Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15461 - 15480 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Těch 106 hodnocení tři tejdny po premiéře je hroznej shame. Hlavně že každej Netflix shit of the week má hned pár tisíc :D ?)

Každopádně má to strašný srdíčko a vidět ten kontrast tehdejší výroby triků (parta geniálních nadšenců piplá fyzický věci na koleně) a dnešní výroby triků (milion lidí mlčky sedí u armády kompů) je dost bolestivý, no. A všechna ta omáčka krásně ukazuje, jak byl Lucas od půlky 70. let ve všem strašně napřed.

Jo a je tam výborná delší verze historky o dinosaurech z Jurskýho parku, jestli jste někdo viděl ten díl z Movies That Made Us.
837829
Těch 106 hodnocení tři tejdny po premiéře je hroznej shame. Hlavně že každej Netflix shit of the week má hned pár tisíc *:D* *?)* Každopádně má to strašný srdíčko a vidět ten kontrast tehdejší výroby triků (parta geniálních nadšenců piplá fyzický věci na koleně) a dnešní výroby triků (milion lidí mlčky sedí u armády kompů) je dost bolestivý, no. A všechna ta omáčka krásně ukazuje, jak byl Lucas od půlky 70. let ve všem strašně napřed. Jo a je tam výborná delší verze historky o dinosaurech z Jurskýho parku, jestli jste někdo viděl ten díl z Movies That Made Us.
837820
6 0
reagovat

Light & Magic

Dosť z vás sledujem na ČSFD a jediný kto to zatiaľ ohodnotil je Karel...akože na čo čakáte? :D 
ale vážne, to bola radosť sledovať. Fakt si to dajte. Páčilo sa mi hlavne, že sa podrobne venovali tým úplným začiatkom. Veď tí ľudia skoro ani nevedeli čo majú robiť a výsledky boli prelomové. 

Inak vždy keď pozerám niečo takéto, tak ma prekvapí ako málo je do trikov alebo akčných scén režisér zainteresovaný. Často krát vidím, že v scenári je veta ako, tu bude akčná scéna. Oni len nájmu ľudí a im povedia , vymyslite a natočte to. Divné,.neviem si na to zvyknúť, lebo moja predstava bola roky iná :)
837820
Dosť z vás sledujem na ČSFD a jediný kto to zatiaľ ohodnotil je Karel...akože na čo čakáte? *:D*  ale vážne, to bola radosť sledovať. Fakt si to dajte. Páčilo sa mi hlavne, že sa podrobne venovali tým úplným začiatkom. Veď tí ľudia skoro ani nevedeli čo majú robiť a výsledky boli prelomové.  Inak vždy keď pozerám niečo takéto, tak ma prekvapí ako málo je do trikov alebo akčných scén režisér zainteresovaný. Často krát vidím, že v scenári je veta ako, tu bude akčná scéna. Oni len nájmu ľudí a im povedia , vymyslite a natočte to. Divné,.neviem si na to zvyknúť, lebo moja predstava bola roky iná *:)*
Light & Magic
11 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Barv666
No já ten seriál miluju, ale zrovna tam mne neukončení nemrzí. Je to jedno z těch děl, kde je víc cesta než cíl. Ale chtěl bych ještě tak 15 řad, to je jasné. :)
837811
No já ten seriál miluju, ale zrovna tam mne neukončení nemrzí. Je to jedno z těch děl, kde je víc cesta než cíl. Ale chtěl bych ještě tak 15 řad, to je jasné. *:)*
837808
2 -3
reagovat
Tak jsem dal první sérii Raised by wolves, a musím říct, že od zrušení Bosse mě žádné tak moc nenasralo. Fakt kreténi, že to aspoň pár díly nějak neukončí.
837808
Tak jsem dal první sérii [b]Raised by wolves[/b], a musím říct, že od zrušení [b]Boss[/b]e mě žádné tak moc nenasralo. Fakt kreténi, že to aspoň pár díly nějak neukončí.
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat

Westworld S04E01-04

Včera jsem to pustil a musím říci, že jde o velké zlepší. Třetí řada se motala dost v kruhu  zde je ten příběh zajímavější a i samotné postavy lépe fungují. Těším se na zbytek epizod. 7,5-8/10
837754
Včera jsem to pustil a musím říci, že jde o velké zlepší. Třetí řada se motala dost v kruhu  zde je ten příběh zajímavější a i samotné postavy lépe fungují. Těším se na zbytek epizod. [b]7,5-8/10[/b]
Westworld S04E01-04
2 -2
reagovat

Better Call Saul finále

Málo věcí je v životě tak uspokojivých, jako poctivé finále skvělého seriálu. Vince Gilligan už mi to dal dvakrát.
837751
Málo věcí je v životě tak uspokojivých, jako poctivé finále skvělého seriálu. Vince Gilligan už mi to dal dvakrát.
Better Call Saul finále
11 0
reagovat

Westworld s04

Mne vlastně lehce zklamala jenom příliš uspěchaná druhá série, kde musím po včerejšku vzít zpět námitky o nekoherentnosti, jinak ale všechny ostatní aspekty jenom potvrzují, že se jedná o jednu z nejlepších momentálně běžících věcí v televizi. Ano i včerejší finále. Jako uspokojivé zakončení příběhu i seriálu bych to vlastně bral, svébytné překlopení do reality zacykleného Matrixu s maximálně otevřeným interpretačním rámcem je fajn a do jisté míry i geniální, ale přece jenom,  ten poslední scénář s Dolores Prime v novém světě bych si zahrál moc rád. 9/10. :+:+
837729
Mne vlastně lehce zklamala jenom příliš uspěchaná druhá série, kde musím po včerejšku vzít zpět námitky o nekoherentnosti, jinak ale všechny ostatní aspekty jenom potvrzují, že se jedná o jednu z nejlepších momentálně běžících věcí v televizi. Ano i včerejší finále. Jako uspokojivé zakončení příběhu i seriálu bych to vlastně bral, [spoiler]svébytné překlopení do reality zacykleného Matrixu s maximálně otevřeným interpretačním rámcem je fajn a do jisté míry i geniální, ale přece jenom,  ten poslední scénář s Dolores Prime v novém světě bych si zahrál moc rád. [/spoiler]9/10. *:+**:+*
Westworld s04
1 -2
reagovat
reaguje na: Attikus
ok čiže zas to bude zlé
837727
ok čiže zas to bude zlé
837695
1 0
reagovat
Bud zemřeš jako drsňák nebo budeš žít dostatečně dlouho a stane se z tebe parodie sebe sama.
Ale jako Hulk je takový už déle.
837704
Bud zemřeš jako drsňák nebo budeš žít dostatečně dlouho a stane se z tebe parodie sebe sama. Ale jako [url=https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/460/855/f66.jpg]Hulk[/url] je takový už déle.
5 -1
reagovat
No já nechci aby se tohle zase zvrhlo v diskuzi na téma jako vždy. Ale většina postav ze kterých stříkal testosteron nebo charisma jsou buď mrtví nebo v módu šašků ze kterých je zachraňuje ženský, dětský nebo minoritní sidekick. :)
837702
No já nechci aby se tohle zase zvrhlo v diskuzi na téma jako vždy. Ale většina postav ze kterých stříkal testosteron nebo charisma jsou buď mrtví nebo v módu šašků ze kterých je zachraňuje ženský, dětský nebo minoritní sidekick. :)
6 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Uz jsou zpravy ze Daredevil bude tez srandista.
837700
Uz jsou zpravy ze Daredevil bude tez srandista.
837699
2 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Mrzí mne ta zmínka o Hulkovi, po Thorovi další postava, ze které udělali příšerného šaška.
837699
Mrzí mne ta zmínka o Hulkovi, po Thorovi další postava, ze které udělali příšerného šaška.
837695
3 -2
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: The Joker

Black bird

Tak to se docela shodujeme :)
837696
Tak to se docela [url=https://serial.tvzone.cz/volavka/recenze]shodujeme :)[/url]
Black bird
836521
2 0
reagovat

SheHulk Prvé dojmy

837695
https://www.facebook.com/photo/?fbid=664999894994592&set=a.263771845117401
SheHulk Prvé dojmy
3 -1
reagují: Muel, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
*fingers crossed
837668
*fingers crossed
837609
2 0
reagovat
A bude vobec druha seria? Ten serial je pre Netflix strasne drahy a nemylim, ze je z toho hit.
837609
A bude vobec druha seria? Ten serial je pre Netflix strasne drahy a nemylim, ze je z toho hit.
2 0
reagují: belasis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten silný foreshadowing a pomrkávání na čtenáře se mi taky libí, jsem zvědav, co dál. Klidně bych to viděl i na 5 řad a ve 2. řadě jenom Údobí mlh plus budovaní světa prostřednictvím povídek (3, 6). Spin-off se Smrtí by byl určitě fajn a možná by mu slušel Love, Death & Robots styl. Já bych nejvíc chtěl, aby zrušili Lucifera :D a zfilmovali ho pořádně. Přesně tak věrně jako Sandmana, protože ten komiks je hodně epický a zasloužil by si to :+
837600
Ten silný foreshadowing a pomrkávání na čtenáře se mi taky libí, jsem zvědav, co dál. Klidně bych to viděl i na 5 řad a ve 2. řadě jenom Údobí mlh plus budovaní světa prostřednictvím povídek (3, 6). Spin-off se Smrtí by byl určitě fajn a možná by mu slušel Love, Death & Robots styl. Já bych nejvíc chtěl, aby zrušili Lucifera *:D* a zfilmovali ho pořádně. Přesně tak věrně jako Sandmana, protože ten komiks je hodně epický a zasloužil by si to *:+*
837595
4 0
reagovat
reaguje na: belasis
Mně se líbí, že tam nakousli důležité zápletky pro další díly a může se tak směle rozjet druhá řada, která by zahrnula čtvrtý (škoda, že je to DC a Hemsworth s Hiddlestonem si nedají Thora s Lokim) a pátý sešit, s občasným zapojením nějaké povídky. 
Takto bychom dostali čtyři kvalitní řady a klidně spin-off se Smrtí.
837595
Mně se líbí, že tam nakousli důležité zápletky pro další díly a může se tak směle rozjet druhá řada, která by zahrnula čtvrtý[spoiler] (škoda, že je to DC a Hemsworth s Hiddlestonem si nedají Thora s Lokim) [/spoiler]a pátý sešit, s občasným zapojením nějaké povídky.  Takto bychom dostali čtyři kvalitní řady a klidně spin-off se Smrtí.
837594
3 0
reagují: belasis
reagovat

Sandman S01

Tak seriál nakonec dokonce výborný, jako čtenář jsem spokojen. Překvapivě
hodně věrné předloze, změny většinou k lepšímu a skvělí herci, kteří
dobře vystihli své postavy - Korinťan, Sen, John, Smrt, Hob (možná
jenom k Rose mám výhrady). 1-3 fajn rozjezd, 4-6 absolutní špica, 7-10
pořád hodně dobré, akorát v komiksu ten příběh, funguje mnohem lépe,
mám pocit. Takže celkově tak za 8/10. Už se těším na 2. řadu a před tím bychom mohli dostat i nějaké bonusové epizody (kočky, Kalliopé), tak snad to vyjde:)
837594
Tak seriál nakonec dokonce výborný, jako čtenář jsem spokojen. Překvapivě hodně věrné předloze, změny většinou k lepšímu a skvělí herci, kteří dobře vystihli své postavy - Korinťan, Sen, John, Smrt, Hob (možná jenom k Rose mám výhrady). 1-3 fajn rozjezd, 4-6 absolutní špica, 7-10 pořád hodně dobré, akorát v komiksu ten příběh, funguje mnohem lépe, mám pocit. Takže celkově tak za [b]8/10[/b]. Už se těším na 2. řadu a před tím bychom mohli dostat i nějaké bonusové epizody ([spoiler]kočky, Kalliopé[/spoiler]), tak snad to vyjde*:)*
Sandman S01
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ono v prvej sérii tých rečí bolo kopec, ale tam to bolo o dve úrovne vyššie, tuto je to taký čajový odvar keďže tu už nie je žiadna predloha.
837587
Ono v prvej sérii tých rečí bolo kopec, ale tam to bolo o dve úrovne vyššie, tuto je to taký čajový odvar keďže tu už nie je žiadna predloha.
837581
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se