Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13841 - 13860 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
pokiaľ viem, tak sa v tom seriáli muselo ísť nutne podľa kánonu a jo, narvalo sa tam strašne veľa peňazí. a tie trailery vyzerajú objektívne aspoň decent čiže akýkoľvek hate je tu podľa mňa irelevantný.

alebo bolo potvrdené, že sa niečo porušilo?
839337
pokiaľ viem, tak sa v tom seriáli muselo ísť nutne podľa kánonu a jo, narvalo sa tam strašne veľa peňazí. a tie trailery vyzerajú objektívne aspoň decent čiže akýkoľvek hate je tu podľa mňa irelevantný. alebo bolo potvrdené, že sa niečo porušilo?
839330
3 -6
reagovat
Ja si radšej počkám na celú sériu, zo všetkých tých reakcií mám pocit, že je to len naleštený priemer.
839332
Ja si radšej počkám na celú sériu, zo všetkých tých reakcií mám pocit, že je to len naleštený priemer.
7 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Ani nečekaj, daj rovnou odpat, když se odemkne hodnocení. To jsou podle mého dvě skupiny lidí: A) Vůbec to nevidí, ale dávaj odpady B) Viděli to, líbí se jim to, ale v rámci své "virtuální osobnosti" musí dát odpad
839331
Ani nečekaj, daj rovnou odpat, když se odemkne hodnocení. To jsou podle mého dvě skupiny lidí: A) Vůbec to nevidí, ale dávaj odpady B) Viděli to, líbí se jim to, ale v rámci své "virtuální osobnosti" musí dát odpad
839328
8 -3
reagovat
reaguje na: Muel
To je blbost. a) budget na to měli b) lidem vadí "neúcta k látce" cokoli si pod tím představíš.
839330
To je blbost. a) budget na to měli b) lidem vadí "neúcta k látce" cokoli si pod tím představíš.
839329
8 -1
reagují: Muel
reagovat
jacksonova trilógia je tak trocha i prekliatie pre danú látku, pretože hocičo sa natočí z tohto sveta bude automaticky zhodené tým, že "jackson to už urobil lepšie". come on, ľudia, neporovnávajte všetko so všetkým a užite si ten seriál.
839329
jacksonova trilógia je tak trocha i prekliatie pre danú látku, pretože hocičo sa natočí z tohto sveta bude automaticky zhodené tým, že "jackson to už urobil lepšie". come on, ľudia, neporovnávajte všetko so všetkým a užite si ten seriál.
3 -7
reagují: RainMakeR, Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
A ještě přibudou, že jo. Hate watchers jen čekaj, až se jim to dostahuje z ulož to :D
839328
A ještě přibudou, že jo. Hate watchers jen čekaj, až se jim to dostahuje z ulož to *:D*
839327
10 -3
reagují: fabec
reagovat

Rings of Power

Na CSFD momentálně 73 hodnocení, 14 odpadů. Jak nečekané. 
839327
Na CSFD momentálně 73 hodnocení, 14 odpadů. Jak nečekané. 
Rings of Power
8 -1
reagují: KarelR
reagovat

She Hulk 3

Já viděl až teď after credits a Women's empowerment platí jenom do titulků nebo jak? :)
839320
Já viděl až teď after credits a Women's empowerment platí jenom do titulků nebo jak? *:)*
She Hulk 3
5 -3
reagovat

Rings of Power

První díl:

Kéž by to celý bylo tak epic jako prolog. Výprava je super, ale rozjíždí se to pomalu a nosných postav a lákavých tajemství je zatím docela málo. Linka s Arondirem meh, Nori sympatičtější, než jsem čekal, akce zatím docela slabá.

Druhej díl:

O něco lepší než pilot, hlavně díky Morii, lepšímu tempu a Strangerovi. Arondir je pořád mimo, ale Chluponozi mě baví a začíná se chytat Elrond. Prostoru pro zlepšení je pořád spousta, tak se snad zázračně využije – jinak z toho bude akorát lehoučce nadprůměrná fantasy za brutální peníze.
839317
První díl: Kéž by to celý bylo tak epic jako prolog. Výprava je super, ale rozjíždí se to pomalu a nosných postav a lákavých tajemství je zatím docela málo. Linka s Arondirem meh, Nori sympatičtější, než jsem čekal, akce zatím docela slabá. Druhej díl: O něco lepší než pilot, hlavně díky Morii, lepšímu tempu a Strangerovi. Arondir je pořád mimo, ale Chluponozi mě baví a začíná se chytat Elrond. Prostoru pro zlepšení je pořád spousta, tak se snad zázračně využije – jinak z toho bude akorát lehoučce nadprůměrná fantasy za brutální peníze.
Rings of Power
19 -2
reagovat
tie memes z tretej she-hulk sú absolútne delightful a len pomáhajú k tomu, aby som to fakt nikdy nezačal. oficiálne mám nulovú motiváciu.
839316
tie memes z tretej she-hulk sú absolútne delightful a len pomáhajú k tomu, aby som to fakt nikdy nezačal. oficiálne mám nulovú motiváciu.
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mám normálně chuť si to pustit. Vnadíš jak Rimsy ve svých psychorecenzích. :D
839305
Mám normálně chuť si to pustit. Vnadíš jak Rimsy ve svých psychorecenzích. *:D*
839303
3 -2
reagovat

She-Hulk 03

Zatím to bylo takovým The Room způsobem zábavné, ale ta vedlejší linka s dětinskou elfkou byla tak trapná, že jsem se normálně styděl na to dívat :D To je i nový Thor tak otřesný?
Hlavně doufám, že jedno z těch nevtipných oznámení vůči divákům, bylo pravdivé a další camea se konat nebudou. Každý se tam jen chodí ztrapňovat.
Edit: Potitulkovou scénu už nikdy nedostanu z hlavy...
839303
Zatím to bylo takovým The Room způsobem zábavné, ale ta vedlejší linka s dětinskou elfkou byla tak trapná, že jsem se normálně styděl na to dívat *:D* To je i nový Thor tak otřesný? Hlavně doufám, že jedno z těch nevtipných oznámení vůči divákům, bylo pravdivé a další camea se konat nebudou. Každý se tam jen chodí ztrapňovat. Edit: Potitulkovou scénu už nikdy nedostanu z hlavy...
She-Hulk 03
4 -4
reagují: Cinefil
reagovat
A stejně na to všichni čumíte... :D

link
839298
A stejně na to všichni čumíte... *:D* https://youtu.be/g-bVEc8oZvk
4 -2
reagovat

She-Hulk S01E03

Průměr průměrnosti. Jak tohle mohlo projít nějaký schvalováním opravdu nechápu. Nefunguje humor, má to nudný příběh a bohužel i samotná hlavní postava nedostává prostor aby byla něčím více než jen vtipnou postavou. Zlatý Moon Knight a Ms. Marvel.  4-5/10
839296
Průměr průměrnosti. Jak tohle mohlo projít nějaký schvalováním opravdu nechápu. Nefunguje humor, má to nudný příběh a bohužel i samotná hlavní postava nedostává prostor aby byla něčím více než jen vtipnou postavou. Zlatý Moon Knight a Ms. Marvel.  4-5/10
She-Hulk S01E03
6 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V poho oddechovka, takový půlhodinový večerníček. Mě to baví. :)
839295
V poho oddechovka, takový půlhodinový večerníček. Mě to baví. *:)*
839292
5 -5
reagovat
Na Prime Video je komplet Kancl s Gervaisem, i s cz titulky:+
839294
Na Prime Video je komplet Kancl s Gervaisem, i s cz titulky*:+*
6 -1
reagovat

She Hulk s01e03

To je takový nudný shit, že to není možné. Fakt unikát mít tam 3 docela dobré MCU postavy na díl a natočit to tak nudně.
839292
To je takový nudný shit, že to není možné. Fakt unikát mít tam 3 docela dobré MCU postavy na díl a natočit to tak nudně.
She Hulk s01e03
5 -4
reagují: do_Od
reagovat
Tohle vidím čím dál častěji na Twitteru, a i od stránek, které jsem dřív považoval za důvěryhodné. Docela mě to sere. Hlavně když takhle potvrdili Eternals 2 s Chloé Zhao se "source: deadline" a po deseti minutách hledání jsem to prostě nenašel, takže jsem se nadchnul úplně zbytečně. :D
839290
Tohle vidím čím dál častěji na Twitteru, a i od stránek, které jsem dřív považoval za důvěryhodné. Docela mě to sere. Hlavně když takhle potvrdili Eternals 2 s Chloé Zhao se "source: deadline" a po deseti minutách hledání jsem to prostě nenašel, takže jsem se nadchnul úplně zbytečně. *:D*
839288
6 -1
reagovat

PLOT TWIST

Zdroj tweetu je MKMZ
839289
Zdroj tweetu je MKMZ
PLOT TWIST
839288
9 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podle Deadlinu, nebo podle random tweetu, kterej píše jako source Deadline, ale na Deadlinu to nikde není? :) link
839288
Podle Deadlinu, nebo podle random tweetu, kterej píše jako source Deadline, ale na Deadlinu to nikde není? *:)* https://twitter.com/ghostproduxer/status/1564740170158587911
839269
6 -2
reagují: do_Od, verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se