Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13441 - 13460 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Ty vole ty tu hru dostaneš kamkoliv.:D :+ a prsteny a zaklínač a poslední řadu got si určitě užilo dost lidí, ale v pohodě fakt nejsou. Nejen kvůli scénáři. A zase se ohánět něčím jiným než kvalitou, kor tady mez bližními svými (:D), že ti to za to stojí. 
841416
Ty vole ty tu hru dostaneš kamkoliv.*:D* *:+* a prsteny a zaklínač a poslední řadu got si určitě užilo dost lidí, ale v pohodě fakt nejsou. Nejen kvůli scénáři. A zase se ohánět něčím jiným než [b]kvalitou, [/b]kor tady mez bližními svými (*:D*), že ti to za to stojí. 
841396
4 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
link

Nevím jak tobě, ale mně ten seznam přijde docela dlouhej. 

Stejně tak bych mohl říct, že si ta hra nelíbí ti neberu, ale tvrdit, že není oceňovaná a nepatří k tomu nejlepšímu, co kdy v branži vzniklo, je holý nesmysl.
841396
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accolades_received_by_The_Last_of_Us_Part_II Nevím jak tobě, ale mně ten seznam přijde docela dlouhej.  Stejně tak bych mohl říct, že si ta hra nelíbí ti neberu, ale tvrdit, že není oceňovaná a nepatří k tomu nejlepšímu, co kdy v branži vzniklo, je holý nesmysl.
841394
9 -5
reagují: Gonzi, Godlike
reagovat
TLOU2 vyhrálo nejvíc GOTY cen v historii a na metacritic to má lepší (o bod:D) hodnocení než Witcher 3. To mi přijde docela objektivní
841395
TLOU2 vyhrálo nejvíc GOTY cen v historii a na metacritic to má lepší (o bod*:D*) hodnocení než Witcher 3. To mi přijde docela objektivní
841394
7 -5
reagovat
Tvl, "jedna z nejlepších a taky právem nejoceňovanějších her historie" je tak možná Witcher 3, Portal (2), Half Life 2, případně i TLOU1.
Že se ti TLOU2 líbí ti neberu, ale objektivně se dá říct tak maximálně, že je to jedna z nejkontroverznějších her historie.
841394
Tvl, [i]"jedna z nejlepších a taky právem nejoceňovanějších her historie"[/i] je tak možná Witcher 3, Portal (2), Half Life 2, případně i TLOU1. Že se ti TLOU2 líbí ti neberu, ale objektivně se dá říct tak maximálně, že je to jedna z nejkontroverznějších her historie.
841390
6 -11
reagují: do_Od, warlock_
reagovat
Je fajn mít v životě nějaký jistoty :D
841393
Je fajn mít v životě nějaký jistoty *:D*
6 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Když je někde takový propastný rozdíl mezi hodnocením kritiků (tedy lidí, co se obvykle nenechávají strhnout davem a nevytváří si předpojaté názory) a obyčejnými diváky/hráči, můžou za to zpravidla úplně jiné faktory než kvalita.
841392
Když je někde takový propastný rozdíl mezi hodnocením kritiků (tedy lidí, co se obvykle nenechávají strhnout davem a nevytváří si předpojaté názory) a obyčejnými diváky/hráči, můžou za to zpravidla úplně jiné faktory než [b]kvalita[/b].
841391
6 -9
reagovat
Neviem, aspoň teda ja mám takú skúsenosť že to doslova ľudia nenávidia, teda nie všetci samozrejme ale čo vidím rôzne po nete tak je ich fakt hromada, aj tých známych youtuberov a streamerov. Stačí keď si pozriem hodnotenie od hráčov na metacritic 5,7 a to tam tých núl je fakt požehnane. Ale zase je pravda že je tam aj hromada 10 :+
841391
Neviem, aspoň teda ja mám takú skúsenosť že to doslova ľudia nenávidia, teda nie všetci samozrejme ale čo vidím rôzne po nete tak je ich fakt hromada, aj tých známych youtuberov a streamerov. Stačí keď si pozriem hodnotenie od hráčov na metacritic 5,7 a to tam tých núl je fakt požehnane. Ale zase je pravda že je tam aj hromada 10 *:+*
841390
3 -4
reagují: do_Od
reagovat
:D Zaklínač, RoP, i osmá série GoT jsou naprosto v pohodě a věř, že si je užilo dost lidí... ale proč tam řadíš The Last of Us 2, což je objektivně jedna z nejlepších a taky právem nejoceňovanějších her historie? Za to se vůbec není třeba stydět. ;)

Lidi, kterým se něco nelíbí, budou vždycky hlasitější, tím se nenech odradit. Ale jo, diskuze na téma RoP tu má asi takový smysl jako měly diskuze na téma Batman vs. Superman. :D
841390
*:D* Zaklínač, RoP, i osmá série GoT jsou naprosto v pohodě a věř, že si je užilo dost lidí... ale proč tam řadíš The Last of Us 2, což je objektivně jedna z nejlepších a taky právem nejoceňovanějších her historie? Za to se vůbec není třeba stydět. *;)* Lidi, kterým se něco nelíbí, budou vždycky hlasitější, tím se nenech odradit. Ale jo, diskuze na téma RoP tu má asi takový smysl jako měly diskuze na téma Batman vs. Superman. *:D*
841389
8 -7
reagují: Gonzi, FallenMaia
reagovat
Asi máš pravdu. Vnímam to ako fanúšik toho sveta a kedže som vždy chcel vidieť na obrazovke spracovanú históriu Stredozeme tak ma to samozrejme baví a neviem sa dočkať ďašej časti aj keď tam toho deja nieje až tak moc a nieje spracovaní tak ako by ste si želali. Mne proste asi stačí že zase raz vidím Khazad-dûm, že sa znova vrátim do Mordoru ešte pred tým ako bol Mordorom, vidím Eregion v rozkvete atď. Som "lembasová hlava"? Ano som :D Je ten seriál vytvorení pre mňa? Dovolím si trdiť že hej, že ľudia ako ja si to proste vychutnajú ale nieje nás veľa. Mňa neskutočne bavil aj Hobit aj keď na to všetci okolo pluvali. A v tom je pre mňa ten problém, že väčšina ľudí čo sledujem na rôznych diskusiách to nevidí aspoň trošku pozitívne, že ešte pred tým ako vôbec prišiel prvý trailer tak to ľudia odsúdili a teraz to každý porovnáva s HoD a následne ten seriál dostáva strašný náklad a mrzí ma že keď to takto bude pokračovať tak sa ani nemusím dočkať poslednej série ktorá to uzavrie. A pre mňa je to proste obrovská škoda a som z toho doslova smutný. Takže ma tu samozrejme berte s rezervou, ja tam tie chyby asi nevidím pretože v podvedomí ich vidieť nechcem? Dá sa to tatko povedať? A stále mám nádej že to časom, možno až v druhej sérii môže by ešte lepšie a že sa to začne páčiť viacerým aj keď teraz to pre vás tak nevyzerá, proste tomu chcem veriť, preto to ani nehodnotím nejak negatívne. A potom ma mrzí že prídu ľudia, dajú tomu odpad a tvrdia radšej nič ako toto. Neviem to mi príde také doslova smutné keď si pomyslím že možno už nikdy nebude možnosť vidieť niečo nové zo sveta Stredozeme na obrazovke, teda minimálne za môjho života a ostatním je to jedno. Ale to je môj večný problém že sa mi páči niečo čo väčšina odsúdi, zažil som to pri ôsmej sérii GoT, zažil som to pri Zaklínačovi od Netflixu, pri Last of Us 2 a teraz sa to opakuje pri RoP :) On bude asi ten problém niekde vo mne.
841389
Asi máš pravdu. Vnímam to ako fanúšik toho sveta a kedže som vždy chcel vidieť na obrazovke spracovanú históriu Stredozeme tak ma to samozrejme baví a neviem sa dočkať ďašej časti aj keď tam toho deja nieje až tak moc a nieje spracovaní tak ako by ste si želali. Mne proste asi stačí že zase raz vidím Khazad-dûm, že sa znova vrátim do Mordoru ešte pred tým ako bol Mordorom, vidím Eregion v rozkvete atď. Som "lembasová hlava"? Ano som *:D* Je ten seriál vytvorení pre mňa? Dovolím si trdiť že hej, že ľudia ako ja si to proste vychutnajú ale nieje nás veľa. Mňa neskutočne bavil aj Hobit aj keď na to všetci okolo pluvali. A v tom je pre mňa ten problém, že väčšina ľudí čo sledujem na rôznych diskusiách to nevidí aspoň trošku pozitívne, že ešte pred tým ako vôbec prišiel prvý trailer tak to ľudia odsúdili a teraz to každý porovnáva s HoD a následne ten seriál dostáva strašný náklad a mrzí ma že keď to takto bude pokračovať tak sa ani nemusím dočkať poslednej série ktorá to uzavrie. A pre mňa je to proste obrovská škoda a som z toho doslova smutný. Takže ma tu samozrejme berte s rezervou, ja tam tie chyby asi nevidím pretože v podvedomí ich vidieť nechcem? Dá sa to tatko povedať? A stále mám nádej že to časom, možno až v druhej sérii môže by ešte lepšie a že sa to začne páčiť viacerým aj keď teraz to pre vás tak nevyzerá, proste tomu chcem veriť, preto to ani nehodnotím nejak negatívne. A potom ma mrzí že prídu ľudia, dajú tomu odpad a tvrdia radšej nič ako toto. Neviem to mi príde také doslova smutné keď si pomyslím že možno už nikdy nebude možnosť vidieť niečo nové zo sveta Stredozeme na obrazovke, teda minimálne za môjho života a ostatním je to jedno. Ale to je môj večný problém že sa mi páči niečo čo väčšina odsúdi, zažil som to pri ôsmej sérii GoT, zažil som to pri Zaklínačovi od Netflixu, pri Last of Us 2 a teraz sa to opakuje pri RoP *:)* On bude asi ten problém niekde vo mne.
841386
9 -4
reagují: do_Od
reagovat

Light & Magic

Přidávám se k těm absolutním nadšením z téhle šestidílné série na Disney+. Připomnělo mi to, pokud jste v 90. letech někdo koukal myslim na dvojce, seriál „Filmová kouzla“ - od tý televize se nešlo odlepit, když tohle dávali. Fascinovalo mě to a když jsem viděl making of záběry třeba z Indyho, přál jsem si tam bejt. „Jenom“ tam bejt, dřepěl bych stranou, abych nepřekážel a ani nedutal. A tohle je v podobném duchu, ten strhující entuziasmus všech lidí, kteří často nevěděli, jak to a to vlastně vyrobit/natočit a vznikly z toho z velký části dnes naprostý klasiky, je skvělej:+
841388
Přidávám se k těm absolutním nadšením z téhle šestidílné série na Disney+. Připomnělo mi to, pokud jste v 90. letech někdo koukal myslim na dvojce, seriál „Filmová kouzla“ - od tý televize se nešlo odlepit, když tohle dávali. Fascinovalo mě to a když jsem viděl making of záběry třeba z Indyho, přál jsem si tam bejt. „Jenom“ tam bejt, dřepěl bych stranou, abych nepřekážel a ani nedutal. A tohle je v podobném duchu, ten strhující entuziasmus všech lidí, kteří často nevěděli, jak to a to vlastně vyrobit/natočit a vznikly z toho z velký části dnes naprostý klasiky, je skvělej*:+*
Light & Magic
16 0
reagují: holub109
reagovat
Pokud nechápeš, v čem je Goreckiho popis naprosto přesný, tak asi nemá smysl se o tom bavit. Ty máš doslova radost z toho, že objevili Mithril. Jinými slovy, kdyby ten stejný příběh mluvil o bájné Analdriller a jejím zdroskotání v Údenoru, o tom jak trpaslíci objevili Mrdil a celé se to odehrávalo v středopůlkách, tak by tě to bavilo míň.
Jméno těch míst souvisí s tvým zážitkem. Nehodnotíš kvalitu děje, ale že ten svět znáš.
Co hodnotí Gorecki a spol. je, že třeba sestavení Frodovy výpravy v trilogii je ikonické, protože k tomu nějakým způsobem spějeme, zatímco tady dramatický oblouk začne a skončí tím, že králova řekne jdu přes vodu, kdo jde se mnou...
841386
Pokud nechápeš, v čem je [b]Gorecki[/b]ho popis naprosto přesný, tak asi nemá smysl se o tom bavit. Ty máš doslova radost z toho, že objevili Mithril. Jinými slovy, kdyby ten [b]stejný příběh[/b] mluvil o bájné Analdriller a jejím zdroskotání v Údenoru, o tom jak trpaslíci objevili Mrdil a celé se to odehrávalo v středopůlkách, tak by tě to bavilo míň. Jméno těch míst souvisí s tvým zážitkem. Nehodnotíš kvalitu děje, ale že ten svět znáš. Co hodnotí Gorecki a spol. je, že třeba sestavení Frodovy výpravy v trilogii je ikonické, protože k tomu nějakým způsobem spějeme, zatímco tady dramatický oblouk začne a skončí tím, že [spoiler]králova řekne jdu přes vodu, kdo jde se mnou...[/spoiler]
841378
9 -3
reagují: FallenMaia
reagovat

prsteny

strašně moc to chce vyměnit tvůrčí tým ptz tam je špatně tolik věcí,  že u takhle obřího projektu zůstává rozum stát 
A dejme tomu že tam lidi maj debilní dialogy nebo delaj věci, Který nikoho nezajimaj ale ať tam sou alespon epický cool momenty.. jejich představa o něčem epic je, že tam hodí nobrain slowmo 
A třeba když Galadriel ve vězení přepere a zavře stráže za 3 vteřiny a naslednej záběr na jeji badass obličej zabere delší stopáž než samotná akce.. tam je špatně komplet celé řemeslo..od editu po režii 

problém je, ze amazon nic měnit nebude.. a to ne protože by tím řekl že to děla špatně ale ptz by uznal že to jde udělat lépe a to kua teda lépe 
841382
strašně moc to chce vyměnit tvůrčí tým ptz tam je špatně tolik věcí,  že u takhle obřího projektu zůstává rozum stát  A dejme tomu že tam lidi maj debilní dialogy nebo delaj věci, Který nikoho nezajimaj ale ať tam sou alespon epický cool momenty.. jejich představa o něčem epic je, že tam hodí nobrain slowmo  A třeba když Galadriel ve vězení přepere a zavře stráže za 3 vteřiny a naslednej záběr na jeji badass obličej zabere delší stopáž než samotná akce.. tam je špatně komplet celé řemeslo..od editu po režii  problém je, ze amazon nic měnit nebude.. a to ne protože by tím řekl že to děla špatně ale ptz by uznal že to jde udělat lépe a to kua teda lépe 
prsteny
12 0
reagovat
- prvé 3 série gotka bola jedna veľká expozicia. u lotra tu máme 4 diely.
841381
- prvé 3 série gotka bola jedna veľká expozicia. u lotra tu máme 4 diely.
2 -7
reagovat
reaguje na: Gorecki
Tento seriál stojí na základoch ktoré udal už filmový Lotr preto sa v ňom tak často odkazuje práve na udalosti z filmov. Preto sledujeme trpaslíkov ktorí hľadajú mitril pretože už z trilógie vieme ako dopadnú a tvorcovia sa k tomu chcú dostať, inak asi samí o sebe tam nemajú žiadny zmysel, preto rovnako sledujeme hobitov, preto sme v Južných krajoch ktoré nakoniec vieme ze skončia ako Mordor. Proste svojim spôsobom to je vlastne prerozprávanie udalostí ktoré povedú k filmom, inak povedané to čo napísal Tolkien aj ked sa ho to nedrží zubami nechtami a snažia sa tomu dať nejaký ucelený dej. A preto chápem že toto je asi pre mnohých problém, ľudia nechcú históriu Stredozeme, chcú seriál ktorý stojí sám o sebe na vlastných nohách, v tom prípade si ale myslím že to jednoducho nieje pre nich. Jediné čo chcem povedať je že to tvrdenie, nič sa tam nedeje je nepravda. Deje sa dosť vecí ale človek musí ten svet poznať aby to plne docenil a chápal už teraz kam tie veci povedú. Pretože ak tomu prt rozumies tak už aj ten samotný názov Prsteny Moci ti momentálne nedáva žiadny zmysel kedže o nejakých prsteňoch tam nepadla ani zmienka, ale človek čo vie tak vie kam sa to posunie ;)
841378
Tento seriál stojí na základoch ktoré udal už filmový Lotr preto sa v ňom tak často odkazuje práve na udalosti z filmov. Preto sledujeme trpaslíkov ktorí hľadajú mitril pretože už z trilógie vieme ako dopadnú a tvorcovia sa k tomu chcú dostať, inak asi samí o sebe tam nemajú žiadny zmysel, preto rovnako sledujeme hobitov, preto sme v Južných krajoch ktoré nakoniec vieme ze skončia ako Mordor. Proste svojim spôsobom to je vlastne prerozprávanie udalostí ktoré povedú k filmom, inak povedané to čo napísal Tolkien aj ked sa ho to nedrží zubami nechtami a snažia sa tomu dať nejaký ucelený dej. A preto chápem že toto je asi pre mnohých problém, ľudia nechcú históriu Stredozeme, chcú seriál ktorý stojí sám o sebe na vlastných nohách, v tom prípade si ale myslím že to jednoducho nieje pre nich. Jediné čo chcem povedať je že to tvrdenie, nič sa tam nedeje je nepravda. Deje sa dosť vecí ale človek musí ten svet poznať aby to plne docenil a chápal už teraz kam tie veci povedú. Pretože ak tomu prt rozumies tak už aj ten samotný názov Prsteny Moci ti momentálne nedáva žiadny zmysel kedže o nejakých prsteňoch tam nepadla ani zmienka, ale človek čo vie tak vie kam sa to posunie *;)*
841374
3 -4
reagují: Gonzi
reagovat
Už len ten fakt, že nám to tu musí niekto vysvetľovať, že prečo to má byť vlastne strašne cool lebo predloha, niečo o tom seriály naznačuje. Buď sme tu všetci idioti alebo je to sračka. Môže tam byť dejových liniek koľko chce, ale všetky sú prezentované nudne, bez nápadu alebo úplne debilne. Mňa udivuje, že Gorecki si vôbec pamätá mená postáv. 
A vyčítať HoD že sa tam nič nedeje, je ako vyčítať 12 rozhnevaným mužom, že sú celý čas v jednej miestnosti. HoD dominuje v tom AKO sa to deje. Karel to napísal presne, tu sa počíta každý pohľad. A ja ako divák čo nemá o predlohe ani páru presne viem odčítať čo znamená a kam to smeruje.
Pri prstenoch naopak nemám šajnu kde som, s kým tam som a kam smerujem. A ešte sú ta k tomu aj debilné dialógy...
841377
Už len ten fakt, že nám to tu musí niekto vysvetľovať, že prečo to má byť vlastne strašne cool lebo predloha, niečo o tom seriály naznačuje. Buď sme tu všetci idioti alebo je to sračka. Môže tam byť dejových liniek koľko chce, ale všetky sú prezentované nudne, bez nápadu alebo úplne debilne. Mňa udivuje, že Gorecki si vôbec pamätá mená postáv.  A vyčítať HoD že sa tam nič nedeje, je ako vyčítať 12 rozhnevaným mužom, že sú celý čas v jednej miestnosti. HoD dominuje v tom AKO sa to deje. Karel to napísal presne, tu sa počíta každý pohľad. A ja ako divák čo nemá o predlohe ani páru presne viem odčítať čo znamená a kam to smeruje. Pri prstenoch naopak nemám šajnu kde som, s kým tam som a kam smerujem. A ešte sú ta k tomu aj debilné dialógy...
16 -1
reagovat
reaguje na: connor
Ano a je to zabava a dokonca Ryan z Pitch Meeting si na tom urobil karieru. Nic to vsak nemeni na tom, ze je to PRE MNA absolutne uprimny popis mojho dojmu z toho serialu. A to hoci nie som ziadna lembasova hlava, pristupoval som k tomu velmi otvorene a prve recenzie hadzal za hlavu.
841375
Ano a je to zabava a dokonca Ryan z Pitch Meeting si na tom urobil karieru. Nic to vsak nemeni na tom, ze je to PRE MNA absolutne uprimny popis mojho dojmu z toho serialu. A to hoci nie som ziadna lembasova hlava, pristupoval som k tomu velmi otvorene a prve recenzie hadzal za hlavu.
841372
6 -1
reagovat
1. Ak sa to neda, nemali to robit.
2. Ja beriem, ze to po tych piatich seriach bude ako celok davat jasny zmysel a bude to uceleny pribeh. Debata je vsak o tom, co ukazali pre nezasvataneho divaka doteraz a ci ho to ma preco bavit pozerat.
841374
1. Ak sa to neda, nemali to robit. 2. Ja beriem, ze to po tych piatich seriach bude ako celok davat jasny zmysel a bude to uceleny pribeh. Debata je vsak o tom, co ukazali pre nezasvataneho divaka doteraz a ci ho to ma preco bavit pozerat.
841373
5 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: MarvinP
Nebavme sa o Silmarillionu, kde je hromada zaujímavých príbehov, bavme sa čisto o Tolkienovom prerozprávaní udalostí z druhého veku. Ona to je vpodstate len taká história Saurona a pozadie vzniku Jednoho prstenu, nič viac v tom nieje, je tam nejaký sám o sebe stojaci zaujímavý príbeh ako bol ten o Berenovi a Luthien? Alebo Húrinove deti? No nie, nieje. Je to len spis udalostí tak ako sa odohrali za sebou pričom je medzi nimi vždy časový rozostup niekoľko stoviek rokov a tieto udalosti následne viedli k prvej porážke Saurona ktorým sa to celé uzatvára. Sú to vpodstate dejiny Stredozeme tak ako máš dejny nášho sveta, skúšal už niekto prerobiť dejiny nášho sveta do seriálovej podoby? Nie pretože to nejde a vznikol by z toho akurát dokument. Povedzme si pravdu bol by fakt zázrak ak by sa to niekomu podarilo. Ja chápem že sa môže zdať že tam je toho fakt málo a veľmi pomali sa to rozbieha, ale zas ja ani nechcem aby to uponáhľali, radšej budem ako "lembasová hlava" pomaličky spoznávať postavy a jednotlivé lokácie a týžden čo týžden dumať nad tým kto je vlastne ten Halbrand, kto je ten pán čo spadol z oblohy, kto je Adar a kde je Sauron, ako by som mal dostať nejaký mix GoT a LOTR s podivnými intrigami a scénkami ktoré mi jednoducho do LOTR sveta nepasujú.
841373
Nebavme sa o Silmarillionu, kde je hromada zaujímavých príbehov, bavme sa čisto o Tolkienovom prerozprávaní udalostí z druhého veku. Ona to je vpodstate len taká história Saurona a pozadie vzniku Jednoho prstenu, nič viac v tom nieje, je tam nejaký sám o sebe stojaci zaujímavý príbeh ako bol ten o Berenovi a Luthien? Alebo Húrinove deti? No nie, nieje. Je to len spis udalostí tak ako sa odohrali za sebou pričom je medzi nimi vždy časový rozostup niekoľko stoviek rokov a tieto udalosti následne viedli k prvej porážke Saurona ktorým sa to celé uzatvára. Sú to vpodstate dejiny Stredozeme tak ako máš dejny nášho sveta, skúšal už niekto prerobiť dejiny nášho sveta do seriálovej podoby? Nie pretože to nejde a vznikol by z toho akurát dokument. Povedzme si pravdu bol by fakt zázrak ak by sa to niekomu podarilo. Ja chápem že sa môže zdať že tam je toho fakt málo a veľmi pomali sa to rozbieha, ale zas ja ani nechcem aby to uponáhľali, radšej budem ako "lembasová hlava" pomaličky spoznávať postavy a jednotlivé lokácie a týžden čo týžden dumať nad tým kto je vlastne ten Halbrand, kto je ten pán čo spadol z oblohy, kto je Adar a kde je Sauron, ako by som mal dostať nejaký mix GoT a LOTR s podivnými intrigami a scénkami ktoré mi jednoducho do LOTR sveta nepasujú.
841367
5 -4
reagují: Gorecki
reagovat
Takovýmto pohrdavým posměšným způsobem může člověk popsat absolutně cokoliv. ;)
841372
Takovýmto pohrdavým posměšným způsobem může člověk popsat absolutně cokoliv. *;)*
841368
6 -7
reagují: Gorecki
reagovat
:+:+:+ za ohyzdov :D
841371
*:+**:+**:+* za ohyzdov *:D*
841368
2 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se