Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4781 - 4800 Napsat příspěvek
Ja bych za ty prachy cestoval.
639551
Ja bych za ty prachy cestoval.
0 0
reagovat
Sice plácáš v celé své nevědomosti, ale svým způsobem to tak je, pokud máš aspoň nějaké nároky na kvalitu, je ta situace na poli televizorů, jak to říct... ne zrovna šťastná ve vztahu co má dnes zákazník na výběr a za jaké peníze. Co skončily plazmy je to fakt bída a zopakuju co jsem říkal na začátku, nechtěl bych v této době vybírat novou tv, fakt ne. Už se nám xkrát s mladou stalo, když jsme se dívali na film, že jsme si pak řekli "kurva to je obraz, za ty prachy" ... :D Ještě rok, dva zpět jsi za podobné love koupil ve velké úhlopříčce takovou VT60. Běž si koupit dnes za ty prachy TV, přines ji domů, měsíc na ni čum, pak běž k někomu kdo má VT60 doma a spadne ti čelist.
639550
Sice plácáš v celé své nevědomosti, ale svým způsobem to tak je, pokud máš aspoň nějaké nároky na kvalitu, je ta situace na poli televizorů, jak to říct... ne zrovna šťastná ve vztahu co má dnes zákazník na výběr a za jaké peníze. Co skončily plazmy je to fakt bída a zopakuju co jsem říkal na začátku, nechtěl bych v této době vybírat novou tv, fakt ne. Už se nám xkrát s mladou stalo, když jsme se dívali na film, že jsme si pak řekli "kurva to je obraz, za ty prachy" ... *:D* Ještě rok, dva zpět jsi za podobné love koupil ve velké úhlopříčce takovou VT60. Běž si koupit dnes za ty prachy TV, přines ji domů, měsíc na ni čum, pak běž k někomu kdo má VT60 doma a spadne ti čelist.
0 0
reagovat
Takže stejně jako je u her jediná správná možnost koupit si herní komp za pade. Je u TV jediná správná možnost koupit si plazmu, co už se skoro nedá sehnat. Všechno ostatní je sračka a lowend, dokonalé, bavím se moc. :D:+
639549
Takže stejně jako je u her jediná správná možnost koupit si herní komp za pade. Je u TV jediná správná možnost koupit si plazmu, co už se skoro nedá sehnat. Všechno ostatní je sračka a lowend, dokonalé, bavím se moc. *:D**:+*
0 0
reagovat
Však proti tomu jsem nic nenamítal, pokud je situace taková, že nějaká sračka viz odkaz Davies je maximum, co člověk ve FHD může koupit, tak chca nechca nezbývá, než do 4k jít... Jo OLED je momentálně blbost, stejně jako byla blbost první plazmy za 200 litrů.
Teda víte co, pořád je tu možnost za 30 koupit skvělou plazmu :)

Krom Panáku bych se ještě podíval taky na Sony, nevím přesně jak je to teď, ale prakticky každý rok mají hodně solidní modely v těch vyšších řadách.
639548
Však proti tomu jsem nic nenamítal, pokud je situace taková, že nějaká sračka viz odkaz Davies je maximum, co člověk ve FHD může koupit, tak chca nechca nezbývá, než do 4k jít... Jo OLED je momentálně blbost, stejně jako byla blbost první plazmy za 200 litrů. Teda víte co, pořád je tu možnost za 30 koupit skvělou plazmu :) Krom Panáku bych se ještě podíval taky na Sony, nevím přesně jak je to teď, ale prakticky každý rok mají hodně solidní modely v těch vyšších řadách.
0 0
reagovat
TrDLo: O co, že s tebou Hasta nebude v něčem souhlasit ;)... Imho si myslím, že ta CX700 je jednoduše nejlepší možná varianta v tuto chvíli. Pokud teda nechce vypláznout necelých sto litříků na OLED, který trpí dětskými rýmičkami mnohem víc, jak celé 4K dohromady (především ta životnost by mohli vylepšit, když už do toho člověk cpe takové prachy)...
Cokoliv nad padesát litrů ale imho vůbec nemá cenu řešit a člověk by měl už jít do projektoru. Samozřejmě za předpokladu, že se rád dívá na velký obraz.
639547
TrDLo: O co, že s tebou Hasta nebude v něčem souhlasit *;)*... Imho si myslím, že ta CX700 je jednoduše nejlepší možná varianta v tuto chvíli. Pokud teda nechce vypláznout necelých sto litříků na OLED, který trpí dětskými rýmičkami mnohem víc, jak celé 4K dohromady (především ta životnost by mohli vylepšit, když už do toho člověk cpe takové prachy)... Cokoliv nad padesát litrů ale imho vůbec nemá cenu řešit a člověk by měl už jít do projektoru. Samozřejmě za předpokladu, že se rád dívá na velký obraz.
0 0
reagovat

Hasta

Možná se pletu, ale mám dojem, že tohle je nejvyšší aktuální FullHD model Panasonicu, CS630 je podle mých informací vylepšená pouze softwarově. Takže pokud by měl jít do něčeho lepšího, tak už to musí být ten "4k marketingový nesmysl".

Což je ostatně ten důvod, který jsem řekl hned na začátku - UHD má smysl kupovat ne kvůli rozlišení, ale protože ve FullHD prostě ty nejlepší panely už nejsou. Zkrátka letošní nejlepší FullHD televize jsou horší, než ty loňské.
639546
Možná se pletu, ale mám dojem, že tohle je nejvyšší aktuální FullHD model Panasonicu, CS630 je podle mých informací vylepšená pouze softwarově. Takže pokud by měl jít do něčeho lepšího, tak už to musí být ten "4k marketingový nesmysl". Což je ostatně ten důvod, který jsem řekl hned na začátku - UHD má smysl kupovat ne kvůli rozlišení, ale protože ve FullHD prostě ty nejlepší panely už nejsou. Zkrátka letošní nejlepší FullHD televize jsou horší, než ty loňské.
Hasta
0 0
reagovat
nejde o osobní preference, ale o to, jaké detaily je člověk schopný rozlišit v ideálních podmínkách. nějaké tvoje pocity nebo příhody ze života tvých známých jsou irelevantní
639545
nejde o osobní preference, ale o to, jaké detaily je člověk schopný rozlišit v ideálních podmínkách. nějaké tvoje pocity nebo příhody ze života tvých známých jsou irelevantní
0 0
reagovat

LDK

Tyhle tabulky.. to, že tam máš 65" 3m neznamená, že to každému bude vyhovovat, ne každý se rád dívá na TV tak, že má xicht připláclý málem až na ní, je to dost individuální. Dřív se taky hledělo na 55cm ze 4 metrů a každému to přišlo normální. To už musí vědět on sám co mu vyhovuje. Aby nedopadl jak jeden kamoš, ten furt chtěl hrozně velkou Tv, koupil předloni si 60" lcd za nějakých 40 litrů a je nešťastný z toho humusoidního obrazu, čumí na to právě nějak ze 2,5-3m protože dál si sednout nemůže kvůli nábytku :D Hodně rychle pochopil, že kdyby koupil třeba 50" tak bylo vše v pohodě a ještě měl kvalitnější obraz.
639544
Tyhle tabulky.. to, že tam máš 65" 3m neznamená, že to každému bude vyhovovat, ne každý se rád dívá na TV tak, že má xicht připláclý málem až na ní, je to dost individuální. Dřív se taky hledělo na 55cm ze 4 metrů a každému to přišlo normální. To už musí vědět on sám co mu vyhovuje. Aby nedopadl jak jeden kamoš, ten furt chtěl hrozně velkou Tv, koupil předloni si 60" lcd za nějakých 40 litrů a je nešťastný z toho humusoidního obrazu, čumí na to právě nějak ze 2,5-3m protože dál si sednout nemůže kvůli nábytku :D Hodně rychle pochopil, že kdyby koupil třeba 50" tak bylo vše v pohodě a ještě měl kvalitnější obraz.
LDK
0 0
reagovat

KARLOS

Dík :+, těšim se, až mi zase poreferuješ u pivka za týden o víkendu, tyhle debaty mě dost bavěj :)
639543
Dík *:+*, těšim se, až mi zase poreferuješ u pivka za týden o víkendu, tyhle debaty mě dost bavěj *:)*
KARLOS
0 0
reagovat
Davies: 4Kčko je marketingová vějička, pokud to člověk nebude umět dobře využít. Ale u TV je to IMHO zbytečné. Na druhou stranu, dnes už jsou na trhu 4Kčka zastoupeny ze dvou třetin, takže... je ti to úplně u zádele.
Dále přepočet - jestli lidi pořád přepočet vnímají jako něco, z čeho dostanou téměř plnohodnotný obsah nativního rozlišení, pak prr. Jde o to, aby to na nativním rozlišení "líp sedělo". Některé upscalery jsou decentnější, některé darastičzější. V televizích většinou bývá nejnutnější zlo... Navíc přepočty "přes řád" jsou pak daleko horší...
639541
Davies: 4Kčko je marketingová vějička, pokud to člověk nebude umět dobře využít. Ale u TV je to IMHO zbytečné. Na druhou stranu, dnes už jsou na trhu 4Kčka zastoupeny ze dvou třetin, takže... je ti to úplně u zádele. Dále přepočet - jestli lidi pořád přepočet vnímají jako něco, z čeho dostanou téměř plnohodnotný obsah nativního rozlišení, pak prr. Jde o to, aby to na nativním rozlišení "líp sedělo". Některé upscalery jsou decentnější, některé darastičzější. V televizích většinou bývá nejnutnější zlo... Navíc přepočty "přes řád" jsou pak daleko horší...
0 0
reagovat
chjo, to je zase zbytečná debata
639540
[link="http://www.rtings.com/images/optimal-viewing-distance-television-graph-size.png"]chjo,[/link] to je zase zbytečná debata
0 0
reagovat
Mám pocit, že 3m jsou na takovou velikost doporučované, ikdyž všude se píše něco jiného a každý to vnímá trošku jinak, taky záleží na umístění, některé prostředí může opticky zvětšovat, zmenšovat. Pokud máš celý obraz v zorném poli aniž by jsi musel pohnout hlavou, cajk.
Tak či tak, osobně bych šel cestou trochu menší úhlopříčky (z necelých 3 metrů můžeš v klidu mít i 50", furt je to hodně velká TV na tu vzdálenost), za to kvalitnější model. Však si tento konkrétní model zkus najít v menší úhlopříčce.

Jinými slovy 65" lowend nebo 50" střední třída (na LCD). Za 50 litrů by byla škoda mít TV obrazově na úrovni kdejaké nejlevnější herky.
639542
Mám pocit, že 3m jsou na takovou velikost doporučované, ikdyž všude se píše něco jiného a každý to vnímá trošku jinak, taky záleží na umístění, některé prostředí může opticky zvětšovat, zmenšovat. Pokud máš celý obraz v zorném poli aniž by jsi musel pohnout hlavou, cajk. Tak či tak, osobně bych šel cestou trochu menší úhlopříčky (z necelých 3 metrů můžeš v klidu mít i 50", furt je to hodně velká TV na tu vzdálenost), za to kvalitnější model. Však si tento konkrétní model zkus najít v menší úhlopříčce. Jinými slovy 65" lowend nebo 50" střední třída (na LCD). Za 50 litrů by byla škoda mít TV obrazově na úrovni kdejaké nejlevnější herky.
0 0
reagovat
Z gauče to mám něco kolem 2,8 metru a nic jinýho jak 1080p už dlouhý léta nejedu... cajk?
639539
Z gauče to mám něco kolem 2,8 metru a nic jinýho jak 1080p už dlouhý léta nejedu... cajk?
0 0
reagovat
65" lol, jak daleko od toho chceš sedět? Snad ti je jasné, že když na takové krávě pustíš řekněme cokoliv mimo FHD a sedneš si trošku blíž, tak to bude nedívatelné. A doufám, že ti je jasné, že taková televize je kvalitativně někde u lowend LCD za cca 15tisíc, tuhle vysokou cenu udělala pouze ta úhlopříčka.
639538
65" lol, jak daleko od toho chceš sedět? Snad ti je jasné, že když na takové krávě pustíš řekněme cokoliv mimo FHD a sedneš si trošku blíž, tak to bude nedívatelné. A doufám, že ti je jasné, že taková televize je kvalitativně někde u lowend LCD za cca 15tisíc, tuhle vysokou cenu udělala pouze ta úhlopříčka.
0 0
reagovat
Můj favorit

Yep, Davies zase řeší televizi - furt sem eště od tý doby nic novýho nekoupil, jak jste mi tu kdysi obětavě radili... jsem ostuda! Ale teď už to fakt vyjde, páč mi odjela mladá do Anglie na rok a já jí do kufru tajně přibalil svoje pantofle :D.
639537
[link="https://www.alza.cz/65-panasonic-tx-65cs620e-d2414734.htm#recenze"]Můj favorit[/link] Yep, Davies zase řeší televizi - furt sem eště od tý doby nic novýho nekoupil, jak jste mi tu kdysi obětavě radili... jsem ostuda! Ale teď už to [b]fakt[/b] vyjde, páč mi odjela mladá do Anglie na rok a já jí do kufru tajně přibalil svoje pantofle *:D*.
0 0
reagovat
Hasta: Tak ale já píšu hlavně protože na to mám čas, no a snažím se být objektivní a moc nehypovat - k tomu snad nepotřebuju nějakou ultimátní znalosti techniky, ne, pokud to se seriálama myslím vážně...

Gorecki: Hmm, fascinating. Dík :+!
639531
[b]Hasta:[/b] Tak ale já píšu hlavně protože na to mám čas, no a snažím se být objektivní a moc nehypovat - k tomu snad nepotřebuju nějakou ultimátní znalosti techniky, ne, pokud to se seriálama myslím vážně... [b]Gorecki: [/b] Hmm, fascinating. Dík *:+*!
0 0
reagovat
Já rozhodně nevím všechno, sorry že mě zarazí, když se květinář nevyzná v květináčích. Netuším co na tom chceš rozvádět, snad jen, že potřebuješ 4k BD přehrávač ještě (pokud by teda do něj bylo co vložit).
+ nezapomeň, že musíš sedět hodně blízko, aby oko rozdíly vnímalo, u 50" zhruba 1,5m max jestli se nepletu.
639536
Já rozhodně nevím všechno, sorry že mě zarazí, když se květinář nevyzná v květináčích. Netuším co na tom chceš rozvádět, snad jen, že potřebuješ 4k BD přehrávač ještě (pokud by teda do něj bylo co vložit). + nezapomeň, že musíš sedět hodně blízko, aby oko rozdíly vnímalo, u 50" zhruba 1,5m max jestli se nepletu.
0 0
reagovat

Davies

S prehravacom ani BR to nema nic spolocne, proste v TV prebehne automaticky upscaling ako keby si tam pustil hocijaky FHD obsah. Kazda telka trochu ibac upscaluje, vsetko je subjektovne, niektora pre tvoje oko lepsie, ina horsie, pri inych nezistis rozdiel a je to trochu take placebo ako pri lossless audiu:) Takze v podstate je ti ta 4k TV zatial na nic:)
639535
S prehravacom ani BR to nema nic spolocne, proste v TV prebehne automaticky upscaling ako keby si tam pustil hocijaky FHD obsah. Kazda telka trochu ibac upscaluje, vsetko je subjektovne, niektora pre tvoje oko lepsie, ina horsie, pri inych nezistis rozdiel a je to trochu take placebo ako pri lossless audiu:) Takze v podstate je ti ta 4k TV zatial na nic:)
Davies
0 0
reagovat
Ty si mimo chlapče :D To už snáď nie je možné ani.
639532
Ty si mimo chlapče *:D* To už snáď nie je možné ani.
0 0
reagovat

HastaTheWise

No jo, no, holt ještě nevím všechno jako Ty. Dokonce si myslím, že ta chvíle, kdy budu, ani nikdy nenastane. Někdy mám pocit, že se člověk učí celej život...

Může mi to pls trochu rozvíst někdo, komu nevyletělo ego do stratosféry? Dík :).
639530
No jo, no, holt ještě nevím všechno jako Ty. Dokonce si myslím, že ta chvíle, kdy budu, ani nikdy nenastane. Někdy mám pocit, že se člověk učí celej život... Může mi to pls trochu rozvíst někdo, komu nevyletělo ego do stratosféry? Dík *:)*.
HastaTheWise
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se