Tak to rád slyším. Je fajn, že technologie zas o něco pokročila. Až budu mít chvilku, tak určitě vyzkouším, i když přehrávání filmů už běžně řeším trochu jinak.
A teď jeden související dotaz. Začínám pomalu uvažovat nad upgradem hi-fi systému (zesilovač začíná stárnout) a vždycky mě lákalo mít dedikovaný CD přehrávač, abych si občas mohl vychutnat album pěkně z originálního nosiče. Ale jinak mám stejně jako většina z nás drtivou většinu hudby někde na HDD.
A tak mě napadlo, zda se dnešní zesilovače nebo CD přehrávače už náhodou nenaučily přistupovat na LAN a např. pomocí DLNA přehrávat vzdálený obsah? Bylo by fajn opustit Winamp a na vše používat jedno hardwarové zařízení s centrálním úložištěm dat.
Možná je to utopie a moje letmé hledání mi moc výsledků nepřineslo, ale třeba tu někdo taky uvažoval podobným způsobem a mohl by se podělit o zkušenosti.
|
reagovat
|

ještě mě napadla druhá síťovka do PC a z ní to vést do TV, ale nejsem si jistej, jestli to funguje, co? jsem votravnej vím, ale snažím se najít jeschůdnější/nelevnější cestu 
)