Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9541 - 9560 Napsat příspěvek

Noutbůk

Omluvte vyrušení, ale má někdo zkušenosti s Probookem 4510s od HPčka? Případně znáte něco lepšího s baterkou aspoň kolem pěti hodin v podobný cenový relaci? :)
502100
Omluvte vyrušení, ale má někdo zkušenosti s Probookem 4510s od HPčka? Případně znáte něco lepšího s baterkou aspoň kolem pěti hodin v podobný cenový relaci? :)
Noutbůk
0 0
reagovat
ono je dneska všechno za babku, je black friday :) link link
502151
ono je dneska všechno za babku, je black friday :) http://www.blu-ray.com/movies/deals.php?action=blackfriday http://price-adjustment.com/Deals.MOVIES
0 0
reagovat
Nejlepší Star treky na Blu na Amazonu doslova za babku:):+

Star Trek 2: khanův hněv link
Star Trek 4: Cesta domů link
Star Trek 6: Neobjevená země link
Star Trek 8: První kontakt link
502202
Nejlepší Star treky na Blu na Amazonu doslova za babku*:)**:+* Star Trek 2: khanův hněv http://www.amazon.com/Star-Trek-II-Restored-Blu-ray/dp/B002I9Z8B2/ref=pd_bxgy_d_img_b Star Trek 4: Cesta domů http://www.amazon.com/gp/product/B002I9Z8CG?tag=bluray-030-20 Star Trek 6: Neobjevená země http://www.amazon.com/Star-Trek-VI-Undiscovered-Remastered/dp/B002I9Z8DK/ref=pd_bxgy_d_img_c Star Trek 8: První kontakt http://www.amazon.com/Star-Trek-VIII-Contact-Remastered/dp/B002I9Z8G2/ref=pd_cp_d_3
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Ok...dík!!!:+
503128
Ok...dík!!!*:+*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

hondza

Tak jako poznáš to, ale k životu to určitě nepotřebuješ ;)
503130
Tak jako poznáš to, ale k životu to určitě nepotřebuješ *;)*
hondza
0 0
reagovat

Sp!der-bite

tak jo...takže když to ta tv nemá tak za a) to je uplně jedno, za b) to ani nepoznám jako tuctovej uživatel...:D
503143
tak jo...takže když to ta tv nemá tak za a) to je uplně jedno, za b) to ani nepoznám jako tuctovej uživatel...*:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

hondza

Plynulejší obraz, vytváří to takovej zrychlující efekt, takže jsem to po nějaký době stejně vypnul.
503162
Plynulejší obraz, vytváří to takovej zrychlující efekt, takže jsem to po nějaký době stejně vypnul.
hondza
0 0
reagovat

Sp!der-bite

jj, ta je pěkná...a všim jsem si že ta tvoje má 100Hz motion plus a ta Samsung LE40B550 to nemá...k čemu je to dobrý!??
503227
jj, ta je pěkná...a všim jsem si že ta tvoje má 100Hz motion plus a ta Samsung LE40B550 to nemá...k čemu je to dobrý!??
Sp!der-bite
0 0
reagovat

hondza

Samsung LE40A656... Link
503226
Samsung LE40A656... [link="http://www.televize-lcd.eu/SAMSUNG-LE-40-A-656-LCD"]Link[/link]
hondza
0 0
reagovat
A na čem vy koukáte na Blu ray!??
503225
A na čem vy koukáte na Blu ray!??
0 0
reagovat

imf

Tak to teda nevim nevim hele, co běžně vídám, tak LG jsou vždy tak o 2.000,- levnější, než-li Samsung (pokud neberu v potaz přesně tyhle dva zmíněné modely, ale co se značky vs. značky týče). A tý LG nemůžu nic vytknout, já jen tu značku prostě nemusim ;) A pokud si dobře vzpomínám, tak by LG měla mít i větší poruchovost...
503237
Tak to teda nevim nevim hele, co běžně vídám, tak LG jsou vždy tak o 2.000,- levnější, než-li Samsung (pokud neberu v potaz přesně tyhle dva zmíněné modely, ale co se značky vs. značky týče). A tý LG nemůžu nic vytknout, já jen tu značku prostě nemusim *;)* A pokud si dobře vzpomínám, tak by LG měla mít i větší poruchovost...
imf
0 0
reagovat

Spider-Bite

Tak dalsi oprava. :) Samsung stoji stejne (nekde je dokonce levnejsi) jak ta LG. Je to nadprumerny mainstream, u kteryho prave nepriplacis vubec nic. Proto se doporucuje. Priplacis u Sony, za znacku, obcas i kvalitu zpracovani, ale dneska uz fakt spis za tu znacku a za to, ze je to prevlecenej Samsung plus pro nekoho lepsi pocit a obcas prehlednejsi menu.

Ta LG ma velmi slusne recenze, ale asi neumi z USB prehravat tolik formatu, co Samsung. Obrazove to bude plus minus stejny, akorat u LG si obcas v recenzich stezuji na mensi ostrost (ale nic tragickyho).
503334
Tak dalsi oprava. :) Samsung stoji stejne (nekde je dokonce levnejsi) jak ta LG. Je to nadprumerny mainstream, u kteryho prave nepriplacis vubec nic. Proto se doporucuje. Priplacis u Sony, za znacku, obcas i kvalitu zpracovani, ale dneska uz fakt spis za tu znacku a za to, ze je to prevlecenej Samsung plus pro nekoho lepsi pocit a obcas prehlednejsi menu. Ta LG ma velmi slusne recenze, ale asi neumi z USB prehravat tolik formatu, co Samsung. Obrazove to bude plus minus stejny, akorat u LG si obcas v recenzich stezuji na mensi ostrost (ale nic tragickyho).
Spider-Bite
0 0
reagovat
No já jsem osobně ješě obraz na žádné LG neviděl, takže by mě zajímalo jestli tu je nějaký majitel tak ať napíše, jaký má zkušenosti...!!! Jinak já mám Samsung a jsme opravdu spokojenej...jenže bych chtěl novou tv tak přemýšlím nad změnou, samozřejmně si tu tv nepujdu hned zítra kupovat, spíš až za nějakej měsíc, takže mám nad čím přemýšlet...:D
504379
No já jsem osobně ješě obraz na žádné LG neviděl, takže by mě zajímalo jestli tu je nějaký majitel tak ať napíše, jaký má zkušenosti...!!! Jinak já mám Samsung a jsme opravdu spokojenej...jenže bych chtěl novou tv tak přemýšlím nad změnou, samozřejmně si tu tv nepujdu hned zítra kupovat, spíš až za nějakej měsíc, takže mám nad čím přemýšlet...*:D*
0 0
reagovat

hondza

Já moc LG jak výrobce TV nemusím, ale zřejmě není moc, co jí vytknout... Samsung je taková neoficiální špička a za tu se samozřejmě připlácí... ;)
504378
Já moc LG jak výrobce TV nemusím, ale zřejmě není moc, co jí vytknout... Samsung je taková neoficiální špička a za tu se samozřejmě připlácí... *;)*
hondza
0 0
reagovat
a co říkate na tuhle LG 42LG6100...ta mě celkem zaujala!!!:+
503664
a co říkate na tuhle LG 42LG6100...ta mě celkem zaujala!!!*:+*
0 0
reagovat

Sp!der-bite; Vardant

jj, tuhle přesně má kámoš a ta je suprová!!! :+
503663
jj, tuhle přesně má kámoš a ta je suprová!!! *:+*
Sp!der-bite; Vardant
0 0
reagovat

hondza

Teď je za hodně dobrou cenu Samsung 40'' B550 (LCD) ;)
503676
Teď je za hodně dobrou cenu Samsung 40'' B550 (LCD) *;)*
hondza
0 0
reagovat

Ravenhorn

jj, všichni v mém okolí mají LCD včetně mě a jsou nadmíru spokojeni, tak bych stejně šel radši do LCD...vím že to není moc peněz ale i tak si myslím že by se za tu cenu dala sehnat nějaká slušná TV...8)
517597
jj, všichni v mém okolí mají LCD včetně mě a jsou nadmíru spokojeni, tak bych stejně šel radši do LCD...vím že to není moc peněz ale i tak si myslím že by se za tu cenu dala sehnat nějaká slušná TV...*8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Samsung LE40B550 není špatná volba.
517596
Samsung LE40B550 není špatná volba.
0 0
reagovat
S tvým rozpočtem to bude tak LCD.
517944
S tvým rozpočtem to bude tak LCD.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se