Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9601 - 9620 Napsat příspěvek

Karbous

Hmm, tak se jdu zajímat o zrcadlovky s kvalitnějším videozáznamem :- (jenom foťák mi na zábavu nestačí, ale s kamerou typu točím si dovolenou se zrovna moc nepobavím) každopádně dík :)
513107
Hmm, tak se jdu zajímat o zrcadlovky s kvalitnějším videozáznamem *:-* (jenom foťák mi na zábavu nestačí, ale s kamerou typu točím si dovolenou se zrovna moc nepobavím) každopádně dík *:)*
Karbous
0 0
reagovat

Gonzi

U spotřebních kamer se s výměnnými objektivy nesetkáš, to už pak nějakou profi, nebo nějaký foťák, co umí i slušně nahrávat video. Velikost čipu je samozřejmě zásadní a uvádí se, akorát prodejce se s tím moc nechlubí a radši se snaží ohromit zákazníka neznalce počtem pixelů.
512609
U spotřebních kamer se s výměnnými objektivy nesetkáš, to už pak nějakou profi, nebo nějaký foťák, co umí i slušně nahrávat video. Velikost čipu je samozřejmě zásadní a uvádí se, akorát prodejce se s tím moc nechlubí a radši se snaží ohromit zákazníka neznalce počtem pixelů.
Gonzi
0 0
reagovat
Dotaz, jak je to s kamerama a objektivy? Udělal jsem si určitý přehled o foťácích, chápu přepočet ohniskových vzdáleností na velikost kinopolíčka atd. ale pak se začnu dívat na kamery a nevidím výměnné objektivy, maximálně je někde zoom, nevidím velikost čipu ohniskové vzdálenosti apod. To se to u kamer nedělá/neřeší, nebo na to potřebuju kameru za 100 000,- apod? Čekal jsem, že to bude podobné jako u zrcadlovek, akorát se záznamem videa a ono ne :D
512647
Dotaz, jak je to s kamerama a objektivy? Udělal jsem si určitý přehled o foťácích, chápu přepočet ohniskových vzdáleností na velikost kinopolíčka atd. ale pak se začnu dívat na kamery a nevidím výměnné objektivy, maximálně je někde zoom, nevidím velikost čipu ohniskové vzdálenosti apod. To se to u kamer nedělá/neřeší, nebo na to potřebuju kameru za 100 000,- apod? Čekal jsem, že to bude podobné jako u zrcadlovek, akorát se záznamem videa a ono ne *:D*
0 0
reagovat
Aha, tak to ani zatim zkouset nebudu a hlavne stejne nemam doma PSko ;)
509384
Aha, tak to ani zatim zkouset nebudu a hlavne stejne nemam doma PSko *;)*
0 0
reagovat

t007

Aktuálně je to zatím nic o kvalitě Youtube před několika lety, samí celebrtiy news a 3 díly podprůměrných seriálů:-
510283
Aktuálně je to zatím nic o kvalitě Youtube před několika lety, samí celebrtiy news a 3 díly podprůměrných seriálů*:-*
t007
0 0
reagovat
No, uz se tesim az to zitra zkusim ;) A na to prime vysilani jsem zvedav, hlavne, jak to nastreli, pokud treba nenadeli majitelum PS3 darecek zadarmo :D
509274
No, uz se tesim az to zitra zkusim *;)* A na to prime vysilani jsem zvedav, hlavne, jak to nastreli, pokud treba nenadeli majitelum PS3 darecek zadarmo *:D*
0 0
reagovat
Z ničeho nic už se mi ten znak TV v menu na PS3 objevil. Škoda je, že se jedná o archiv pár dílů seriálů daných stanic a ne o přímé vysílání (zřejmě to bude jedna z věcí zpoplatněních služeb na PSN, viz.: Link) Btw. spojení s Facebookem pracuje samozřejmě na výbornou :)
509286
Z ničeho nic už se mi ten znak TV v menu na PS3 objevil. Škoda je, že se jedná o archiv pár dílů seriálů daných stanic a ne o přímé vysílání (zřejmě to bude jedna z věcí zpoplatněních služeb na PSN, viz.: [link="http://www.hrej.cz/novinky/2009/11/19/mesicni-poplatky-se-chystaji-i-na-ps3-20808/"]Link[/link]) Btw. spojení s Facebookem pracuje samozřejmě na výbornou *:)*
0 0
reagovat
Pořád mi tam přijde podezřelý ten výraz "on demand"...
509011
Pořád mi tam přijde podezřelý ten výraz "on demand"...
0 0
reagovat
Go Sony Go! :+
509048
Go Sony Go! *:+*
0 0
reagovat
A jestte by me zajimalo, kdyz se obrazek otevre v novem okne: link je tam u toho popisek HD! Takze v HD? Nebo jen je jakoby obrazek az v HD kvalite?! ;)
508934
A jestte by me zajimalo, kdyz se obrazek otevre v novem okne: http://www.flickr.com/photos/playstationblogeurope/4112997306/ je tam u toho popisek HD! Takze v HD? Nebo jen je jakoby obrazek az v HD kvalite?! *;)*
0 0
reagovat
Otazka a odpoved z diskuze: So… ¿Do we need PlayTv to watch this ‘on-Demand TV’? - No, you just need to download the update and you will get the TV icon on the XMB and the link straight to the on demand TV services. PlayTV would give you the whole PS3 TV package though ;-) Takze ne, to take docela cumim ;)
508938
Otazka a odpoved z diskuze: So… ¿Do we need PlayTv to watch this ‘on-Demand TV’? - No, you just need to download the update and you will get the TV icon on the XMB and the link straight to the on demand TV services. PlayTV would give you the whole PS3 TV package though ;-) Takze ne, to take docela cumim *;)*
0 0
reagovat
mozna jo - muze to byt sluzba dostupna jen majitelum PlayTV softwaru ...
508942
mozna jo - muze to byt sluzba dostupna jen majitelum PlayTV softwaru ...
0 0
reagovat

Fluke

PlayTV určitě potřeba nebude, páč AXN ani ANIMAX nevysílají přes DVB-T. Alespoň teda u nás.
508364
PlayTV určitě potřeba nebude, páč AXN ani ANIMAX nevysílají přes DVB-T. Alespoň teda u nás.
Fluke
0 0
reagovat

t007

Placený to asi nebude podle všeho, a zřejmě nebude potřeba ani PlayTV, což hádám z toho screenu.
508365
Placený to asi nebude podle všeho, a zřejmě nebude potřeba ani PlayTV, což hádám z toho screenu.
t007
0 0
reagovat

terminator007

To AXN a ANIMAX jsem nepochopil. To se bude jako chytat přes net? A bude to placený?
508396
To AXN a ANIMAX jsem nepochopil. To se bude jako chytat přes net? A bude to placený?
terminator007
0 0
reagovat

Sp!der-bite

mne to islo uplne v pohode len som mal problemy s grafikou...ale to preto ze som si nieco zle nastavil....najviac sa my lubilo ked na tej pandore bola noc.nadhera
508007
mne to islo uplne v pohode len som mal problemy s grafikou...ale to preto ze som si nieco zle nastavil....najviac sa my lubilo ked na tej pandore bola noc.nadhera
Sp!der-bite
0 0
reagovat
AXN a ANIMAX pro CR? To docela cumim :)
508005
AXN a ANIMAX pro CR? To docela cumim *:)*
0 0
reagovat
link novinky v příštím updatu PS3 :)
508008
http://blog.eu.playstation.com/2009/11/18/playstation-3-firmware-v3-10-facebook-friends-list-details/ novinky v příštím updatu PS3 :)
0 0
reagovat

Vardant

Já to hrál na gamepadu a celý ovládání jsem si překopal. Navíc se mi to stalo i když jsem gamepad odložil. Ale hru jsem testoval jen jednou, třeba až to zapnu příště, tak už to bude okay ;)
508009
Já to hrál na gamepadu a celý ovládání jsem si překopal. Navíc se mi to stalo i když jsem gamepad odložil. Ale hru jsem testoval jen jednou, třeba až to zapnu příště, tak už to bude okay *;)*
Vardant
0 0
reagovat
Otočení o 180° je defaultně nabindováno na pravé tlačítko myši, tak jestli to nebylo tím :)
508022
Otočení o 180° je defaultně nabindováno na pravé tlačítko myši, tak jestli to nebylo tím *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se