Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny

příspěvky 261 - 280 Napsat příspěvek
reaguje na: detective_charm
Hej blbeček, aspoň nabudúce napíš napíš môj nick správne, ty fallenmaNia. Je to Fallen Maia, Sauron z Pána Prsteňov ktorý patril medzi Maiar ale prepadol tieňu a slúžil Morgothovi. Pozri na moju ikonku.
Ja som to už s vami vzdal, to je zbytočná strata času, vysvetlovať ľudom ktorí mali príliš vysoké očakávania že to vlastne nebolo až také zlé to len vaše očakávania boli na ten najvyššej úrovni a tam už bohužiaľ nieje pomoci. Normálny človek ktorý si vie užiť seriál, ktorý vie odpustiť pár skazených epizód a zopár laspov, ktorý chápe konanie Daenerys a vie sa do nej vžiť to vníma rovnako ako ja a dokáže si ten seriál užívať. Fanatický fanúšik starých sérií ktorý si stále nieje schopný uvedomiť že ten seriál točia bez predlohy, ktorý vie len nadávať na tvorcov a vôbec pri pozeraní na ten seriál sám nepremýšľa ale čaká že mu všetko naservírujú rovno pod hubu, tak taký si to neužije.

Ja tým tvorcom stále dôverujem a budem veriť že to dokážu urobiť tak aby som bol spokojný, nebudem nadávať keď vlastne ešte ani neviem o čom to bude, čo za postavy tam budú vystupovať a kým neuvidím prvý trailer. To môže len kok.. Treba si uvedomiť že pri GoT mali nenormálne ťažkú úlohu, dokončiť nedokončený príbeh ktorý sám autor dokončuje niekoľko rokov. Ale pri SW budú mať voľnú ruku, nebudú zviazaný tým čo sa stalo pred tým, nebude sa to týkať postáv ktoré poznáme, žiadna sága rodu Skywalkerovcov, proste čistý nepopísaný list. A rovnako by som veril aj Johnsonovi, ten tiež už dokázal že vie točiť, vie urobiť cool zábery, len tiež potrebuje voľnú ruku a nesmie byť zviazaný niečím čo vytvoril niekto pred ným.
718232
Hej blbeček, aspoň nabudúce napíš napíš môj nick správne, ty fallenma[b]N[/b]ia. Je to Fallen Maia, Sauron z Pána Prsteňov ktorý patril medzi Maiar ale prepadol tieňu a slúžil Morgothovi. Pozri na moju ikonku. Ja som to už s vami vzdal, to je zbytočná strata času, vysvetlovať ľudom ktorí mali príliš vysoké očakávania že to vlastne nebolo až také zlé to len vaše očakávania boli na ten najvyššej úrovni a tam už bohužiaľ nieje pomoci. Normálny človek ktorý si vie užiť seriál, ktorý vie odpustiť pár skazených epizód a zopár laspov, ktorý chápe konanie Daenerys a vie sa do nej vžiť to vníma rovnako ako ja a dokáže si ten seriál užívať. Fanatický fanúšik starých sérií ktorý si stále nieje schopný uvedomiť že ten seriál točia bez predlohy, ktorý vie len nadávať na tvorcov a vôbec pri pozeraní na ten seriál sám nepremýšľa ale čaká že mu všetko naservírujú rovno pod hubu, tak taký si to neužije. Ja tým tvorcom stále dôverujem a budem veriť že to dokážu urobiť tak aby som bol spokojný, nebudem nadávať keď vlastne ešte ani neviem o čom to bude, čo za postavy tam budú vystupovať a kým neuvidím prvý trailer. To môže len kok.. Treba si uvedomiť že pri GoT mali nenormálne ťažkú úlohu, dokončiť nedokončený príbeh ktorý sám autor dokončuje niekoľko rokov. Ale pri SW budú mať voľnú ruku, nebudú zviazaný tým čo sa stalo pred tým, nebude sa to týkať postáv ktoré poznáme, žiadna sága rodu Skywalkerovcov, proste čistý nepopísaný list. A rovnako by som veril aj Johnsonovi, ten tiež už dokázal že vie točiť, vie urobiť cool zábery, len tiež potrebuje voľnú ruku a nesmie byť zviazaný niečím čo vytvoril niekto pred ným.
718227
3 -8
reagují: detective_charm
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ano, ale jak už ti tady psal Chermy je to většinou vyvoláno okolnostmi. Tedy, že projdou velmi dlouhou bitvou, ve které například ztratí hodně přátel nebo vidí hodně zvěrstev a po vysilujícím boji dosáhnou vítězství a pak se neudrží.

Tady přišli, počkali až Daenerys vše spálí a poté obsadili prakticky bez odporu město. Jedinej, kdo mohl cítit nějakou osobní zuřivost byl Červ a Daenerys a to vůči Cersei, pro kterou si mohli dojít a popravit jí. Tohle byl logický nesmysl.

I ty drážďany, jak si psal byli jen na zlomení morálky, aby se Němci vzdali. Daenerys přesně toho dosáhla zničením armády, morálka byla zlomena, když viděli, co dokáže drak a město se vzdalo, vše ostatní přišlo až poté a zcela nelogicky s dosavadním vývojem postav.

Neposkvrnění se dají výcvikem přirovnat k dnešním armádám, kde jsou již podobné extempore spíše vyjímkou. Kdyby měli problém zvládat Dothraky, tak to chápu, ale tohle je prostě jen blbost, co vymysleli. Měli to prostě natočit uvěřitelněji, měli se třeba všichni chovat jak smyslů zbavení od počátku bitvy a ne, že spouštěčem je vítězství takřka bez boje.

Argumenty níže, že si uvědomila, že jí lidé z Králova přístaviště nikdy nebudou mít rádi a že budou následovat jona jsou hovadina, protože v KL ani nikdo neví, kdo nějakej Jon Snow je a nejspíš ho nikdy neviděli. K ní by si vybudovali vztah na základě toho, jak by vládla, takovýto zkrat, když předtím byla v podobné situaci x krát v Meerenu a dalších městech a vždy právě lid přesvědčila, tak je nelogický, že by to nevěděla.

Nicméně, jak jsem psal, vojáci jí budou uctívat jako svou královnu, dokonce i seveřani se masakru účastnili, tak by neměli být proti ní, Jon a Tyrion budou sami, jestli vůbec bude Jon proti ní a nebude jí spíše litovat (blbec je na to dost velkej), tak jsem zvědav, co udělaj. Tyrion by měl být hned na začátku popraven, pokud bude nadále šílená a pak se nejspíš stane něco šokujícího, aby splnili normu, takže nejspíš přijede Bron, naštvanej, že nedostane vysokou zahradu a tou kuší střelí Drogona do oka a zabije ho, tím se otevře cesta pro Aryu a ta zabije Daenerys, Jon pak v žalu konečně úspěšně spáchá sebevraždu a na trůn nikdo neusedne. Nějakou podobnou kravinu od nich na konci čekám. :D
718228
[spoiler]Ano, ale jak už ti tady psal Chermy je to většinou vyvoláno okolnostmi. Tedy, že projdou velmi dlouhou bitvou, ve které například ztratí hodně přátel nebo vidí hodně zvěrstev a po vysilujícím boji dosáhnou vítězství a pak se neudrží. Tady přišli, počkali až Daenerys vše spálí a poté obsadili prakticky bez odporu město. Jedinej, kdo mohl cítit nějakou osobní zuřivost byl Červ a Daenerys a to vůči Cersei, pro kterou si mohli dojít a popravit jí. Tohle byl logický nesmysl. I ty drážďany, jak si psal byli jen na zlomení morálky, aby se Němci vzdali. Daenerys přesně toho dosáhla zničením armády, morálka byla zlomena, když viděli, co dokáže drak a město se vzdalo, vše ostatní přišlo až poté a zcela nelogicky s dosavadním vývojem postav. Neposkvrnění se dají výcvikem přirovnat k dnešním armádám, kde jsou již podobné extempore spíše vyjímkou. Kdyby měli problém zvládat Dothraky, tak to chápu, ale tohle je prostě jen blbost, co vymysleli. Měli to prostě natočit uvěřitelněji, měli se třeba všichni chovat jak smyslů zbavení od počátku bitvy a ne, že spouštěčem je vítězství takřka bez boje. Argumenty níže, že si uvědomila, že jí lidé z Králova přístaviště nikdy nebudou mít rádi a že budou následovat jona jsou hovadina, protože v KL ani nikdo neví, kdo nějakej Jon Snow je a nejspíš ho nikdy neviděli. K ní by si vybudovali vztah na základě toho, jak by vládla, takovýto zkrat, když předtím byla v podobné situaci x krát v Meerenu a dalších městech a vždy právě lid přesvědčila, tak je nelogický, že by to nevěděla. [/spoiler] [spoiler]Nicméně, jak jsem psal, vojáci jí budou uctívat jako svou královnu, dokonce i seveřani se masakru účastnili, tak by neměli být proti ní, Jon a Tyrion budou sami, jestli vůbec bude Jon proti ní a nebude jí spíše litovat (blbec je na to dost velkej), tak jsem zvědav, co udělaj. Tyrion by měl být hned na začátku popraven, pokud bude nadále šílená a pak se nejspíš stane něco šokujícího, aby splnili normu, takže nejspíš přijede Bron, naštvanej, že nedostane vysokou zahradu a tou kuší střelí Drogona do oka a zabije ho, tím se otevře cesta pro Aryu a ta zabije Daenerys, Jon pak v žalu konečně úspěšně spáchá sebevraždu a na trůn nikdo neusedne. Nějakou podobnou kravinu od nich na konci čekám. *:D*[/spoiler]
718220
7 -3
reagovat

fallenmania bude stastnej

Jinak ggwp Star Wars :D:D
718227
Jinak ggwp Star Wars *:D**:D*
fallenmania bude stastnej
4 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: connor
Mne je uprimne jedno, jestli Rian svou trilogii dostane nebo ne, i kdyz jsem tomu nikdy neveril, davam to sem jako zajimavost, nakonec stejny zdroj tvrdi, ze je tam opce na Rianovo znovunabrani na palubu (pro fanousky), nicmene tedy, je-li to pravda, muzeme se tesit aspon na jeden potvrzeny film od GOT boys :D
718224
Mne je uprimne jedno, jestli Rian svou trilogii dostane nebo ne, i kdyz jsem tomu nikdy neveril, davam to sem jako zajimavost, nakonec stejny zdroj tvrdi, ze je tam opce na Rianovo znovunabrani na palubu (pro fanousky), nicmene tedy, je-li to pravda, muzeme se tesit aspon na jeden potvrzeny film od GOT boys *:D*
718222
3 -1
reagovat

Bells forever

Nechapu ten hejt, prijde mi, ze skoro u kazdeho serialu se na konci objevi hejt, protoze skonci jinak, nez si divaci predstavovali (z hlavy me napada napr. How I met your mother, Dexter...)
The Bells je jedna z nejlepsich epizod, co si pamatuju...ten popel!!! Emoce to probudilo a o to jde.
Nakonec i Long night me bavila, sice byla idiotsky napsana, ale atmosfera byla dobra...a ze byla tmava? Guess what, v noci je tma.
No a jestli GoT bude mit stastny konec, tim se teprve ten serial pohrbi.
(btw happy mothers day to those who named their kids Daenerys or Khaleesi)
718223
Nechapu ten hejt, prijde mi, ze skoro u kazdeho serialu se na konci objevi hejt, protoze skonci jinak, nez si divaci predstavovali (z hlavy me napada napr. How I met your mother, Dexter...) The Bells je jedna z nejlepsich epizod, co si pamatuju...ten popel!!! Emoce to probudilo a o to jde. Nakonec i Long night me bavila, sice byla idiotsky napsana, ale atmosfera byla dobra...a ze byla tmava? Guess what, v noci je tma. No a jestli GoT bude mit stastny konec, tim se teprve ten serial pohrbi. (btw happy mothers day to those who named their kids Daenerys or Khaleesi)
Bells forever
2 -8
reagovat
reaguje na: mecano
Musíme doufat, že to je pravda. :)
718222
Musíme doufat, že to je pravda. *:)*
718203
4 -1
reagují: mecano
reagovat
reaguje na: mecano
Inak, vobec by som sa mu necudoval.:-
718221
Inak, vobec by som sa mu necudoval.*:-*
718203
1 -5
reagovat
reaguje na: Nazgul
Lenze presne takto sa vojaci pocas vojen spravaju. Drzia sa na uzde, ked maju spravne vedenie aj vedia sa spravat ako najvacsi dobytok, ktoremu povolila nahromadena negativna energia a masakruju hlava-nehlava.
Ide o stadovity efekt, kedy padaju moralne zabrany, lebo vidis ze to robia vsetci. A to moze prist ako nahly zlom. Je to znamy psychologicky efekt, ktory bol rozobraty aj v pripade nacistov v druhej svetovej ci pri inych genocidach. Ta nenavist a tuzba po paybacku voci Lannisterovcom bola jasna. Uz len to, ze sa na nich pri BoW vykaslali.
718220
[spoiler]Lenze presne takto sa vojaci pocas vojen spravaju. Drzia sa na uzde, ked maju spravne vedenie aj vedia sa spravat ako najvacsi dobytok, ktoremu povolila nahromadena negativna energia a masakruju hlava-nehlava. Ide o stadovity efekt, kedy padaju moralne zabrany, lebo vidis ze to robia vsetci. A to moze prist ako nahly zlom. Je to znamy psychologicky efekt, ktory bol rozobraty aj v pripade nacistov v druhej svetovej ci pri inych genocidach. Ta nenavist a tuzba po paybacku voci Lannisterovcom bola jasna. Uz len to, ze sa na nich pri BoW vykaslali.[/spoiler]
718214
2 -6
reagují: Nazgul
reagovat
Jen škoda že to nespojili. Ruin jako režisér a Blbouni jako scénáristé. To by bylo pokoukáničko. To by mohlo trufnout i Avengers
718218
Jen škoda že to nespojili. Ruin jako režisér a Blbouni jako scénáristé. To by bylo pokoukáničko. To by mohlo trufnout i Avengers
5 -4
reagovat

GoT

Dostal jsem dost mínusů, tedy pro ty, kteří stále nerozumí zvratu v charakteru Daenerys, drobná retrospektiva zde v čase 2:48... ;-)
718217
Dostal jsem dost mínusů, tedy pro ty, kteří stále nerozumí zvratu v charakteru Daenerys, drobná retrospektiva [url=https://youtu.be/I5FkfgD234c?t=169]zde[/url] v čase 2:48... ;-)
GoT
1 -6
reagovat
reaguje na: Ironhead
Tak Lannisterům na ní nikdy nezáleželo, ti dobili od Targaryenů to město tak, že když jim v domění, že přicházejí spojenci otevřeli brány, tak zmasakrovali vše na co přišli.

A proto píši, pokud by se toto stalo hned, dalo by se to chápat jako přirozené, že jsou prostě frustrovaní a zabíjej oni nebo i Daenerys vše, co potkají, ale oni civilisty po celou dobu nechávali být a bojovali pouze s vojáky, co se jim postavili na odpor. Když je dohnali do kouta, počkali jestli zahodí zbraně a vzdají se, místo aby pokračovali v boji a teprve po kapitulaci přepnou na totální magory a začnou vše vraždit.
Ty tam fakt nevidíš pouze a jenom tu tupou snahu škovat, ze strany tvůrců? Proč to nenatočili normálně tedy, jak píši výše a jak popisuješ ty, proč to prostě nezmasakrovali hlava nehlava. To že se udržíš celou bitvu v klidu a až po bitvě začneš vraždit ženy a děti i když máš nulové ztráty takřka a nikdy předtím při dobití jiných měst si to nedělal je trapné. Vývoj všech postav je trapný. Když už si u té Missandei, tak v rozhovoru s její představitelkou si chválí tu roli, že je tak milá a že se přidala k Danny, protože chce chránit ženy a děti ona i Danny a první, co udělá, když padne do zajetí a je ve městě, kde předtím slyší, jak Cersei říká, že do města nahnala všechny ženy a děti, aby je musela Daenerys spálit a odhalit se jako tyranka, kterou lidem ona (Cersei) předkládá, že je, aby sama vypadala dobře. Tak Missandei po vyslechnutí tohoto rozhovoru a vzhledem ke svému charakteru zakřičí na Daenerys všechny tady spal? To jsou pouze nelogické oslí můstky tvůrců nic víc. Logické by bylo, kdyby třeba zakřičela na Červa, že ho miluje a pak skočila v bezvýchodné situaci sama z hradeb, aby jim nedopřála radost z její popravy. Ale nikdy předtím nebyla plná nenávisti, aby udělala tohle, stejně jako Červ, asi nejdisciplinovanější voják napříč v tomto světě, by naráz neztratil příčetnost v době, kdy se mu nepřítel vzdá, když ještě pár vteřin předtím v bojové vřavě se chová naprosto standartně. To je prostě tak brutálně moc na sílu připravovaný zvrat, že je to směšné. A nevyzdvihujte tady, že tyhle masakry byly normální, protože ano byli a taky v seriálu to nikdo, kromě Jona a tyriona řešit nebude, v traileru bylo vidět, jak Daenerys provolávají slávu, celá její armáda a lidi nemaj sílu se jim postavit. Tady šlo jen o to uměle zničit jakoukoliv kladnou reputaci té postavy i u jejich fanoušků, aby nebyli naštvaní, že jí v dalším díle asi Arya zabije.
718214
[spoiler]Tak Lannisterům na ní nikdy nezáleželo, ti dobili od Targaryenů to město tak, že když jim v domění, že přicházejí spojenci otevřeli brány, tak zmasakrovali vše na co přišli. A proto píši, pokud by se toto stalo hned, dalo by se to chápat jako přirozené, že jsou prostě frustrovaní a zabíjej oni nebo i Daenerys vše, co potkají, ale oni civilisty po celou dobu nechávali být a bojovali pouze s vojáky, co se jim postavili na odpor. Když je dohnali do kouta, počkali jestli zahodí zbraně a vzdají se, místo aby pokračovali v boji a teprve po kapitulaci přepnou na totální magory a začnou vše vraždit. Ty tam fakt nevidíš pouze a jenom tu tupou snahu škovat, ze strany tvůrců? Proč to nenatočili normálně tedy, jak píši výše a jak popisuješ ty, proč to prostě nezmasakrovali hlava nehlava. To že se udržíš celou bitvu v klidu a až po bitvě začneš vraždit ženy a děti i když máš nulové ztráty takřka a nikdy předtím při dobití jiných měst si to nedělal je trapné. Vývoj všech postav je trapný. Když už si u té Missandei, tak v rozhovoru s její představitelkou si chválí tu roli, že je tak milá a že se přidala k Danny, protože chce chránit ženy a děti ona i Danny a první, co udělá, když padne do zajetí a je ve městě, kde předtím slyší, jak Cersei říká, že do města nahnala všechny ženy a děti, aby je musela Daenerys spálit a odhalit se jako tyranka, kterou lidem ona (Cersei) předkládá, že je, aby sama vypadala dobře. Tak Missandei po vyslechnutí tohoto rozhovoru a vzhledem ke svému charakteru zakřičí na Daenerys všechny tady spal? To jsou pouze nelogické oslí můstky tvůrců nic víc. Logické by bylo, kdyby třeba zakřičela na Červa, že ho miluje a pak skočila v bezvýchodné situaci sama z hradeb, aby jim nedopřála radost z její popravy. Ale nikdy předtím nebyla plná nenávisti, aby udělala tohle, stejně jako Červ, asi nejdisciplinovanější voják napříč v tomto světě, by naráz neztratil příčetnost v době, kdy se mu nepřítel vzdá, když ještě pár vteřin předtím v bojové vřavě se chová naprosto standartně. To je prostě tak brutálně moc na sílu připravovaný zvrat, že je to směšné. A nevyzdvihujte tady, že tyhle masakry byly normální, protože ano byli a taky v seriálu to nikdo, kromě Jona a tyriona řešit nebude, v traileru bylo vidět, jak Daenerys provolávají slávu, celá její armáda a lidi nemaj sílu se jim postavit. Tady šlo jen o to uměle zničit jakoukoliv kladnou reputaci té postavy i u jejich fanoušků, aby nebyli naštvaní, že jí v dalším díle asi Arya zabije.[/spoiler]
718201
6 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Ironhead

Zoinks! You've taken a wrong turn.

Co to bylo za fotku? Už tam není.
718213
Co to bylo za fotku? Už tam není.
Zoinks! You've taken a wrong turn.
718211
2 -1
reagují: Joker_George
reagovat
Jinak vítěz Hry o trůny je asi znám už od začátku foto  :D:D:D
718211
Jinak vítěz Hry o trůny je asi znám už od začátku [url=https://i.imgur.com/vg4imngl.jpg]foto[/url]  *:D**:D**:D*
0 -3
reagují: MorusRubra
reagovat
K těm Drážďanům jen pro zajímavost vyjádření Arthura "Bombarďáka" Harrise (taky přezdívaného "Řezník", protože na rozdíl od Američanů, kteří se zaměřovali na továrny, železniční uzly atd., Britové pod jeho velením po celou válku bombardovali města celoplošně)
"“Attacks on cities like any other act of war are intolerable unless they are strategically justified. But they are strategically justified in so far as they tend to shorten the war and preserve the lives of Allied soldiers. To my mind we have absolutely no right to give them up unless it is certain that they will not have this effect. I do not personally regard the whole of the remaining cites of Germany as worth the bones of one British Grenadier.
The feeling, such as there is, over Dresden, could be easily explained by any psychiatrist. It is connected with German bands and Dresden shepherdesses. Actually Dresden was a mass of munitions works, an intact government centre, and a key transportation point to the East. It is now none of these things.”
No každopádně o zlomení morálky německého lidu tam určitě šlo, ačkoliv se ukázalo až zpětně, že sice k morálka zlomena byla, ale nevedlo to k ničemu, v co Spojenci doufali, pouze k apatii a pocitu zmaru. Ale šlo tam právě o to, aby byla jakýmkoliv způsobem zkrácena válka, proto srovnání s Daenerys a jejím činem podle mě není zrovna přesné. Ji prostě jenom konečně přeskočilo, no budiž, i když bych si přál, aby ten vývoj byl ukázán mnohem lépe.
718210
K těm Drážďanům jen pro zajímavost vyjádření Arthura "Bombarďáka" Harrise (taky přezdívaného "Řezník", protože na rozdíl od Američanů, kteří se zaměřovali na továrny, železniční uzly atd., Britové pod jeho velením po celou válku bombardovali města celoplošně) "[i]“Attacks on cities like any other act of war are intolerable unless they are strategically justified. But they are strategically justified in so far as they tend to shorten the war and preserve the lives of Allied soldiers. To my mind we have absolutely no right to give them up unless it is certain that they will not have this effect. [b]I do not personally regard the whole of the remaining cites of Germany as worth the bones of one British Grenadier.[/b][/i] [i]The feeling, such as there is, over Dresden, could be easily explained by any psychiatrist. It is connected with German bands and Dresden shepherdesses. Actually Dresden was a [b]mass of munitions works[/b], [b]an intact government centre[/b], and a [b]key transportation point to the East[/b]. It is now none of these things.” [/i]No každopádně o zlomení morálky německého lidu tam určitě šlo, ačkoliv se ukázalo až zpětně, že sice k morálka zlomena byla, ale nevedlo to k ničemu, v co Spojenci doufali, pouze k apatii a pocitu zmaru. Ale šlo tam právě o to, aby byla jakýmkoliv způsobem zkrácena válka, proto srovnání s Daenerys a jejím činem podle mě není zrovna přesné. Ji prostě jenom konečně přeskočilo, no budiž, i když bych si přál, aby ten vývoj byl ukázán mnohem lépe.
1 -2
reagovat
reaguje na: Ironhead
Řeknu to ještě jednou a naposledy. Bojovali, porazili smrt, radovali se, truchlili, měli kolem sebe zbylé přátele a poměrně na velkém prostoru bylo ukázáno, že ať už to byla prostitutka, nebo kámoš, všichni využili blízkost vřelého obětí přeživších. Poté se vydali na poslední bitvu, která byla vyhraná prakticky bez boje. Ty to srovnáváš s tím, když je voják ustavičně po náporem, bombardováním, osamocený a roky bez jediné duše opačného pohlaví? Jako fakt nevím, co ti na to říct... právě to jak tam začali rabovat a znásilňovat byla další směšná tečka za skvělým seriálem. 

O Daenerys jsem napsal už stohy, viz komentáře níž
718208
Řeknu to ještě jednou a naposledy. Bojovali, porazili smrt, radovali se, truchlili, měli kolem sebe zbylé přátele a poměrně na velkém prostoru bylo ukázáno, že ať už to byla prostitutka, nebo kámoš, všichni využili blízkost vřelého obětí přeživších. Poté se vydali na poslední bitvu, [spoiler]která byla vyhraná prakticky bez boje[/spoiler]. Ty to srovnáváš s tím, když je voják ustavičně po náporem, bombardováním, osamocený a roky bez jediné duše opačného pohlaví? Jako fakt nevím, co ti na to říct... právě to jak tam začali rabovat a znásilňovat byla další směšná tečka za skvělým seriálem.  O Daenerys jsem napsal už stohy, viz komentáře níž
718195
7 -2
reagovat
Jo a stejnak za všechno může především Jon, to on přiložil poslední polínko do jejího kotlíku depky a beznaděje a to tím, že už ji ani nechce... kdyby se s ní vyspal, pravděpodobně by to neudělala ;)
A tak on ani Jon nepotvrdil před bitvou Tyrionovi, že odvolá své muže, když se město začne vzdávat. Přecijen s jihem měl celý sever nevyřízené účty a bylo tam dost záště.
718204
Jo a stejnak za všechno může především Jon, [spoiler]to on přiložil poslední polínko do jejího kotlíku depky a beznaděje a to tím, že už ji ani nechce... kdyby se s ní vyspal, pravděpodobně by to neudělala *;)* A tak on ani Jon nepotvrdil před bitvou Tyrionovi, že odvolá své muže, když se město začne vzdávat. Přecijen s jihem měl celý sever nevyřízené účty a bylo tam dost záště.[/spoiler]
1 -4
reagovat
Dnes z dalsiho zdroje, ze Rian dostal padaka a nadale se s nim nepocita. Prvni takova zprava dva dny dozadu. Rian pry tez hledal cestu, jak ze Star Wars ven. Disney vsechny zucastnene pozadalo, aby zpravu nepousteli ven. Pokud to neni kachna, predpokladam, ze do premiery 9 se budou snazit vec ututlat. Zduraznuji, ze jde o internetovy drb.
718203
Dnes z dalsiho zdroje, ze Rian dostal padaka a nadale se s nim nepocita. Prvni takova zprava dva dny dozadu. Rian pry tez hledal cestu, jak ze Star Wars ven. Disney vsechny zucastnene pozadalo, aby zpravu nepousteli ven. Pokud to neni kachna, predpokladam, ze do premiery 9 se budou snazit vec ututlat. Zduraznuji, ze jde o internetovy drb.
5 -1
reagují: connor, Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Chermy a OzyTheKing ti nevadia?;)
718202
Chermy a OzyTheKing ti nevadia?*;)*
718200
1 -5
reagovat
reaguje na: Gorecki
Stejně tak už nikdo nezmíní, že chvilku předtím Lannisterovci zavřeli brány a spoustu civilistů nechali bez ochrany před/vně hradeb/hradu. Na lůze při bitvě většinou nezáleželo nijak moc ani jedné straně.
718201
Stejně tak už nikdo nezmíní, [spoiler]že chvilku předtím Lannisterovci zavřeli brány a spoustu civilistů nechali bez ochrany před/vně hradeb/hradu. [/spoiler]Na lůze při bitvě většinou nezáleželo nijak moc ani jedné straně.
718198
2 -3
reagují: Nazgul
reagovat
reaguje na: Gorecki
Spoilery pls ;) (já už to viděl, ale ne všichni)
718200
Spoilery pls *;)* (já už to viděl, ale ne všichni)
718198
3 -3
reagují: Gorecki
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se