Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5881 - 5900 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
Docela jsem přál Arteezymu finále, škoda že ti čínští roboti z PSG to museli tak vyfarmit. :D

add finále, no byl to masakr z prohrávacího a takřka smrtelného stavu 2-1, otočili čtvrtou hru naprosto perfektně, a poslední hra .... stav 18:4 tak jsem si řikal "nonic, snažili se synci, na roboty z číny prostě nemaj". Pak přišel rosh pit a masakr :D:D Ember anna dofarmil itemy a furion pushnul spodek a výhra jasná :D Jestli se někdo nachomejtl k ttakovým melounům větší haluzí tak mi ho ukažte teda :+:D
694184
Docela jsem přál Arteezymu finále, škoda že ti čínští roboti z PSG to museli tak vyfarmit. *:D* add finále, no byl to masakr z prohrávacího a takřka smrtelného stavu 2-1, otočili čtvrtou hru naprosto perfektně, a poslední hra .... stav 18:4 tak jsem si řikal "nonic, snažili se synci, na roboty z číny prostě nemaj". Pak přišel rosh pit a masakr *:D**:D* Ember anna dofarmil itemy a furion pushnul spodek a výhra jasná *:D* Jestli se někdo nachomejtl k ttakovým melounům větší haluzí tak mi ho ukažte teda *:+**:D*
694133
1 0
reagovat

TI 8

Absolutně smekám před OG, a i když jsem se na to díval nalitej, troufám si tvrdit, že to bylo nejlepší finále jakýhokoliv esportu ever. Neskutečná záležitost, tolik malejch příběhů, tolik obrovskejch výkonů. Wow oběma týmům.
694133
Absolutně smekám před OG, a i když jsem se na to díval nalitej, troufám si tvrdit, že to bylo nejlepší finále jakýhokoliv esportu ever. Neskutečná záležitost, tolik malejch příběhů, tolik obrovskejch výkonů. Wow oběma týmům.
TI 8
2 0
reagují: zahron
reagovat
Já rozhodně můžu doporučit Pandemic, z několika co-op her co jsme jeli, jsme tohle hráli nejčastějc. Pro člověka, co už něco hrál, jsou pravidla jednoduchý a obtížnost je spíš ve strategii, v porovnání například s ostrovem o dost promakanější, ale na trochu delší dobu.
693592
Já rozhodně můžu doporučit Pandemic, z několika co-op her co jsme jeli, jsme tohle hráli nejčastějc. Pro člověka, co už něco hrál, jsou pravidla jednoduchý a obtížnost je spíš ve strategii, v porovnání například s ostrovem o dost promakanější, ale na trochu delší dobu.
0 0
reagovat
reaguje na: Vardant
My jsme hledali něco COOP a v místním game Housu kde se hraje u piva nám jednoznačně doporučili poušť. Ostrov prej není tak promakanej a plahue jsme uvažovali, ale má to dost složitý pravidla. Poušť je fakt parádní, ať už ve 2 nebo v 5, což je další kritérium který jsme chtěli. Aby to šlo i ve dvou. 

Jinak hrajem do zblbnutí munchkina. To je naprosto epická vojebavarna.  A ty karticky tomu nadazujou korunu.
693586
My jsme hledali něco COOP a v místním game Housu kde se hraje u piva nám jednoznačně doporučili poušť. Ostrov prej není tak promakanej a plahue jsme uvažovali, ale má to dost složitý pravidla. Poušť je fakt parádní, ať už ve 2 nebo v 5, což je další kritérium který jsme chtěli. Aby to šlo i ve dvou.  Jinak hrajem do zblbnutí munchkina. To je naprosto epická vojebavarna.  A ty karticky tomu nadazujou korunu.
693578
0 0
reagovat
Jo, na Poušť i Ostrov jsem taky koukal, ale neviděl jsem recenze a že jsou z toho všichni tak nadšení. No, tak to budu muset taky zvážit.

I když jsem teď narazil ještě na Forbidden Sky, které vyšlo tenhle rok a to vypadá taky zajímavě sakra :D
693578
Jo, na Poušť i Ostrov jsem taky koukal, ale neviděl jsem recenze a že jsou z toho všichni tak nadšení. No, tak to budu muset taky zvážit. I když jsem teď narazil ještě na Forbidden Sky, které vyšlo tenhle rok a to vypadá taky zajímavě sakra *:D*
0 0
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: Vardant
My hrajeme  Poust a je to super. Takový nervy jsem dlouho u deskovky nezažil.
693574
My hrajeme  [url=https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/zakazana-poust-3397/]Poust[/url] a je to super. Takový nervy jsem dlouho u deskovky nezažil.
693545
0 0
reagovat
Super, kupuju Spider-mana...
693558
Super, kupuju Spider-mana...
0 0
reagovat
Spyro se posouvá ze září na 13.11.
693556
Spyro se posouvá ze září na 13.11.
0 0
reagovat

Tabletop

Tak jsem po delší době zase nakupoval a rozhodl jsem se pro pár menších a jednu větší.

Zatím jsme hráli Zombie Dice, což ujde, ale je to logicky opravdu o náhodě. Na odreagování ale super.
Co hodně překvapilo, tak byl Milostný dopis. Na to, že je to jen 16 karet to vydrží opravdu na dlouho. Hráli jsme to přes hodinu a půl a nikdo se nenudil.

Mám tu ještě Tokaido a Sushi Go!, což oboje taky nevypadá špatně. A přemýšlím nad nějakou kooperativní. Zatím mám na seznamu Pandemic, Temné znamení nebo Běsnění Drákuly. Klidně můžete doporučit.
693545
Tak jsem po delší době zase nakupoval a rozhodl jsem se pro pár menších a jednu větší. Zatím jsme hráli Zombie Dice, což ujde, ale je to logicky opravdu o náhodě. Na odreagování ale super. Co hodně překvapilo, tak byl Milostný dopis. Na to, že je to jen 16 karet to vydrží opravdu na dlouho. Hráli jsme to přes hodinu a půl a nikdo se nenudil. Mám tu ještě Tokaido a Sushi Go!, což oboje taky nevypadá špatně. A přemýšlím nad nějakou kooperativní. Zatím mám na seznamu Pandemic, Temné znamení nebo Běsnění Drákuly. Klidně můžete doporučit.
Tabletop
0 0
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: TrDLo
To seš opravdu hodně specifický případ, protože s mým 3TB HDD jen na hry by mě to vyšlo hodně draho :D O konzolích nemluvě.
693439
To seš opravdu hodně specifický případ, protože s mým 3TB HDD jen na hry by mě to vyšlo hodně draho *:D* O konzolích nemluvě.
693399
0 0
reagovat
reaguje na: Exactly
Včera odehrán první den. Dneska se pokračuje. Hraje se strašně moc mačů, vždy běží 4 najednou, začíná se v 18:00 našeho času a končí snad někdy v 06:00.:D A hned první den se hrála luxusní Dota.
693436
Včera odehrán první den. Dneska se pokračuje. Hraje se strašně moc mačů, vždy běží 4 najednou, začíná se v 18:00 našeho času a končí snad někdy v 06:00.*:D* A hned první den se hrála luxusní Dota.
693423
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
damn, nějak nestíhám.:(
Už začli group stage?:o
Jak to vychází s časem?:)

Dík.:+
693423
damn, nějak nestíhám.*:(* Už začli group stage?*:o* Jak to vychází s časem?*:)* Dík.*:+*
693390
0 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: zahron
Já zastávám trend, že do počítače patří pouze SSD (256 základ, 512 pro více softwaru) a veškerá statická data pak ukládám na OneDrive (dokumenty, živé věci) nebo NAS (hudba, filmy, ležáky, ... a pak zálohy těch SSD z počítačů).

Ten NAS (a data na něm) pak v domácnosti využijí i všechna ostatní zařízení - další PC a notebooky, HTPC, TV, ...

V současné nabídce je 128 GB SSD vyloženě nesmysl, cenový rozdíl mezi 128 a 256 mluví sám za sebe:
link
link

Samozřejmě je to pohled specifický pro určitou skupinu uživatelů - např. střihači videa a hráči s desítkami nainstalovaných her asi souhlasit nebudou, ti zkrátka potřebují pár TB místa přímo v PC.
693399
Já zastávám trend, že do počítače patří pouze SSD (256 základ, 512 pro více softwaru) a veškerá statická data pak ukládám na OneDrive (dokumenty, živé věci) nebo NAS (hudba, filmy, ležáky, ... a pak zálohy těch SSD z počítačů). Ten NAS (a data na něm) pak v domácnosti využijí i všechna ostatní zařízení - další PC a notebooky, HTPC, TV, ... V současné nabídce je 128 GB SSD vyloženě nesmysl, cenový rozdíl mezi 128 a 256 mluví sám za sebe: https://www.czc.cz/intel-ssd-545s-128gb/219751/produkt https://www.czc.cz/intel-ssd-545s-256gb/219752/produkt Samozřejmě je to pohled specifický pro určitou skupinu uživatelů - např. střihači videa a hráči s desítkami nainstalovaných her asi souhlasit nebudou, ti zkrátka potřebují pár TB místa přímo v PC.
693362
0 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Godlike
joooo :+
693395
joooo *:+*
693390
0 0
reagovat

The International 2018

HYPE
693390
HYPE
The International 2018
2 -1
reagují: Exactly, studo
reagovat
No tak hraní z SSD se dá řešit tak, že tam máš jen 1-2 hry, které opravdu hraješ a zbytek máš na HDD.
693366
No tak hraní z SSD se dá řešit tak, že tam máš jen 1-2 hry, které opravdu hraješ a zbytek máš na HDD.
0 0
reagovat
reaguje na: zahron
Ten setový chladič bude v téhle skříni imo OK. Skříň zajistí dobré odvětrání a malý chladič nebude nic proti ničemu. Ale jak říkám, pokud půjdeš do odemknuté varianty, pak budeš chladič řesit muset.
JInak HDD - ano, jsou VELMI hlučné, hlavně při rozjíždění. Většina skříní má ale nějakým způsobem už potlačení hluku řešenou. A záleží, jestli budeš mít PC na stole nebo pod ním.
Jinak jak a jestli vůbec dělit - to už si fakt musíš vyřešit sám. Hry, ani většinu probramů bych ale na HDD už určitě nedával. A tím ti vychází, že těch 120GB SSD je hodně málo.
Já mám 500GB SSD a mám ho plné z necelé poloviny, ale nejsem velký pařan. Aktuálně mi hry zabírají nějakých sto giga a to jenom kvůli dvoum mackům (Shadow of Mordor/War), zbytek (asi pět kousků) zabírá minimum. Ale pokud hraješ hodně těch 500GB zaplníš ani se nenaděješ. Pak mám dva HDD, 2 a 4 TB na hudbu filmy, video atd., ten 2TB mám jako "mirror" důležitých věcí a práce. Vzhledem k tomu, že mám ještě dvě mechaniky, tak mi sestava občas zahučí solidně, zase větší podíl času je tichá (když nejede nic z disku ani z mechaniky a netočí se hlazení na grafice). Jenže v tomhle ohledu jsem už fakt stará vykopávka, protože dnes si málokdo velké věci "zálohuje", nebo používá mechaniky...
693365
Ten setový chladič bude v téhle skříni imo OK. Skříň zajistí dobré odvětrání a malý chladič nebude nic proti ničemu. Ale jak říkám, pokud půjdeš do odemknuté varianty, pak budeš chladič řesit muset. JInak HDD - ano, jsou VELMI hlučné, hlavně při rozjíždění. Většina skříní má ale nějakým způsobem už potlačení hluku řešenou. A záleží, jestli budeš mít PC na stole nebo pod ním. Jinak jak a jestli vůbec dělit - to už si fakt musíš vyřešit sám. Hry, ani většinu probramů bych ale na HDD už určitě nedával. A tím ti vychází, že těch 120GB SSD je hodně málo. Já mám 500GB SSD a mám ho plné z necelé poloviny, ale nejsem velký pařan. Aktuálně mi hry zabírají nějakých sto giga a to jenom kvůli dvoum mackům (Shadow of Mordor/War), zbytek (asi pět kousků) zabírá minimum. Ale pokud hraješ hodně těch 500GB zaplníš ani se nenaděješ. Pak mám dva HDD, 2 a 4 TB na hudbu filmy, video atd., ten 2TB mám jako "mirror" důležitých věcí a práce. Vzhledem k tomu, že mám ještě dvě mechaniky, tak mi sestava občas zahučí solidně, zase větší podíl času je tichá (když nejede nic z disku ani z mechaniky a netočí se hlazení na grafice). Jenže v tomhle ohledu jsem už fakt stará vykopávka, protože dnes si málokdo velké věci "zálohuje", nebo používá mechaniky...
693362
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak jistě, člověk, který se moc extra nevyzná v IT když jde o skládání PC a velké peníze má tendenci všechno hodnotit cena/výkon, což jak jsi říkal když pořizuješ PC jako "součást domácnosti" něco extra co ti dá "cool" pocit, není to, to hlavní.

add. CPU chladič - mám už delší dobu vybraný case AURORA což je midi, což moc velké chladiče nemá v lásce, což maximální rozměr je 16cm a 16cm jsou v podstatě všechny chladiče. Takže základní chlazení o trochu lépe vyhovuje a sedí i na case (více místa, lepší proudění vzduchu ?)

add. SSD jak máš vyřešené SSD vs. HDD, něco jako "malý disk na systém a baraccudu na úložiště" ? Mám odezvu že HDD je vyloženě hlučné. Jak moc se vyplatí investovat do větší kapacity SSD tak abych měl na SSD hry/ostatní ? mám v plánu SSD 500gb a notebook externě zapojený přímo do TV nebo kina jako přehrávač filmů atd.

Opět díky za vyčerpávající odpověď.
693362
Tak jistě, člověk, který se moc extra nevyzná v IT když jde o skládání PC a velké peníze má tendenci všechno hodnotit cena/výkon, což jak jsi říkal když pořizuješ PC jako "součást domácnosti" něco extra co ti dá "cool" pocit, není to, to hlavní. add. CPU chladič - mám už delší dobu vybraný case [url=https://www.czc.cz/bitfenix-aurora-celopruhledna-bocnice-bila/198014/produkt]AURORA[/url] což je midi, což moc velké chladiče nemá v lásce, což maximální rozměr je 16cm a 16cm jsou v podstatě všechny chladiče. Takže základní chlazení o trochu lépe vyhovuje a sedí i na case (více místa, lepší proudění vzduchu ?) add. SSD jak máš vyřešené SSD vs. HDD, něco jako "malý disk na systém a baraccudu na úložiště" ? Mám odezvu že HDD je vyloženě hlučné. Jak moc se vyplatí investovat do větší kapacity SSD tak abych měl na SSD hry/ostatní ? mám v plánu SSD 500gb a notebook externě zapojený přímo do TV nebo kina jako přehrávač filmů atd. Opět díky za vyčerpávající odpověď.
693356
0 0
reagují: TrDLo, KARLOS
reagovat
reaguje na: zahron
Samostatné chladiče jsou dnes primárně určeny na odemknuté CPU, ostatně ty se s přibaleným chladičem ani neprodávají. Naopak mám právě i5 8400 a přibalený chladič je malinkatý, ale větrák je 80mm (tuším), zcela bezhlučný i výkoný při jakékoliv zátěži. Je nutné si uvědomit, že TPD má ten čip max 65W, na to fakt není potřeba chladič za litr a půl. Samozřejmně, pokud by ti nevyhovoval, kdykoli můžeš lepší chladič dokoupit, ale fakt to není třeba. Pokud chceš, aby ti to vevnitř svítilo (což zase já úplně nemusím), můžeš si za pár korun dokoupit LED světýlka samostatně...
Kdyť říkám, že modulární řešení kabelů zdroje je fajn, ale když počítáš každou korunu, přijde mi to jako věc, co k životu nepotřebuješ.

U vlastnoručního skládání PC jde o priority. Pokud chceš vyladěné PC bez starostí, fakt dnes stačí vzít nějakou vyladěnou komplet sestavu a drze ty komponenty naházet do košíku. Ani ty dvě postované sestavy nejsou špatné. U custom řešení si ale vybíráš, co vysloveně chceš. Já třeba Ztkovou desku bral i kvůli tomu, že měla ještě starší PCI slot a využil kartu, kterou kdybych kupoval na novější PCIe, pak by mě to vyšlo ještě dráž. Krom toho sem dostal bohatší připojení (což opět já využiju, mám tunu periferií i hejblátek uvnitř). Uzamčený CPU jsem bral i kvůli tomu, že jsem chtěl nový case (a toho otřískaného staříka konečně dát do skříně), což je něco, co by nornálně nikdo neudělal. Do stejné sorty patří třeba ty odnímatelné kabely zdroje. Dnes je trend mít co možná nejholejší řešení (nejen kvůli chlazení) a pokud chceš mít všechno nasvíceno atd, pak to chápu. Ale pokud jde jen o to, že to zase o tolik víc nestojí a budu mít o půl hodiny míň práce s vyvazováním kabelů, pak je to fakt zbytečnost.
Suma sumárum - na vlastnoruční skládání PC se nedívej jen z toho pohledu, že budeš mít za nejměnší peníz to nejlepší a vyladěnou sestavu k tomu. Ber to tak, že ten počítač bude odpovídat přesně tvým představám dobrého PC a budeš na něj hrdý. A nemusí obsahovat hi-endové komponenty, nebo excentrické předražené dovybavení, aby si toho pocitu nabyl. Protože to samo sobě tvůj vynikající počítač neudělá.
693356
Samostatné chladiče jsou dnes primárně určeny na odemknuté CPU, ostatně ty se s přibaleným chladičem ani neprodávají. Naopak mám právě i5 8400 a přibalený chladič je malinkatý, ale větrák je 80mm (tuším), zcela bezhlučný i výkoný při jakékoliv zátěži. Je nutné si uvědomit, že TPD má ten čip max 65W, na to fakt není potřeba chladič za litr a půl. Samozřejmně, pokud by ti nevyhovoval, kdykoli můžeš lepší chladič dokoupit, ale fakt to není třeba. Pokud chceš, aby ti to vevnitř svítilo (což zase já úplně nemusím), můžeš si za pár korun dokoupit LED světýlka samostatně... Kdyť říkám, že modulární řešení kabelů zdroje je fajn, ale když počítáš každou korunu, přijde mi to jako věc, co k životu nepotřebuješ. U vlastnoručního skládání PC jde o priority. Pokud chceš vyladěné PC bez starostí, fakt dnes stačí vzít nějakou vyladěnou komplet sestavu a drze ty komponenty naházet do košíku. Ani ty dvě postované sestavy nejsou špatné. U custom řešení si ale vybíráš, co vysloveně chceš. Já třeba Ztkovou desku bral i kvůli tomu, že měla ještě starší PCI slot a využil kartu, kterou kdybych kupoval na novější PCIe, pak by mě to vyšlo ještě dráž. Krom toho sem dostal bohatší připojení (což opět já využiju, mám tunu periferií i hejblátek uvnitř). Uzamčený CPU jsem bral i kvůli tomu, že jsem chtěl nový case (a toho otřískaného staříka konečně dát do skříně), což je něco, co by nornálně nikdo neudělal. Do stejné sorty patří třeba ty odnímatelné kabely zdroje. Dnes je trend mít co možná nejholejší řešení (nejen kvůli chlazení) a pokud chceš mít všechno nasvíceno atd, pak to chápu. Ale pokud jde jen o to, že to zase o tolik víc nestojí a budu mít o půl hodiny míň práce s vyvazováním kabelů, pak je to fakt zbytečnost. Suma sumárum - na vlastnoruční skládání PC se nedívej jen z toho pohledu, že budeš mít za nejměnší peníz to nejlepší a vyladěnou sestavu k tomu. Ber to tak, že ten počítač bude odpovídat přesně tvým představám dobrého PC a budeš na něj hrdý. A nemusí obsahovat hi-endové komponenty, nebo excentrické předražené dovybavení, aby si toho pocitu nabyl. Protože to samo sobě tvůj vynikající počítač neudělá.
693350
1 0
reagují: zahron
reagovat
reaguje na: KARLOS
Díky za rady ohledně zdroje. Skusím ještě pohledat 500-520W, ale modul kably jsou fajn a rozdíl je asi 400kč, ještě to určitě zvážím, stejně tak jako radu vzít to bez chladiče CPU.

Opravdu není nutné chladit a jít se základním box chladičem ?  Extra chladič dodá člověku jistotu, určitě bude tišší a některé LED dobře vypadají + ladí s case a základní deskou.

Opravený link DRAŽŠÍ sestavy. Nesnáším alzu, asi vemu od CZC  
693350
Díky za rady ohledně zdroje. Skusím ještě pohledat 500-520W, ale modul kably jsou fajn a rozdíl je asi 400kč, ještě to určitě zvážím, stejně tak jako radu vzít to bez chladiče CPU. Opravdu není nutné chladit a jít se základním box chladičem ?  Extra chladič dodá člověku jistotu, určitě bude tišší a některé LED dobře vypadají + ladí s case a základní deskou. Opravený link [url=https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=6F68676C706F687C5D0]DRAŽŠÍ[/url] sestavy. Nesnáším alzu, asi vemu od CZC  
693333
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se