Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12581 - 12600 Napsat příspěvek

Loki

Zkouším to v rámci chronologickýho Rewatch celý timeline podruhé a je to teda úmorná nuda. Plácám se skrz to už skoro dva měsíce a jsem teprve v půlce třetího dílu. Pokaždý spolehlivě zaspím.
Na takovej "opening" do Phase 4 teda extrémní nuda k posrání, kde zatím nefunguje nic.
844516
Zkouším to v rámci chronologickýho Rewatch celý timeline podruhé a je to teda úmorná nuda. Plácám se skrz to už skoro dva měsíce a jsem teprve v půlce třetího dílu. Pokaždý spolehlivě zaspím. Na takovej "opening" do Phase 4 teda extrémní nuda k posrání, kde zatím nefunguje nic.
Loki
7 -3
reagovat
reaguje na: KARLOS
yop trailer roka :o:+
844512
yop trailer roka *:o**:+*
844509
2 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
krásná práce a ten song ... :D8):+:+:+ esence 90' 8):+:+:+:+
844511
krásná práce a ten song ... *:D**8)**:+**:+**:+* esence 90' *8)**:+**:+**:+**:+*
844509
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Napsal jsem tu už několik příkladů...

Do setkání s rebely tam nebylo nic dospělého, tedy krom *gasp* byl v lobby bordelu (čti: v baru) a *gasp* za misi má zaplaceno...
844510
Napsal jsem tu už několik příkladů... Do setkání s rebely tam nebylo nic dospělého, tedy krom *gasp* byl v lobby bordelu (čti: v baru) a *gasp* za misi má zaplaceno...
844507
2 -2
reagovat

Crown s05

Trailer roku?
Za me velika parada. Ctyrku povazuju za neslabsi radu, ale jestli poslouzila jako odpich k materialu, co prezentuje trailer, vsechno bude odpusteno.
Plus sesta rada ma obsahovat Williama a Kate, takze ty udalosti s nejvetsi katarzi a nejsirsim dopadem z kralovske rodiny budou nacpane do nadchazejici rady.
Plus Debinski si Dianu dava s prstem v nose uz z ukazky (a je to pro ni mnohem ferovejsi vyzva, jak pro Emmu Corrin, ktera se sice snazila, ale ta postava na ni byla fakt moc), nove obsazeni uz absolutne nedela problem (a Imelda je fantasticka) a celkove to vypada tak hrozne super, ze uz nemuzu dospat :+:+:+
844509
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Ej0vb8xhvbw]Trailer roku?[/url] Za me velika parada. Ctyrku povazuju za neslabsi radu, ale jestli poslouzila jako odpich k materialu, co prezentuje trailer, vsechno bude odpusteno. Plus sesta rada ma obsahovat Williama a Kate, takze ty udalosti s nejvetsi katarzi a nejsirsim dopadem z kralovske rodiny budou nacpane do nadchazejici rady. Plus Debinski si Dianu dava s prstem v nose uz z ukazky (a je to pro ni mnohem ferovejsi vyzva, jak pro Emmu Corrin, ktera se sice snazila, ale ta postava na ni byla fakt moc), nove obsazeni uz absolutne nedela problem (a Imelda je fantasticka) a celkove to vypada tak hrozne super, ze uz nemuzu dospat *:+**:+**:+*
Crown s05
8 -3
reagují: studo, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Gonzi
"Dospělost" je podle mě o tom, že svět není černobílý, ale že každý má svou motivaci. Že "zlo" vyhrává stejně často, jako dobro. Že neexistuje "spravedlnost". atd. atp.

Přesně o tom bylo Rogue One a přesně o tom je i Andor. Nevidíš to tam, nebo ses rozhodl, že to tam nechceš vidět? :)
844507
[i]"Dospělost" je podle mě o tom, že svět není černobílý, ale že každý má svou motivaci. Že "zlo" vyhrává stejně často, jako dobro. Že neexistuje "spravedlnost". atd. atp.[/i] Přesně o tom bylo Rogue One a přesně o tom je i Andor. Nevidíš to tam, nebo ses rozhodl, že to tam nechceš vidět? *:)*
844503
4 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: KarelR
Cca 4? A je hezké, že teď tam je něco možná "dospělejšího", ale tohle tvrzení tu je od začátku a já to v tom prostě nevidím. Vidím v tom co napsal Svaťoš, že je to rozšíření toho světa na obyčejné postavy, přidání celkové hloubky a tak. A jak říkám, baví mě to. Jen nemám rád takové to "dospělé SW", kdy tohle slovní spojení ve mě evokuje něco úplně jiného. "Dospělost" je podle mě o tom, že svět není černobílý, ale že každý má svou motivaci. Že "zlo" vyhrává stejně často, jako dobro. Že neexistuje "spravedlnost". atd. atp.

Nečekám od toho něco jako porod v 1. díle House of Dragons. Fakt ne. Co bych ale čekat mohl je že nezastřelí toho "zrádce" a milence té ženské ve 3. díle, ale že třeba zastřelí ji. A že třeba jeho motivace nebude jen "nemám ho rád jako romantického soka", ale že třeba jejich vztah reálně ohrožuje business který on se snaží vybudovat apod.

"zas tak dospělé to být nemůže"... well, tak to tak prosím neoznačuj(te). :):D

Ale abych to otočil, já v tomhle fakt slovíčkařím. Jde mi o to, že co na tom lidi oceňují je kvalita. Kvalitní scénář, kvalitní dialogy, zajímavé postavy apod. Já s tím vším souhlasím. Jen je prostě medvědí služba to nazývat "dospělými SW".

Gorecki
Neviděl, ale pod "Andor je neskutocna pecka, kde si uzivam SKORO kazdy moment" se podepíšu. V první půlce jsem ale "hodné impérium a zlé rebely" rozhodně viděl. Nebo mi někde ušla nějaká scéna, kde ten strike team ve 3. díle ve městečku dělal něco pozitivního a obyvatelé naopak něco zlého? Je to úplně šablonovitě klasické "bad guys si jdou došlápnout a nakonec dostanou trochu přes hubu".

A popravdě, proto mě to i baví. House of Dragon je boží (obviously) ale nedávno jsem tady psal, že když vlastně nikomu nefandím, tak je mi i v celku jedno jak to dopadne. Já osobně ty "hodné vs zlé" preferuju. Andor takový není a jsem za to rád... ale, ehm, Andor takový není (pokud tedy první díly není úplně jiný než poslední díly).
844503
Cca 4? A je hezké, že teď tam je něco možná "dospělejšího", ale tohle tvrzení tu je od začátku a já to v tom prostě nevidím. Vidím v tom co napsal [b]Svaťoš[/b], že je to rozšíření toho světa na obyčejné postavy, přidání celkové hloubky a tak. A jak říkám, baví mě to. Jen nemám rád takové to "dospělé SW", kdy tohle slovní spojení ve mě evokuje něco úplně jiného. "Dospělost" je podle mě o tom, že svět není černobílý, ale že každý má svou motivaci. Že "zlo" vyhrává stejně často, jako dobro. Že neexistuje "spravedlnost". atd. atp. Nečekám od toho něco jako porod v 1. díle House of Dragons. Fakt ne. Co bych ale čekat mohl je že [spoiler]nezastřelí toho "zrádce" a milence té ženské[/spoiler] ve 3. díle, ale že třeba zastřelí ji. A že třeba jeho motivace nebude jen "nemám ho rád jako romantického soka", ale že třeba jejich vztah reálně ohrožuje business který on se snaží vybudovat apod. "zas tak dospělé to být nemůže"... well, tak to tak prosím neoznačuj(te). *:)**:D* Ale abych to otočil, já v tomhle fakt slovíčkařím. Jde mi o to, že co na tom lidi oceňují je kvalita. Kvalitní scénář, kvalitní dialogy, zajímavé postavy apod. Já s tím vším souhlasím. Jen je prostě medvědí služba to nazývat "dospělými SW". [b]Gorecki[/b] Neviděl, ale pod [i]"[/i][i]Andor je neskutocna pecka, kde si uzivam[/i] SKORO [i]kazdy moment[/i][i]" [/i]se podepíšu. V první půlce jsem ale "hodné impérium a zlé rebely" rozhodně viděl. Nebo mi někde ušla nějaká scéna, kde ten strike team ve 3. díle ve městečku dělal něco pozitivního a obyvatelé naopak něco zlého? Je to úplně šablonovitě klasické [i]"bad guys si jdou došlápnout a nakonec dostanou trochu přes hubu"[/i]. A popravdě, proto mě to i baví. House of Dragon je boží (obviously) ale nedávno jsem tady psal, že když vlastně nikomu nefandím, tak je mi i v celku jedno jak to dopadne. Já osobně ty "hodné vs zlé" preferuju. Andor takový není a jsem za to rád... ale, ehm, [b]Andor takový není[/b] (pokud tedy první díly není úplně jiný než poslední díly).
844481
3 -2
reagují: Gorecki, do_Od
reagovat

Andor

Já doufám že tam co nejvíc postav zemře.Aby nehrozil další spin-off/crossover atd 
OH Wait :D8)
844502
Já doufám že tam co nejvíc postav zemře.Aby nehrozil další spin-off/crossover atd  OH Wait *:D**8)*
Andor
2 -6
reagovat
“Pořád je zlé impérium a hodní rebelové.”
Videl si 7. diel? Lebo toto tam uz snad ani nemoze byt ocividnejsie poprete.

Andor je neskutocna pecka, kde si uzivam kazdy moment, od politikarcenia az po ten nadherne kafkovsky zaver posledneho dielu.

Modlim sa za druhu seriu. Ale chapem, ze nejaky Mando a Bobba budu viac trendovat. Velka skoda.:-
844497
“Pořád je zlé impérium a hodní rebelové.” Videl si 7. diel? Lebo toto tam uz snad ani nemoze byt ocividnejsie poprete. Andor je neskutocna pecka, kde si uzivam kazdy moment, od politikarcenia az po ten nadherne kafkovsky zaver posledneho dielu. Modlim sa za druhu seriu. Ale chapem, ze nejaky Mando a Bobba budu viac trendovat. Velka skoda.*:-*
844474
7 -4
reagovat
@Milosh, speta.jr :D
844495
@Milosh, speta.jr *:D*
3 0
reagovat
Nevim jestli se da Andor povazovat za nejak vyrazne dospelejsi dilo, protoze porad to jsou Star Wars (magic, "kralovstvi", princezna, rytiru apod.), takze to vychazi z pohadkoveho zakladu. Nicmene Andor se tematicky zameruje na to, jak ten svet vlastne funguje. Kdyz pouziju tu paralelu s pohadkou, tak se to zameruje (mozna lepsi slovo je nastinuje) na to, jak funguje kralovsti, jak poddani atd., coz takhle zni priserne nudne, ale to je presne, co me na tom bavi, protoze to dela samotny svet Star Wars zivy. Ale nedivim se reakci lidi, ktere to nebavi, kdyz od toho cekaji tu "pohadku". 
Takze, da se povazovat za dospele tema fungovani pohadkoveho kralovstvi? Ja nevim :))
844487
Nevim jestli se da Andor povazovat za nejak vyrazne dospelejsi dilo, protoze porad to jsou Star Wars (magic, "kralovstvi", princezna, rytiru apod.), takze to vychazi z pohadkoveho zakladu. Nicmene Andor se tematicky zameruje na to, jak ten svet vlastne funguje. Kdyz pouziju tu paralelu s pohadkou, tak se to zameruje (mozna lepsi slovo je nastinuje) na to, jak funguje kralovsti, jak poddani atd., coz takhle zni priserne nudne, ale to je presne, co me na tom bavi, protoze to dela samotny svet Star Wars zivy. Ale nedivim se reakci lidi, ktere to nebavi, kdyz od toho cekaji tu "pohadku".  Takze, da se povazovat za dospele tema fungovani pohadkoveho kralovstvi? Ja nevim *:))*
844474
4 -2
reagovat
V Andorovi existuje sex na rozdíl od všech předchozích Star Wars. I rest my case :D

"zlé impérium a hodní rebelové" - Kolik dílů jsi prosimtě viděl? Vždyť si tam každej jede plus mínus na sebe právě, není to banda Dušínů a jednorozměrnejch padouchů. Ten seriál to krásně balancuje postavu od postavy. Já teď třeba dost fandím Dedře, i když vůbec nedává smysl, abych jí fandil, vzhledem k tomu o co se snaží :)

Navíc to jede jasnou bladerunnerovskou depku (sedmej díl!), žádná pohádka jako Mando nebo Obi-Wan.

Je to prostě výrazně jinde, než je je u týhle značky zvykem. Jasně, nejsou to brutální jatka ala Rod draka, ale tvl, to přece nikdo nikdy nečekal. A nejednoznačný postavy tu podle mě fakt jsou, stačí třeba čekání, co se vlastně vyklube ze Syrila 8)
844481
V Andorovi existuje sex na rozdíl od všech předchozích Star Wars. I rest my case *:D* "zlé impérium a hodní rebelové" - Kolik dílů jsi prosimtě viděl? Vždyť si tam každej jede plus mínus na sebe právě, není to banda Dušínů a jednorozměrnejch padouchů. Ten seriál to krásně balancuje postavu od postavy. Já teď třeba dost fandím Dedře, i když vůbec nedává smysl, abych jí fandil, vzhledem k tomu o co se snaží *:)* Navíc to jede jasnou bladerunnerovskou depku (sedmej díl!), žádná pohádka jako Mando nebo Obi-Wan. Je to prostě výrazně jinde, než je je u týhle značky zvykem. Jasně, nejsou to brutální jatka ala Rod draka, ale tvl, to přece nikdo nikdy nečekal. A nejednoznačný postavy tu podle mě fakt jsou, stačí třeba čekání, co se vlastně vyklube ze Syrila *8)*
844474
15 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: KarelR
Ok, I'll bite :D.
Už jsem se jednou ptal, čím že to je tak strašně dospělé? V prvních několika dílech rozhodně nebyly žádné komplexní postavy s komplexníma motivacema. Pořád je zlé impérium a hodní rebelové, žádný dům draka (kde vlastně nejsou ani tak hodné a zlé postavy, jen tragické lidské osudy) se nekoná. Stejně tak zápletka či postavy nemají nic jako postavy v řekněme Mare of Easttown. Rogue one začne sprostým zabitím parťáka... tady to začne zabitím dvou zlých šikanistů v sebeobraně. ... dospělé my ass.

A taky jsem tu nahazoval, že Star Wars jako značka má nějaké propriety, které tenhle seriál prostě ignoruje. Nepřekvapuje mě pak, že je lidem vlastně ukradený. Já se na to dívám s chutí, je to IMHO kvalitní věc, ale z pohledu "dospělé Star Wars" to pro mě osobně není ani dospělé, ani Star Wars.

Když jsem to tu napsal posledně, tak jsem s tím nepochodil, ale zatímco tebe ten nezájem překvapuje, mě vůbec 8)
844474
Ok, I'll bite *:D*. Už jsem se jednou ptal, čím že to je tak strašně dospělé? V prvních několika dílech rozhodně nebyly žádné komplexní postavy s komplexníma motivacema. Pořád je zlé impérium a hodní rebelové, žádný dům draka (kde vlastně nejsou ani tak hodné a zlé postavy, jen tragické lidské osudy) se nekoná. Stejně tak zápletka či postavy nemají nic jako postavy v řekněme Mare of Easttown. Rogue one začne sprostým zabitím parťáka... tady to začne zabitím dvou zlých šikanistů v sebeobraně. ... dospělé my ass. A taky jsem tu nahazoval, že Star Wars jako značka má nějaké propriety, které tenhle seriál prostě ignoruje. Nepřekvapuje mě pak, že je lidem vlastně ukradený. Já se na to dívám s chutí, je to IMHO kvalitní věc, ale z pohledu "dospělé Star Wars" to pro mě osobně není ani dospělé, ani Star Wars. Když jsem to tu napsal posledně, tak jsem s tím nepochodil, ale zatímco tebe ten nezájem překvapuje, mě vůbec *8)*
844413
5 -4
reagují: Gorecki, Svaťoš, KarelR
reagovat
reaguje na: Milosh
Ten novy Doktor z hor je nahodou ok serial na zehleni/vareni, nebyt hodne sci-fi zapletek v poslednich seriich, nemel bych problem to i doporucit. Proste takovy mix Dr. House a cervene knihovny - zapletky postavene na nejake ulitle diagnoze a vztazich mezi muzem a zenou povetsinou. Celym serialem pak prochazi velky dejovy oblouk konfliktu jedne rodiny, romantickych trampotach hlavniho hrdiny (trochu sociopata) a kolik mleka se vydojilo a kam se to proda :D:D:D
844471
Ten novy Doktor z hor je nahodou ok serial na zehleni/vareni, nebyt hodne sci-fi zapletek v poslednich seriich, nemel bych problem to i doporucit. Proste takovy mix Dr. House a cervene knihovny - zapletky postavene na nejake ulitle diagnoze a vztazich mezi muzem a zenou povetsinou. Celym serialem pak prochazi velky dejovy oblouk konfliktu jedne rodiny, romantickych trampotach hlavniho hrdiny (trochu sociopata) a kolik mleka se vydojilo a kam se to proda *:D**:D**:D*
844470
3 -1
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
She-hulk je na nižší úrovni než Doktor z hor a Stefanie.
844470
She-hulk je na nižší úrovni než Doktor z hor a Stefanie.
844463
10 -5
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja teda nevím, ale She-Hulk je pro mě rozhodně celkově na nižší úrovni než Prsteny. I když i Prsteny jsou znatelně níže než HoD :)
844463
Ja teda nevím, ale She-Hulk je pro mě rozhodně celkově na nižší úrovni než Prsteny. I když i Prsteny jsou znatelně níže než HoD *:)*
844453
3 -6
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
844462
https://youtu.be/ZnhnXPnfh98?t=7
844458
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pravděpodobně bude venku čtvrtá sezona Babylonu Berlín, no tak to děkuju za připomenutí, asi, teď kromě zombíků a draků moc nemám na co koukat a poslední německej kousek, Kleo byl velice lahodnej, takže půjdu na to. :+
Ale příště to stačí normálně napsat. 8)
844458
Pravděpodobně bude venku čtvrtá sezona Babylonu Berlín, no tak to děkuju za připomenutí, asi, teď kromě zombíků a draků moc nemám na co koukat a poslední německej kousek, [url=https://www.youtube.com/watch?v=Zd3k7BOlJpE]Kleo[/url] byl velice lahodnej, takže půjdu na to. *:+* Ale příště to stačí normálně napsat. *8)*
844454
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Neuhodnutý seriál s04e01-04

Parádní úvod, který to vrátil do starých kolejí. :+ Pravda, kvality prvních dvou řad bude těžké dorovnat po relativně slabší, ale pořád skvělé trojce. Předlohu už tady neznám, ale baví mne, jak si to hraje s historickými reáliemi. 
Povinná "minoritní" vložka tu kupodivu působí svěže a zajímavě. 
Audiovizuál opět opulentní. Ze země původu znám tak 20 kvalitních herců, tady jich beze srandy hraje půlka. Minimálně na evropských TV teď nic lepšího neběží 9/10
844454
Parádní úvod, který to vrátil do starých kolejí. *:+* Pravda, kvality prvních dvou řad bude těžké dorovnat po relativně slabší, ale pořád skvělé trojce. Předlohu už tady neznám, ale baví mne, jak si to hraje s historickými reáliemi.  Povinná "minoritní" vložka tu kupodivu působí svěže a zajímavě.  Audiovizuál opět opulentní. Ze země původu znám tak 20 kvalitních herců, tady jich beze srandy hraje půlka. Minimálně na evropských TV teď nic lepšího neběží 9/10
Neuhodnutý seriál s04e01-04
2 -6
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
Ok, jestli ma na Tvzone She-Hulk 4/10 a Prsteny 3/10, tak to nemám odvahu zkoušet.
844453
Ok, jestli ma na Tvzone She-Hulk 4/10 a Prsteny 3/10, tak to nemám odvahu zkoušet.
8 0
reagují: Ravenhorn
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se