Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8701 - 8720 Napsat příspěvek
Odešel mi zesilovač u mých starých dobrých Logitech Z-680 a protože to není možné opravit, tak jsem přemýšlel o nějakém starším receiveru. Nechce se mi do toho ale moc investovat, protože jsem nedávno měnil TV i repro. Nemáte někdo nějaký tip?

Budu k tomu připojovat buď komplet celý set nebo nahradím přední repro Mission M73 a zadní dvěma repro ze sestavy Sony Pascal 705, pokud se mi bude chtít předělávat uspořádání stolu. Jsou to takové zbytky po starém domácím kinu :)
546584
Odešel mi zesilovač u mých starých dobrých Logitech Z-680 a protože to není možné opravit, tak jsem přemýšlel o nějakém starším receiveru. Nechce se mi do toho ale moc investovat, protože jsem nedávno měnil TV i repro. Nemáte někdo nějaký tip? Budu k tomu připojovat buď komplet celý set nebo nahradím přední repro Mission M73 a zadní dvěma repro ze sestavy Sony Pascal 705, pokud se mi bude chtít předělávat uspořádání stolu. Jsou to takové zbytky po starém domácím kinu *:)*
0 0
reagovat
U mě NFS definitivně skončilo superstrašným Carbonem... i ten NFS: HP2 mě ve srovnání s ním skvěle bavil, byť byl výrazně slabší než díly předchozí i následující.
Co do inter nejvíc vzpomínám na to k NFS2:SE - link , tu hru jsem ve své době miloval nade vše... taky to byla první originálka kterou jsem si kdy koupil :)
546308
U mě NFS definitivně skončilo superstrašným Carbonem... i ten NFS: HP2 mě ve srovnání s ním skvěle bavil, byť byl výrazně slabší než díly předchozí i následující. Co do inter nejvíc vzpomínám na to k NFS2:SE - http://youtube.com/watch?v=6OwZNx7bsMo , tu hru jsem ve své době miloval nade vše... taky to byla první originálka kterou jsem si kdy koupil :)
0 0
reagovat
Jsem rad, ze si vsichni konecne rozumime. Taky mam se Shiftem problem v tom, ze to neni NFS, ktere bylo vzdycky dost osobite a "svoje", ale pokus (nutno rici ze velmi slusny) o konkurenci Forze, GT nebo Gridu. Pro jeho kvality bych ho nezatracoval, pro mirnou nerozhodnost tvurcu se serii nekam pohnout samozrejme ano. Ale to neznamena, ze by me bavil min... zvlast kdyz jeho trochu arkadovejsi model mam velmi rad (ctyrkolky je v tehle hre radost ridit, powerslidovat a driftovat jde skoro poslepu, ale zaroven to neni klasicke zataceni s opiranim o mantinel).
546296
Jsem rad, ze si vsichni konecne rozumime. Taky mam se Shiftem problem v tom, ze to neni NFS, ktere bylo vzdycky dost osobite a "svoje", ale pokus (nutno rici ze velmi slusny) o konkurenci Forze, GT nebo Gridu. Pro jeho kvality bych ho nezatracoval, pro mirnou nerozhodnost tvurcu se serii nekam pohnout samozrejme ano. Ale to neznamena, ze by me bavil min... zvlast kdyz jeho trochu arkadovejsi model mam velmi rad (ctyrkolky je v tehle hre radost ridit, powerslidovat a driftovat jde skoro poslepu, ale zaroven to neni klasicke zataceni s opiranim o mantinel).
0 0
reagovat
Nehledě na model poškození. V GRIDu je daleko pokročilejší a vůbec je celá hra oproti SHIFTu o krok dál...
546278
Nehledě na model poškození. V GRIDu je daleko pokročilejší a vůbec je celá hra oproti SHIFTu o krok dál...
0 0
reagovat

imf

Může:) zajedu si tam i v serpentinách8)

btw. s následujícími díly je inrto k NFS High stakes ještě zábavnější link jde o tu vytuněnou káru:D
546271
Může:) zajedu si tam i v serpentinách*8)* btw. s následujícími díly je inrto k NFS High stakes ještě zábavnější http://youtube.com/watch?v=pclsdHK4GM8 jde o tu vytuněnou káru*:D*
imf
0 0
reagovat
No, já jsem si docela užil NFS 2 - MW, nicméně králem zůstává Gran Turismo. Jsem zvědav, jak Kazunori Yamauchi dostojí těm slibům o pětce, protože už mi začíná silně připomínat jistého pána :-°(
546270
No, já jsem si docela užil NFS 2 - MW, nicméně králem zůstává Gran Turismo. Jsem zvědav, jak Kazunori Yamauchi dostojí těm slibům o pětce, protože už mi začíná silně připomínat jistého pána :-°(
0 0
reagovat
jj, já mluvil čistě o intru - ta hra po mě byla slušné zklamání
546255
jj, já mluvil čistě o intru - ta hra po mě byla slušné zklamání
0 0
reagovat
intro k HP2 bylo jedno z nejpovedenějších... paradoxně ten díl mě svýho času docela bavil.
546262
intro k HP2 bylo jedno z nejpovedenějších... paradoxně ten díl mě svýho času docela bavil.
0 0
reagovat
Právě Hot Pursuit 2 tu sérii poslalo do háje protože se z toho stala pitomá konzolovka.
546259
Právě Hot Pursuit 2 tu sérii poslalo do háje protože se z toho stala pitomá konzolovka.
0 0
reagovat

xxendxx

Jsem chtěl napsat víceméně to samé - s tím, že na gridu mě baví hlavně městské pravoúhlé okruhy, ideálně s americkými auty, nebo závody v japonských kopcích. Shift má podle mě strašně neukočírovaný koncept. Je vidět, že série chtěla odpovědět na kritiku a přidali realismus (a jízdní model se mi celkem líbil), ale na druhou stranu to často vypadá jako nechtěná parodie na tocu/forzu/gt/... Jinak NFS pro mě znamená pouliční závody s ferrarri apod na klikatých serpentinách podél pobřeží, ideálně semtam s poldama. Pro mě prostě značku NFS nejvíce vystihuje tohle video
546256
Jsem chtěl napsat víceméně to samé - s tím, že na gridu mě baví hlavně městské pravoúhlé okruhy, ideálně s americkými auty, nebo závody v japonských kopcích. Shift má podle mě strašně neukočírovaný koncept. Je vidět, že série chtěla odpovědět na kritiku a přidali realismus (a jízdní model se mi celkem líbil), ale na druhou stranu to často vypadá jako nechtěná parodie na tocu/forzu/gt/... Jinak NFS pro mě znamená pouliční závody s ferrarri apod na klikatých serpentinách podél pobřeží, ideálně semtam s poldama. Pro mě prostě značku NFS nejvíce vystihuje [link="http://youtube.com/watch?v=FBb3fs58NjQ"]tohle video[/link]
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Přesně tak :+ Mám na to stejný pohled
546240
Přesně tak *:+* Mám na to stejný pohled
xxendxx
0 0
reagovat
v podstatě je to tak... hra je to dobrá, ale nezapadá mi to do koncepce značky, kde 10 předchozích dílů je úplně o něčem jiném. Asi jako kdyby se G-Force vydávalo za další Bondovku. Film se mi líbil víc než třeba Quantum of Solace, ale prostě to už není Bond.
546239
v podstatě je to tak... hra je to dobrá, ale nezapadá mi to do koncepce značky, kde 10 předchozích dílů je úplně o něčem jiném. Asi jako kdyby se G-Force vydávalo za další Bondovku. Film se mi líbil víc než třeba Quantum of Solace, ale prostě to už není Bond.
0 0
reagovat

Vardant

problém je asi v tom, že další podobná hra podobná starším NFS tu prostě neni... s dalším dílem se to prý má změnit, ale kdo by tomu věřil...
546238
problém je asi v tom, že další podobná hra podobná starším NFS tu prostě neni... s dalším dílem se to prý má změnit, ale kdo by tomu věřil...
Vardant
0 0
reagovat
Takže tobě nevadí hra samotná, ale to, že se to jmenuje NFS? :D Kdyby to byl teda GRID 2, tak je to pecka ?)
546237
Takže tobě nevadí hra samotná, ale to, že se to jmenuje NFS? *:D* Kdyby to byl teda GRID 2, tak je to pecka *?)*
0 0
reagovat
Shift a ProStreet je v sérii NFS naprostej úlet. Prostředí závodních okruhů mi spíš evokuje TOCU, Forzu nebo GT, a ne NFS. Kdyby byl SHIFT moderní konvezce High Stakes, tak jsem blahem bez sebe, protože to je ten feeling, kterej mám se značkou NFS zafixovanej. Města, venkov, silniční káry, zkratky, nápaditý prostředí..... ne 85 kol na Hockenheimringu. Ovládání, grafika a hratelnost se SHIFTu upřít nedá, ale když budu chtít okruhy a sport, zahraju si GTR nebo Burns Rally.
546235
Shift a ProStreet je v sérii NFS naprostej úlet. Prostředí závodních okruhů mi spíš evokuje TOCU, Forzu nebo GT, a ne NFS. Kdyby byl SHIFT moderní konvezce High Stakes, tak jsem blahem bez sebe, protože to je ten feeling, kterej mám se značkou NFS zafixovanej. Města, venkov, silniční káry, zkratky, nápaditý prostředí..... ne 85 kol na Hockenheimringu. Ovládání, grafika a hratelnost se SHIFTu upřít nedá, ale když budu chtít okruhy a sport, zahraju si GTR nebo Burns Rally.
0 0
reagovat
Nejsi sám. Já řadím Shift mezi to nejlepší z NFS série, hned za Porsche.
546233
Nejsi sám. Já řadím Shift mezi to nejlepší z NFS série, hned za Porsche.
0 0
reagovat
Trochu me prekvapuje, ze nekdo muze milovat Grid a opovrhovat Shiftem, kdyz jedno je v podstate upravenou verzi toho druheho. :)
546229
Trochu me prekvapuje, ze nekdo muze milovat Grid a opovrhovat Shiftem, kdyz jedno je v podstate upravenou verzi toho druheho. :)
0 0
reagovat

mé nej záv. hry

NFS III a IV jsou moje srdcovky, NFS Porshe (jedna z nej závodních her co znám), Richard Burns Rally (škoda, že nikdo neudělal další díly), Gran Turismo 2, Live for Speed, Forza 2 (než mě omrzela strnulost simulátorů), Flatout (tohle je ve více lidech ultimátní), a momentálně vege GRID a na nadcházející závodní hry se nijak netěším.
Jinak by ale žánr v simulační úrovni IMO potřeboval redesign: Opravdu je takový problém vzít GRID a jen do něho narvat simulační model chování aut, nebo vzít Gran Turismo a narvat do něho živou kameru reagující na kolize atd? :-
546217
NFS III a IV jsou moje srdcovky, NFS Porshe (jedna z nej závodních her co znám), Richard Burns Rally (škoda, že nikdo neudělal další díly), Gran Turismo 2, Live for Speed, Forza 2 (než mě omrzela strnulost simulátorů), Flatout (tohle je ve více lidech ultimátní), a momentálně vege GRID a na nadcházející závodní hry se nijak netěším. Jinak by ale žánr v simulační úrovni IMO potřeboval redesign: Opravdu je takový problém vzít GRID a jen do něho narvat simulační model chování aut, nebo vzít Gran Turismo a narvat do něho živou kameru reagující na kolize atd? *:-*
mé nej záv. hry
0 0
reagovat

Gonzi

Pro mě je Motorstorm taky návykovka, hlavně ve více lidech, samotná závodní kampaň tolik zajímavá není, ale tratě a auta pecka:) a jsou tam i zkratky, a různý dráhy, pro různý typy vozidel. Nejlepší je stejně bitkaření :)

JJ, Porsche, kde ty časy jsou, a hlavně Road Challenge (High Stakes) Nikdy nepřekonaný díl NFS. Honičky s policií, kdy ještě bavili, spousta tratí plus navíc ty z prvního dílu, pestrá nabídka aut a skvělá závodní kampaň plus zajímavej tuning.
546212
Pro mě je Motorstorm taky návykovka, hlavně ve více lidech, samotná závodní kampaň tolik zajímavá není, ale tratě a auta pecka:) a jsou tam i zkratky, a různý dráhy, pro různý typy vozidel. Nejlepší je stejně bitkaření :) JJ, Porsche, kde ty časy jsou, a hlavně Road Challenge (High Stakes) Nikdy nepřekonaný díl NFS. Honičky s policií, kdy ještě bavili, spousta tratí plus navíc ty z prvního dílu, pestrá nabídka aut a skvělá závodní kampaň plus zajímavej tuning.
Gonzi
0 0
reagovat
Souhlas, nejlepsi dil byl Porsche, jezis, kolik ja na tom stravil casu... ;) Posledni dily jsou skutecne nic moc, ale Shift mozna casem zkusim... to Gonzi: No nevim, ale me treba Motorstorm nehorazne bavi, kdyz se chci vyblbnout, je to neskutecne navykova hra... Ale kazdej mame neco sveho...
546210
Souhlas, nejlepsi dil byl Porsche, jezis, kolik ja na tom stravil casu... *;)* Posledni dily jsou skutecne nic moc, ale Shift mozna casem zkusim... to Gonzi: No nevim, ale me treba Motorstorm nehorazne bavi, kdyz se chci vyblbnout, je to neskutecne navykova hra... Ale kazdej mame neco sveho...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se