Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15501 - 15520 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Haha, hneď po seriáloch ako... (vyratuje na prstoch... potom aj na prstoch na nohách) :D
824752
Haha, hneď po seriáloch ako... (vyratuje na prstoch... potom aj na prstoch na nohách) *:D*
824690
4 -3
reagují: Gorecki
reagovat

Tokyo Vice

Venku mají být 3 díly, ale na HBOMax jsou jen 2?
824750
Venku mají být 3 díly, ale na HBOMax jsou jen 2?
Tokyo Vice
1 -1
reagují: Fanous21
reagovat

Pam & Tommy

Rozhodně padnou ocenění za masky, protože už jenom první záběr mě zmátl natolik, že jsem myslel, jak to jsou autentické dobové záběry, avšak nikoli. První potlesk jde teda maskérům. :+

Druhý potlesk jde rovnou Lily & Sebastianovi za jejich skvělý výkony, kterých se zhostili víc než výborně. Kolikrát tyhle limitovaný sérialy ze sebe dokáží vyždímat víc kvality, než nějaký o deseti sériích a dvaceti dílech na sérii.

Beru to samozřejmě s rezervou, protože se jedná o filmový podání, nicméně jako laik, který věděl, že kdysi byla nějaká sex tape Pamely Anderson, bych vůbec netušil, že to mělo až takhle dramatický dopad pro všechny zúčastněné.

Sláva je pomíjivá, netrvá věčně a lidi jsou v jádru svině. Mluvící péro je totálně vsuvka hodná Rogenovo humoru. :D
824737
Rozhodně padnou ocenění za masky, protože už jenom první záběr mě zmátl natolik, že jsem myslel, jak to jsou autentické dobové záběry, avšak nikoli. První potlesk jde teda maskérům. *:+* Druhý potlesk jde rovnou Lily & Sebastianovi za jejich skvělý výkony, kterých se zhostili víc než výborně. Kolikrát tyhle limitovaný sérialy ze sebe dokáží vyždímat víc kvality, než nějaký o deseti sériích a dvaceti dílech na sérii. Beru to samozřejmě s rezervou, protože se jedná o filmový podání, nicméně jako laik, který věděl, že kdysi byla nějaká sex tape Pamely Anderson, bych vůbec netušil, že to mělo až takhle dramatický dopad pro všechny zúčastněné. Sláva je pomíjivá, netrvá věčně a lidi jsou v jádru svině. Mluvící péro je totálně vsuvka hodná Rogenovo humoru. *:D*
Pam & Tommy
6 0
reagovat

Umbrella Academy

824709
[url=https://pbs.twimg.com/media/FP1WnzFX0AUd5M-?format=jpg&name=small]Vanya je teda Victor[/url]
Umbrella Academy
3 -3
reagovat

Tokyo Vice

Jsou venku tři díly a jsem z nich hodně nadšený. První režíroval Michael Mann a je to jeho nejlepší práce od Miami Vice :+

V příběhu se nikam nespěchá, o to silnější je ponor do prostředí Japonského podsvětí a prokreslování postav na obou stranách, a je to hodně pohlcující.
Samozřejmě seriál připomíná Polanského Yakuzu i Scottovo Black Rain, obojí mám hodně rád, ale na rozdíl od nich je tohle čistě detektivní, ne akční.... tedy aspoň zatím (ale je to true story, takže předpokládám u toho i zůstane)
824702
Jsou venku tři díly a jsem z nich hodně nadšený. První režíroval Michael Mann a je to jeho nejlepší práce od Miami Vice *:+* V příběhu se nikam nespěchá, o to silnější je ponor do prostředí Japonského podsvětí a prokreslování postav na obou stranách, a je to hodně pohlcující. Samozřejmě seriál připomíná Polanského Yakuzu i Scottovo Black Rain, obojí mám hodně rád, ale na rozdíl od nich je tohle čistě detektivní, ne akční.... tedy aspoň zatím (ale je to true story, takže předpokládám u toho i zůstane)
Tokyo Vice
8 0
reagovat
Barry S3
Najocakavanejsi serial uz 24. aprila.:+
824690
[url=https://www.youtube.com/watch?v=yx6AS0zzfGM]Barry S3[/url] Najocakavanejsi serial uz 24. aprila.*:+*
7 -4
reagují: duro
reagovat

Moon Knight S01E02

Souhlas s tím, co napsal  Karel. Baví mě to, je to zajímavé, ale pořád z toho cítím, že to mělo udělat jinak a s prominutím se vysrat na ten humor a být to vážnější. 7/10
824659
Souhlas s tím, co napsal  Karel. Baví mě to, je to zajímavé, ale pořád z toho cítím, že to mělo udělat jinak a s prominutím se vysrat na ten humor a být to vážnější. 7/10
Moon Knight S01E02
7 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Tolik seriálů a tak málo času.
824658
Tolik seriálů a tak málo času.
824656
5 0
reagovat

Severance

Tak takhle dobrý seriál už jsem dlouho neviděl. Bál jsem se finále, ale strašná pecka :+
824656
Tak takhle dobrý seriál už jsem dlouho neviděl. Bál jsem se finále, ale strašná pecka *:+*
Severance
4 0
reagují: hroubek
reagovat
Russian doll trailer.
Kde je do p.dele ten Copley?
824613
[url=https://m.youtube.com/watch?v=QvEyUOoLehI]Russian doll[/url] trailer. Kde je do p.dele ten Copley?
2 0
reagovat

Peaky Blinders s06

Tohle dokáže naštvat. V tak krátkém seriálu jsou tři díly plné vaty, kdy máte pocit, že na začátku s Polly umřela i půlka rodiny. Do toho se Michaela zbaví způsobem, který patří do jednodušších seriálu a ne sem a z Arthura udělají trosku co se objeví jen aby občas udělala bordel. Nakolik za to může Covid a úmrtí herečky Polly to se nedozvíme. Aspoň je to ale zručně natočené, s výborným soundtrackem.
Každopádně od pátého dílu už je to staré dobré P.B. a závěrečný díl je více než důstojné zakončení, které může i nemusí uzavřít celovečerní film.
Zničení IRY mezi sloupy je jeden ze seriálových vrcholů. Nádherná, atmosférická, propracovaná, emotivní a napínavá scéna. 
824612
Tohle dokáže naštvat. V tak krátkém seriálu jsou tři díly plné vaty, [spoiler]kdy máte pocit, že na začátku s Polly umřela i půlka rodiny. Do toho se Michaela zbaví způsobem, který patří do jednodušších seriálu a ne sem a z Arthura udělají trosku co se objeví jen aby občas udělala bordel. Nakolik za to může Covid a úmrtí herečky Polly to se nedozvíme. [/spoiler]Aspoň je to ale zručně natočené, s [url=https://m.youtube.com/watch?v=AR7QxyJ0tf0]výborným soundtrackem[/url]. Každopádně od pátého dílu už je to staré dobré P.B. a závěrečný díl je více než důstojné zakončení, [spoiler]které může i nemusí uzavřít celovečerní film. Zničení IRY mezi sloupy je jeden ze seriálových vrcholů. Nádherná, atmosférická, propracovaná, emotivní a napínavá scéna. [/spoiler]
Peaky Blinders s06
5 -1
reagovat

Měsíční rytíř

Mě to zatím baví. Egyptská mytologie je vždycky vděčná. Ta podoba s Venomem tam sice je Ale furt to má potenciál....
824605
Mě to zatím baví. Egyptská mytologie je vždycky vděčná. Ta podoba s Venomem tam sice je Ale furt to má potenciál....
Měsíční rytíř
1 -1
reagovat

Moon Knight

Nejvic me prekvapil cesky dabing na Disney+. Titulky na druhou stranu jeste nebyly. Jinak je to docela solidni atmosfericka zanrovka, libi se mi to moc :+ Ale je to prakticky jen zasluha Isaacse a "Egypta".
824597
Nejvic me prekvapil cesky dabing na Disney+. Titulky na druhou stranu jeste nebyly. Jinak je to docela solidni atmosfericka zanrovka, libi se mi to moc *:+* Ale je to prakticky jen zasluha Isaacse a "Egypta".
Moon Knight
3 0
reagovat

Moon Knight

Ten akční přístup mi nechybí, naopak mě tohle nejvíc baví když se superhero alterego vůbec nijak neprojevuje a je to celé jen o magořícím Stanleym (nebo jak se jmenuje :))). Za což může hlavne Oscar Isaacs, ten je skvělý herec jako vždycky.

No ale když se pak projeví i Moon Knight... tak to zase začne připomínat Venoma.
824531
Ten akční přístup mi nechybí, naopak mě tohle nejvíc baví když se superhero alterego vůbec nijak neprojevuje a je to celé jen o magořícím Stanleym (nebo jak se jmenuje *:))*). Za což může hlavne Oscar Isaacs, ten je skvělý herec jako vždycky. No ale když se pak projeví i Moon Knight... tak to zase začne připomínat Venoma.
Moon Knight
12 -2
reagovat

That Dirty Black Bag e04

Oukej, tak toto bola prvá fakt dobrá časť.

Aj keby ste sa na celý seriál vysrali, tak určite chcete vidieť Travisa Fimmela, ktorý tu hrá v podstate Ragnara v klobúku, ale aj tak je v úlohe ožranského pištoľníka, ktorý jazdí po Divokom západe na hnusnom voze na mŕtvoly, fľakatom od zaschnutej krvi, údajne zabil sto chlapov ("plus mínus"), celý diel iba chľastá a robí tie svoje klasické psycho ksichty, ale keď sa pred neho postavia piati ozbrojení chlapi a on sa na nich pozrie, odhrnie si kabát z koltu a povie, kto je, okamžite sa úctivo uklonia a zdrhnú... tak je v tej úlohe skvelý a presvedčivý. O ňom mal byť kurva celý seriál!!!

Toto bola flashbacková časť, ale dúfam, že sa tam ešte objaví a aj predvedie nejaké rošambo.
824529
Oukej, tak toto bola prvá fakt dobrá časť. Aj keby ste sa na celý seriál vysrali, tak určite chcete vidieť Travisa Fimmela, ktorý tu hrá v podstate Ragnara v klobúku, ale aj tak je v úlohe ožranského pištoľníka, ktorý jazdí po Divokom západe na hnusnom voze na mŕtvoly, fľakatom od zaschnutej krvi, údajne zabil sto chlapov ("plus mínus"), celý diel iba chľastá a robí tie svoje klasické psycho ksichty, ale keď sa pred neho postavia piati ozbrojení chlapi a on sa na nich pozrie, odhrnie si kabát z koltu a povie, kto je, okamžite sa úctivo uklonia a zdrhnú... tak je v tej úlohe skvelý a presvedčivý. O ňom mal byť kurva celý seriál!!! Toto bola flashbacková časť, ale dúfam, že sa tam ešte objaví a aj predvedie nejaké rošambo.
That Dirty Black Bag e04
4 -1
reagovat

Yellowstone 3. série

ty vole tak to bych chcípnul, kdybych si nemohl hned pustit 4. sérii :-D 
na konci 3. série cliffhanger jak Brno :D:D:D:D:D
824527
ty vole tak to bych chcípnul, kdybych si nemohl hned pustit 4. sérii :-D  na konci 3. série cliffhanger jak Brno *:D**:D**:D**:D**:D*
Yellowstone 3. série
4 -2
reagovat
reaguje na: connor
Fair enough, já jen že tam byla právě silná linka s veterány apod. Už si to nepamatuju tak detailně abych ti to vyjmenoval (čas na rewatch, buhehe), ale bezpečně si pamatuju mé překvapení, že to bylo vlastně i docela solidní drama. Jsem čekal nějakou variaci na "Seagalovky" a dostal defacto opak :D
824515
Fair enough, já jen že tam byla právě silná linka s veterány apod. Už si to nepamatuju tak detailně abych ti to vyjmenoval (čas na rewatch, buhehe), ale bezpečně si pamatuju mé překvapení, že to bylo vlastně i docela solidní drama. Jsem čekal nějakou variaci na "Seagalovky" a dostal defacto opak *:D*
824510
3 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mně ten seriál moc nebavil, nepřišel mi moc dobře napsaný. Bernthal byl super, ale jinak mi to přišlo strašně tuctový. Jsem v menšině, já vím. 
824510
Mně ten seriál moc nebavil, nepřišel mi moc dobře napsaný. Bernthal byl super, ale jinak mi to přišlo strašně tuctový. Jsem v menšině, já vím. 
824502
7 -2
reagují: Gonzi
reagovat

Punisher

Obyčejný žoldák, co masakruje komparz bez jakékoliv přidané hodnoty.
DAFUQ?
824502
Obyčejný žoldák, co masakruje komparz bez jakékoliv přidané hodnoty. DAFUQ?
Punisher
824495
4 0
reagují: connor
reagovat
Jako kdyby to aspoň jeli 50:50. Chápu, že to takhle bylo hrozně narativně originální, ale byl jsem z toho smutnej, že jsem ty věci neviděl :)
824497
Jako kdyby to aspoň jeli 50:50. Chápu, že to takhle bylo hrozně narativně originální, ale byl jsem z toho smutnej, že jsem ty věci neviděl *:)*
824495
3 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se