Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8701 - 8720 Napsat příspěvek
VICEMENĚ JO...
547078
VICEMENĚ JO...
0 0
reagovat

technická rada

Když mám televizi s DVB-T tunerem a k tomu starý video a chci aby jsem na videu mohl nahrávat jinej program než na jakej koukám na bedně potřebuju k videu set top box že?? Předem díky za odpověd, případně radu.
547076
Když mám televizi s DVB-T tunerem a k tomu starý video a chci aby jsem na videu mohl nahrávat jinej program než na jakej koukám na bedně potřebuju k videu set top box že?? Předem díky za odpověd, případně radu.
technická rada
0 0
reagovat
Zatim je ohlášený jediný 3d titul do volného prodeje - Christmas Carol a to až na 16.11. Všechno ostatní jsou jen bonusy co dávají / budou dávat k 3d tv/bd setům (MvA - Samsung; Coraline, Ice age 3 + 11/10 bude Avatar - Panasonic; Cloudy w/Meatballs + bude Alice in Wonderland - Sony).
546914
Zatim je ohlášený jediný 3d titul do volného prodeje - Christmas Carol a to až na 16.11. Všechno ostatní jsou jen bonusy co dávají / budou dávat k 3d tv/bd setům (MvA - Samsung; Coraline, Ice age 3 + 11/10 bude Avatar - Panasonic; Cloudy w/Meatballs + bude Alice in Wonderland - Sony).
0 0
reagovat

KARLOS

svatá pravda, to mi vypadlo :+
546905
svatá pravda, to mi vypadlo *:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Já tvrdím, že na běžný (akční) film full fakt stačí... ono to poskytne dostatečné detaily pro každý záběr a za mnohem větší problém považuju nekvalitu zdroje... Třeba jsem nedávno koukal na Pearl Harbor v HD a strašně často tam byl totálně zrnitý obraz.
Jinak 2000 px na šířku je už rozlišení jak kráva - na 2m široké obrazovce je to 1mm veliký pixel... tohle fakt principem bohatě stačí.
546904
Já tvrdím, že na běžný (akční) film full fakt stačí... ono to poskytne dostatečné detaily pro každý záběr a za mnohem větší problém považuju nekvalitu zdroje... Třeba jsem nedávno koukal na Pearl Harbor v HD a strašně často tam byl totálně zrnitý obraz. Jinak 2000 px na šířku je už rozlišení jak kráva - na 2m široké obrazovce je to 1mm veliký pixel... tohle fakt principem bohatě stačí.
0 0
reagovat
Jak už jsem řekl, na velkých plochách z malé vzdálenosti je ještě vyšší rozlišení fajn, ale v domácích podmínkách fakt nemá význam. Rozlišení není jediný aspokt obrazu, který se musí pořád zvyšovat... POkud buž budou nějaké nové generace záznamů, dle mého by se mělo udírat k bezestrátovým komprimacím, větší bitové hloubce barev... A výrobci se začnou soustředit místo zvyšování rozlišení na nové zobrazovací technologie, které DOSTATEČNÉ rozlišení DOSTATEČNĚ rychle zobrazí (s možností zobrazit dvojnásobek snímků k potřebě sterea) v naprosto přesném podání barev, jasu a kontrastu. Tudy by měla vést cesta...
546899
Jak už jsem řekl, na velkých plochách z malé vzdálenosti je ještě vyšší rozlišení fajn, ale v domácích podmínkách fakt nemá význam. Rozlišení není jediný aspokt obrazu, který se musí pořád zvyšovat... POkud buž budou nějaké nové generace záznamů, dle mého by se mělo udírat k bezestrátovým komprimacím, větší bitové hloubce barev... A výrobci se začnou soustředit místo zvyšování rozlišení na nové zobrazovací technologie, které DOSTATEČNÉ rozlišení DOSTATEČNĚ rychle zobrazí (s možností zobrazit dvojnásobek snímků k potřebě sterea) v naprosto přesném podání barev, jasu a kontrastu. Tudy by měla vést cesta...
0 0
reagovat
Osobně mě taky trochu mrzí že jsme se teď na ňákou chvíli na tom 1080p zastavili, nevyhnutelně se budou úhlopříčky zobrazovacích zařízení dále zvětšovat, bohužel tím že se dosáhlo kvality běžných kin teď trochu straglujeme v honbě za větším rozlišením. A samozřejmě jsou tu i tací, kteří si myslí že full hd je naprosto dostatečné a že nemá smysl kvalitu do budoucna nijak zvyšovat. Kecy!
546896
Osobně mě taky trochu mrzí že jsme se teď na ňákou chvíli na tom 1080p zastavili, nevyhnutelně se budou úhlopříčky zobrazovacích zařízení dále zvětšovat, bohužel tím že se dosáhlo kvality běžných kin teď trochu straglujeme v honbě za větším rozlišením. A samozřejmě jsou tu i tací, kteří si myslí že full hd je naprosto dostatečné a že nemá smysl kvalitu do budoucna nijak zvyšovat. Kecy!
0 0
reagovat
KARLOS: já rozhodně vidím ten rozdíl u 46" televize - mám 30" monitor u počítače a sledovat video ve vyšší kvalitě než FullHD (např. 1440p) je naprostá slast a jelikož u 3D bude mít smysl až s velikou úhlopříčkou, tak by se to prostě hodilo. (aspoň do budoucna)

Stejně uvidíš, že za pár let to začnou propagovat a všichni budem kupovat 60" QuadHD 3D televize a o pár dalších let UltraHD TV velké jak celá zeď 8):))
546874
KARLOS: já rozhodně vidím ten rozdíl u 46" televize - mám 30" monitor u počítače a sledovat video ve vyšší kvalitě než FullHD (např. 1440p) je naprostá slast a jelikož u 3D bude mít smysl až s velikou úhlopříčkou, tak by se to prostě hodilo. (aspoň do budoucna) Stejně uvidíš, že za pár let to začnou propagovat a všichni budem kupovat 60" QuadHD 3D televize a o pár dalších let UltraHD TV velké jak celá zeď *8)**:))*
0 0
reagovat
Jeffy: Proboha na co QuardHD v domácích podmínkách??? U FullHD z běžné pozorovací vzdálenosti (3-4m) musíš jít s úhlopříčkou hodně přes metr, aby to vůbec mělo význam..
4k má samozřejmě neoddiskutovatelné místo v kinech, ale vlastně jenom v těch velkých sálech. I u 2k ve velkém sále je projekce úchvatná...
546840
Jeffy: Proboha na co QuardHD v domácích podmínkách??? U FullHD z běžné pozorovací vzdálenosti (3-4m) musíš jít s úhlopříčkou hodně přes metr, aby to vůbec mělo význam.. 4k má samozřejmě neoddiskutovatelné místo v kinech, ale vlastně jenom v těch velkých sálech. I u 2k ve velkém sále je projekce úchvatná...
0 0
reagovat
rcorp: Taky mě překvapilo to tempo - už před pár týdny jsem měl možnost to vyzkoušet v zapadlém varském electroworldu! :+ Kvalita obrazu se mi zdála nic moc (nepouštěli nejspíš 1080p video, ale i tak to bylo docela zrnité - opodál byli mnohem lepší LED samsungy). Co mě ale překvapilo bylo samotné 3D, brejličky byli opravdu pohodlné a lehké, obraz byl "unikátní" z různých úhlů a blízkostí a i3D nebylo IMAXovské lítání věcí na tebe, ale spíš takové "okno" do jiného místa - pouštěli tam záznam filharmonie a nějaký park a bylo to desetinásobně zajímavější než standartní video - hlavně myslím, že sportovní přenosy budou naprosto bombastické. :+

škoda že QuadHD zatím moc necpou :-
546837
rcorp: Taky mě překvapilo to tempo - už před pár týdny jsem měl možnost to vyzkoušet v zapadlém varském electroworldu! *:+* Kvalita obrazu se mi zdála nic moc (nepouštěli nejspíš 1080p video, ale i tak to bylo docela zrnité - opodál byli mnohem lepší LED samsungy). Co mě ale překvapilo bylo samotné 3D, brejličky byli opravdu pohodlné a lehké, obraz byl "unikátní" z různých úhlů a blízkostí a i3D nebylo IMAXovské lítání věcí na tebe, ale spíš takové "okno" do jiného místa - pouštěli tam záznam filharmonie a nějaký park a bylo to desetinásobně zajímavější než standartní video - hlavně myslím, že sportovní přenosy budou naprosto bombastické. *:+* škoda že QuadHD zatím moc necpou *:-*
0 0
reagovat
MvsA se dodnes přibalují do 3D starter kitu Samsungu (myslím 3D TV, dvoje brýle a zmíněný film), samostatně snad zatím nevyšel. V červnu má něco podobného uvést Sony, s tím, že tam budou trakaře (druhý u nás i ve světě dostupný 3D titul), budou se ale dást koupit i samostatně. Dá se předpokládat, že jako hlavní 3D tahouni budou DW i Sony uvádět všechny 3D animáky postupně tohohle roku (nějakých šest sedm?)...
Disney zatím nevyrukoval, Alenka je zatím ohlášená pouze 2D, dá se ale očekávat, že s vydáním třetích Hraček na BD se objeví i 3D release a moc bych nedal za to, že rovnou i prvních dvou dílů...
Warneři a Foxové ticho po pěšině (teda AVATAR prej až příští rok, a nic dalšího Foxové myslím nemají)...
546834
MvsA se dodnes přibalují do 3D starter kitu Samsungu (myslím 3D TV, dvoje brýle a zmíněný film), samostatně snad zatím nevyšel. V červnu má něco podobného uvést Sony, s tím, že tam budou trakaře (druhý u nás i ve světě dostupný 3D titul), budou se ale dást koupit i samostatně. Dá se předpokládat, že jako hlavní 3D tahouni budou DW i Sony uvádět všechny 3D animáky postupně tohohle roku (nějakých šest sedm?)... Disney zatím nevyrukoval, Alenka je zatím ohlášená pouze 2D, dá se ale očekávat, že s vydáním třetích Hraček na BD se objeví i 3D release a moc bych nedal za to, že rovnou i prvních dvou dílů... Warneři a Foxové ticho po pěšině (teda AVATAR prej až příští rok, a nic dalšího Foxové myslím nemají)...
0 0
reagovat
Jediný 3D BD na trhu je Moster vs. Aliens
546823
Jediný 3D BD na trhu je Moster vs. Aliens
0 0
reagovat
tak teď to trvá stejně a dražší jee to naprosto minimálně. jak je to s BD releasama teď úplně přesně nevim, ale už jsou snad Monsters vs. Aliens a ještě něco, teď bude možná Alenka...tak podrobně to nesleduju, možná by věděl víc mihhi
546822
tak teď to trvá stejně a dražší jee to naprosto minimálně. jak je to s BD releasama teď úplně přesně nevim, ale už jsou snad Monsters vs. Aliens a ještě něco, teď bude možná Alenka...tak podrobně to nesleduju, možná by věděl víc mihhi
0 0
reagovat
No nevím jestli to většinou trvá než se to sem dostane, ale rozhodně je to u nás většinou o dost dražší.
546821
No nevím jestli to většinou trvá než se to sem dostane, ale rozhodně je to u nás většinou o dost dražší.
0 0
reagovat

st39.6

Teď v televizi běží reklama a viděl jsem i nějaké plakáty v metru, tak mě překvapilo, že to je tak brzo u nás, protože to většinou trvá, než se k nám ze západu novinky dostanou. :) A když jsem ze zvědavosti koukal, na co by se člověk mohl podívat, tak jsem nic nenašel, na Amazonu jsem našel 3D filmy jenom ty oldschoolové s barevnými brýlemi a nějaké info, že pár filmů má vyjít na podzim. Tak jsem jenom trochu paf, že se to u nás rozjíždí stejným tempem(?), jako na západě, tady bych spíš čekal opožděný velký launch se vším všudy- televize, přehrávače i filmy :)
546820
Teď v televizi běží reklama a viděl jsem i nějaké plakáty v metru, tak mě překvapilo, že to je tak brzo u nás, protože to většinou trvá, než se k nám ze západu novinky dostanou. :) A když jsem ze zvědavosti koukal, na co by se člověk mohl podívat, tak jsem nic nenašel, na Amazonu jsem našel 3D filmy jenom ty oldschoolové s barevnými brýlemi a nějaké info, že pár filmů má vyjít na podzim. Tak jsem jenom trochu paf, že se to u nás rozjíždí stejným tempem(?), jako na západě, tady bych spíš čekal opožděný velký launch se vším všudy- televize, přehrávače i filmy :)
st39.6
0 0
reagovat
nevim o jaky reklame mluvis, ale ve stereu ted vychazej prvni BD tituly, televize uz jsou v kramech a BD prehravace taky (k televizim ho snad i dostavas...). Takze to dostupny rozhodne je i pro normalni smrtelniky :)
a na vlastni oci sem videl jen preproudkcni vzorky a dost sem cumel. vypada to skvele
546818
nevim o jaky reklame mluvis, ale ve stereu ted vychazej prvni BD tituly, televize uz jsou v kramech a BD prehravace taky (k televizim ho snad i dostavas...). Takze to dostupny rozhodne je i pro normalni smrtelniky :) a na vlastni oci sem videl jen preproudkcni vzorky a dost sem cumel. vypada to skvele
0 0
reagovat

Ravenhorn

Používám už asi 5 let a taky si to nemůžu vynachválit ;)
546815
Používám už asi 5 let a taky si to nemůžu vynachválit *;)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Docela mě překvapila současná reklamní kampaň na 3D plasmu od Panasonicu, jsou už pro to dostupné navazující technologie (přehrávače, média atd.) nebo to je cílené na lidi, kteří budou moct machrovat, že mají doma 3D, ale něco 3D si na tom pustí tak za půl roku, za rok? :) A viděl to už někdo na vlastní oči (stčko třeba :) )?
546809
Docela mě překvapila současná reklamní kampaň na 3D plasmu od Panasonicu, jsou už pro to dostupné navazující technologie (přehrávače, média atd.) nebo to je cílené na lidi, kteří budou moct machrovat, že mají doma 3D, ale něco 3D si na tom pustí tak za půl roku, za rok? :) A viděl to už někdo na vlastní oči (stčko třeba :) )?
0 0
reagovat
Já jsem nikdy game explorer nepoužíval :-)

Jinak jsem si do Win 7 dal toto a pěkně se s tím dělá.

RocketDock
546795
Já jsem nikdy game explorer nepoužíval :-) Jinak jsem si do Win 7 dal toto a pěkně se s tím dělá. [link="http://rocketdock.com/"]RocketDock[/link]
0 0
reagovat

Vardant

Jop, jak sem psal skrze appdata a registr. + VGEE, a náhodou to za to i stojí, ale je pravda, že je to překážkovej běh:-
546769
Jop, jak sem psal skrze appdata a registr. + VGEE, a náhodou to za to i stojí, ale je pravda, že je to překážkovej běh*:-*
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se