Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9521 - 9540 Napsat příspěvek

mihhi

takže ten objektiv bude třeba v rozsahu 18-105 celkem srovnatelný a až na ohnisku 150 nějak výrazněji horší? Jestli jo, tak by mi to nevadilo :)
497811
takže ten objektiv bude třeba v rozsahu 18-105 celkem srovnatelný a až na ohnisku 150 nějak výrazněji horší? Jestli jo, tak by mi to nevadilo *:)*
mihhi
0 0
reagovat
Nemate nekdo tuto kolekci Matrixu? link Koukam, ze je nyni za super cenu a region free, dle bluray.com, jestli to za to stoji! Diky ;)
497818
Nemate nekdo tuto kolekci Matrixu? http://www.amazon.com/Ultimate-Matrix-Collection-Blu-ray/dp/B000OPPBEQ/ref=br_lf_m_1000449481_2_51_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=dvd&pf_rd_p=501674951&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000449481&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1PKYRW0S0CCY9S0V6N2P Koukam, ze je nyni za super cenu a region free, dle bluray.com, jestli to za to stoji! Diky *;)*
0 0
reagovat
Širokorozsahovým objektivům bych se úplně vyhnul, kvalita (kresba+světelnost) na dlouhém konci je obecně bídná. Rozsah zoomu 5x-6x (18-105) je takové rozumné maximum.
498229
Širokorozsahovým objektivům bych se úplně vyhnul, kvalita (kresba+světelnost) na dlouhém konci je obecně bídná. Rozsah zoomu 5x-6x (18-105) je takové rozumné maximum.
0 0
reagovat

Fluke

Momentálně váhám, protože ještě nevím, jak fotí s Sigma 18-200 mm F 3,5-6,3 DC objektivem a bojím se, že Nikon D5000 bude s tím kitovým 18-105mm objektivem dávat citelně lepší fotky v rámci vad obrazu, každopádně 17.500,- vs 22.000,- je už slušný rozdíl. (skoro kompakt zdarma :D )
498394
Momentálně váhám, protože ještě nevím, jak fotí s [b]Sigma 18-200 mm F 3,5-6,3 DC[/b] objektivem a bojím se, že Nikon D5000 bude s tím kitovým 18-105mm objektivem dávat citelně lepší fotky v rámci vad obrazu, každopádně 17.500,- vs 22.000,- je už slušný rozdíl. (skoro kompakt zdarma *:D* )
Fluke
0 0
reagovat
O tom novým Pentax K-x docela přemýšlím, z testů jsem na něj slyšel docela chválu. Taky mě zajímá jak vypadaj v reálu ty barevný variace:)
498593
O tom novým Pentax K-x docela přemýšlím, z testů jsem na něj slyšel docela chválu. Taky mě zajímá jak vypadaj v reálu ty barevný variace:)
0 0
reagovat

recenze

díky za tipy, možná počkám na toho nástupce D90, určitě se podívám na pentax K-x ale mám problém s nacházením recenzí. Tahle na Digimanii mi přijde jako hodně luxusní (z hlediska kvality recenze) ale nemají tam recenze na všechno (ani z daleka) a jiné kvalitní recenze se mi nějak nedaří najít... takže neznáte nějaké CZ/EN servery s podobně kvalitníma recenzema, nebo alespoň stránky plné galerií z různých foťáků?
500013
díky za tipy, možná počkám na toho nástupce D90, určitě se podívám na pentax K-x ale mám problém s nacházením recenzí. [link="http://www.digimanie.cz/art_doc-486BDB81152ACDD5C12576260066F7BB.html"]Tahle na Digimanii[/link] mi přijde jako hodně luxusní (z hlediska kvality recenze) ale nemají tam recenze na všechno (ani z daleka) a jiné kvalitní recenze se mi nějak nedaří najít... takže neznáte nějaké CZ/EN servery s podobně kvalitníma recenzema, nebo alespoň stránky plné galerií z různých foťáků?
recenze
0 0
reagovat
V podobné cenové relaci, snad i trochu nižší, by měl být hodně zajímavě vypadající Pentax K-x. Ale chce to vyzkoušet si ho, osobně jsem ho v ruce držel a úchop mi až tak dobře neseděl. A samozřejmě, přemýšlet i dopředu jak říká mihhi, mě už taky několikrát napadlo jestli by nebylo lepší mé Olympusí věci poslat do světa a přejít na něco jiného... to je holt problém s Olympusem že ty nejlevnější věci má ze všech nejkvalitnější, ale je u něj problém jít pak někam dál.
500269
V podobné cenové relaci, snad i trochu nižší, by měl být hodně zajímavě vypadající Pentax K-x. Ale chce to vyzkoušet si ho, osobně jsem ho v ruce držel a úchop mi až tak dobře neseděl. A samozřejmě, přemýšlet i dopředu jak říká mihhi, mě už taky několikrát napadlo jestli by nebylo lepší mé Olympusí věci poslat do světa a přejít na něco jiného... to je holt problém s Olympusem že ty nejlevnější věci má ze všech nejkvalitnější, ale je u něj problém jít pak někam dál.
0 0
reagovat
Nástupce D90 by měl být myslím v srpnu příštího roku (D80 8/2006, D90 8/2008) a na to si případně brousím zuby já. :)
Gonzi: Tak tu D5000 ber, to že to nemá úplně ideální poměr cena/výkon neznamená, že to je špatný foťák.
500281
Nástupce D90 by měl být myslím v srpnu příštího roku (D80 8/2006, D90 8/2008) a na to si případně brousím zuby já. :) Gonzi: Tak tu D5000 ber, to že to nemá úplně ideální poměr cena/výkon neznamená, že to je špatný foťák.
0 0
reagovat
U toho setu už jsem finančně docela nad svou laťkou, takže došetření je nereálné, pokud máte tip na lepšího "hybrida" tak sem s ním :-)
Fotky z Nikonu se mi obecně líbí víc, než z jiných zrcadlovek(hlavně šum a dynamický kontrast) a Canon mi třeba vyloženě nesedí v ruce (možná jenom zvyk).
500965
U toho setu už jsem finančně docela nad svou laťkou, takže došetření je nereálné, pokud máte tip na lepšího "hybrida" tak sem s ním :-) Fotky z Nikonu se mi obecně líbí víc, než z jiných zrcadlovek(hlavně šum a dynamický kontrast) a Canon mi třeba vyloženě nesedí v ruce (možná jenom zvyk).
0 0
reagovat
poslední věta> jj přesná, Canon si těma seťákama docela škodí

btw někdy na přelomu roku by se mohl objevit nástupce D90?), teď to moc nesleduju, ale D90 už je hodně stará
501308
poslední věta> jj přesná, Canon si těma seťákama docela škodí btw někdy na přelomu roku by se mohl objevit nástupce D90*?)*, teď to moc nesleduju, ale D90 už je hodně stará
0 0
reagovat
Nikon D5000 mi zrovna přijde jako takový ne moc výhodný hybrid mezi lowendem a střední třídou, takže osobně bych si buď došetřil na D90 nebo vybíral u jiných výrobců, kteří podle mě za stejnou cenu nabízejí víc (ale zas nemají ekvivalent toho setového objektivu 18-105, no...).
501346
Nikon D5000 mi zrovna přijde jako takový ne moc výhodný hybrid mezi lowendem a střední třídou, takže osobně bych si buď došetřil na D90 nebo vybíral u jiných výrobců, kteří podle mě za stejnou cenu nabízejí víc (ale zas nemají ekvivalent toho setového objektivu 18-105, no...).
0 0
reagovat

mihhi

Já jedu jen v Canonu :-)
501345
Já jedu jen v Canonu :-)
mihhi
0 0
reagovat
Gonzi> Hlavně si dej pozor, že u zrcadla kupuješ celou platformu. Asi budeš chtít do budoucna dál nakupovat objektivy... takže pořádně rozmyslet co bys do budoucna uvažoval (podle toho co cheš fotit) a jestli ti to ta tvoje značka nabídne za cenu kterou seš ochotný do toho sypat, třeba příklad: u Nikonu je celkem problém tele 70-200. Mám výměnu značky za sebou a není to jednoduchý :)... No a až to takhle zúžíš tak nejlepší je osahat někde v obchodě, jestli ti sedne ovládání a rozhodnout se podle toho.
Jinak technicky / obrazovou kvalitou už je dneska všechno velmi kvalitní a prakticky nejde vybrat špatně.
501340
Gonzi> Hlavně si dej pozor, že u zrcadla kupuješ celou platformu. Asi budeš chtít do budoucna dál nakupovat objektivy... takže pořádně rozmyslet co bys do budoucna uvažoval (podle toho co cheš fotit) a jestli ti to ta tvoje značka nabídne za cenu kterou seš ochotný do toho sypat, třeba příklad: u Nikonu je celkem problém tele 70-200. Mám výměnu značky za sebou a není to jednoduchý :)... No a až to takhle zúžíš tak nejlepší je osahat někde v obchodě, jestli ti sedne ovládání a rozhodnout se podle toho. Jinak technicky / obrazovou kvalitou už je dneska všechno velmi kvalitní a prakticky nejde vybrat špatně.
0 0
reagovat
Máte někdo zkušenosti s foťákem Nikon D5000? Zvažuju pořízení a z různých článků a ukázkových fotek vyznívá opravdu dobře, ale těžko ho porovnávat s jinými foťáky bez nějakých osobních zkušeností.
501425
Máte někdo zkušenosti s foťákem Nikon D5000? Zvažuju pořízení a z různých článků a ukázkových fotek vyznívá opravdu dobře, ale těžko ho porovnávat s jinými foťáky bez nějakých osobních zkušeností.
0 0
reagovat
A black friday na steamu link
501519
A black friday na steamu http://store.steampowered.com/early-holiday
0 0
reagovat
To já nakoupil 7 titulů... Proč není černej pátek každej den :))
501516
To já nakoupil 7 titulů... Proč není černej pátek každej den *:))*
0 0
reagovat
nekupovat po hromadach mesic predtim, vemu vic jak ctyri tituly ... vsechny ostatni uz mam :D
501522
nekupovat po hromadach mesic predtim, vemu vic jak ctyri tituly ... vsechny ostatni uz mam :D
0 0
reagovat
to mihhi a Fluke: Ty woe, to jsou ceny! Nebyt pred Vanoci, kupuji po hromadach! :D
501570
to mihhi a Fluke: Ty woe, to jsou ceny! Nebyt pred Vanoci, kupuji po hromadach! *:D*
0 0
reagovat
Já mám HP Probook 4510s a jsem s ním spokojen. Jsem si koupil ještě jednu 8 článkovou baterii. :-)
501776
Já mám HP Probook 4510s a jsem s ním spokojen. Jsem si koupil ještě jednu 8 článkovou baterii. :-)
0 0
reagovat

KarelR

Bych ti řekl Acer, ale ten si říkal, že nechceš:)
502101
Bych ti řekl Acer, ale ten si říkal, že nechceš:)
KarelR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se