Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kina v Česku znovu zavírají. Na Karla si diváci budou muset počkat

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Zavírání kin

Tento návrh se mi moc nezamlouvá, protože v této již dost pochmurné době, by tu měly pořád zůstat nějaké faktory, které nám dodávají pozitivní náladu, relax a odreagování se. Opravdu nevím, co všichni během této doby budeme dělat pro své mentální zdraví.
Gustavo Woltmann
768357
Tento návrh se mi moc nezamlouvá, protože v této již dost pochmurné době, by tu měly pořád zůstat nějaké faktory, které nám dodávají pozitivní náladu, relax a odreagování se. Opravdu nevím, co všichni během této doby budeme dělat pro své mentální zdraví. Gustavo Woltmann
Zavírání kin
0 -1
reagovat
Koukám, že si tu užíváte i beze mě a Snydera. "How dare you?!" :))
S velkou pravděpodobností bude Justice League vlastně první "velkej" flák, kterej si od Tenetu užijeme.
Ještěže ho máme, co? :P :))
Situace je samozřejmě vážná a žerty stranou. 
Osobně bych to tipoval, že se rozjedou kina na plný obrátky až příští léto. A to jsem možná ještě optimistickej.
A tipuju, že Krotitele duchů posunou nebo rovnou hodí na vod.
767778
Koukám, že si tu užíváte i beze mě a Snydera. "How dare you?!" :)) S velkou pravděpodobností bude Justice League vlastně první "velkej" flák, kterej si od Tenetu užijeme. Ještěže ho máme, co? :P :)) Situace je samozřejmě vážná a žerty stranou.  Osobně bych to tipoval, že se rozjedou kina na plný obrátky až příští léto. A to jsem možná ještě optimistickej. A tipuju, že Krotitele duchů posunou nebo rovnou hodí na vod.
1 -7
reagovat
Ať už ta kina přesunou ve filmovém průmyslu na stejnou pozici jako VOD ať je už pokoj. Stejně to do pár let zabalí. Filmy sice nebudou mít takové rozpočty, ale alespoň se režiséři zase naučí i u akčních filmů vytvářet příběh a ne jen tupě sázet na efekty jako to předvádí Bay nebo Abrams.
767734
Ať už ta kina přesunou ve filmovém průmyslu na stejnou pozici jako VOD ať je už pokoj. Stejně to do pár let zabalí. Filmy sice nebudou mít takové rozpočty, ale alespoň se režiséři zase naučí i u akčních filmů vytvářet příběh a ne jen tupě sázet na efekty jako to předvádí Bay nebo Abrams.
2 -2
reagovat
reaguje na: puffy2
84. 2084.
767663
84. 2084.
767632
5 0
reagovat
reaguje na: mecano
Ktorý rok?
767632
Ktorý rok?
767631
14 0
reagují: remy
reagovat
Pry koluje zakulisnim Holyvudem, ze WW v cervnu.. 
767631
Pry koluje zakulisnim Holyvudem, ze WW v cervnu.. 
2 -2
reagují: puffy2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
az ked presvedcis dalsich 6 milionov normalnych ludi, ktori sa k tebe pripoja:D
767625
az ked presvedcis dalsich 6 milionov normalnych ludi, ktori sa k tebe pripoja*:D*
767624
6 0
reagovat

Lorian

Když ti napíšu, že s tebou souhlasím a že teda od zítřka roušku nenosím a celé je to vlastně nafouknutá bublina, přestaneš sem už psát? 
767624
Když ti napíšu, že s tebou souhlasím a že teda od zítřka roušku nenosím a celé je to vlastně nafouknutá bublina, přestaneš sem už psát? 
Lorian
17 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Lorian
Lžeš, nikde se neuvádí COVID19 jako hlavní příčina úmrtí všech případů, ve většině případů je to komplikace s jinou chorobou nebo zdravotním stavem (obezita atd.). Takže stejná metodika jako u chřipky, přesto desetinásobná úmrtnost.

A s těma rouškama už jsi trapnej, minimum času nebo jednorázovky. Pracující člověk má i na nanoroušky nebo FFP3 respirátory. 
767623
Lžeš, nikde se neuvádí COVID19 jako hlavní příčina úmrtí všech případů, ve většině případů je to komplikace s jinou chorobou nebo zdravotním stavem (obezita atd.). Takže stejná metodika jako u chřipky, přesto desetinásobná úmrtnost. A s těma rouškama už jsi trapnej, minimum času nebo jednorázovky. Pracující člověk má i na nanoroušky nebo FFP3 respirátory. 
767608
13 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi

Lorian

Kámo ty jsi pořádnej expert. Takže ano, existují státy, kde není lockdown, představ si normálně, že třeba ve Švédsku jsou lidi natolik vyspělí, že jim nikdo nemusí dávat lockdown, aby se k sobě chovali lidi ohleduplně, aby se zbytečně neshromažďovali atd. 

Tahám to z netu, tak mě hned nenapadej: "During the months of March to early June, all shops were practically empty, people stopped dining with friends, and families stopped seeing even their closest relatives," Furberg told MedPage Today. "A lock-down could not have been more effective. Handwashing, excessive use of hand sanitizers, and staying home at the first sign of a cold became the new normal very quickly."

No a teď se koukni na jiný "vyspělý" státy, kde se dělaj korona party, a fakt z první ruky znám případy mladých, kteří na koronavirus úplně serou, kteří nejen že maj podezření, ale kteří jsou nakažení a stejně chodí ven. Prosímtě fakt nemachruj, je to volovina, každej je chytrý jako rádio, každý se chce vyjádřit, ale "komu tím pomůžete". Ego se nasytí, ale děsím se každého případu člověka,  kterého nakrmíš svým chytráckým bludem a sežere ti to.

To že si najdeš proud, proti kterému půjdeš, ti fakt na bystrosti argumentů nijak nepřidá. To že jdeš proti určitému proudu neznamená, že jsi chytřejší než proud, že nejsi ovce. Jsi akorát ovce jiného typu. 
767622
Kámo ty jsi pořádnej expert. Takže ano, existují státy, kde není lockdown, představ si normálně, že třeba ve Švédsku jsou lidi natolik vyspělí, že jim nikdo nemusí dávat lockdown, aby se k sobě chovali lidi ohleduplně, aby se zbytečně neshromažďovali atd.  Tahám to z netu, tak mě hned nenapadej: "During the months of March to early June, all shops were practically empty, people stopped dining with friends, and families stopped seeing even their closest relatives," Furberg told [i]MedPage Today[/i]. "A lock-down could not have been more effective. Handwashing, excessive use of hand sanitizers, and staying home at the first sign of a cold became the new normal very quickly." No a teď se koukni na jiný "vyspělý" státy, kde se dělaj korona party, a fakt z první ruky znám případy mladých, kteří na koronavirus úplně serou, kteří nejen že maj podezření, ale kteří jsou nakažení a stejně chodí ven. Prosímtě fakt nemachruj, je to volovina, každej je chytrý jako rádio, každý se chce vyjádřit, ale "komu tím pomůžete". Ego se nasytí, ale děsím se každého případu člověka,  kterého nakrmíš svým chytráckým bludem a sežere ti to. To že si najdeš proud, proti kterému půjdeš, ti fakt na bystrosti argumentů nijak nepřidá. To že jdeš proti určitému proudu neznamená, že jsi chytřejší než proud, že nejsi ovce. Jsi akorát ovce jiného typu. 
Lorian
767620
13 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
posledny odstavec tesat
767621
posledny odstavec tesat
767620
9 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
Že ty si nemyslíš, že by čísla v Itálii byla výrazně vyšší je tvůj názor (o nic lepší než můj ;), pokud tedy nemáš diplom na genialitu). Že tam kolablovalo zdravotnictví je ale fakt.

Přesnou podobu opatření (a dodržování) v Česku tady neřeším, řeším tady tvůj postoj, že je to "běžná chřipka" a konstatuji, že běžnou chřipku (například Italské) zdravotnictví zvládá, covid ne. To je čistý, naprosto snadno ověřitelný fakt, viz první odstavec.  Klidně si jej popírej. Pro mě za mě i napiš že země je placatá a vakcíny jsou zlo.

Pro mě je pak klíčové, že nosím roušku a když zjistím, že nemám pravdu a nosím ji zbytečně, tak...  se vůbec nic nestane. Nejsem si jistý, že můžeš říci totéž. ;)
767620
Že ty si nemyslíš, že by čísla v Itálii byla výrazně vyšší je tvůj názor (o nic lepší než můj *;)*, pokud tedy nemáš diplom na genialitu). Že tam kolablovalo zdravotnictví je ale fakt. Přesnou podobu opatření (a dodržování) v Česku tady neřeším, řeším tady tvůj postoj, že je to "běžná chřipka" a konstatuji, že [b]běžnou chřipku (například Italské) zdravotnictví zvládá, covid ne[/b]. To je čistý, naprosto snadno ověřitelný fakt, viz první odstavec.  Klidně si jej popírej. Pro mě za mě i napiš že země je placatá a vakcíny jsou zlo. Pro mě je pak klíčové, že nosím roušku a když zjistím, že nemám pravdu a nosím ji zbytečně, tak...  se vůbec nic nestane. Nejsem si jistý, že můžeš říci totéž. *;)*
767616
18 -1
reagují: proust.d, pepo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
tonoucí se stébla chytá, co?8) Už to ukončím, tohle pro vás už není důstojné. Jdu kouknout na Teherán.
767619
tonoucí se stébla chytá, co?*8)* Už to ukončím, tohle pro vás už není důstojné. Jdu kouknout na Teherán.
767618
2 -11
reagovat
reaguje na: Lorian
Že jsem tak smělý mladý muži, kde tam máš ten rozdíl oproti chřipce? :)

Hlavně je tohle dost cynická prasárna, že to není primární příčina neznamená, že ten člověk nemůže žít ještě třeba 5, 10 let. 
767618
Že jsem tak smělý mladý muži, kde tam máš ten rozdíl oproti chřipce? :) Hlavně je tohle dost cynická prasárna, že to není primární příčina neznamená, že ten člověk nemůže žít ještě třeba 5, 10 let. 
767614
9 -1
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Gonzi
"kdyby se nic nedělo, Itálie si nedala zákaz na veřejný život atd. tak by ta čísla byla ještě mnohem vyšší. Takhle, s různými opatřeními to bylo "jen" 6x víc"

To jsou argumenty děcka nebo spíše argumentační fauly, protože existují státy, které tím prošly bez lockdownu a ta mortalita je tam podobná. Na tohle tvrzení nemáš tvrdá data, tak se ani o ně nepokoušej. Jsou to spekulace a konspirace postavená na vodě.

My jsme na jaře měli 100 nemocných denně a měli jsme dva měsíce lockdown. Takhle funguje davová psychóza. Ty zákazy jsou zcela irelevantní v rámci čísel. 
767616
"kdyby se nic nedělo, Itálie si nedala zákaz na veřejný život atd. tak by ta čísla byla ještě mnohem vyšší. Takhle, s různými opatřeními to bylo "jen" 6x víc" To jsou argumenty děcka nebo spíše argumentační fauly, protože existují státy, které tím prošly bez lockdownu a ta mortalita je tam podobná. Na tohle tvrzení nemáš tvrdá data, tak se ani o ně nepokoušej. Jsou to spekulace a konspirace postavená na vodě. My jsme na jaře měli 100 nemocných denně a měli jsme dva měsíce lockdown. Takhle funguje davová psychóza. Ty zákazy jsou zcela irelevantní v rámci čísel. 
767609
2 -11
reagují: Gonzi
reagovat
link

he?
767614
https://www.webmd.com/lung/news/20200901/covid-19-primary-not-only-cause-94-percent-of-deaths he?
2 -9
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Lorian
Dokaž, že se Covid vždy dává jako primární. Já mám opačné informace - v rámci možností se hodnotí, zda byl rozhodující příčinou.
767611
Dokaž, že se Covid vždy dává jako primární. Já mám opačné informace - v rámci možností se hodnotí, zda byl rozhodující příčinou.
767608
10 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
Nemáš pravdu, ta metodika je v tomhle stejná při počítání, alespoň v ČR. 
767610
Nemáš pravdu, ta metodika je v tomhle stejná při počítání, alespoň v ČR. 
767608
9 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
Uvědomil jsem si že jsem srovnával vícero zemí mezi sebou, tudíž ano, není to 30x. Pořád je to ale třeba u té Itálie 6x.

Já pořád nechápu, jak sem můžeš poslat Italská čísla influenzy (která se společensky neřeší) a srovnat je s čísly covidu, který se tam (pozdě ale přece) řešit začal docela masivně a přesto je na několikanásobně vyšších číslech a pořád si mlít tu svou písničku, že se vlastně nic neděje... Kdyby se nic nedělo, Itálie si nedala zákaz na veřejný život atd. tak by ta čísla byla ještě mnohem vyšší. Takhle, s různými opatřeními to bylo "jen" 6x víc. Pro Ludriana je to ale rýmička...
767609
Uvědomil jsem si že jsem srovnával vícero zemí mezi sebou, tudíž ano, není to 30x. Pořád je to ale třeba u té Itálie 6x. Já pořád nechápu, jak sem můžeš poslat Italská čísla influenzy (která se společensky neřeší) a srovnat je s čísly covidu, který se tam (pozdě ale přece) řešit začal docela masivně a přesto je na několikanásobně vyšších číslech a pořád si mlít tu svou písničku, že se vlastně nic neděje... Kdyby se nic nedělo, Itálie si nedala zákaz na veřejný život atd. tak by ta čísla byla ještě mnohem vyšší. Takhle, s různými opatřeními to bylo "jen" 6x víc. Pro Ludriana je to ale rýmička...
767606
11 -1
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Poprosím tě, zapni kritické myšlení. Chřipka se dává dost často jako druhotná příčina, Covid vždy jako primární. Chápeš ten rozdíl? Mně to až děsí, kam to zašlo.
767608
Poprosím tě, zapni kritické myšlení. Chřipka se dává dost často jako druhotná příčina, Covid vždy jako primární. Chápeš ten rozdíl? Mně to až děsí, kam to zašlo.
767607
2 -9
reagují: Robur, Barv666, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se