Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9621 - 9640 Napsat příspěvek

Shakers

Grafiku to má hodně pěknou, ale ovládání nějak hapruje. Několikrát se mi stalo, že se mi postava z ničeho nic otočila o 180 ° :- Snad tyhle mouchy do budoucna vychytaj...
508021
Grafiku to má hodně pěknou, ale ovládání nějak hapruje. Několikrát se mi stalo, že se mi postava z ničeho nic otočila o 180 ° *:-* Snad tyhle mouchy do budoucna vychytaj...
Shakers
0 0
reagovat
Jo v Americe vedi, jak ty lidi na blucka pretahnout ;) A az to bude na vetsinu filmu?! Jestli tedy bude... 8)
508020
Jo v Americe vedi, jak ty lidi na blucka pretahnout *;)* A az to bude na vetsinu filmu?! Jestli tedy bude... *8)*
0 0
reagovat
Vyměňte DVD za Blu-ray! link No, zatím teda jen pro USA a jen pro pár titulů, ale i tak je to zajímavý krok.
508044
Vyměňte DVD za Blu-ray! http://www.dvd2blu.com/index.html No, zatím teda jen pro USA a jen pro pár titulů, ale i tak je to zajímavý krok.
0 0
reagovat

Sp!der-bite

No co vravis na Demo?....ja vravim ze je to rovnaka sracka ako trailery na film;):D:+
508060
No co vravis na Demo?....ja vravim ze je to rovnaka sracka ako trailery na film*;)**:D**:+*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

tombac

Napadá mě thehut.com nebo dvd.co.uk, alebo sendit.com, avšak je potřeba se dívat jestli to mají skladem nebo seženou až za pár dní.
507956
Napadá mě thehut.com nebo dvd.co.uk, alebo sendit.com, avšak je potřeba se dívat jestli to mají skladem nebo seženou až za pár dní.
tombac
0 0
reagovat
Poradil by mi nekdo britsky net shop s sirokou nabidkou her na X360, ktery k nam po objednani a zaplaceni zasila rychle do nekolika dni? Dival jsem se jen na amazon, kde meli to, co jsem chtel, ale na 8-12 dni dodaci dobu se jim vykaslu. Game.co.uk to mel pomerne drahe.
507957
Poradil by mi nekdo britsky net shop s sirokou nabidkou her na X360, ktery k nam po objednani a zaplaceni zasila rychle do nekolika dni? Dival jsem se jen na amazon, kde meli to, co jsem chtel, ale na 8-12 dni dodaci dobu se jim vykaslu. Game.co.uk to mel pomerne drahe.
0 0
reagovat
Na hru podle filmu je to dost solidní, ale osobně se dost bojím délky.
507662
Na hru podle filmu je to dost solidní, ale osobně se dost bojím délky.
0 0
reagovat
PC demo ke hře Avatar je venku, jde se testovat: Link
507663
PC demo ke hře Avatar je venku, jde se testovat: [link="http://pc.hrej.cz/novinky/2009/11/17/vyzkousejte-demo-avatar-the-game-20791/"]Link[/link]
0 0
reagovat

Karlos

Něco podobného jsem řešil nedávno taky, většinu mám na uších sluchátka, ale když někdo dojde, chci, aby hrály repra. Obyčejná rozdvojka znamenala silný útlum signálu v předních reproduktorech u 5.1 sestavy. Pokud máš jenom 2.0, tak se dá bez problémů použít.

Nakonec jsem to vyřešil manuálním namapováním výstupů zvukové karty: 2x výstup LR (sluchátka a repro LR), 1x center a sub (repro), 1x zadní LR (repro). (screenshot: link ). Repra jsou vytočena na vysokou hlasitost a hlasitost reguluju softwarově, abych na ně kromě zapnutí nemusel šahat (mají už kapánek spalené potenciometry). Když tedy chci, aby hrály repra, jen je zapnu. Sluchátka hrají taky, ale když ruší, dají se lehce vypojit, pokud máš vyvedenou prodlužku třeba až ke klávesnici.

Mapování: pokud máš integrovanýho realteka (drtivá většina integrovaných zvukovej je realtek), tak si otevří okno driverů, vlez do karty V/v zvuku, klikni na klíč u analogového výstupu a zaškrtni "aktivovat dialogové okno....". Pak připoj nějaké zařízení do libovolného jacku a v tom okně, co ti vyskočí, vyber, cos připojil.

Toto řešení ti neumožní nezávisle na sobě ovládat úrovně hlasitostí pro sluchátka a repra (kecám, jde to, ale složitě), bez které jde žít (fakt jde, true story :). Taky další úpravu signálu musíš dělat softwarově. Výhoda je, že nemusíš nic pájet a nemáš náklady. Protože jestli to hw zařízení, co navrhuješ, má mít minimální vliv na kvalitu zvuku, tak by ty součástky asi nebyly zrovna levné a nejsem si jistý, jestli by se to dalo zvládnout pasivně...
507415
Něco podobného jsem řešil nedávno taky, většinu mám na uších sluchátka, ale když někdo dojde, chci, aby hrály repra. Obyčejná rozdvojka znamenala silný útlum signálu v předních reproduktorech u 5.1 sestavy. Pokud máš jenom 2.0, tak se dá bez problémů použít. Nakonec jsem to vyřešil manuálním namapováním výstupů zvukové karty: 2x výstup LR (sluchátka a repro LR), 1x center a sub (repro), 1x zadní LR (repro). (screenshot: http://ldk.hopto.org/alc.png ). Repra jsou vytočena na vysokou hlasitost a hlasitost reguluju softwarově, abych na ně kromě zapnutí nemusel šahat (mají už kapánek spalené potenciometry). Když tedy chci, aby hrály repra, jen je zapnu. Sluchátka hrají taky, ale když ruší, dají se lehce vypojit, pokud máš vyvedenou prodlužku třeba až ke klávesnici. Mapování: pokud máš integrovanýho realteka (drtivá většina integrovaných zvukovej je realtek), tak si otevří okno driverů, vlez do karty V/v zvuku, klikni na klíč u analogového výstupu a zaškrtni "aktivovat dialogové okno....". Pak připoj nějaké zařízení do libovolného jacku a v tom okně, co ti vyskočí, vyber, cos připojil. Toto řešení ti neumožní nezávisle na sobě ovládat úrovně hlasitostí pro sluchátka a repra (kecám, jde to, ale složitě), bez které jde žít (fakt jde, true story :). Taky další úpravu signálu musíš dělat softwarově. Výhoda je, že nemusíš nic pájet a nemáš náklady. Protože jestli to hw zařízení, co navrhuješ, má mít minimální vliv na kvalitu zvuku, tak by ty součástky asi nebyly zrovna levné a nejsem si jistý, jestli by se to dalo zvládnout pasivně...
Karlos
0 0
reagovat
Aby sem jednou zase přerušil pařanskou diskuzi ;)... Potřebuji poradit, jak jinak :):

Existuje něco jako kouzelná krabička s pocentiometry, rozvody a konektory na zvukovou cestu? Něco, co si jsem schopen spájet sám, ale chci, aby to mělo hezký střízlivý desing, bylo to vyrobeno kvalitně a hlavně s kvalitní signálovou a funkční cestou (pokud možno rozdělenou na signálovou bez zbytečných předzelivovačů, regulaci repra chci mít přímo na repru a sluchátkovou část - u sluchátek chci ovládat zvuk v mezích klasické obsluhy - hlasitost, vyvážení, bas)...
V zásadě tímhle udělátkem potřebuju vyřešit několik věcí najednou - zvuk z pc (a tudíž i většinu filmů, seriálů, dvdček a Bluček) poslouchám přez portaPro, ale když koukám na něco s dalšíma lidma (což je cca jednou do týdne) a když si ti další lidi pouštějí něco sami, používají logicky k tomu repráky... Nejsou to žádné chudinky, ale mají vlastní zesilovač, konektor na sluchátka vzadu (konstruktér jednoduše nepředpokládal, že ten výstup někdo bude používat) a celkově se to dost blbě ovládá přez bedničky bez dálky. Doteď sluchadla strkám přímo do zvukárny, to je ale dost nízko a musím regulovat softwarově...
Takže, existuje nějaká krabička, co bude primárně určena na zachování kvalitního signálu do beden s tím, že když k ní připojím sluchadla, budu mít ovládání hlasitosti pěkně po ruce, ale zároveň nebude mít tahle regulace vliv na signál do beden (nebude se zesilovat zeslabovat, to chci nechat na reproduktorech, tak, aby měl člověk hlasitost vyvážení a basy vždy pod kontrolou....)
Předen díky pánové.... A pokud nic takového nemáte v rukávu, tak budu chtít asi nějak prokonzultovat nejvhodnější vnitřní zapojení...
ps: Pokud bude možno a krabička nebude aktivní, ale jenom pasivní, budu neskonale vděčný - zbytečných trafátek už mám u kompu milion :D
503600
Aby sem jednou zase přerušil pařanskou diskuzi ;)... Potřebuji poradit, jak jinak :): Existuje něco jako kouzelná krabička s pocentiometry, rozvody a konektory na zvukovou cestu? Něco, co si jsem schopen spájet sám, ale chci, aby to mělo hezký střízlivý desing, bylo to vyrobeno kvalitně a hlavně s kvalitní signálovou a funkční cestou (pokud možno rozdělenou na signálovou bez zbytečných předzelivovačů, regulaci repra chci mít přímo na repru a sluchátkovou část - u sluchátek chci ovládat zvuk v mezích klasické obsluhy - hlasitost, vyvážení, bas)... V zásadě tímhle udělátkem potřebuju vyřešit několik věcí najednou - zvuk z pc (a tudíž i většinu filmů, seriálů, dvdček a Bluček) poslouchám přez portaPro, ale když koukám na něco s dalšíma lidma (což je cca jednou do týdne) a když si ti další lidi pouštějí něco sami, používají logicky k tomu repráky... Nejsou to žádné chudinky, ale mají vlastní zesilovač, konektor na sluchátka vzadu (konstruktér jednoduše nepředpokládal, že ten výstup někdo bude používat) a celkově se to dost blbě ovládá přez bedničky bez dálky. Doteď sluchadla strkám přímo do zvukárny, to je ale dost nízko a musím regulovat softwarově... Takže, existuje nějaká krabička, co bude primárně určena na zachování kvalitního signálu do beden s tím, že když k ní připojím sluchadla, budu mít ovládání hlasitosti pěkně po ruce, ale zároveň nebude mít tahle regulace vliv na signál do beden (nebude se zesilovat zeslabovat, to chci nechat na reproduktorech, tak, aby měl člověk hlasitost vyvážení a basy vždy pod kontrolou....) Předen díky pánové.... A pokud nic takového nemáte v rukávu, tak budu chtít asi nějak prokonzultovat nejvhodnější vnitřní zapojení... ps: Pokud bude možno a krabička nebude aktivní, ale jenom pasivní, budu neskonale vděčný - zbytečných trafátek už mám u kompu milion :D
0 0
reagovat

Gonzi

Jo, to je dobre poradi ;)
506697
Jo, to je dobre poradi *;)*
Gonzi
0 0
reagovat
Fluke> LOL, opravu musíš komentovat za každou cenu všechno?)

Gonzi> souhlas se Sp!der-bitem, na většině konfigurací nepoznáš rozdíl proti s přehrávači ve střední třídě... které vyjdou cenově prakticky nastejno
506771
Fluke> LOL, opravu musíš komentovat za každou cenu všechno*?)* Gonzi> souhlas se Sp!der-bitem, na většině konfigurací nepoznáš rozdíl proti s přehrávači ve střední třídě... které vyjdou cenově prakticky nastejno
0 0
reagovat

terminator007

já to psal v pořadí v jakém mě to zajímá proto Uncharted 2, BluRay, MGS4, Killzone 2, později Heavy Rain 8)
506782
já to psal v pořadí v jakém mě to zajímá proto Uncharted 2, BluRay, MGS4, Killzone 2, později Heavy Rain *8)*
terminator007
0 0
reagovat

Gonzi

Jestli cutsceny zeres, budes nadsenej ;) Bratranek to ze zacatku vubec nechtel hrat a pak byl ze hry absolutne unesen! A ja pro zmenu z Uncharted 2, na druhou stranu Killzone 2 neni take zadne orezavatko. Takze doporucuji Uncharted 2, MGS 4, Killzone 2 a Blu-ray :D
506786
Jestli cutsceny zeres, budes nadsenej *;)* Bratranek to ze zacatku vubec nechtel hrat a pak byl ze hry absolutne unesen! A ja pro zmenu z Uncharted 2, na druhou stranu Killzone 2 neni take zadne orezavatko. Takze doporucuji Uncharted 2, MGS 4, Killzone 2 a Blu-ray *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Fluke

já ty jejich cutscény hodně žeru (MGS2 např) baví mě to pak víc, než jenom hrát. Každopádně jsem rád, že se to jako přehrávač vyplatí :-) do pokoje vedle Xboxu to asi dávat nebudu, ale jestli se do obýváku pořídí nějaká větší TV, tak to přikupím. :+
506496
já ty jejich cutscény hodně žeru (MGS2 např) baví mě to pak víc, než jenom hrát. Každopádně jsem rád, že se to jako přehrávač vyplatí :-) do pokoje vedle Xboxu to asi dávat nebudu, ale jestli se do obýváku pořídí nějaká větší TV, tak to přikupím. *:+*
Fluke
0 0
reagovat
* teda pokud beru stále v potaz starší verzi, u slim už je mechanika zase novější... ;)
506596
* teda pokud beru stále v potaz starší verzi, u slim už je mechanika zase novější... *;)*
0 0
reagovat

Gonzi

Starší, ale stále je to nejlepší blu přehrávač na trhu, jediná nevýhoda je jen malé množství konektorů:)
Pokud jde o hry, zvolil bych spíš Killzone 2, MGS4 je v singlu občas dost otravné, díky velkém množství cut-in scén.
506597
Starší, ale stále je to nejlepší blu přehrávač na trhu, jediná nevýhoda je jen malé množství konektorů:) Pokud jde o hry, zvolil bych spíš Killzone 2, MGS4 je v singlu občas dost otravné, díky velkém množství cut-in scén.
Gonzi
0 0
reagovat
Jako přehrávač si stále vede velmi dobře. BT dálk. ovládání, pravidelná aktualizace firmwaru, BD live... Jasný že nesahá na špičku, přeci jen mechanika je poněkud postarší, ale i tak u mě stále vede, rozdíl imho člověk nepozná :+
506599
Jako přehrávač si stále vede velmi dobře. BT dálk. ovládání, pravidelná aktualizace firmwaru, BD live... Jasný že nesahá na špičku, přeci jen mechanika je poněkud postarší, ale i tak u mě stále vede, rozdíl imho člověk nepozná *:+*
0 0
reagovat
tak mě napadá, vzhledem k tomu že PS3 je už postarší kousek... jak si stojí jako blu ray přehrávač v porovnání s ehm "nativníma?" přehrávačema? Samo v podobné cenové relaci, né nějaký za 50000,- Přemýšlím, že kombinace Uncharted 2, BluRay, MGS4 a možná Killzone 2 už má něco do sebe, ale třeba přehrávání DVD na Xboxu mi nepřijde zrovna zázračné.
503405
tak mě napadá, vzhledem k tomu že PS3 je už postarší kousek... jak si stojí jako blu ray přehrávač v porovnání s ehm "nativníma?" přehrávačema? Samo v podobné cenové relaci, né nějaký za 50000,- Přemýšlím, že kombinace Uncharted 2, BluRay, MGS4 a možná Killzone 2 už má něco do sebe, ale třeba přehrávání DVD na Xboxu mi nepřijde zrovna zázračné.
0 0
reagovat
Zrovna UP si (vůbec poprvé) koupím v ČR kvůli dabingu. :)
506280
Zrovna UP si (vůbec poprvé) koupím v ČR kvůli dabingu. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se