Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9601 - 9620 Napsat příspěvek
Na netu je dokonce T4 SB za 7 stovek, to je fajná cena na česko.
517151
Na netu je dokonce T4 SB za 7 stovek, to je fajná cena na česko.
0 0
reagovat

Sp!der-bite

;) Ok, beru na vedomi :D
517150
*;)* Ok, beru na vedomi *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
:+
517149
*:+*
0 0
reagovat
Jak divný? Třeba 5x, když to bude mít různý cool obaly :))
517153
Jak divný? Třeba 5x, když to bude mít různý cool obaly *:))*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

V poho ;) Kazdopadne ale vypada moc hezky, mozna casem dokoupim... Sice to bude mozna trosku divne mit ho pak 2x na blucku, ale kdyz budou penize navic :D
517157
V poho *;)* Kazdopadne ale vypada moc hezky, mozna casem dokoupim... Sice to bude mozna trosku divne mit ho pak 2x na blucku, ale kdyz budou penize navic *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

terminator007

Sry, to mě nenapadlo, takže speciálně pro všechny neregistrované: T4 Steelbook BD Photo (by stčko)
516840
Sry, to mě nenapadlo, takže speciálně pro všechny neregistrované: [link="http://pictureup.cz/picture/verejny/11791179ter1.jpg"]T4 Steelbook BD Photo (by stčko)[/link]
terminator007
0 0
reagovat
Dotaz, mate nekdo zkusenosti s shopem link Koukam ceny totiz na to co chci slusne a odber v Praze! Diky
516939
Dotaz, mate nekdo zkusenosti s shopem http://www.filmarena.cz/ Koukam ceny totiz na to co chci slusne a odber v Praze! Diky
0 0
reagovat
to Fluke: jo, abych rekl pravdu, cekal jsem to horsi, doufam, ze nekdy udelaji i verzi z kovu, ale ta by asi nestala 50liber :D to Sp!der-bite: ty jo, ja tam jeste nemam aktivni ucet, takze asi proto nic nevidim, ale napravim to ;)
516969
to Fluke: jo, abych rekl pravdu, cekal jsem to horsi, doufam, ze nekdy udelaji i verzi z kovu, ale ta by asi nestala 50liber *:D* to Sp!der-bite: ty jo, ja tam jeste nemam aktivni ucet, takze asi proto nic nevidim, ale napravim to *;)*
0 0
reagovat

KARLOS

Jsem rád, že nejsem jedinej staromilec, který má radost z rekonstrukce a modernizace kina ;):+
517016
Jsem rád, že nejsem jedinej staromilec, který má radost z rekonstrukce a modernizace kina *;)**:+*
KARLOS
0 0
reagovat

Fluke

Situace dále trvá. 8)
517066
Situace dále trvá. *8)*
Fluke
0 0
reagovat
Teď mě prosím pánové omluvte, ale JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ... Měšťí radní dostali více než trochu rozumu a vzhledem k faktu, že ušetřili nějakou tu korunu na rekonstrukci podhledů a sedadel a vzhledem k tomu, že zvětřili, že ze státu budou moct vyždímat až 1,5M, tak se dočkáme digitálu už v této fázi rekonstrukce... Ono se totiž počítalo s tím, že to celé bude dražší záležitost a na digitál se dostane až v průběhu příštích dvou letech...
No, Avatara už asi nechytneme (uzáverka dalšího kola o digidotace je někdy začátkem prosince, vyhodnocení a uvolnění někdy po dvou měsících), přesto je to příjemný pocit vědět, že se to hnulo komplet celé... I když jak znám ty naše škrty, tak daj finance na samotný digitál, na 3D systém už nezbude a tak se tam na tu promítačku bude tak maximálně prášit... Už teď je ale jasné, že i kdyby ne, tak RealD, ani masterImage u nás nebude, protože plátno myslím už měnili, ale za klasické bílé...
516704
Teď mě prosím pánové omluvte, ale JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ... Měšťí radní dostali více než trochu rozumu a vzhledem k faktu, že ušetřili nějakou tu korunu na rekonstrukci podhledů a sedadel a vzhledem k tomu, že zvětřili, že ze státu budou moct vyždímat až 1,5M, tak se dočkáme digitálu už v této fázi rekonstrukce... Ono se totiž počítalo s tím, že to celé bude dražší záležitost a na digitál se dostane až v průběhu příštích dvou letech... No, Avatara už asi nechytneme (uzáverka dalšího kola o digidotace je někdy začátkem prosince, vyhodnocení a uvolnění někdy po dvou měsících), přesto je to příjemný pocit vědět, že se to hnulo komplet celé... I když jak znám ty naše škrty, tak daj finance na samotný digitál, na 3D systém už nezbude a tak se tam na tu promítačku bude tak maximálně prášit... Už teď je ale jasné, že i kdyby ne, tak RealD, ani masterImage u nás nebude, protože plátno myslím už měnili, ale za klasické bílé...
0 0
reagovat

terminator007

Vypadá to hodně pěkně, ale já jsem spokojenej se svym steelbookem ;): Photo (by stčko)
516742
Vypadá to hodně pěkně, ale já jsem spokojenej se svym steelbookem *;)*: [link="http://forum.blu-ray.com/attachment.php?attachmentid=8858&d=1258831368"]Photo (by stčko)[/link]
terminator007
0 0
reagovat

t007

Tož, nevypadá špatně:+
516743
Tož, nevypadá špatně*:+*
t007
0 0
reagovat
Nene, nebo aspon jsem na to neprisel :D Svitici ocka mi budou stacit u dvojky ;)
516758
Nene, nebo aspon jsem na to neprisel *:D* Svitici ocka mi budou stacit u dvojky *;)*
0 0
reagovat

terminator007

A má svítící očka?
516763
A má svítící očka?
terminator007
0 0
reagovat
Tak mi dnes dorazila z UK T4 Skull edice, tady jsem hodil par obrazku: link Nektere jsem hure nafocene, bylo to narychlo. Je to docela slusnej plast, skoda jen obalu, ktery je strcen zezadu, nema zadny prebal, ale to neva a je na 4 disky, takze asi cekaji, ze tam hodim zbyvajici dily ;) Jo a nemel jsem pravitko, takze jsem prilozil blucko obal, aby byla videt priblizna velikost :D
516780
Tak mi dnes dorazila z UK T4 Skull edice, tady jsem hodil par obrazku: http://terminator007.rajce.idnes.cz/T4_Skull_edition/ Nektere jsem hure nafocene, bylo to narychlo. Je to docela slusnej plast, skoda jen obalu, ktery je strcen zezadu, nema zadny prebal, ale to neva a je na 4 disky, takze asi cekaji, ze tam hodim zbyvajici dily *;)* Jo a nemel jsem pravitko, takze jsem prilozil blucko obal, aby byla videt priblizna velikost *:D*
0 0
reagovat

Karlos

Do roku 2009 byla bežná praxe kupování OEM Windowsů u Alzy a všech jinej velkejch obchodů bez nutnosti koupit i nějakej HW, ale vím, že změnili nějak licenční podmínky, proto se tak blbě ptám:)
516295
Do roku 2009 byla bežná praxe kupování OEM Windowsů u Alzy a všech jinej velkejch obchodů bez nutnosti koupit i nějakej HW, ale vím, že změnili nějak licenční podmínky, proto se tak blbě ptám:)
Karlos
0 0
reagovat
Myslím, že je to jak u kterého prodejce.... Malý kamenný ti ho dá, velký netový těžko ;)....
515545
Myslím, že je to jak u kterého prodejce.... Malý kamenný ti ho dá, velký netový těžko ;)....
0 0
reagovat

andrewz

Jak tomu mám rozumět?:)
Řeším jestli mi i tenhle rok prodají OEM balení bez HW anebo musím už krabicový.
515600
Jak tomu mám rozumět?:) Řeším jestli mi i tenhle rok prodají OEM balení bez HW anebo musím už krabicový.
andrewz
0 0
reagovat

Fluke

Hlídají si to, ale kucí z Redmondu, ne prodejci. :)
515685
Hlídají si to, ale kucí z Redmondu, ne prodejci. *:)*
Fluke
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se