Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12701 - 12720 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Nikto ťa nenúti čítať moje príspevky. Akonáhle uvidíš nick FallenMaia kľudne ho môzeš preskočiť. Každý má právo vyjadriť svoj názor či? Neboj teraz ked skončilo RoP a skončí aj HoD už zase zaleziem do ústrania. Behom roka tu píšem len zriedkavo.

A fakt som prekvapený že som pre toľkých z vás až tak otravný. Nechápem čím to je. Mne tu teda prídu niektorí z vás omnoho otravnejší a neupozorňujem na to.
844156
Nikto ťa nenúti čítať moje príspevky. Akonáhle uvidíš nick FallenMaia kľudne ho môzeš preskočiť. Každý má právo vyjadriť svoj názor či? Neboj teraz ked skončilo RoP a skončí aj HoD už zase zaleziem do ústrania. Behom roka tu píšem len zriedkavo. A fakt som prekvapený že som pre toľkých z vás až tak otravný. Nechápem čím to je. Mne tu teda prídu niektorí z vás omnoho otravnejší a neupozorňujem na to.
844151
2 -13
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: do_Od
Jou, já si pustím druhou řadu z důvodu, že budu doufat, že se polepší. Ta naděje je mizivá, ale třeba ano. Ale pouštím si ji jen z důvodu, že jsem lembas, a že se třeba v tom světě konečně ukáže něco, co znám, a co se podaří důstojně přenést na obrazovky našich televizí. 

EDIT: Jinak v mém blízkém okolí - a nemyslím lembas hlavy - se to líbí jedinému člověku. Zbytek je tuze zklamán a prostě je to jednomyslně nebaví ani jako LOTR ani jako ten korporátní produkt. Pokud správně počítám tak 70 % z nich to zabalilo po třech dílech.
844155
Jou, já si pustím druhou řadu z důvodu, že budu doufat, že se polepší. Ta naděje je mizivá, ale třeba ano. Ale pouštím si ji jen z důvodu, že jsem lembas, a že se třeba v tom světě konečně ukáže něco, co znám, a co se podaří důstojně přenést na obrazovky našich televizí.  EDIT: Jinak v mém blízkém okolí - a nemyslím lembas hlavy - se to líbí jedinému člověku. Zbytek je tuze zklamán a prostě je to jednomyslně nebaví ani jako LOTR ani jako ten korporátní produkt. Pokud správně počítám tak 70 % z nich to zabalilo po třech dílech.
844149
8 -1
reagovat
Súhlasím s do_Odom. Teraz som otvoril Twitter a vyskočilo na mňa toto: link

Ja teda neviem ale príde mi že najviac odpovedí obsahuje číslo 8 alebo tak nejak okolo toho. Kde je tá neskutočná katastrofa? Ja ju nikde nevidím :D Alebo sú to všetko lembasové hlavy ako ja? Aj to je možnosť.
844154
Súhlasím s [b]do_Odom[/b]. Teraz som otvoril Twitter a vyskočilo na mňa toto: https://twitter.com/theoneringnet/status/1581988317515563008?t=fhRlK5pFIns7VocuKcfL4Q&s=19 Ja teda neviem ale príde mi že najviac odpovedí obsahuje číslo 8 alebo tak nejak okolo toho. Kde je tá neskutočná katastrofa? Ja ju nikde nevidím *:D* Alebo sú to všetko lembasové hlavy ako ja? Aj to je možnosť.
2 -9
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tvoja otravnosť každým jedným príspevkom rastie niekam do stratosféry. Chvalabohu že tá sračka nemala viac častí, lebo takýmto tempom by si prechcal aj tých snyderových uctievačov a to je čo povedať. 
844151
Tvoja otravnosť každým jedným príspevkom rastie niekam do stratosféry. Chvalabohu že tá sračka nemala viac častí, lebo takýmto tempom by si prechcal aj tých snyderových uctievačov a to je čo povedať. 
844144
13 -2
reagují: FallenMaia
reagovat

House of the Dragon s01e09

Perfektně atmosférický díl, který silně kazí jenom nelogické závěrečné vystoupení Rhaenys (to na mne zavál nepříjemný odér vršících se hloupostí Trůnů od páté série výše) a taky tak trochu náhodné umrtí lorda Beesburyho, kde se nekonalo žádné bleskové podříznutí hrdla či vyhození z okna Colem, což bych z předlohy preferoval pro efekt mučednické statečnosti. Kupodivu si mne pomaloučku získáva jednoočko Aemond, jeho kralování by vážně bylo lepší než kralování toho s...e  Aegona.  Mimochodem Aemond, ty hromy, blesky a déšť bičující hradní nádvoří příště... :D
Proto i jsem rád, že nakonec nebude vynechán původně nejsympatičtější z Alicentiných dětí Daeron, jenž touto dobou správně slouží ve Starém městě u Hightowerů, bude ve druhé sérii a možná dostane druhou šanci obdobně jako seriálový Rhaenyřin choť ser Laenor. ;)

Takový skvělý osmičkový díl. :+
844150
Perfektně atmosférický díl, [spoiler]který silně kazí jenom nelogické závěrečné vystoupení Rhaenys (to na mne zavál nepříjemný odér vršících se hloupostí Trůnů od páté série výše) a taky tak trochu náhodné umrtí lorda Beesburyho, kde se nekonalo žádné bleskové podříznutí hrdla či vyhození z okna Colem, což bych z předlohy preferoval pro efekt mučednické statečnosti. Kupodivu si mne pomaloučku získáva jednoočko Aemond, jeho kralování by vážně bylo lepší než kralování toho s...e  Aegona.  Mimochodem Aemond, ty hromy, blesky a déšť bičující hradní nádvoří příště... *:D* Proto i jsem rád, že nakonec nebude vynechán původně nejsympatičtější z Alicentiných dětí Daeron, jenž touto dobou správně slouží ve Starém městě u Hightowerů, bude ve druhé sérii a možná dostane druhou šanci obdobně jako seriálový Rhaenyřin choť ser Laenor. *;)* [/spoiler]Takový skvělý osmičkový díl. *:+*
House of the Dragon s01e09
3 -2
reagovat

Prsteny

Doporučuju se podívat do komentářů pod tu recenzi na MZ facebooku. Jestli mě nešálí zrak, tak většina lidí naprosto spokojených. To jen ke zdejší bublině. Na ČSFD 63 %, Rotteny 7,95/10 kritici a 2,4/5 uživatelé, Metacritic 71 kritici, 2,5/10 (tam je zjevně největší hate kampaň), IMDB 6,9/10.

Nevím už, jak jinak to už vysvětlit, ale představa, že ten seriál je "sračka", je fakt klamavá. I recenze na TVzone je spíš takovej hezky napsanej protest.

Btw. samozřejmě že si druhou řadu všichni pustí. Jestli něco fakt není pravda, tak že ten seriál selhal jako korporátní produkt. V tom byl naopak nejúspěšnější.
844149
Doporučuju se podívat do komentářů pod tu recenzi na MZ facebooku. Jestli mě nešálí zrak, tak většina lidí naprosto spokojených. To jen ke zdejší bublině. Na ČSFD 63 %, Rotteny 7,95/10 kritici a 2,4/5 uživatelé, Metacritic 71 kritici, 2,5/10 (tam je zjevně největší hate kampaň), IMDB 6,9/10. Nevím už, jak jinak to už vysvětlit, ale představa, že ten seriál je "sračka", je fakt klamavá. I recenze na TVzone je spíš takovej hezky napsanej protest. Btw. samozřejmě že si druhou řadu všichni pustí. Jestli něco fakt není pravda, tak že ten seriál selhal jako korporátní produkt. V tom byl naopak nejúspěšnější.
Prsteny
7 -15
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobre ale musí to byť verzia pre dospelých :D
844148
Dobre ale musí to byť verzia pre dospelých *:D*
844147
3 -5
reagovat
Když jich bude 20, tak ti natočíme vlastní verzi a bude v ní hrát celé MovieZone.
844147
Když jich bude 20, tak ti natočíme vlastní verzi a bude v ní hrát celé MovieZone.
844144
10 -1
reagovat
ja jsem z těch co druhou sérii sledovat budou (už se natáčí, takže to snad nezatrhnou). Ale jen proto abych se tomu mohl zase vysmát :D:D:D
844146
ja jsem z těch co druhou sérii sledovat budou (už se natáčí, takže to snad nezatrhnou). Ale jen proto abych se tomu mohl zase vysmát *:D**:D**:D*
844141
4 -4
reagovat
Nekteri ano,.ale jinak predpokladam, ze vetsina lidi si sveho casu vazi. Ja si treba rad za ty dva roky pustim nejaky souhrn klidne i hejt, ale po ctvrtem dile sem skoncil a vic nedam. Stejne jako jsem skoncil se zaklinacem po 2. Dile druhe rady a Star Wars po Last Jedi. Je to neuveritelne opojne si uvedomit ze tu moznost clovek ma. Ted jen presvedcit manzelku, ze nalezat kazde pondeli dno ceske zabavy v serialu Palava je take ztrata casu.
844145
Nekteri ano,.ale jinak predpokladam, ze vetsina lidi si sveho casu vazi. Ja si treba rad za ty dva roky pustim nejaky souhrn klidne i hejt, ale po ctvrtem dile sem skoncil a vic nedam. Stejne jako jsem skoncil se zaklinacem po 2. Dile druhe rady a Star Wars po Last Jedi. Je to neuveritelne opojne si uvedomit ze tu moznost clovek ma. Ted jen presvedcit manzelku, ze nalezat kazde pondeli dno ceske zabavy v serialu Palava je take ztrata casu.
844141
9 -1
reagovat
Ááá :D palčeky dole sa už sypú jedna radosť. Poďte, poďte, nazbierame ich aspoň 20?? :+
844144
Ááá *:D* palčeky dole sa už sypú jedna radosť. Poďte, poďte, nazbierame ich aspoň 20?? *:+*
844141
5 -13
reagují: SteKi, (=LIFTY=)
reagovat
Ja len dúfam že všetci tí ktorí sa dnes tak dušujú že druhú sériu sledovať v žiadnom prípade nebudú, že žiadnu druhú sériu nechcú a že je to celé katastrofa a hnoj, tak dodržia slovo a fakt to nebudú sledovať. Alebo sú to zase len frajerské kecy tak ako vždy??? Už teraz vidím jak sa zase všetci nahrnú na Netflix a zapnú si tú tretiu sériu Zaklínača, aj ked minulý rok hovorili čosi iné. A aj tak si to väčšina pustí len preto aby si dokázali akú zase mali pravdu v tom že je to sračka a už teraz horia nedočkavosťou ako to následne napíšu na vsetky možné fóra :D A zase raz napíšu že s tým seriálom končia, ale o ďalší rok si pustia ďalšiu sériu a takto dokola :D
844141
Ja len dúfam že všetci tí ktorí sa dnes tak dušujú že druhú sériu sledovať v žiadnom prípade nebudú, že žiadnu druhú sériu nechcú a že je to celé katastrofa a hnoj, tak dodržia slovo a fakt to nebudú sledovať. Alebo sú to zase len frajerské kecy tak ako vždy??? Už teraz vidím jak sa zase všetci nahrnú na Netflix a zapnú si tú tretiu sériu Zaklínača, aj ked minulý rok hovorili čosi iné. A aj tak si to väčšina pustí len preto aby si dokázali akú zase mali pravdu v tom že je to sračka a už teraz horia nedočkavosťou ako to následne napíšu na vsetky možné fóra *:D* A zase raz napíšu že s tým seriálom končia, ale o ďalší rok si pustia ďalšiu sériu a takto dokola *:D*
6 -18
reagovat
reaguje na: Kostěj
Krauset se toho nebojí :D
"Jak vůbec popsat Prsteny moci? Mohli bychom skončil u slova abominace. Je to seriál, který absolutně ve všem selhává. Jako kus umění. Jako adaptace. Dokonce i jako korporátní produkt. Jeho největším problémem není fakt, že je nevěrný Tolkienovi, což absolutně platí, ale že je dalece podprůměrný i jako anonymní fantasy seriál. Tvůrčí nedochůdče ve všech směrech, v němž nefunguje ani nejzákladnější kontinuita záběrů a v němž voice overy nekorespondují s obrazem."
844140
Krauset se toho nebojí *:D* [i]"Jak vůbec popsat Prsteny moci? Mohli bychom skončil u slova abominace. Je to seriál, který absolutně ve všem selhává. Jako kus umění. Jako adaptace. Dokonce i jako korporátní produkt. Jeho největším problémem není fakt, že je nevěrný Tolkienovi, což absolutně platí, ale že je dalece podprůměrný i jako anonymní fantasy seriál. Tvůrčí nedochůdče ve všech směrech, v němž nefunguje ani nejzákladnější kontinuita záběrů a v němž voice overy nekorespondují s obrazem."[/i]
844132
18 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
844136
*:D* https://images.app.goo.gl/fgPeQg9LKccAvqNy8
844133
3 -4
reagovat
Díky. Všichni jsme prostě uplný kokoti a neni to seriál pro nás.:D
844135
Díky. Všichni jsme prostě uplný kokoti a neni to seriál pro nás.*:D*
844132
5 -1
reagovat
Tvl sundej to než si to otevře FallenMaia a dostane infarkt :D
844133
Tvl sundej to než si to otevře FallenMaia a dostane infarkt *:D*
844132
7 -1
reagovat

Recka prstenů moči na TVZone

Už je na to asi čas, že jo?
844132
Už je na to asi čas, [url=https://youtu.be/JQS1m65WUCI?t=36]že jo?[/url]
Recka prstenů moči na TVZone
11 -1
reagují: verbst, Godlike, Gonzi
reagovat

Danger 5

trailer

Je to 10 let staré, připomíná mi to Team America: Světovej policajt, má to dvě řady a já o tom slyším až teď?:D

844128
[url=https://www.youtube.com/watch?v=0Z09bNgSeMI]trailer [/url] Je to 10 let staré, připomíná mi to Team America: Světovej policajt, má to dvě řady a já o tom slyším až teď?*:D* 
Danger 5
5 0
reagují: hroubek
reagovat
Inak videl som teraz na youtube trailer na posledný diel HoD a teda, to už vyzerá na totalne epické finále jak sa patrí, woow. Už teraz sa teším na ďalší pondelok :+:+
844112
Inak videl som teraz na youtube trailer na posledný diel HoD a teda, to už vyzerá na totalne epické finále jak sa patrí, woow. Už teraz sa teším na ďalší pondelok *:+**:+*
4 -1
reagovat

House of Dragon

Súhlasím s tým čo tu už bolo napísané, tá časť s hľadaním Aegona po meste, to si mohli odpustit. Inak to bolo fajn. No vlastne ešte ten koniec s korunováciou, samotná korunovácia bola OK, ale ten úplný záver keď drak prerazil podlahu, pritom zabil stovky ľudí a celá kráľovská rodina zostane stáť na mieste a čumí? What? Na čo tam čakali? Kde bola nejaká stráž? Ten rev to som nechopil vôbec, to bolo schválne tak natočené že som si mal myslieť že začne pluť oheň? Mimochodom nieje rod Targaryenov imúnny voči ohňu? Či to bola len Daenerys? Neviem, ten koniec mi prišiel divne natočený a hlavne mi tam hodne krát udrelo do očí fakt zlé CGI. Inak som zostal dosť prekvapený z toho mrzáka o paličke, aspoň konečne ukázali čím ho Alicent ovláda, až som čakal že sa na konci postavý a začne jej ich oblizovať ako správny fetišista.

A ospravedlňujem sa ale nejak mi uniklo prečo Alicent s Ottom išli proti sebe, o čo išlo Ottovi? Ja som myslel že obom ide o to isté, nájsť Aegona a prinútiť ho ku korunovácii. Nepochopil som tú ich konverzáciu. On chcel Rhaenyru zabiť a Alicent nie? A preto musel mať každý svoj tím ktorý hľadal Aegona?

Ale čo ma najviac štvalo na tejto časti je že sme nedostali jedinú scénku s Rhaenyrou alebo Daemonom. Ale chápem že na to asi z pohľadu tvorcov nebol čas, tak uvidíme čo prinesie posledný diel.
844110
Súhlasím s tým čo tu už bolo napísané, tá časť s [spoiler]hľadaním Aegona po meste, to si mohli odpustit. Inak to bolo fajn. No vlastne ešte ten koniec s korunováciou, samotná korunovácia bola OK, ale ten úplný záver keď drak prerazil podlahu, pritom zabil stovky ľudí a celá kráľovská rodina zostane stáť na mieste a čumí? What? Na čo tam čakali? Kde bola nejaká stráž? Ten rev to som nechopil vôbec, to bolo schválne tak natočené že som si mal myslieť že začne pluť oheň? Mimochodom nieje rod Targaryenov imúnny voči ohňu? Či to bola len Daenerys? Neviem, ten koniec mi prišiel divne natočený a hlavne mi tam hodne krát udrelo do očí fakt zlé CGI. Inak som zostal dosť prekvapený z toho mrzáka o paličke, aspoň konečne ukázali čím ho Alicent ovláda, až som čakal že sa na konci postavý a začne jej ich oblizovať ako správny fetišista. A ospravedlňujem sa ale nejak mi uniklo prečo Alicent s Ottom išli proti sebe, o čo išlo Ottovi? Ja som myslel že obom ide o to isté, nájsť Aegona a prinútiť ho ku korunovácii. Nepochopil som tú ich konverzáciu. On chcel Rhaenyru zabiť a Alicent nie? A preto musel mať každý svoj tím ktorý hľadal Aegona? Ale čo ma najviac štvalo na tejto časti je že sme nedostali jedinú scénku s Rhaenyrou alebo Daemonom. Ale chápem že na to asi z pohľadu tvorcov nebol čas, tak uvidíme čo prinesie posledný diel.[/spoiler]
House of Dragon
1 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se