Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kina v Česku znovu zavírají. Na Karla si diváci budou muset počkat


ikona
do_Od
ČeskoChlastkinakoronaviruslockdownMads Mikkelsenzavírání
Kina opět zavírají. Minimálně 14 dní se do českých sálů nepodíváme, může ale dojít i k prodloužení. 

Tak jsem rád, že jsem si včera odbyl pozitivně laděný článek, jenom abych o den později musel psát něco, co jsme všichni tak nějak čekali, a u čeho jsem vlastně docela překvapený, že to nepřišlo už dřív. Kina v Česku znovu zavírají.

Ministr zdravotnictví Roman Prymula oznámil, že na dobu následujících minimálně 14 dní kromě jiného dojde i k uzavření kin. Cílem je oploštění křivky. Pakliže se to nepovede, ve hře je i lockdown. Nebudeme tady nic prorokovat a raději se podíváme na to, jaké filmy to aktuálně zasáhne. Tím prvním a pro české diváky asi nejzásadnějším je Karel, životopisný film o Mistrovi, který měl na plátna dorazit příští týden. To se ale nestane a tvůrci tak budou muset slavnostní premiéru i nasazení do kin odložit na později.

Uzavření se ale dotkne i filmů jako Služebníci nebo momentálně dost chválené dánské novinky Chlast. Ta už je sice v kinech teď, takže pokud byste měli zájem o Madse Mikkelsena v poměrně zábavné roli začínajícího ochlasty, doporučuji využít těch pár dní, které ještě zbývají. Jinak můžu asi tradičně doporučit Netflix a ostatní služby, kde byste v mezičase měli najít dostatečně množství jak televizní, tak filmové zábavy nejen na dlouhé podzimní večery v karanténě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace