku. Díky! *:)*
0 0
reagovat

popik

link
Mel bych zajem o tuhle kameru, a tak me zajima jaky na ni mate nazor popr. jake s ni mate zkusenosti? Nekde v diskuzy jsem cetl, ze spatne zaznamenava zvuk, tak chci vedet co je na tom pravdy.
535574
http://www.alza.cz/toshiba-camileo-p30-d113194.htm Mel bych zajem o tuhle kameru, a tak me zajima jaky na ni mate nazor popr. jake s ni mate zkusenosti? Nekde v diskuzy jsem cetl, ze spatne zaznamenava zvuk, tak chci vedet co je na tom pravdy.
popik
0 0
reagovat
Já bych doporučil nový Macbooky pro - výhod mají nepočítaně - lehkost, pevnost, rychlost, výdrž (nové vydrží okolo 7 hodin), multitouch trackpad, výborné teploty a tichost, skvělý displej a hlavně spolehlivost. (a o designu radši nemluvím)

Jo jsou celkem drahé, ale rozhodně ne předražené, nenašel bych moc srovnatelných notebooků. Další věcí je jiný OS (OSX) - jde sice nainstalovat win, ale to je trochu zvěrstvo.

Z "PC" světa bych doporučil Dell - modely "studio" nevypadají špatně.
535395
Já bych doporučil nový Macbooky pro - výhod mají nepočítaně - lehkost, pevnost, rychlost, výdrž (nové vydrží okolo 7 hodin), multitouch trackpad, výborné teploty a tichost, skvělý displej a hlavně spolehlivost. (a o designu radši nemluvím) Jo jsou celkem drahé, ale rozhodně ne předražené, nenašel bych moc srovnatelných notebooků. Další věcí je jiný OS (OSX) - jde sice nainstalovat win, ale to je trochu zvěrstvo. Z "PC" světa bych doporučil Dell - modely "studio" nevypadají špatně.
0 0
reagovat
Zdravím zase jednou po čase všechny MZáky, tentokrát s prosbou o rady a tipy pro nákup notebooku.
Nemám asi vysoké nároky na výkon (hry nehraju a hrát nebudu, nějaký střih HD videa se mě také netýká...), primárním požadavkem by zřejmě byla spolehlivost - v příštích cca 3 letech by ten notebook mohl představovat mé “jediné spojení se světem”, jakož i zdroj zábavy (filmy, hudba - tudíž bych ocenil třeba slušný zvuk...). Jinými slovy: min. po tuto dobu bych pokud možno nechtěl řešit nějaký servis či dokonce nákup nového stroje...
O ceně zatím moc představu nemám - rozpočet asi vyslovený strop nemá, ale platit to budu ze svého...8)
Takže budu nanejvýš vděčný za jakékoliv obecné či konkrétní tipy, rady či zkušenosti, ať už ohledně značky, prodejce (Alza, CZC, Mironet?) nebo obecně věcí, které bych si měl hlídat. Pokud tu nechcete tapetovat “starými známými skutečnostmi”, je samozřejmě možné použít vzkazník. Předem díky! :)
535391
Zdravím zase jednou po čase všechny MZáky, tentokrát s prosbou o rady a tipy pro nákup notebooku. Nemám asi vysoké nároky na výkon (hry nehraju a hrát nebudu, nějaký střih HD videa se mě také netýká...), primárním požadavkem by zřejmě byla spolehlivost - v příštích cca 3 letech by ten notebook mohl představovat mé “jediné spojení se světem”, jakož i zdroj zábavy (filmy, hudba - tudíž bych ocenil třeba slušný zvuk...). Jinými slovy: min. po tuto dobu bych pokud možno nechtěl řešit nějaký servis či dokonce nákup nového stroje... O ceně zatím moc představu nemám - rozpočet asi vyslovený strop nemá, ale platit to budu ze svého...*8)* Takže budu nanejvýš vděčný za jakékoliv obecné či konkrétní tipy, rady či zkušenosti, ať už ohledně značky, prodejce (Alza, CZC, Mironet?) nebo obecně věcí, které bych si měl hlídat. Pokud tu nechcete tapetovat “starými známými skutečnostmi”, je samozřejmě možné použít vzkazník. Předem díky! *:)*
0 0
reagovat
Eště se tady kvuli mně snad pobijete:D
535277
Eště se tady kvuli mně snad pobijete*:D*
0 0
reagovat

Fluke

Chápu:D
535276
Chápu:D
Fluke
0 0
reagovat
:D jé, my to nemysleleli špatně ;)...
535269
:D jé, my to nemysleleli špatně ;)...
0 0
reagovat
Ježišmarja, já se snažím sohajovi vysvětlit rozdíl, a vy se akorát umíte chytit jednoho slovíčka.
535268
Ježišmarja, já se snažím sohajovi vysvětlit rozdíl, a vy se akorát umíte chytit jednoho slovíčka.
0 0
reagovat

Fluke

a ty většiny taháš z kterého klobouku? link
535254
a ty většiny taháš z kterého klobouku? http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ctu-cesi-nadprumerne-vyuzivaji-bezdratove-pripojeni-k-internetu/362056
Fluke
0 0
reagovat
Fluke - definuj většinu.... Tam, kde není kabelovka, je jediná alternativa k adslku právě ta lokální wifina... A že téhle možnsti využívá spousta lidí je fakt, kterej je vidět na barácích nádherně ;)...
Sohaj: Pokud net doma nemáš vůbec a chceš oslovit právě nějakého lokálního poskytovatele, tak nic nekupuj... HW si dodávají sami, samozřejmě si to můžeš dodat sám, ale ztrácíš tím servis atd.... U mě to bylo tak, že přijel chlápek, dovezl AP s anténou v jednom, to přišruboval na barák, protáhl kabel a nastavil HW a net byl na světě.... Navíc HW není můj, takže pokud to neukopnu (což na střeše asi těžko), tak si za to odpovídá on a pronájem byl jednorázový v podobě instalačního poplatku, který by sem latil tak jako tak... Samostatný router už si pro rozppojení netu do vícero pc uděláš dle níže uvedených rad ;)...
535251
Fluke - definuj většinu.... Tam, kde není kabelovka, je jediná alternativa k adslku právě ta lokální wifina... A že téhle možnsti využívá spousta lidí je fakt, kterej je vidět na barácích nádherně ;)... Sohaj: Pokud net doma nemáš vůbec a chceš oslovit právě nějakého lokálního poskytovatele, tak nic nekupuj... HW si dodávají sami, samozřejmě si to můžeš dodat sám, ale ztrácíš tím servis atd.... U mě to bylo tak, že přijel chlápek, dovezl AP s anténou v jednom, to přišruboval na barák, protáhl kabel a nastavil HW a net byl na světě.... Navíc HW není můj, takže pokud to neukopnu (což na střeše asi těžko), tak si za to odpovídá on a pronájem byl jednorázový v podobě instalačního poplatku, který by sem latil tak jako tak... Samostatný router už si pro rozppojení netu do vícero pc uděláš dle níže uvedených rad ;)...
0 0
reagovat

sohaj

:D..většina lidí má internet přes kabelovku (UPC), ADSL (O2), 3G (Vodafone, O2, ufon), apod., domu si pak k tomu modemu od té firmy připojí router s wifi a připojí si notebooky a další zařízení na domácí wifinu, kterou nezařizuje poskytovatel.

No, a pak jsou tu poskytovatelé co vysílají WIFI po městech (pomocí hotspotů), a těm platíš a připojuješ se k nim přes WIFI. Chápeš?:)
535245
*:D*..většina lidí má internet přes kabelovku (UPC), ADSL (O2), 3G (Vodafone, O2, ufon), apod., domu si pak k tomu modemu od té firmy připojí router s wifi a připojí si notebooky a další zařízení na domácí wifinu, kterou nezařizuje poskytovatel. No, a pak jsou tu poskytovatelé co vysílají WIFI po městech (pomocí hotspotů), a těm platíš a připojuješ se k nim přes WIFI. Chápeš?:)
sohaj
0 0
reagovat
A na hutu dokonce za necelych 28, no tak o tom uz zacinam uvazovat ;)
535240
A na hutu dokonce za necelych 28, no tak o tom uz zacinam uvazovat *;)*
0 0
reagovat
Na dvd.co.uk je mimochodem Batman Anthology na blucku za necelych 29liber, kdyz uz se ta akce na amazonu zminila link ;)
535239
Na dvd.co.uk je mimochodem Batman Anthology na blucku za necelych 29liber, kdyz uz se ta akce na amazonu zminila http://www.dvd.co.uk/DVD/Batman-The-Motion-Picture-Anthology-1989-1997-Blu-Ray/BDY22046/product.htm *;)*
0 0
reagovat

Fluke

V poho, rok sem, rok tam :D
535234
V poho, rok sem, rok tam *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se