Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 9061 - 9080 Napsat příspěvek
reaguje na: Vault_13
Já po prvnim shlédnutí 7 a 8 díl nenáviděl. Pak je postupně začal mít rád. 9 díl akceptují tak jak je...
Prequelova trilogie je pořád top a furt ty díly můžu kdykoli vidět  Původní trilogie je masterpiece. Doživotní láska. Vesmirna bitva o Endor je nepřekonatelná.

Prostě některý filmy ti na poprvé nesednou ale pak je zkusíš znovu a začnou se ti více líbit. Tohle jsem měl třeba i u nových Startreků...
814735
Já po prvnim shlédnutí 7 a 8 díl nenáviděl. Pak je postupně začal mít rád. 9 díl akceptují tak jak je... Prequelova trilogie je pořád top a furt ty díly můžu kdykoli vidět  Původní trilogie je masterpiece. Doživotní láska. Vesmirna bitva o Endor je nepřekonatelná. Prostě některý filmy ti na poprvé nesednou ale pak je zkusíš znovu a začnou se ti více líbit. Tohle jsem měl třeba i u nových Startreků...
814729
3 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To je co za efekt? I request elaboration.

EP VII - tu hodnotím jako skvělý start pro SW nezasaženého diváka i jako volné navázání na to staré. Nějaké výtky jsem měl, ale nic zásadního.
EP VIII - důvody, proč se mi to nelíbilo, už jsem tady rozváděl x-krát, něco se přímo týkalo Johnsona a jeho scénáře a režie, něco ale souvisí s celkovým (ne)uchopením nové trilogie pod křídly Disneyho, z čehož Johnsona určitě vinit nemůžu.
EP IX - silně nahuštěná jízda, pohádkovost, ale taky trapné momenty a zbytečnosti, trailer k filmu bohužel lepší než zážitek z filmu samotného + opět platí to s Disneym, zmíněné výše.

EDIT: Asi myslíš příznivější hodnocení prequelů po sequelech, že? ;)
814729
To je co za efekt? I request elaboration. EP VII - tu hodnotím jako skvělý start pro SW nezasaženého diváka i jako volné navázání na to staré. Nějaké výtky jsem měl, ale nic zásadního. EP VIII - důvody, proč se mi to nelíbilo, už jsem tady rozváděl x-krát, něco se přímo týkalo Johnsona a jeho scénáře a režie, něco ale souvisí s celkovým (ne)uchopením nové trilogie pod křídly Disneyho, z čehož Johnsona určitě vinit nemůžu. EP IX - silně nahuštěná jízda, pohádkovost, ale taky trapné momenty a zbytečnosti, trailer k filmu bohužel lepší než zážitek z filmu samotného + opět platí to s Disneym, zmíněné výše. EDIT: Asi myslíš příznivější hodnocení prequelů po sequelech, že? *;)*
814727
2 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Vault_13
Že by SW novánová trilogie efekt? :D
814727
Že by SW novánová trilogie efekt? *:D*
814725
1 -2
reagují: Vault_13
reagovat
Asi jsem divnej, ale u mě ten nový Matrix tak nějak zraje, doporučuju více zhlédnutí.
814725
Asi jsem divnej, ale u mě ten nový Matrix tak nějak zraje, doporučuju více zhlédnutí.
9 -6
reagují: Godlike, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Milosh
A jo, ten soudce nebyl ani tmavě rudý, ani nachový. Díky :D:+
814699
A jo, ten soudce nebyl ani tmavě rudý, ani nachový. Díky *:D**:+*
814607
3 -1
reagovat

Annette

Be careful what you wish for...

U West Side Story jsem byl trochu smutný že Spielberg nebyl s modernizací toho příběhu a hudebních aranží trochu odvážnější... ale druhý nejvýraznější letošní muzikál Anette je na mě divadelní avantgarda asi už trochu moc velká. Zajímavý film rozhodně, Adam Driver znovu dokazuje že je jedním z nejlepších herců své generace, ale do filmu jsem dokázal proniknout víc než na povrchní úrovni zvláštní a lehce sebeparodické kuriozity jen v několik málo momentech.

Možná byla i chyba že jsem do filmu šel naslepo, jen kvůli zmínce v Rimsiho letošní topce - takže jsem ani nevěděl že je od Caraxe. Ne že by pak film byl lepší, ale aspoň bych k němu byl otevřenější už od začátku (je to už můj čtvrtý film od Caraxe... všechny jsou zajímavé, ale ani jeden nějak zásadně nenadchl, obzvlášť Holy Motors)
7/10
814695
Be careful what you wish for... U West Side Story jsem byl trochu smutný že Spielberg nebyl s modernizací toho příběhu a hudebních aranží trochu odvážnější... ale druhý nejvýraznější letošní muzikál Anette je na mě divadelní avantgarda asi už trochu moc velká. Zajímavý film rozhodně, Adam Driver znovu dokazuje že je jedním z nejlepších herců své generace, ale do filmu jsem dokázal proniknout víc než na povrchní úrovni zvláštní a lehce sebeparodické kuriozity jen v několik málo momentech. Možná byla i chyba že jsem do filmu šel naslepo, jen kvůli zmínce v Rimsiho letošní topce - takže jsem ani nevěděl že je od Caraxe. Ne že by pak film byl lepší, ale aspoň bych k němu byl otevřenější už od začátku (je to už můj čtvrtý film od Caraxe... všechny jsou zajímavé, ale ani jeden nějak zásadně nenadchl, obzvlášť Holy Motors) 7/10
Annette
5 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jako su. Ale proč teď? 
814675
Jako su. Ale proč teď? 
814664
2 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ
Tak ať si tady udělá účet, ať má Snyder kamarádku:D
814668
Tak ať si tady udělá účet, ať má Snyder kamarádku*:D*
814658
4 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Ty seš vůl :D
814664
Ty seš vůl *:D*
814643
2 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: MKMZ
:D:D Pokroková maminka.
814661
*:D**:D* Pokroková maminka.
814658
4 -1
reagovat

Co je to se světem…?

Dneska jsem se dozvěděl, že se matka přes Vánoce (dobrovolně!) podívala na Snyder’s Cut. Sice nadvakrát, ale i tak celý… A že prý to bylo fajn (hlavně ten potetovanej Maor, ale bylo ho tam málo :D). Ach jo.
814658
Dneska jsem se dozvěděl, že se matka přes Vánoce (dobrovolně!) podívala na Snyder’s Cut. Sice nadvakrát, ale i tak celý… A že prý to bylo fajn (hlavně ten potetovanej Maor, ale bylo ho tam málo *:D*). Ach jo.
Co je to se světem…?
9 0
reagují: (=LIFTY=), verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Služebníček :D:D
link


Zbytek pak tady:
link
814643
Služebníček *:D**:D* https://www.moviezone.cz/komentar/777131 Zbytek pak tady: https://www.moviezone.cz/komentar/782113
814641
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Co jsi o něm tehdy vlastně psal? :) Já ho mám fakt rád a ten hate jsem nikdy moc nechápal. 

Mr. Hlad: American Ninja už by byl trest až moc přímo na dělohu :D. To už tam můžu pustit toho Andyho Sidarise nebo Godfrey Ho. 

Spy Who Loved Me má imho nejlepší kombinaci záporáka a jeho sidekicka, Curd Jurgens je opravdu děsivý a o Zubovi nemůže být pochyb. 
814641
Co jsi o něm tehdy vlastně psal? :) Já ho mám fakt rád a ten hate jsem nikdy moc nechápal.  Mr. Hlad: American Ninja už by byl trest až moc přímo na dělohu *:D*. To už tam můžu pustit toho Andyho Sidarise nebo Godfrey Ho.  Spy Who Loved Me má imho nejlepší kombinaci záporáka a jeho sidekicka, Curd Jurgens je opravdu děsivý a o Zubovi nemůže být pochyb. 
814639
2 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Nééé, ještě se toho chytne disk a bude nás tu opět 25x informovat o kvalitě přepisu na blůčku. Spoiler: je vždy úchvatný.
814640
Nééé, ještě se toho chytne disk a bude nás tu opět 25x informovat o kvalitě přepisu na blůčku. Spoiler: [spoiler]je vždy úchvatný.[/spoiler]
814639
7 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Tyvolé, já si snad ten maraton po roce dám znovu.
Nechápu jak může bejt Moore tak populární tady :D
814639
Tyvolé, já si snad ten maraton po roce dám znovu. Nechápu jak může bejt Moore tak populární tady *:D*
814635
2 -3
reagují: AndyKaufman, Milosh
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
For Your Eyes Only je super. A navíc krásně funguje, když si člověk dává maraton a je tam ten kontrast s předchozím Moonrakerem a Spy Who Loved Me (moje číslo jedna), kdy se pokusili zbrzdit a pojmout to seriózněji a drsněji. 

Jinak pokud pořád potřebuješ nějakou sérii jako trest, tak Americký ninja má pět dílů. 
814635
For Your Eyes Only je super. A navíc krásně funguje, když si člověk dává maraton a je tam ten kontrast s předchozím Moonrakerem a Spy Who Loved Me (moje číslo jedna), kdy se pokusili zbrzdit a pojmout to seriózněji a drsněji.  Jinak pokud pořád potřebuješ nějakou sérii jako trest, tak Americký ninja má pět dílů. 
814618
5 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Dík za připomenutí mám už to roky na watchlistu :+
814626
Dík za připomenutí mám už to roky na watchlistu *:+*
814621
2 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
"Usual suspects..." ;):+
814625
"Usual suspects..." *;)**:+*
814624
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Já taky! :+
814624
Já taky! *:+*
814621
2 -2
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Říkáš, že pokračujete Růžovým panterem? To byste se na té cestě do historie mohli nakonec dopracovat třeba až k sérii The Thin Man - ty filmy jsou tedy docela hodně staré (první z roku 1934...!), ale já osobně trvám na tom, že kdyby nic jiného, tak mají přinejmenším jednu z těch úplně nejkouzelnějších manželských dvojic zachycených kdy na celuloidu. Doporučují minimálně já, pepo a KarelR...:+
814621
Říkáš, že pokračujete Růžovým panterem? To byste se na té cestě do historie mohli nakonec dopracovat třeba až k sérii The Thin Man - ty filmy jsou tedy docela hodně staré (první z roku 1934...!), ale já osobně trvám na tom, že kdyby nic jiného, tak mají přinejmenším jednu z těch úplně nejkouzelnějších manželských dvojic zachycených kdy na celuloidu. Doporučují minimálně já, pepo a KarelR...*:+*
814618
7 -1
reagují: pytlik, mkubalikova
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se