Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10241 - 10260 Napsat příspěvek
PS3 je lepsi (bez ohledu na to, ze je to herni konzole :)))
537395
PS3 je lepsi (bez ohledu na to, ze je to herni konzole :)))
0 0
reagovat

přehrávač vs. ps3

Zdravím...zajímal by mě váš názor...co je podle vás lepší na přehrávání blu ray filmů...myslím tím možnosti přehrávání, obrazová kvalita, zvuková kvalita atd... a zajímal by mě co si myslíte o těchto přehrávačích...SAMSUNG BD-P1600, PHILIPS BDP3000 nebo Samsung BD-P1500...jen mi nepište jak je lepší ps3, že bych měl dva v jednom (filmy, hry), protože si o ps3 jako herní konzoli myslím svoje...:+8):D zajímá mě čistě srovnání filmů...
537393
Zdravím...zajímal by mě váš názor...co je podle vás lepší na přehrávání blu ray filmů...myslím tím možnosti přehrávání, obrazová kvalita, zvuková kvalita atd... a zajímal by mě co si myslíte o těchto přehrávačích...SAMSUNG BD-P1600, PHILIPS BDP3000 nebo Samsung BD-P1500...jen mi nepište jak je lepší ps3, že bych měl dva v jednom (filmy, hry), protože si o ps3 jako herní konzoli myslím svoje...*:+**8)**:D* zajímá mě čistě srovnání filmů...
přehrávač vs. ps3
0 0
reagovat

mihhi

Díky, to mi nedošlo hledat fotku zadní strany obalu:+:)
537369
Díky, to mi nedošlo hledat fotku zadní strany obalu*:+**:)*
mihhi
0 0
reagovat
ne...

Special Features:
• Speed Racer: Ramping Up!
• Spritle in the Big Leagues – Tour the Movie Set with Paulie Litt
• Speed Racer: Supercharged! – Meet the Drivers of the WRL; Explore the Film’s Incredible Cars and Unbelievable Racetracks
• Speed Racer: Car-Fu Cinema – A Behind-the-Scenes Look at the Revolutionary Moviemaking Process

Video Tracks:
1080p High Definition 2.35:1

Audio Tracks:
Dolby Digital 5.1 English
Dolby Digital 5.1 Castilian Spanish
Dolby Digital 5.1 French
Dolby Digital 5.1 German
Dolby Digital 5.1 Italian
Dolby Digital 5.1 Swedish

Subtitle Tracks:
English
Castilian Spanish
Complex Chinese
Danish
Dutch
Finnish
French
German
Italian
Korean
Norwegian
Portugese
Swedish

> back cover link
537363
ne... Special Features: • Speed Racer: Ramping Up! • Spritle in the Big Leagues – Tour the Movie Set with Paulie Litt • Speed Racer: Supercharged! – Meet the Drivers of the WRL; Explore the Film’s Incredible Cars and Unbelievable Racetracks • Speed Racer: Car-Fu Cinema – A Behind-the-Scenes Look at the Revolutionary Moviemaking Process Video Tracks: 1080p High Definition 2.35:1 Audio Tracks: Dolby Digital 5.1 English Dolby Digital 5.1 Castilian Spanish Dolby Digital 5.1 French Dolby Digital 5.1 German Dolby Digital 5.1 Italian Dolby Digital 5.1 Swedish Subtitle Tracks: English Castilian Spanish Complex Chinese Danish Dutch Finnish French German Italian Korean Norwegian Portugese Swedish > back cover http://img257.imageshack.us/img257/9669/0000206464.jpg
0 0
reagovat
To je šílený, všude se válí recenze a specifikace US Blu edice Speed racera, ale o britský se nedá zjistit ani ň.
Neví někdo jestli je úplně totožná po stránce zvuku a obsahuje též jen Dolby Digital?
537364
To je šílený, všude se válí recenze a specifikace US Blu edice Speed racera, ale o britský se nedá zjistit ani ň. Neví někdo jestli je úplně totožná po stránce zvuku a obsahuje též jen Dolby Digital?
0 0
reagovat
Až vyjde nějaká reedice, kde budou všechny díly, tak si to koupím:)
537339
Až vyjde nějaká reedice, kde budou všechny díly, tak si to koupím:)
0 0
reagovat
Mně tak napadlo, jak to vypadá na Blůčkách se Smrtonosnou zbraní? Někdo by to měl celý zakoupit a dal bych maraton :)
537337
Mně tak napadlo, jak to vypadá na Blůčkách se Smrtonosnou zbraní? Někdo by to měl celý zakoupit a dal bych maraton :)
0 0
reagovat
Ach jo... dvd.co.uk přešlo z liber na eura, což se v přepočtu projevilo v nemilém zdražení... pořád ale u mnoha mnou vyhlédnutých položek nabízí nejlepší cenu...
537331
Ach jo... dvd.co.uk přešlo z liber na eura, což se v přepočtu projevilo v nemilém zdražení... pořád ale u mnoha mnou vyhlédnutých položek nabízí nejlepší cenu...
0 0
reagovat
No mám obě, takže možná :)

proč Skylink:
- HD, tam zatím nemá CS co nabídnout. Jinak s HDčkem jsem maximálně spokojený, u většiny kanálů (Eurosport HD, Nova Sport HD, History Channel HD, Discovery HD, Filmbox HD) je možnost volby anglické stopy a kvalita obrazu je velmi slušná...

proč CSLink:
- Možnost objednat Novu Sport nebo HBO pouze k základnímu neplacenému balíčku. U Skylinku si musíš zaplatit Multi a na něj teprve HBO resp. celé Multi abys měl Novu Sport.
- Platit se dá i po více měsících (3,4,6) s tím, že se postupně zvýhodňuje cena, u Skylinku jenom 1 nebo 12.

Pokud chceč HD není co řešit, CSLink sice něco na podzim slibuje (stejně jako Skylink), ale těžko bude dohánět...
537316
No mám obě, takže možná :) proč Skylink: - HD, tam zatím nemá CS co nabídnout. Jinak s HDčkem jsem maximálně spokojený, u většiny kanálů (Eurosport HD, Nova Sport HD, History Channel HD, Discovery HD, Filmbox HD) je možnost volby anglické stopy a kvalita obrazu je velmi slušná... proč CSLink: - Možnost objednat Novu Sport nebo HBO pouze k základnímu neplacenému balíčku. U Skylinku si musíš zaplatit Multi a na něj teprve HBO resp. celé Multi abys měl Novu Sport. - Platit se dá i po více měsících (3,4,6) s tím, že se postupně zvýhodňuje cena, u Skylinku jenom 1 nebo 12. Pokud chceč HD není co řešit, CSLink sice něco na podzim slibuje (stejně jako Skylink), ale těžko bude dohánět...
0 0
reagovat
Na to je expert mihhi, takže stačí vyčkat jeho příspěvku:)
537303
Na to je expert mihhi, takže stačí vyčkat jeho příspěvku:)
0 0
reagovat
Má tady někdo zkušenosti s CSlinkem nebo Skylinkem? Přemýšlím jakou vybrat satelitní TV a nějak se nemůžu rozhodnout
537302
Má tady někdo zkušenosti s CSlinkem nebo Skylinkem? Přemýšlím jakou vybrat satelitní TV a nějak se nemůžu rozhodnout
0 0
reagovat

st39.6

No co když ho taky odstranili:D
537287
No co když ho taky odstranili*:D*
st39.6
0 0
reagovat
ne, zmenili ho na ruzovej ... co to je proboha za otazku? :D
537285
ne, zmenili ho na ruzovej ... co to je proboha za otazku? :D
0 0
reagovat

st39.6

A má i ten modrej filtr?
537267
A má i ten modrej filtr?
st39.6
0 0
reagovat
pro ty, kteri byli pred tydnem u me na filmove noci (ale i pro ostatni): jak jsme se bavili o tom, ze Odplata nevysla na BD v puvodnim sestrihu, tak Nemci tu chybu napravuji!
link
...celkem jasna koupe
537254
pro ty, kteri byli pred tydnem u me na filmove noci (ale i pro ostatni): jak jsme se bavili o tom, ze Odplata nevysla na BD v puvodnim sestrihu, tak Nemci tu chybu napravuji! http://www.amazon.de/Payback-Zahltag-Kinoversion-Director%60s-Blu-ray/dp/B002BYNZUK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1251019599&sr=8-1 ...celkem jasna koupe
0 0
reagovat

Fluke

No já ji tak moc nevytěžuju, takže počítám s tím, že si to pošetří na dobu, až už bude mimo záruku. :)
537244
No já ji tak moc nevytěžuju, takže počítám s tím, že si to pošetří na dobu, až už bude mimo záruku. *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

Nikdy nevíš:D..jako ona u nás jede skoro 24/7, jen když všichni spí, anebo nikdo není doma, tak je vypnutá.
Ale tak zavolej do servisu a zeptej se, jestli ti je předběžně nevymění:D
537240
Nikdy nevíš:D..jako ona u nás jede skoro 24/7, jen když všichni spí, anebo nikdo není doma, tak je vypnutá. Ale tak zavolej do servisu a zeptej se, jestli ti je předběžně nevymění*:D*
Karbous
0 0
reagovat

Fluke

A sakra, já mám též LE40A559 a v za chvilku to bude taky rok od koupě. Mám to tedy čekat každou chvíli? :)
537239
A sakra, já mám též LE40A559 a v za chvilku to bude taky rok od koupě. Mám to tedy čekat každou chvíli? *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Loňská řada, nedávno oslavila rok od koupě.
537238
Loňská řada, nedávno oslavila rok od koupě.
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Fluke

Jak dlouho jsi jí vlastně měl?
537237
Jak dlouho jsi jí vlastně měl?
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se