Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny

příspěvky 241 - 260 Napsat příspěvek
718287
[url=https://www.indiewire.com/2019/05/conleth-hill-game-of-thrones-frustrating-seasons-varys-death-1202140285/]Vyjádření Conletha Hilla (Varyse)[/url]
4 -1
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Este kolkokrat sa to tu objavi:))) Kokos, toto je fakt TLJ all over again s videami Marka Hamilla a podobne:))

Kde Emilia nesuhlasi?:)

Vytrhnut z kontextu nejake vyjadrenia, dat tam niekolko rokov stare video smutneho herca, ze jeho pre serial zbytocna postava skoncila, okorenit to opatrnymi vyjadreniami hercov, ze serial skonci asi inak, ako vacsina divakov caka a hotovo. Tato hejterska klika je mi vrcholne odporna a bohuzial, skaredo symptomaticka pre dnesnu dobu. Internet je kurevsky silna zbran.:-
718282
Este kolkokrat sa to tu objavi:))) Kokos, toto je fakt TLJ all over again s videami Marka Hamilla a podobne:)) Kde Emilia nesuhlasi?:) Vytrhnut z kontextu nejake vyjadrenia, dat tam niekolko rokov stare video smutneho herca, ze jeho pre serial zbytocna postava skoncila, okorenit to opatrnymi vyjadreniami hercov, ze serial skonci asi inak, ako vacsina divakov caka a hotovo. Tato hejterska klika je mi vrcholne odporna a bohuzial, skaredo symptomaticka pre dnesnu dobu. Internet je kurevsky silna zbran.*:-*
718274
5 -8
reagovat

Posunte na 2:10 ten Peter Dinklage :D

link

Mu to skoro působí fyzickou bolest :D že by nakonec Peter nebyl až tak dobrý herec :D alespoň jde vidět, že svoje zklamání chce dát najevo.

Když už si z toho dělaj srandu i herci, tak je něco špatně. Doporučuji celé video.

PS: Emilia taky nesouhlasí co s její postavou udělali.
718274
https://youtu.be/OaNENRfrzbE Mu to skoro působí fyzickou bolest *:D* že by nakonec Peter nebyl až tak dobrý herec *:D* alespoň jde vidět, že svoje zklamání chce dát najevo. Když už si z toho dělaj srandu i herci, tak je něco špatně. Doporučuji celé video. PS: Emilia taky nesouhlasí co s její postavou udělali.
Posunte na 2:10 ten Peter Dinklage :D
7 -2
reagují: FallenMaia, Gorecki
reagovat
reaguje na: detective_charm
Zajímal by mě postoj HBO k Dipshitovi a Dickheadovi. Ale samozřejmě oficiálně to bude, že to byli jedni z "nejlepších scénáristu" s kterými kdy spolupracovali :D
718273
Zajímal by mě postoj HBO k Dipshitovi a Dickheadovi. Ale samozřejmě oficiálně to bude, že to byli jedni z "nejlepších scénáristu" s kterými kdy spolupracovali *:D*
718250
8 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Takže nemáš dojem, že si s nimi nevěděli rady? :) Pro mě za mě ať si Benioff s Weissem táhnou za jinými závazky, ale nechat ty obě série alespoň na deseti až dvanácti dílech a řádně to dokončit by je zase asi tolik nevytrhlo, ne? To by ale museli umět psát... a ať už to uspěchali z jakéhokoli důvodu, jejich přehnaná touha šokovat na úkor logiky s tím nesouvisí. Arya by stejně udělala to co udělala a byla by stejně nesmrtelná, protože to těm troubům prostě přijde cool...
718272
Takže nemáš dojem, že si s nimi nevěděli rady? *:)* Pro mě za mě ať si Benioff s Weissem táhnou za jinými závazky, ale nechat ty obě série alespoň na deseti až dvanácti dílech a řádně to dokončit by je zase asi tolik nevytrhlo, ne? To by ale museli umět psát... a ať už to uspěchali z jakéhokoli důvodu, jejich přehnaná touha šokovat na úkor logiky s tím nesouvisí. Arya by stejně udělala to co udělala a byla by stejně nesmrtelná, protože to těm troubům prostě přijde cool...
718257
9 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nepleť si lenost a užívání vlastní slávy s nedostatkem talentu;)
718269
Nepleť si lenost a užívání vlastní slávy s nedostatkem talentu*;)*
718256
6 -1
reagovat
reaguje na: Chermy
Ano, ten cast. To je jedno ci a ako sa nakoniec presadia, alebo sa presadzuju. Problem je zladit ich zavazky, resp. prisposobovanie sa ostatnym a ich potencialnym inym pracam. Ta dvojrocna pauza si myslis bola len z pleziru, aby sponovali ocakavania? Herci ti starnu, umieraju, cokolvek. Dalsia seria o dalsie dva roky? Myslis, ze sa chcu zakopat pri jednej ulohe?

Ano, chceli to uz z roznych dovodov ukoncit a nenatahovat. To ze by material na to bol alebo ze by sa dal napisat lepsie predsa vobec neriesim.

Skus ma nabuduce citat s vacsim pochopenim.
718257
Ano, ten cast. To je jedno ci a ako sa nakoniec presadia, alebo sa presadzuju. Problem je zladit ich zavazky, resp. prisposobovanie sa ostatnym a ich potencialnym inym pracam. Ta dvojrocna pauza si myslis bola len z pleziru, aby sponovali ocakavania? Herci ti starnu, umieraju, cokolvek. Dalsia seria o dalsie dva roky? Myslis, ze sa chcu zakopat pri jednej ulohe? Ano, chceli to uz z roznych dovodov ukoncit a nenatahovat. To ze by material na to bol alebo ze by sa dal napisat lepsie predsa vobec neriesim. Skus ma nabuduce citat s vacsim pochopenim.
718251
1 -10
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: Chermy
Ale tam je jednoducho kopa ľudí ktorí sa nechcú zaseknúť na ďalších 8 rokov na jednom projekte, to niesú len herci, presne ako napísal Gorecki, veď to je ako keby točili celovečerné filmy, je to proste kolos ktorý medzi seriálmi nemá obdoby. Čo je na tom že to je dojná krava, vieš koľkým ľudom na tom vôbec nezáleží, jednoducho potrebujú zmenu? Nie každý pozerá len na peniaze, hlavne teda čo sa hercov a producentov týka.

Áno, Martin na to má :D:D hlavne že poslednú knihu píše už skoro 10 rokov a stále nie je schopný ju dokončiť, áno to je ten človek ktorý na to má. Ten už nedopíše nič a bude to po ňom dokončovať niekto iný ak sa to vôbec bude dať.

Spekulace o spin-offoch a podobne sú pravdivé ale tam je treba si uvedomiť že to nebudú robiť tí ľudia čo pracovali na GoT, ani tí herci tam nebudú hrať. To je ten rozdiel medzi spin-offom/prequelom a pokračovaním v niečom zabehnutom. Tam proste môžu začať odznova.
718256
Ale tam je jednoducho kopa ľudí ktorí sa nechcú zaseknúť na ďalších 8 rokov na jednom projekte, to niesú len herci, presne ako napísal Gorecki, veď to je ako keby točili celovečerné filmy, je to proste kolos ktorý medzi seriálmi nemá obdoby. Čo je na tom že to je dojná krava, vieš koľkým ľudom na tom vôbec nezáleží, jednoducho potrebujú zmenu? Nie každý pozerá len na peniaze, hlavne teda čo sa hercov a producentov týka. Áno, Martin na to má *:D**:D* hlavne že poslednú knihu píše už skoro 10 rokov a stále nie je schopný ju dokončiť, áno to je ten človek ktorý na to má. Ten už nedopíše nič a bude to po ňom dokončovať niekto iný ak sa to vôbec bude dať. Spekulace o spin-offoch a podobne sú pravdivé ale tam je treba si uvedomiť že to nebudú robiť tí ľudia čo pracovali na GoT, ani tí herci tam nebudú hrať. To je ten rozdiel medzi spin-offom/prequelom a pokračovaním v niečom zabehnutom. Tam proste môžu začať odznova.
718251
2 -7
reagují: Chermy
reagovat
Vyvoj Daenerys me prekvapil, ale je pravda, ze napoveda uz byla par dilu zpatky. Zjistila ze pravoplatnym vladcem je Aegon Targaryen a presto trvala na tom, at mlci. Ty pohledy pri oslave ve Winterfellu, kdys vsichni obdivovali prave jeho. Pak zrada (nebo domnela zrada) vetsiny okolo sebe a ztrata nejblizsich. Missandei, ktera ji jako posledni slovo rekla dracarys na hradbach King's Landing. Z toho vseho se da pochopit, proc se osoba, ktera radu dni nejedla a nespala, psychicky zlomila. Videla jako nepritele cele mesto a s nepritelem nemela nikdy slitovani.

Pak je tu druha vec, ta hlavni, Daenerys se jmenuje Targaryen. Tim padem je pade na pade, ze by zesilela i v pripade klidneho zivota jako clenka mistni country kapely. A u vrozenych psychickych chorob nema cenu argumentovat logikou, to snad vi kazdy, kdo je schopen otevrit webovou stranku a tim padem je tady.

A k tomu znasilnovani, pleneni a vrazdeni na dobytem uzemi, delo se vzdycky a deje se i dnes. Jen nektere armady se ho az v soucasnosti snazi potlacovat a i to nefunguje na sto procent. Nema to nic delat s dobromyslnosti vojevudce, ten vsechny svoje vojaky nezastavi a vetsina z nich v historii i chapala, ze je zastavit nesmi, pokud chce vladnout.


Stezovani si na vyvoj charakteru Daenerys mi prijde jako plac maleho ditete, kteremu slapli na hrad z pisku.
718255
[spoiler]Vyvoj Daenerys me prekvapil, ale je pravda, ze napoveda uz byla par dilu zpatky. Zjistila ze pravoplatnym vladcem je Aegon Targaryen a presto trvala na tom, at mlci. Ty pohledy pri oslave ve Winterfellu, kdys vsichni obdivovali prave jeho. Pak zrada (nebo domnela zrada) vetsiny okolo sebe a ztrata nejblizsich. Missandei, ktera ji jako posledni slovo rekla dracarys na hradbach King's Landing. Z toho vseho se da pochopit, proc se osoba, ktera radu dni nejedla a nespala, psychicky zlomila. Videla jako nepritele cele mesto a s nepritelem nemela nikdy slitovani. Pak je tu druha vec, ta hlavni, Daenerys se jmenuje Targaryen. Tim padem je pade na pade, ze by zesilela i v pripade klidneho zivota jako clenka mistni country kapely. A u vrozenych psychickych chorob nema cenu argumentovat logikou, to snad vi kazdy, kdo je schopen otevrit webovou stranku a tim padem je tady. A k tomu znasilnovani, pleneni a vrazdeni na dobytem uzemi, delo se vzdycky a deje se i dnes. Jen nektere armady se ho az v soucasnosti snazi potlacovat a i to nefunguje na sto procent. Nema to nic delat s dobromyslnosti vojevudce, ten vsechny svoje vojaky nezastavi a vetsina z nich v historii i chapala, ze je zastavit nesmi, pokud chce vladnout.[/spoiler] Stezovani si na vyvoj charakteru Daenerys mi prijde jako plac maleho ditete, kteremu slapli na hrad z pisku.
2 -7
reagovat
Dělá to Lucasfilm schválně nebo každé jejich oznámení musí budit kontroverzi? :D Ať máte názor na Episodu 8 jakýkoliv, od Ryana Johnsona to jde celé z kopce.
718253
Dělá to [b]Lucasfilm [/b]schválně nebo každé jejich oznámení musí budit kontroverzi? *:D* Ať máte názor na [b]Episodu 8[/b] jakýkoliv, od [b]Ryana Johnsona[/b] to jde celé z kopce.
6 -1
reagovat
reaguje na: MorusRubra
Vymaž poslední písmeno z odkazu...
718252
Vymaž poslední písmeno z odkazu...
718213
0 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
:-:-;) Myslíš ten cast, co se buďto po seriálu neprosadí vůbec jak je tomu zvykem, nebo se naopak už dávno prosazuje mimo seriál? :D

Ano dojná kráva. Je to logické, že většina zůčastněných by raději pokračovala... jak HBO tak zcela jistě i herci a není na tom vůbec nic špatného. Protože tahle látka naopak nabízela materiálu na mnoho sérií! Důkazem jsou spekulace o všemožných spin-offech a prequelech...

Jasně, že Martin by to rozepsal na několik dalších knih, protože na to má...

To o čem se tu stále bavíme je, že ti dva troubové na to nemají. Nikdo neříká, že to je jednoduché, ale u takového kolosu by asi nebyl problém obrátit se na zručnější pisatele, mohli zůstat jako producenti... ale to jim jejich ega asi nedovolila. Proto raději odmítli více epizod (ačkoli jim je studio nabízelo) a jeli si ve svém zkratkovitém scénáři, hlavně aby to bylo za nimi... důkazem jejich neumětelství je jak si strašně moc nevěděli rady prakticky s žádnou postavou... tak je raději odstavili.... Malíček, Bran, Noční král, Varys a tak dále... sakra já tě míval za buřiče ale inteligentního, opravdu nemáš pocit jak si s těmi postavami ale vůbec nevěděli rady? Vždyť i toho Eurona tam tak násilně naroubovali nakonec, aby se neřeklo, že jen zmizel...
718251
*:-**:-**;)* Myslíš ten cast, co se buďto po seriálu neprosadí vůbec jak je tomu zvykem, nebo se naopak už dávno prosazuje mimo seriál? *:D* Ano dojná kráva. Je to logické, že většina zůčastněných by raději pokračovala... jak HBO tak zcela jistě i herci a není na tom vůbec nic špatného. Protože tahle látka naopak nabízela materiálu na mnoho sérií! Důkazem jsou spekulace o všemožných spin-offech a prequelech... Jasně, že Martin by to rozepsal na několik dalších knih, protože na to má... To o čem se tu stále bavíme je, že ti dva troubové na to nemají. Nikdo neříká, že to je jednoduché, ale u takového kolosu by asi nebyl problém obrátit se na zručnější pisatele, mohli zůstat jako producenti... ale to jim jejich ega asi nedovolila. Proto raději odmítli více epizod (ačkoli jim je studio nabízelo) a jeli si ve svém zkratkovitém scénáři, hlavně aby to bylo za nimi... důkazem jejich neumětelství je jak si strašně moc nevěděli rady prakticky s žádnou postavou... tak je raději odstavili.... Malíček, Bran, Noční král, Varys a tak dále... sakra já tě míval za buřiče ale inteligentního, opravdu nemáš pocit jak si s těmi postavami ale vůbec nevěděli rady? Vždyť i toho Eurona tam tak násilně naroubovali nakonec, aby se neřeklo, že jen zmizel...
718244
8 -1
reagují: Gorecki, FallenMaia
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Tady snad neni o cem. Staci sledovat jak reaguji fanousci a divaci. Na Rottenu to jsou nejhure hodnocene dily. Tady fakt neni o cem. Skoda HBO, protoze maji dalsi spin offy a ted je tam jista pachut. 
718250
Tady snad neni o cem. Staci sledovat jak reaguji fanousci a divaci. Na Rottenu to jsou nejhure hodnocene dily. Tady fakt neni o cem. Skoda HBO, protoze maji dalsi spin offy a ted je tam jista pachut. 
718243
6 -1
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Gorecki
:+:+;)
718246
*:+**:+**;)*
718244
1 -6
reagovat
reaguje na: Lorian
Treba si uvedomit, ze z GoT sa stal moloch, ktory bol coraz tazsie udrzatelny.

Uz len dokazat vzdy zladit tak obrovsky cast, ktory urcite chce dalej rozvijat svoju karieru musi byt logisticka nocna mora a svojou narocnostou je kazda seria ekvivalentom 4 celovecernych filmov. To sa proste neda porovnavat s nejakym sitcomom, ktory mozes natahovat donekonecna a tocis si ho v pohodli studia “na prvu dobru”, alebo “obycajnym” dramatickym serialom, ktoreho seriu mas zmaknutu za par tyzdnov.

Jasne, ze sef HBO by chcel tuto dojnu kravu milkovat kolko to ide. Jasne ze Martin by to roztahal na 20 serii, je to grafoman, ktory nevie kedy je dost a aspon by serial nepredbehol knihy.

Uvidime o tyzden ako to uzavru. Mozno si to Disney s nimi este rozmysli, ked sa internet naserie.:D
718244
Treba si uvedomit, ze z GoT sa stal moloch, ktory bol coraz tazsie udrzatelny. Uz len dokazat vzdy zladit tak obrovsky cast, ktory urcite chce dalej rozvijat svoju karieru musi byt logisticka nocna mora a svojou narocnostou je kazda seria ekvivalentom 4 celovecernych filmov. To sa proste neda porovnavat s nejakym sitcomom, ktory mozes natahovat donekonecna a tocis si ho v pohodli studia “na prvu dobru”, alebo “obycajnym” dramatickym serialom, ktoreho seriu mas zmaknutu za par tyzdnov. Jasne, ze sef HBO by chcel tuto dojnu kravu milkovat kolko to ide. Jasne ze Martin by to roztahal na 20 serii, je to grafoman, ktory nevie kedy je dost a aspon by serial nepredbehol knihy. Uvidime o tyzden ako to uzavru. Mozno si to Disney s nimi este rozmysli, ked sa internet naserie.*:D*
718239
3 -5
reagují: Chermy, FallenMaia
reagovat
reaguje na: detective_charm
Kdo vede? :D
Vidím, že naše řady se pořád zvětšují, zatímco řady druhé strany jsou pořád stejné. To však neznamená, že máme pravdu, ale rozhodně oceňuji trpělivost. Já tu radši hodím tenhle bez obsahovy příspěvek než abych se znovu připojil, ale úcta všem kteří budou pokračovat. K mé smůle se musím učit, rád bych se tohoto účastnil ;(
718243
Kdo vede? *:D* Vidím, že naše řady se pořád zvětšují, zatímco řady druhé strany jsou pořád stejné. To však neznamená, že máme pravdu, ale rozhodně oceňuji trpělivost. Já tu radši hodím tenhle bez obsahovy příspěvek než abych se znovu připojil, ale úcta všem kteří budou pokračovat. K mé smůle se musím učit, rád bych se tohoto účastnil ;(
718233
5 -1
reagují: detective_charm
reagovat
reaguje na: Lorian
:D:D:D Ty si ten najpovolanejší na tomto webe ktorý mi má hovoriť aby som sa uklidnil :D:D Som videl tvoje komentáre pod Endgame, sa mi chcelo s prepáčením blvať :-

Súhlasím, tvorcovia urobili chybu malo byť viac epizód a malo byť viac sérií, ale to som tu už písal veľa krát, rovnako som to písal na sesterskom webe TVzone v diskusii k tejto epizóde. Ale ja im aj celkom rozumiem, strávili pri tom more času, aj herci aj tvorcovia a vlastne všetci čo na tom pracovali a chápem ich rozhodnutie že sa chceli posunúť ďalej, na tom nieje nič zlé.
718241
*:D**:D**:D* Ty si ten najpovolanejší na tomto webe ktorý mi má hovoriť aby som sa uklidnil *:D**:D* Som videl tvoje komentáre pod Endgame, sa mi chcelo s prepáčením blvať *:-* Súhlasím, tvorcovia urobili chybu malo byť viac epizód a malo byť viac sérií, ale to som tu už písal veľa krát, rovnako som to písal na sesterskom webe TVzone v diskusii k tejto epizóde. Ale ja im aj celkom rozumiem, strávili pri tom more času, aj herci aj tvorcovia a vlastne všetci čo na tom pracovali a chápem ich rozhodnutie že sa chceli posunúť ďalej, na tom nieje nič zlé.
718239
2 -3
reagovat
reaguje na: FallenMaia
uklidni se hysterko.

link
718239
uklidni se hysterko. https://www.forbes.com/sites/paultassi/2019/05/14/it-is-now-clear-having-two-short-game-of-thrones-final-seasons-was-a-mistake/#35ff70f788ac
718238
3 -4
reagují: Gorecki, FallenMaia
reagovat
reaguje na: detective_charm
Čo to zase meleš? Kde som napísal aby niekto vypínal? Práveže máš zapať a trocha pri tom aj premýšľať a nie tu len potom vykrikovať "Pozrite sa všetci ako doje.... Daenerys, veď to nedáva žiadnu logiku, celý seriál bola dobrá a zrazu urobí toto....!!!", kde som napísal že tvorcovia za nič nemôžu? Zase sme pri tom, zase je to debata o ničom, vieš čo radšej na mňa nereaguj a nevkladaj mi do úst tie tvoje vymyslené sprostosti.

Neviem odkiaľ si vytiahol že by HBO chcelo 10 sérií, ja som počul len o tom že im ponúkli že táto posledná séria môže mať 10 častí. Samozrejme ak im to ponúkli mali to prijať, neviem prečo to neurobili, jediné vysvetlenie je že už to proste mali napísané na tých 6 častí a ďalšie 4 im do toho nezapadali. Asi by to museli celé odznova prepisovať a už to asi nechali tak, neviem. Ale určite sa nerozhodli to nejak naschvál bojkotovať a čo ja viem čo.

A to že po 7. sérii boli očakávania hrozne nízke??? Zase informácia vycucaná z prsta. Veď finále 7. série malo najvyššiu sledovanosť od kedy ten seriál vyšiel. Night King prekročil Zeď a ľudia boli namlsaní na to čo príde, na toto čakali všetci, kde si zobral že očakávania boli nízke?
718238
Čo to zase meleš? Kde som napísal aby niekto vypínal? Práveže máš zapať a trocha pri tom aj premýšľať a nie tu len potom vykrikovať "Pozrite sa všetci ako doje.... Daenerys, veď to nedáva žiadnu logiku, celý seriál bola dobrá a zrazu urobí toto....!!!", kde som napísal že tvorcovia za nič nemôžu? Zase sme pri tom, zase je to debata o ničom, vieš čo radšej na mňa nereaguj a nevkladaj mi do úst tie tvoje vymyslené sprostosti. Neviem odkiaľ si vytiahol že by HBO chcelo 10 sérií, ja som počul len o tom že im ponúkli že táto posledná séria môže mať 10 častí. Samozrejme ak im to ponúkli mali to prijať, neviem prečo to neurobili, jediné vysvetlenie je že už to proste mali napísané na tých 6 častí a ďalšie 4 im do toho nezapadali. Asi by to museli celé odznova prepisovať a už to asi nechali tak, neviem. Ale určite sa nerozhodli to nejak naschvál bojkotovať a čo ja viem čo. A to že po 7. sérii boli očakávania hrozne nízke??? Zase informácia vycucaná z prsta. Veď finále 7. série malo najvyššiu sledovanosť od kedy ten seriál vyšiel. Night King prekročil Zeď a ľudia boli namlsaní na to čo príde, na toto čakali všetci, kde si zobral že očakávania boli nízke?
718233
1 -8
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Hele vis to, ze ocekavani byly po 7. serii prave hodne nizky? :D A vypnout? Jestli chci vypnout, tak si pustim Flashe. Tvurci za nic nemuzou?

GRRM chtel 12. rad. HBO bylo pripraveno jim dat 10x10. Ale ne, troubove to pry od zacatku meli vypocitane na 73 h!!! Holt prachy z SW voni vic.

Ale co cekat od lidi, co dali svetu Wolverina :D:D:D
718233
Hele vis to, ze ocekavani byly po 7. serii prave hodne nizky? *:D* A vypnout? Jestli chci vypnout, tak si pustim Flashe. Tvurci za nic nemuzou? GRRM chtel 12. rad. HBO bylo pripraveno jim dat 10x10. Ale ne, troubove to pry od zacatku meli vypocitane na 73 h!!! Holt prachy z SW voni vic. Ale co cekat od lidi, co dali svetu Wolverina *:D**:D**:D*
718232
6 -2
reagují: OzyTheKing, FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se