Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5681 - 5700 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Lmao what.
704166
Lmao what.
704123
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Hmmm, zaujimavy postoj. Neda sa nesuhlasit, ze co sa tyka exkluzivit, tak mala PS4 fantasticky rok (este stale dufam v Tetris Effect na PC). Obzvlast oproti Xboxu. 
Ale zaroven sa da povedat ze to bol skvely rok pre nove PC porty, najma japonskych hier. Len tak z hlavy. Monster hunter, yakuza, dragonball fighterz, tekken... Hry, ktore tradicne vychadzali na konzoly.
A je mnoho velkych hier, ktore som nezmienil v mojom liste, lebo moje chute su posledne roky niekde inde. Nebavia ma uz hry, ktore maju 20+ hodin. Naipak, najlepsie odporucanie, co mi moze niekto dat je, ze to prejdem za jedno popoludnie. A nebavi ma sledovat dlhe cutsceny, obzvlast kedze ten storytelling nie je ani zdaleka tam kde by mohol byt.
A je smutne ze sa takito "konzolisti" (for the lack of a better word) ako ty smeju fantastickym klenotom ako Into the Breach, Subnautica, Dead Cells, Obra Dinn...
704165
Hmmm, zaujimavy postoj. Neda sa nesuhlasit, ze co sa tyka exkluzivit, tak mala PS4 fantasticky rok (este stale dufam v Tetris Effect na PC). Obzvlast oproti Xboxu.  Ale zaroven sa da povedat ze to bol skvely rok pre nove PC porty, najma japonskych hier. Len tak z hlavy. Monster hunter, yakuza, dragonball fighterz, tekken... Hry, ktore tradicne vychadzali na konzoly. A je mnoho velkych hier, ktore som nezmienil v mojom liste, lebo moje chute su posledne roky niekde inde. Nebavia ma uz hry, ktore maju 20+ hodin. Naipak, najlepsie odporucanie, co mi moze niekto dat je, ze to prejdem za jedno popoludnie. A nebavi ma sledovat dlhe cutsceny, obzvlast kedze ten storytelling nie je ani zdaleka tam kde by mohol byt. A je smutne ze sa takito "konzolisti" (for the lack of a better word) ako ty smeju fantastickym klenotom ako Into the Breach, Subnautica, Dead Cells, Obra Dinn...
704123
4 0
reagovat
PC gameři jsou na tom výborně; mají hry, co se hrajou, ne na který se dívá ;)

Namátkou: Factorio, Subnautica, Into The Breach a Dota 2 v aktuální souhrnný ceně 45 USD (při využití giveaway Subnauticy na Epic storu) mi poskytly za poslední rok mnohonásobně víc zábavy než všechny přeprodukovaný AAA shity (na kterejch evidentně konzole stojí), a to jak co do intenzity, tak do kvantity 8)
704163
PC gameři jsou na tom výborně; mají hry, co se hrajou, ne na který se dívá *;)* Namátkou: Factorio, Subnautica, Into The Breach a Dota 2 v aktuální souhrnný ceně 45 USD (při využití giveaway Subnauticy na Epic storu) mi poskytly za poslední rok mnohonásobně víc zábavy než všechny přeprodukovaný AAA shity (na kterejch evidentně konzole stojí), a to jak co do intenzity, tak do kvantity *8)*
7 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Co je ale este divnejsie, ze posledny Madden na pc vysiel
704162
Co je ale este divnejsie, ze posledny Madden na pc vysiel
704150
0 0
reagovat
Mě teda nejvíc sere že už několik let nevychází NHL pro PC. A na konzolích jsem hrál verzi 201718 a nic moc.... 
Měli by v tom EA změnit politiku.
Na BF5 se taky docela snáší kritika. Ale podle mě se to změní až vydají další mapy atd.
704150
Mě teda nejvíc sere že už několik let nevychází NHL pro PC. A na konzolích jsem hrál verzi 201718 a nic moc....  Měli by v tom EA změnit politiku. Na BF5 se taky docela snáší kritika. Ale podle mě se to změní až vydají další mapy atd.
1 0
reagují: kubqo
reagovat
reaguje na: vZeč
A lidi (včetně mě) pořád doufají protože GTA V
704149
A lidi (včetně mě) pořád doufají protože GTA V
704146
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Vypada to, ze na nem makaj
704146
Vypada to, ze na nem makaj
704138
0 0
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: Gonzi
On je ohlášený PC release? Jednička přece na PC nebyla vůbec, ne?
704138
On je ohlášený PC release? Jednička přece na PC nebyla vůbec, ne?
704135
0 0
reagují: vZeč
reagovat
reaguje na: do_Od
Proč? Protože nemáme RDR2 (zatím), GoW a Detroit (kde "hrát" a sledovat je skoro totéž)? Z dalších mě napadá snad jen Spidey, který ale rozhodně není nic "extra".
Jinak PS4 Pro mám doma - na těch pár kousků za x let, které bych si fakt chtěl zahrát...

PS: nemůžu se dočkat, až si projedu RDR2 s myší, na normálním HW a nebudu mít místy pocit, že se dívám na 720p, jako u PS4 Pro.
704135
Proč? Protože nemáme RDR2 (zatím), GoW a Detroit (kde "hrát" a sledovat je skoro totéž)? Z dalších mě napadá snad jen Spidey, který ale rozhodně není nic "extra". Jinak PS4 Pro mám doma - na těch pár kousků za x let, které bych si fakt chtěl zahrát... PS: nemůžu se dočkat, až si projedu RDR2 s myší, na normálním HW a nebudu mít místy pocit, že se dívám na 720p, jako u PS4 Pro.
704123
14 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: kubqo
Ti PC gameři jsou na tom čím dál hůř koukám :'(
704123
Ti PC gameři jsou na tom čím dál hůř koukám :'(
704121
3 -11
reagují: Godlike, kubqo, Gonzi
reagovat
Zároveň som aj rozmýšľal čo sú moje GOTY roka 2018 a ak by som dával dokopy list, tak by vyzeral asi nejako takto (pozn.: nevlastním žiadne konzoly okrem Switchu):
  1. Into the Breach
  2. Slay the Spire
  3. Hitman 2 (zatiaľ som hral len 2 levely, ale objednal som si nové komponenty do PC kvôli tejto hre)
  4. Donut County
  5. FAR: Lone Sails
Špeciálny shoutout na Super Mario Party, s ktorým sme mali cez sviatky veľa zábavy.
704121
Zároveň som aj rozmýšľal čo sú moje GOTY roka 2018 a ak by som dával dokopy list, tak by vyzeral asi nejako takto (pozn.: nevlastním žiadne konzoly okrem Switchu): [list=1][*]Into the Breach[/*][*]Slay the Spire[/*][*]Hitman 2 (zatiaľ som hral len 2 levely, ale objednal som si nové komponenty do PC kvôli tejto hre)[/*][*]Donut County[/*][*]FAR: Lone Sails[/*][/list]Špeciálny shoutout na Super Mario Party, s ktorým sme mali cez sviatky veľa zábavy.
0 0
reagují: do_Od
reagovat

IGF

Dnes vyšiel list finalistov IGF. Pre mňa jedno z naujazujímavejších ocenení, lebo si nespomínam, že by som mal niekedy problém s tým čo vybrali, a zároveň je dosť objektívnou vzhľadom na to, kto o nich rozhoduje. 
Rozhodne tam nájdete nejaké klenoty tohto roka (predošlého?), či hry, ktoré budú hrať významnú rolu v prvej polke roka budúceho (aktuálneho?).
Ja osobne sa už neviem dočkať kedy vyjde Noita, je okolo toho velký hype, a i What The Golf vyzerá dosť haluzne.
704120
Dnes vyšiel [url=http://igf.com/article/2019-independent-games-festival-reveals-years-finalists]list finalistov[/url] IGF. Pre mňa jedno z naujazujímavejších ocenení, lebo si nespomínam, že by som mal niekedy problém s tým čo vybrali, a zároveň je dosť objektívnou vzhľadom na to, kto o nich rozhoduje.  Rozhodne tam nájdete nejaké klenoty tohto roka (predošlého?), či hry, ktoré budú hrať významnú rolu v prvej polke roka budúceho (aktuálneho?). Ja osobne sa už neviem dočkať kedy vyjde [i]Noita[/i], je okolo toho velký hype, a i [i]What The Golf[/i] vyzerá dosť haluzne.
IGF
0 0
reagovat

The Last of Us - Remastered

Tak už jsem konečně tuhle velkou pecku dohrál. A mohu tvrdit, že je to jedna z nejlepších her jakou jsem kdy hrál. Napínavý a dobře napsaný příběh, funkční zvraty, parádně vykreslený svět a boží postavy. Postavy, o které se neustále bojíte, na kterých vám záleží a určitě vám přirostou k srdci. Potěšilo mě, že to není hloupá střílečka a obyčejný post-apo. Ta hra nabízí spoustu zážitků a hlavně emocí. Zvláště ve finále. Schválně, kdo z Vás nechal doktory naživu??Udělal mě velkou radost Left Behind, který krásně rozšiřuje příběh a vyplňuje některé mezery. Jediný zápor u této jinak bezchybné hry je objevování se nepřátel(ať už lidských či nelidských). Místy je to až nepříjemně frustrující, když se najednou objeví několik nepřátel, i přestože by tam neměly být a nebo ne v takovém množství. Tento samý problém mám i s Uncharted od stejné společnosti. V tuto chvíli vyhlížím dvojkou a těším se na ní jako malý kluk na Vánoce. 10/10

PS: Časem si rozhodně zkusím zahrát hru znovu, ale tentokrát na normálních obtížnost. Prostě jsem herní looser, ale o to více si to užívám.
703788
Tak už jsem konečně tuhle velkou pecku dohrál. A mohu tvrdit, že je to jedna z nejlepších her jakou jsem kdy hrál. Napínavý a dobře napsaný příběh, funkční zvraty, parádně vykreslený svět a boží postavy. Postavy, o které se neustále bojíte, na kterých vám záleží a určitě vám přirostou k srdci. Potěšilo mě, že to není hloupá střílečka a obyčejný post-apo. Ta hra nabízí spoustu zážitků a hlavně emocí. Zvláště ve finále. Schválně, kdo z Vás [spoiler]nechal doktory naživu??[/spoiler]Udělal mě velkou radost Left Behind, který krásně rozšiřuje příběh a vyplňuje některé mezery. Jediný zápor u této jinak bezchybné hry je objevování se nepřátel(ať už lidských či nelidských). Místy je to až nepříjemně frustrující, když se najednou objeví několik nepřátel, i přestože by tam neměly být a nebo ne v takovém množství. Tento samý problém mám i s Uncharted od stejné společnosti. V tuto chvíli vyhlížím dvojkou a těším se na ní jako malý kluk na Vánoce. 10/10 PS: Časem si rozhodně zkusím zahrát hru znovu, ale tentokrát na normálních obtížnost. Prostě jsem herní looser, ale o to více si to užívám.
The Last of Us - Remastered
2 0
reagovat

Wonder boy remake

Bozi plosinovka s nadhernym soundtrackem. Idealni na nekomplikovanou zabavu, po Red Dead Redemption 2:D Navic to prepinani do 80tkoveho stylu je roztomile:+
703759
Bozi plosinovka s nadhernym soundtrackem. Idealni na nekomplikovanou zabavu, po Red Dead Redemption 2*:D* Navic to prepinani do 80tkoveho stylu je roztomile*:+*
Wonder boy remake
0 0
reagovat
703746
[url=https://www.youtube.com/watch?v=U-7cIeylL-w]Jack Black si založil herní kanál a už to šije do 'konkurence'[/url]
1 0
reagovat
KINGDOM HEARTS III – Final Battle Trailer

14 let čekání téměř u konce.
702907
[url=https://www.youtube.com/watch?v=lz1w_uW3lSE]KINGDOM HEARTS III – Final Battle Trailer [/url]14 let čekání téměř u konce.
2 0
reagovat
do 27.12 na Epic storu SUBNAUTICA zadarmo.
tak sup sup, kdo to jeste nema. je to masterpiece
702713
do 27.12 na Epic storu SUBNAUTICA zadarmo. tak sup sup, kdo to jeste nema. je to masterpiece
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ty hry jsou dost dobře optimalizovaný, možná by ses divil a třeba bys to rozjel. Jak 1 tak 5.
702629
Ty hry jsou dost dobře optimalizovaný, možná by ses divil a třeba bys to rozjel. Jak 1 tak 5.
702603
0 0
reagovat

Battlefield

Já hraju online BF3 a pořád mě to baví. CoD pro mě skončilo u Modern Warfare 1 a 2. Dál jsem to v MP nehrál. Ty nový z moderní doby.me.vubec.nelakaji. ani v singlu.
BF 5 bych rád zkusil, ale.nemam.na to už PC :o
702603
Já hraju online BF3 a pořád mě to baví. CoD pro mě skončilo u Modern Warfare 1 a 2. Dál jsem to v MP nehrál. Ty nový z moderní doby.me.vubec.nelakaji. ani v singlu. BF 5 bych rád zkusil, ale.nemam.na to už PC *:o*
Battlefield
0 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: Snipsley
Mám na GOčku ke dnešnímu dni 2586 hodin, vyhraju každou tuhle nedomrdlou BR hru a osobně to považuju za nejhorší věc, co se Counter-Striku stala.:D

Na druhou stranu jsem rád, že má svoje fanoušky, páč to znamená, že to časem zlepší.

Blackout v Black Ops 4 mě zatím baví určitě nejvíc. PUBG přišli s novou mapou, která má být nejlepším contentem za poslední půl rok, takže asi taky otestuju. Ale myslím, že jen málokterá hra má takovej feeling jako Battlefield, pokud se jim to podaří přenést do BR, tak potěš, bude to paráda. Navíc 64 hráčů bohatě stačí.
702246
Mám na GOčku ke dnešnímu dni 2586 hodin, vyhraju každou tuhle nedomrdlou BR hru a osobně to považuju za nejhorší věc, co se Counter-Striku stala.*:D* Na druhou stranu jsem rád, že má svoje fanoušky, páč to znamená, že to časem zlepší. Blackout v Black Ops 4 mě zatím baví určitě nejvíc. PUBG přišli s novou mapou, která má být nejlepším contentem za poslední půl rok, takže asi taky otestuju. Ale myslím, že jen málokterá hra má takovej feeling jako Battlefield, pokud se jim to podaří přenést do BR, tak potěš, bude to paráda. Navíc 64 hráčů bohatě stačí.
702239
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se