Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kina v Česku znovu zavírají. Na Karla si diváci budou muset počkat

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Lorian
Máš pravdu, to jsem přehlédl :+ Za to nařknutí ze lhaní se omlouvám. 

Zase na druhou stranu, fakt chceš řešit, že 10x horší nemoc je v pohodě? A 30x ne? Navíc i těch 30 se dá najít a odzdrojovat. 

Třeba dle tohoto je to 52x horší death rate, než chřipka. link
767607
Máš pravdu, to jsem přehlédl *:+* Za to nařknutí ze lhaní se omlouvám.  Zase na druhou stranu, fakt chceš řešit, že 10x horší nemoc je v pohodě? A 30x ne? Navíc i těch 30 se dá najít a odzdrojovat.  Třeba dle tohoto je to 52x horší death rate, než chřipka. https://www.sciencealert.com/the-us-death-rate-for-covid-19-is-50-times-higher-than-the-flu
767606
6 -1
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"Jakože tahle chřipka je ~30x silnější, než běžná chřipka jsou čísla, které ti potvrzují, že se to řeší zbytečně? Aha. Tak to jo."

:D:D:D

Přestaň lhát smrade. Gozdi tady dával ještě jednu studii, celý příspěvek pak smazal. Uvědomil si svoji blbost.


"K těm rouškám a respirátorům, když je to na víc použití, tak to stačí vyžehlit, vyprat, vydesinfikovat, práce na jednotky minut denně. Já osobně mám respirátory FFP2 na 5 použití za 6 Kč za kus, tam se dostaneš na korunu za den. "

:D:D:D.  V čem že pracuješ diplome? Jinak jsi velice uvědomělý občan, možna zachráníš jednu babičku, která pak následně umře na zlomený krček, protože ji odmítnou dát péči, jelikož nemá covid. Jsi hrdina.
767606
"Jakože tahle chřipka je ~30x silnější, než běžná chřipka jsou čísla, které ti potvrzují, že se to řeší zbytečně? Aha. Tak to jo." *:D**:D**:D* Přestaň lhát smrade. Gozdi tady dával ještě jednu studii, celý příspěvek pak smazal. Uvědomil si svoji blbost. "K těm rouškám a respirátorům, když je to na víc použití, tak to stačí vyžehlit, vyprat, vydesinfikovat, práce na jednotky minut denně. Já osobně mám respirátory FFP2 na 5 použití za 6 Kč za kus, tam se dostaneš na korunu za den. " *:D**:D**:D*.  V čem že pracuješ diplome? Jinak jsi velice uvědomělý občan, možna zachráníš jednu babičku, která pak následně umře na zlomený krček, protože ji odmítnou dát péči, jelikož nemá covid. Jsi hrdina.
767605
2 -11
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Lorian
Psal doslova 10x, nelži ;) Což už upřímně není takový rozdíl oproti té case study z Itálie, kde je to 6x. (edit: opravdu psal 30x, omluva)

K těm rouškám a respirátorům, když je to na víc použití, tak to stačí vyžehlit, vyprat, vydesinfikovat, práce na jednotky minut denně. Já osobně mám respirátory FFP2 na 5 použití za 6 Kč za kus, tam se dostaneš na korunu za den. 
Mimochodem tu studii, kterou jsi tu mával si objednala firma Respilon jako PR, která vyrábí respirační šátky, proč jim asi výsledky hrají do karet? 

Já vím, že jsi totální troll, dokázal jsi to s tou Brazílií, reaguju jenom kdyby to četl někdo, kdo tě vezme vážně. Bohužel je takových lidí ještě dost. 
767605
Psal doslova 10x, nelži *;)* Což už upřímně není takový rozdíl oproti té case study z Itálie, kde je to 6x. (edit: opravdu psal 30x, omluva) K těm rouškám a respirátorům, když je to na víc použití, tak to stačí vyžehlit, vyprat, vydesinfikovat, práce na jednotky minut denně. Já osobně mám respirátory FFP2 na 5 použití za 6 Kč za kus, tam se dostaneš na korunu za den.  Mimochodem tu studii, kterou jsi tu mával si objednala firma Respilon jako PR, která vyrábí respirační šátky, proč jim asi výsledky hrají do karet?  Já vím, že jsi totální troll, dokázal jsi to s tou Brazílií, reaguju jenom kdyby to četl někdo, kdo tě vezme vážně. Bohužel je takových lidí ještě dost. 
767603
12 0
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Robur
Už vidím, jak běžný člověk, co potřebuje vydělávat a ne flákat se doma, má každý den připraveno x roušek, každý večer si nové vyžehlí na další den a použité si vypere. :D:D:D. Jo, tohle už musí být vskutku diagnóza tohle dělat kvůli Covidu. 
767604
Už vidím, jak běžný člověk, co potřebuje vydělávat a ne flákat se doma, má každý den připraveno x roušek, každý večer si nové vyžehlí na další den a použité si vypere. *:D**:D**:D*. Jo, tohle už musí být vskutku diagnóza tohle dělat kvůli Covidu. 
767601
2 -10
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D zase špatně:D. Tady mi borec tvrdil, že je to 30 krát horší než s chřipkou, úmrtí s chřipkou se navíc dost často ani nepíše do análů a většinou se to píše jako druhotná příčina, proto ty čísla jsou vždy menší než u Covidu. Všichni mrtví s Covidem mají jako primární přičinu Covid, i když mají např. raka, nebo jim je 99 let a čekají, až zakopnou. Celé je to nesmysl a hra s čísly. Zase tě požádám o kritické myšlení :) 
767603
*:D* zase špatně*:D*. Tady mi borec tvrdil, že je to 30 krát horší než s chřipkou, úmrtí s chřipkou se navíc dost často ani nepíše do análů a většinou se to píše jako druhotná příčina, proto ty čísla jsou vždy menší než u Covidu. Všichni mrtví s Covidem mají jako primární přičinu Covid, i když mají např. raka, nebo jim je 99 let a čekají, až zakopnou. Celé je to nesmysl a hra s čísly. Zase tě požádám o kritické myšlení :) 
767599
1 -10
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Lorian
Ne nepotřebuju k tomu SARS-Cov-2, jen jsem si dřív nedezinfikoval ruce pokaždé, když jsem vylezl z autobusu nebo obchodu. Na chřipku umřou ročně desetitisíce lidí, na koronavirus letos už o něco více. S chřipkou půl milionu, s koronavirem už přes milion. Přitom nakazil několikrát méně lidí. Umírají i lidé, kteří by jinak žili další desetiletí. A přitom stačí dodržovat pravidla a počkat na vakcínu, jako je tomu u jiných závažných chorob. O kolik je horší než chřipka je snad zjevné každému.

Ty argumentuješ kravinami, jako nošení jedné roušky týden. Ano, stejně škodlivé je i zmáčknout spoušť když mířím hlavní na vlastní hlavu. Normální to ovšem není a je to osobní odpovědnost každého.
767601
Ne nepotřebuju k tomu SARS-Cov-2, jen jsem si dřív nedezinfikoval ruce pokaždé, když jsem vylezl z autobusu nebo obchodu. Na chřipku umřou ročně desetitisíce lidí, na koronavirus letos už o něco více. S chřipkou půl milionu, s koronavirem už přes milion. Přitom nakazil několikrát méně lidí. Umírají i lidé, kteří by jinak žili další desetiletí. A přitom stačí dodržovat pravidla a počkat na vakcínu, jako je tomu u jiných závažných chorob. O kolik je horší než chřipka je snad zjevné každému. Ty argumentuješ kravinami, jako nošení jedné roušky týden. Ano, stejně škodlivé je i zmáčknout spoušť když mířím hlavní na vlastní hlavu. Normální to ovšem není a je to osobní odpovědnost každého.
767598
12 0
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Lorian
Ty už sem sám postuješ studie, které protiřečí tomu co píšeš? :D
Protože v té studii v Itálii zemřelo na chřipku za 3 roky 68 000 lidí, teď je to 36 000 lidí za půl roku. To je na stejné období něco kolem šestinásobku mortality? :)
767599
Ty už sem sám postuješ studie, které protiřečí tomu co píšeš? *:D* Protože v té studii v Itálii zemřelo na chřipku za 3 roky 68 000 lidí, teď je to 36 000 lidí za půl roku. To je na stejné období něco kolem šestinásobku mortality? *:)*
767598
12 0
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Robur
tady je pěkné popsaná chřipka na italské populaci:

link

Jinak lidi, já si myji ruce několikrát denně, dokonce si po každém vyprázdnění snažím mýt svůj anál.:D Vy potřebuje Covid, abyste dodržovali hygienu? Smutné.
767598
tady je pěkné popsaná chřipka na italské populaci: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285. Jinak lidi, já si myji ruce několikrát denně, dokonce si po každém vyprázdnění snažím mýt svůj anál.*:D* Vy potřebuje Covid, abyste dodržovali hygienu? Smutné.
767595
1 -11
reagují: Robur, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A člověk by řekl, že New York Times vezme v potaz, když tu na něho nedávno odkazoval. Tak nic, no.
767597
A člověk by řekl, že New York Times vezme v potaz, když tu na něho nedávno odkazoval. Tak nic, no.
767584
6 0
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Tak v CR, v zemi vselijakych sobcu a alibistu, kteri vzdy opaci "ty nevis, jak to mam/mel tezky a co vsechno si prozivam, tak co si dovolujes po mne neco chtit"... Nj, chtelo to na jare otevrit skoly => horsi cisla, takze zadny priority Chorvatsko/Recko a vecerni chlastacky. Ale tak tupouni tupounum. :+:+
767596
Tak v CR, v zemi vselijakych sobcu a alibistu, kteri vzdy opaci "ty nevis, jak to mam/mel tezky a co vsechno si prozivam, tak co si dovolujes po mne neco chtit"... Nj, chtelo to na jare otevrit skoly => horsi cisla, takze zadny priority Chorvatsko/Recko a vecerni chlastacky. Ale tak tupouni tupounum. *:+**:+*
767561
6 0
reagovat
reaguje na: Lorian
Zkusím to taky polopatě. Vůbec neřeším ekonomiku. Mluvím o zdravotním riziku, nošení roušky, mytí nebo desinfekce rukou a omezení sociální interakce na tu nutnou.
767595
Zkusím to taky polopatě. Vůbec neřeším ekonomiku. Mluvím o zdravotním riziku, nošení roušky, mytí nebo desinfekce rukou a omezení sociální interakce na tu nutnou.
767466
13 0
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Lorian
Takže asi tak:
Po celodenní diskuzi stačí. Můžeš mít na to jiný pohled, vlastně proč se o tom nebavit. Ovšem takhle ne.
Chováš se jak buran a urážíš prakticky všechny ostatní. Pokud nesouhlas neumíš vyjádřit jinak, pak se do diskuze prosím nezapojuj.
Určitě to chápeš, několikrát si psal o intelektuálním sobeuvědomnění. V tuhle chvíli to to tu v diskuzi měníš na novinky, což drtivá většina zdejších uživatelů nechce. Díky za pochopení.
767594
Takže asi tak: Po celodenní diskuzi stačí. Můžeš mít na to jiný pohled, vlastně proč se o tom nebavit. Ovšem takhle ne. Chováš se jak buran a urážíš prakticky všechny ostatní. Pokud nesouhlas neumíš vyjádřit jinak, pak se do diskuze prosím nezapojuj. Určitě to chápeš, několikrát si psal o intelektuálním sobeuvědomnění. V tuhle chvíli to to tu v diskuzi měníš na novinky, což drtivá většina zdejších uživatelů nechce. Díky za pochopení.
767583
16 0
reagovat
Nj nejvetsi upadek nastava, kdyz se zacnou brat osobni nazory a konspirace jako fakta. Proc pracovat s daty, studovat, nabirat zkusenosti, kdyz staci "ja si myslim...". A bohuzel media tim, ze v CR davaji prostor Klausum, Smuclerum, hloupouckym radoby-umelcum, kteri prisli o cash, a vselijakym kopackam a hokejkam, tyhle duchaplne "analyzy" jen legitimizuji. Ach jo. Hezke casy. :-:-
767592
Nj nejvetsi upadek nastava, kdyz se zacnou brat osobni nazory a konspirace jako fakta. Proc pracovat s daty, studovat, nabirat zkusenosti, kdyz staci "ja si myslim...". A bohuzel media tim, ze v CR davaji prostor Klausum, Smuclerum, hloupouckym radoby-umelcum, kteri prisli o cash, a vselijakym kopackam a hokejkam, tyhle duchaplne "analyzy" jen legitimizuji. Ach jo. Hezke casy. *:-**:-*
9 0
reagovat
reaguje na: Lorian
Tady máš meziroční nebo ještě lépe zprůměrované srovnání s několika měsíci letošního roku, v té smutné tabulce máš uvedené jednotlivé země a počty mrtvých navíc. Žádná objektivnější data nejsou, co ještě potřebuješ víc? 
767590
Tady máš meziroční nebo ještě lépe zprůměrované srovnání s několika měsíci letošního roku, v té smutné tabulce máš uvedené jednotlivé země a počty mrtvých navíc. Žádná objektivnější data nejsou, co ještě potřebuješ víc? 
767586
10 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D tak samozřejmě, to je jasné, taky jsou o miliony více nakažených než je uváděných.:D To dá rozum, ne?

Jinak ahoj. Vítám tě člověče s "diplomem".
767586
*:D* tak samozřejmě, to je jasné, taky jsou o miliony více nakažených než je uváděných.*:D* To dá rozum, ne? Jinak ahoj. Vítám tě člověče s "diplomem".
767584
1 -11
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Lorian
Ahoj link
767584
Ahoj https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing-deaths.html
767583
8 0
reagují: connor, Lorian
reagovat
reaguje na: pepo
všechny čísla, co tu dávám, jsou volně dohledatelná a jsou to fakta. Jediní konspirátoři jste vy rouškaři. ;)

link

Tady ty čísla o mrtvých díky chřipce ročně, kdyby náhodou někdo o mně pochyboval, že si ty čísla cucám z prstu od nohy jako např. Gonzi. 
767583
všechny čísla, co tu dávám, jsou volně dohledatelná a jsou to fakta. Jediní konspirátoři jste vy rouškaři. *;)* https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/jak-smrtici-je-koronavirus-ve-srovnani-s-chrikou-ci-tbc-40321965 Tady ty čísla o mrtvých díky chřipce ročně, kdyby náhodou někdo o mně pochyboval, že si ty čísla cucám z prstu od nohy jako např. Gonzi. 
767582
1 -10
reagují: KARLOS, AndyKaufman
reagovat
nebavte sa s nim. som vytoceny iba z toho citania. urcite dostane priestor na konspiracnych weboch. tam najde spravne publikum. 
767582
nebavte sa s nim. som vytoceny iba z toho citania. urcite dostane priestor na konspiracnych weboch. tam najde spravne publikum. 
16 0
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: connor
link

Jasně, jasně. Epidemie byly a budou. Bohužel se na tom v té době nepřiživovaly média apod, takže lidi mohli žit a nemuseli přemýšlet, což většině populace nejde viz lidi tady:D8).
767581
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nejvetsi-epidemie-chripky-v-historii-ceske-republiky-1995-tisice-obeti-plosne-uzavrene-skoly.A200921_123337_domaci_chtl Jasně, jasně. Epidemie byly a budou. Bohužel se na tom v té době nepřiživovaly média apod, takže lidi mohli žit a nemuseli přemýšlet, což většině populace nejde viz lidi tady*:D**8)*.
767580
1 -10
reagovat
Min. 10x horší než chřipka určitě, milion mrtvých za půl roku i přes všechna opatření, bez nich by to bylo ještě "lepší".
767580
Min. 10x horší než chřipka určitě, milion mrtvých za půl roku i přes všechna opatření, bez nich by to bylo ještě "lepší".
10 0
reagují: Lorian
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se