Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12781 - 12800 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
Měl jsem minimální očekáváni, protože showrunneři a trailery. A je to ještě horší než jsem myslel. She-Hulk si nepustím, ale hádám, že i když asi sračka, tak ne generická. 
844014
Měl jsem minimální očekáváni, protože showrunneři a trailery. A je to ještě horší než jsem myslel. She-Hulk si nepustím, ale hádám, že i když asi sračka, tak ne generická. 
844011
6 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Rings of Power není v pohodě. Kdyby vyhodili současné tvůrce a "scénáristy" už nikdy k ničemu nepostili tak by se to mohlo zlepšit. Ale nevěřím tomu.
844013
Rings of Power není v pohodě. Kdyby vyhodili současné tvůrce a "scénáristy" už nikdy k ničemu nepostili tak by se to mohlo zlepšit. Ale nevěřím tomu.
844011
11 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Me treba mrzi, ze WBD / HBO odsunuli na pristi rok The White House Plumbers a Love and Death. Ze pristi tyden skonci Draci, jde ven Black Adam a v hernim svete Gotham Knights a pak cele WBD upadne do trimesicniho spanku. Ty pristi mesice to fakt na nejaky pretlak nevypada. :/
844012
Me treba mrzi, ze WBD / HBO odsunuli na pristi rok The White House Plumbers a Love and Death. Ze pristi tyden skonci Draci, jde ven Black Adam a v hernim svete Gotham Knights a pak cele WBD upadne do trimesicniho spanku. Ty pristi mesice to fakt na nejaky pretlak nevypada. :/
844007
1 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Andor je v pohode. Rings of Power je v pohode. Premietať premrštené očakávania do hodnotenia je hovadina. Môj názor.
844011
Andor je v pohode. Rings of Power je v pohode. Premietať premrštené očakávania do hodnotenia je hovadina. Môj názor.
844007
3 -11
reagují: Godlike, DarkSith
reagovat

She Hulk finále

Co to proboha bylo? Celou dobu jsem na to nechápavě zíral a říkal si, že asi trochu chápu proč někomu občas mrdne a jde skočit z mostu. Jako pokud Marvel chce jít tímto retardovaným směrem tak jednou skončí hůř než DCEU. 8)
844010
Co to proboha bylo? Celou dobu jsem na to nechápavě zíral a říkal si, že asi trochu chápu proč někomu občas mrdne a jde skočit z mostu. Jako pokud Marvel chce jít tímto retardovaným směrem tak jednou skončí hůř než DCEU. *8)*
She Hulk finále
10 -1
reagovat
nejlepší na tom všem je že ty sračky už skončili. Ted nás čeká už jen to lepší., resp nejlepší ... poslední dva díly Draků. Za měsíc  Yellowstone a Koruna ...

co chcete víc sakra ? :D:D:D

andor je sračkaaaaa
844007
nejlepší na tom všem je že ty sračky už skončili. Ted nás čeká už jen to lepší., resp nejlepší ... poslední dva díly Draků. Za měsíc  Yellowstone a Koruna ... co chcete víc sakra ? *:D**:D**:D* andor je sračkaaaaa
4 -6
reagovat
reaguje na: Attikus
Je to naprosto relevantní kritérium. K novým nolanovkám také přistupuješ jinak než k něčemu od noname začínajího režiséra. 
844004
Je to naprosto relevantní kritérium. K novým nolanovkám také přistupuješ jinak než k něčemu od noname začínajího režiséra. 
844001
4 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Kecy. Kdyz chces byt nejlepsi, tak mas i nejvyssi ocekavani a jsi pod nejvetsim tlakem. Stejne tak budget. Cim vetsi peniz, tak tim i vetsi a vic moznosti. Kdyz to tvurci nezvladaji, tak at toci filmy za milion o dvou lidech v jedny mistnosti. Je uplne legitimni tohle zahrnout do hodnoceni.

jinak, absurdita She-Hulk > nuda, nezajimavost generickych Prstenu. :)
844002
Kecy. Kdyz chces byt nejlepsi, tak mas i nejvyssi ocekavani a jsi pod nejvetsim tlakem. Stejne tak budget. Cim vetsi peniz, tak tim i vetsi a vic moznosti. Kdyz to tvurci nezvladaji, tak at toci filmy za milion o dvou lidech v jedny mistnosti. Je uplne legitimni tohle zahrnout do hodnoceni. jinak, absurdita She-Hulk > nuda, nezajimavost generickych Prstenu. :)
844001
10 -1
reagují: Attikus
reagovat
A preto dávať očakávania ako kritérium k hodnoteniu je kozmická kktina, teda s výnimkou že má človek dvojciferné IQ, je ozaj ešte veľmi mladý a neskúsený alebo videl asi toľko filmov a seriálov koľko má prstov na rukách.
844001
A preto dávať očakávania ako kritérium k hodnoteniu je kozmická kktina, teda s výnimkou že má človek dvojciferné IQ, je ozaj ešte veľmi mladý a neskúsený alebo videl asi toľko filmov a seriálov koľko má prstov na rukách.
2 -12
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
Uplně s klidným svědomím. U filmů/seriálů se hodnotí i očekávání. A ta byla u Rings of Power kosmická. U She Hulk spíše nebyla, alespoň ne v naší bublině. Také to mělo tak 5-10 násobný rozpočet. 
Fail bylo obojí, vzhledem k očekávání a rozpočtu klidně She Hulk ohodnotím výše, díky že jsi mi to připomněl. :+
Být to noname fantasy nebo adaptace já nevím Trpaslíků od Heitze, tak tomu dá 5/10 a zítra na to zapomenu. Takhle je to vzhledem ke vstupům katastrofa. 
Vezměme si to jako investiční záměr, který má nějaké kvalitativní cíle místo finančních. V tom selhal. Selhání She Hulk nikdo moc řešit nebude, nějaký čísla to udělá. Marvel má ročně +-10 sérií, whatever...
844000
Uplně s klidným svědomím. U filmů/seriálů se hodnotí i očekávání. A ta byla u Rings of Power kosmická. U She Hulk spíše nebyla, alespoň ne v naší bublině. Také to mělo tak 5-10 násobný rozpočet.  Fail bylo obojí, vzhledem k očekávání a rozpočtu klidně She Hulk ohodnotím výše, díky že jsi mi to připomněl. *:+* Být to noname fantasy nebo adaptace já nevím Trpaslíků od Heitze, tak tomu dá 5/10 a zítra na to zapomenu. Takhle je to vzhledem ke vstupům katastrofa.  Vezměme si to jako investiční záměr, který má nějaké kvalitativní cíle místo finančních. V tom selhal. Selhání She Hulk nikdo moc řešit nebude, nějaký čísla to udělá. Marvel má ročně +-10 sérií, whatever...
843999
9 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Uffff, to vážne dá niekto She-Hulk viac bodov ako Rings of Power??   NIKDY!! :-
843999
Uffff, to vážne dá niekto She-Hulk viac bodov ako Rings of Power??   NIKDY!! *:-*
843998
7 -10
reagují: hroubek, AndyKaufman
reagovat

She-Hulk S01

Tento rok si Kevin Feige za rámeček určitě nedá. Díky problémům, které nadělal Covid, platformě Disney+ a dalším x věcem musí Feige dřít více, než kdy jindy. A bohužel se to projevilo na kvalitě. Disney chce, co nejvíce obsahu pro svou platformu, takže Feige musí vymýšlet seriály jako na běžícím páse, a pokud možno si připravit půdu pro budoucí filmy a zápletky. A samozřejmě to musí být, co nejvíce různorodý a zkoušet nové věci. Já ho moc obdivuji, že to stále zvládá ukočírovat a má velmi silnou a pevnou vizi. Problém je, že kvalita scénářů a příběhů šla dolů. Na She-Hulk jsem se moc těšil, jelikož mi ten koncept přišel osvěžující a dostatečně zajímavý. Navíc se mi líbila představa, že se to nebude brát moc vážně a bude to komediální oddychovka. A tady se ukazuje největší problém celého seriálů. Tvůrci nenašli tu správnou polohu. Místy je to trefa do černého, která funguje na maximum, aby vzápětí přišel okamžik, kdybych si nejradši vypíchl oči. A takhle to lítá nahoru dolu celý seriál. Nejlépe to funguje na konci, který naplno předvede svůj potenciál, ale pro většinu diváků to bude velká facka a zdvižený prostředníček. Herecky je to fajn, potěší odkazy a pár hvězdných hostů, kteří si kradou každou scénu pro sebe. Trikově slabé a po vizuální stránce takové obyčejné. Příště by si She-Hulk zasloužila lepší péči. 6/10
843998
Tento rok si Kevin Feige za rámeček určitě nedá. Díky problémům, které nadělal Covid, platformě Disney+ a dalším x věcem musí Feige dřít více, než kdy jindy. A bohužel se to projevilo na kvalitě. Disney chce, co nejvíce obsahu pro svou platformu, takže Feige musí vymýšlet seriály jako na běžícím páse, a pokud možno si připravit půdu pro budoucí filmy a zápletky. A samozřejmě to musí být, co nejvíce různorodý a zkoušet nové věci. Já ho moc obdivuji, že to stále zvládá ukočírovat a má velmi silnou a pevnou vizi. Problém je, že kvalita scénářů a příběhů šla dolů. Na She-Hulk jsem se moc těšil, jelikož mi ten koncept přišel osvěžující a dostatečně zajímavý. Navíc se mi líbila představa, že se to nebude brát moc vážně a bude to komediální oddychovka. A tady se ukazuje největší problém celého seriálů. Tvůrci nenašli tu správnou polohu. Místy je to trefa do černého, která funguje na maximum, aby vzápětí přišel okamžik, kdybych si nejradši vypíchl oči. A takhle to lítá nahoru dolu celý seriál. Nejlépe to funguje na konci, který naplno předvede svůj potenciál, ale pro většinu diváků to bude velká facka a zdvižený prostředníček. Herecky je to fajn, potěší odkazy a pár hvězdných hostů, kteří si kradou každou scénu pro sebe. Trikově slabé a po vizuální stránce takové obyčejné. Příště by si She-Hulk zasloužila lepší péči. [b]6/10[/b]
She-Hulk S01
3 -6
reagují: FallenMaia
reagovat

Prsteny moci S01

Tohle dost bolelo. Miluji trilogii Pána prstenů, ale na tento seriál jsem se nedokázal těšit. Trailery mi ho nedokázaly prodat, a to se snažily opravdu hodně. Přesto jsem seriálu dal šanci a přistupoval k němu bez předsudků. Doufal jsem v co nejlepší výsledek a přál jsem si, aby tento výlet do Středozemě dopadl, co nejlépe. Nebude chodit dlouze kolem horké kaše a řeknu to narovinu, seriál je obrovské zklamaní a nepovedl se. Seriál má tolik problémů, že kdybych je chtěl vypsat, tak by mi to zabralo celé odpoledne. Amazon do seriálu narval neskutečný prachy, a chtěl aby se Prsteny moci staly jeho vlajkovou lodí, která všem ukáže, jak se mají dělat fantasy seriály. Nepovedlo se. Největší problém je v tom, že seriál má, tak nehorázně špatný scénář, a nikdo z tvůrců si toho evidentně nevšiml, nebo jim to bylo úplně u prdele. Producenti, showorunneři a scénáristi by si zasloužili dostat pár facek, jelikož utratili přes půl miliardy dolarů, na něco tak hloupého a nelogického, že nedokážu pochopit, jak se to mohlo stát. Práce s vyprávěním - nulová, práce s postavami - tragická, dialogy - otřesné, stovky logických chyb, postavy mění názory během několika vteřin, neúcta k předloze a další věci. Jsem ochotný seriálům odpustit hodně, zvláště když mě baví (tady bylo několik epizod, kdy jsem bavil), nicméně pokud seriál nedokáže vyprodukovat normální dialogy a postavy, které si jako divák mohu oblíbit, tak je něco hodně moc špatně. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci je dost nepovedený, a pokud si nechcete kazit vzpomínky na filmového Pána prstenů, tak na to nekoukejte. 4-5/10 PS: Pokud něco funguje na sto procent, tak je to hudba Beara McCrearyho.
843997
Tohle dost bolelo. Miluji trilogii Pána prstenů, ale na tento seriál jsem se nedokázal těšit. Trailery mi ho nedokázaly prodat, a to se snažily opravdu hodně. Přesto jsem seriálu dal šanci a přistupoval k němu bez předsudků. Doufal jsem v co nejlepší výsledek a přál jsem si, aby tento výlet do Středozemě dopadl, co nejlépe. Nebude chodit dlouze kolem horké kaše a řeknu to narovinu, seriál je obrovské zklamaní a nepovedl se. Seriál má tolik problémů, že kdybych je chtěl vypsat, tak by mi to zabralo celé odpoledne. Amazon do seriálu narval neskutečný prachy, a chtěl aby se Prsteny moci staly jeho vlajkovou lodí, která všem ukáže, jak se mají dělat fantasy seriály. Nepovedlo se. Největší problém je v tom, že seriál má, tak nehorázně špatný scénář, a nikdo z tvůrců si toho evidentně nevšiml, nebo jim to bylo úplně u prdele. Producenti, showorunneři a scénáristi by si zasloužili dostat pár facek, jelikož utratili přes půl miliardy dolarů, na něco tak hloupého a nelogického, že nedokážu pochopit, jak se to mohlo stát. Práce s vyprávěním - nulová, práce s postavami - tragická, dialogy - otřesné, stovky logických chyb, postavy mění názory během několika vteřin, neúcta k předloze a další věci. Jsem ochotný seriálům odpustit hodně, zvláště když mě baví (tady bylo několik epizod, kdy jsem bavil), nicméně pokud seriál nedokáže vyprodukovat normální dialogy a postavy, které si jako divák mohu oblíbit, tak je něco hodně moc špatně. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci je dost nepovedený, a pokud si nechcete kazit vzpomínky na filmového Pána prstenů, tak na to nekoukejte. [b]4-5/10[/b] PS: Pokud něco funguje na sto procent, tak je to hudba Beara McCrearyho.
Prsteny moci S01
10 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pridávam sa k hypu. Prekvapenie roka. Skvelá réžia - hlavne siedma epizóda. Perfektnú herci - sú tam dve cameo role známych seriálových hercov, ktoré moc potešili. Epizódne príbehy majú dobré zvraty a rozuzlenia. Postavy som si rýchlo obľúbil aj keď sú to z veľkej časti hrozne hovada. :+:+

Plus je to pekná pripomienka toho prečo už nikdy nechcem pracovať v gastru - stres, hektické tempo. :D:D
843994
Pridávam sa k hypu. Prekvapenie roka. Skvelá réžia - hlavne siedma epizóda. Perfektnú herci - sú tam dve cameo role známych seriálových hercov, ktoré moc potešili. Epizódne príbehy majú dobré zvraty a rozuzlenia. Postavy som si rýchlo obľúbil aj keď sú to z veľkej časti hrozne hovada. *:+**:+* Plus je to pekná pripomienka toho prečo už nikdy nechcem pracovať v gastru - stres, hektické tempo. *:D**:D*
843987
6 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Díky :+
To sedí, protože jestli to něco charakterizuje nejlépe, tak seriálová weirovka. 
843990
Díky *:+* To sedí, protože jestli to něco charakterizuje nejlépe, tak seriálová weirovka. 
843984
2 -1
reagovat

The Bear 1x04

Ultimátní řešení otravných dětských party :D 
Zatím je to teda v mém TOP 5 seriálech tohoto roku:+
843987
Ultimátní řešení otravných dětských party *:D*  Zatím je to teda v mém TOP 5 seriálech tohoto roku*:+*
The Bear 1x04
6 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Depp ;) link
843984
Depp ;) https://www.moviezone.cz/clanek/44058-tema-proc-reziser-master---commander-prestal-tocit-filmy
843981
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Shantaram

Parádní i po 3 dílech. Apple to zase dokázal :+ Skutečně velký, povedený projekt. 
Už jsem dohledal, co na tom recenzentům vadí a že já vůl jsem překvapen. (facepalm) Prý je problém, že je tam hodně bílých hlavních postav v indickém prostředí. Surprise, surprise, odehrává se to mezi expaty... No a asi největší zločin je, že tam běloch zachraňuje indickou vyloučenou lokalitu a lidi v ní, což jde proti postkoloniálnímu narativu, že si ve všem pomůžou jenom sami. Díky moc tomu jednomu recenzentovi, co to napsal takhle naplno, ostatní pokrytci jenom hledají zástupné důvody, proč to sundat. :) Nechápu to, lidi jsou dementi, já jsem vděčný za cokoliv odehrávající se v ČR a je mi jedno že se tam všichni jmenují Ivan a Vladimír a hrají tam jenom Asiati. A hlavně se teda vsadím, že je to dost jedno Indům nebo jsou rádi, že o nich někdo něco točí jestli si toho přes Bollywood všimnou, spíš je to zase nikým nechtěná iniciativa uvědomělých recenzentů. 

Nepamatuje si někdo, kdo tam měl hrát původně když to mělo být celovečerní? Myslím, že o tom někde mluvil Mr.Hlad.

Jenom možná je to pomalejší než by člověk na tu opulentnost čekal v kulisách já nevím indické bondovky nebo Milionáře z chatrče a klidně bych doporučil čekat a binge. 

PS: vážně jsem tu nechtěl zakládat debatu o sezení na WC, thanx Hasta :D
843981
Parádní i po 3 dílech. Apple to zase dokázal *:+* Skutečně velký, povedený projekt.  Už jsem dohledal, co na tom recenzentům vadí a že já vůl jsem překvapen. (facepalm) Prý je problém, že je tam hodně bílých hlavních postav v indickém prostředí. Surprise, surprise, odehrává se to mezi expaty... No a asi největší zločin je, že tam běloch zachraňuje indickou vyloučenou lokalitu a lidi v ní, což jde proti postkoloniálnímu narativu, že si ve všem pomůžou jenom sami. Díky moc tomu jednomu recenzentovi, co to napsal takhle naplno, ostatní pokrytci jenom hledají zástupné důvody, proč to sundat. :) Nechápu to, lidi jsou dementi, já jsem vděčný za cokoliv odehrávající se v ČR a je mi jedno že se tam všichni jmenují Ivan a Vladimír a hrají tam jenom Asiati. A hlavně se teda vsadím, že je to dost jedno Indům nebo jsou rádi, že o nich někdo něco točí jestli si toho přes Bollywood všimnou, spíš je to zase nikým nechtěná iniciativa uvědomělých recenzentů.  Nepamatuje si někdo, kdo tam měl hrát původně když to mělo být celovečerní? Myslím, že o tom někde mluvil Mr.Hlad. Jenom možná je to pomalejší než by člověk na tu opulentnost čekal v kulisách já nevím indické bondovky nebo Milionáře z chatrče a klidně bych doporučil čekat a binge.  PS: vážně jsem tu nechtěl zakládat debatu o sezení na WC, thanx Hasta *:D*
Shantaram
5 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Potvrzuji 8):D
843980
Potvrzuji *8)**:D*
843977
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No tak ona to hlavně zhusta bývá nejlepší (ne-li jediná) příležitost některé věci si vyřídit, jak vám nejspíš potvrdí minimálně každý zdejší pracující s rodinou - osobně třeba sem odjinud snad ani nepíšu... :D
843977
No tak ona to hlavně zhusta bývá nejlepší (ne-li jediná) příležitost některé věci si vyřídit, jak vám nejspíš potvrdí minimálně každý zdejší pracující s rodinou - osobně třeba sem odjinud snad ani nepíšu... *:D*
843968
4 -1
reagují: verbst
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se