Já mám třeba se servisem Asusu naopak pozitivní zkušenost. Kdysi jsem reklamoval po cca 1.5 roce provozu prasklý pant (běžná nemoc tehdejší generace notebooků), stačilo vyplnit formulář, přijela si PPL, odvezla a za další týden jsem měl funkční notebook zpátky. Kromě spodní části šasi vyměnili i celou základovku kvůli nefunkčnímu jacku na sluchátka (lol), a snad i díky téhle ozdravné kůře ten notebook slouží dodnes. Nedávná výměna disku za SSD mu celkem vlila novou krev do žil, takže i 7 let staré Core Duo dnes dokáže v pohodě pohánět "erární" počítač v obýváku na prohlížení webu a dokumentů. Nejvíc bych asi vyzdvihl tiché a bezproblémové chlazení, za tu dobu mi už rukama prošlo několik dalších notebooků sourozenců a kamarádů, ale v tomhle se na zmíněný Asus ani jeden nechytá.
To jen tak, když tu zaznívají náhodné zkušenosti uživatelů, tak ať přidám taky něco pozitivního :)
Pokud bych dnes potřeboval pracovní stroj, tak bych samozřejmě volil spíš něco ve stylu Thinkpadu, ale i tak na svůj studentský plastový Asus vzpomínám v dobrém. To je ale už trochu mimo rozpočet, který TedGeorge uvádí, a taky se to neslučuje se zmíněným přesvědčením, takže nic konkrétního bohužel neporadím. Podle mě je totiž 15k na slušný notebook prostě málo, příliš kompromisů.
|
reagovat
|

Ze si ho nepotreboval neznamena, ze ho nebudes potrebovat vyuzit.

Bud to risknes s Acerami a Asusami alebo s HPckom, ktoreho kvalita isla za posledne roky skor k tym dvom uz spominanym. Mildik ti radi dobre, zadaj poziadavky do nejakeho eshopu s rozumnym filtrovanim a vylezie ti z toho nejakych 10 moznosti. Jo a Sony Vajcu sa vyhni.
.