Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12121 - 12140 Napsat příspěvek
reaguje na: D_lete
[self-redacted]
847669
[i][self-redacted][/i]
847667
11 0
reagují: Gonzi
reagovat

Babylon Berlín s04

Tohle nakonec potěšilo. Konečný rozklad avantgardního Berlínského Výmaru, jež je sám o sobě fascinující a navíc dosud nikde pořádně nezpracovaný, je tady plíživě zachycen vcelku přesně, byť je znát že to asi není tou primární snahou tvůrců. Cosi Výmaru podobného pak vyhřezlo v devadesátkovém Berlíně (další nepodchycený segment, ale Němci se snaží a kdo šmejdí po Netflixu či studuje německé kulturní rubriky, může být potěšen) přetrvávající dodneška v Berlínských squattech a klubech oplývajících neopakovatelným geniem loci. Jedinou výtkou tak je poněkud drhnoucí, roztěkaný a možná až příliš ambiciózní scénář. A samozřejmě je škoda, že to doslova skoro nikdo nesleduje. 
8/10
847667
Tohle nakonec potěšilo. Konečný rozklad avantgardního Berlínského Výmaru, jež je sám o sobě fascinující a navíc dosud nikde pořádně nezpracovaný, je tady plíživě zachycen vcelku přesně, byť je znát že to asi není tou primární snahou tvůrců. Cosi Výmaru podobného pak vyhřezlo v devadesátkovém Berlíně (další nepodchycený segment, ale Němci se snaží a kdo šmejdí po Netflixu či studuje německé kulturní rubriky, může být potěšen) přetrvávající dodneška v Berlínských squattech a klubech oplývajících neopakovatelným geniem loci. Jedinou výtkou tak je poněkud drhnoucí, roztěkaný a možná až příliš ambiciózní scénář. A samozřejmě je škoda, že to doslova skoro nikdo nesleduje.  8/10
Babylon Berlín s04
2 -9
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Taky mi to nesedlo. Zabalil jsem to někdy po druhým dílu, pro změnu mi asi vadila taková nijaká režie, kde střídání humorných a vážných pasáží prostě nefungovalo. Škoda.
847643
Taky mi to nesedlo. Zabalil jsem to někdy po druhým dílu, pro změnu mi asi vadila taková nijaká režie, kde střídání humorných a vážných pasáží prostě nefungovalo. Škoda.
847626
5 0
reagovat

Black Bird

I když budu proti většině, tak nakonec z toho urvany ze řetězu nejsem. Ve čtvrtém díle mi konečně došlo, co mi na tom vadí - povrchnost příběhu. Všechny ty vedlejší zápletky jsou tam jen tak mimochodem a nikam nedospějí - bachař, italský boss, vzpoura. Klouže to celou dobu po povrchu a do hloubky se to dostane jen v pátém díle, který byl výborný a mrzí mě, že to tak nebylo celý seriál.
Přijde mi, jak kdyby někdo dostal zajímavou knihu a všechno z ní se rozhodl aspoň zmínit, i když to příběhu pomáhá maximálně natahovat.
Finální díl pak nenabídl takovou katarzi, jakou bych od toho čekal a pořád jsem musel přemýšlet nad tím, že když pošlu do vězení spojku, tak se o ni trochu víc zajímám...  Nějak mi to vyznělo do prázdna celé.
Hype byl pro mě tentokrát silnější, než výsledek.
847626
I když budu proti většině, tak nakonec z toho urvany ze řetězu nejsem. Ve čtvrtém díle mi konečně došlo, co mi na tom vadí - povrchnost příběhu. Všechny ty vedlejší zápletky jsou tam jen tak mimochodem a nikam nedospějí - [spoiler]bachař, italský boss, vzpoura[/spoiler]. Klouže to celou dobu po povrchu a do hloubky se to dostane jen v pátém díle, který byl výborný a mrzí mě, že to tak nebylo celý seriál. Přijde mi, jak kdyby někdo dostal zajímavou knihu a všechno z ní se rozhodl aspoň zmínit, i když to příběhu pomáhá maximálně natahovat. Finální díl pak [spoiler]nenabídl takovou katarzi, jakou bych od toho čekal a pořád jsem musel přemýšlet nad tím, že když pošlu do vězení spojku, tak se o ni trochu víc zajímám...  Nějak mi to vyznělo do prázdna celé.[/spoiler] Hype byl pro mě tentokrát silnější, než výsledek.
Black Bird
7 0
reagují: Carlito
reagovat

Priatelia

Zo všetkých mojich seriálových a filmových restov tento bol pre mňa najväčší. Videl som pár častí a aj som vedel niečo o postavách ale nikdy som sa nedokopal k tomu aby som si to pozrel celé... až doteraz,kedy som to posledné týždne takmer Bingol :)) 

Je pravda že viac ma bavili tie neskoršie série ako tie prvé, epizóda so stripterom Dannym de Vittom je u mňa na vrchole :D hoci tých flash back epizód bolo tuším v 8. sérii viac ako by bolo treba a radšej by som to investoval napr do vzťahu Phoebe a jej otca, vyrovnania sa s "odchodom" káčera a kohúta a pod. Každopádne všetky superlatívy, ktoré o tomto seriáli boli spomenuté sú pravda a tento seriál si svoje miesto v sieni slávy plne zaslúži. Dokonca som bol prekvapený že ako veľmi sa od Priateľov minimálne "inšpirovali" seriály ako 2 a pol chlapa či HIMYM.

Tohtoročný špeciál bol len krásnou čerešničkou na torte, ktorá spojila úžasnú nostalgiu s hravymi, originálnymi a  zábavnými prvkami čo prehĺbilo môj vzťah k danému seriálu into viac. Ak mám pravdu povedať tak som aj možno trochu rád že som to nepozeral v čase vysielania lebo čakať 10 rokov na to ako napr dopadne vzťah Rossa a Rachel by ma jeblo. Už pri ôsmej sérii som bol už z toho celkom na nervy, kam sa hrabú napinaky z GoT :D Krásne ten special tiež ukázal že nebolo to len jedno srdiečko ako sa hovorí, ale naozaj veľa a že boli tam ozajstni priatelia a zároveň profesionáli s úžasnou chémiou a také kombo sa objaví možno raz za generáciu. Aj to vysielanie pred živým publikom malo niečo do seba či sa týka feedbacku, ale aj atmosféry na pľaci.

Ad. Bitvy section Lisa>Courtney>Jennifer, dokonca aj v tom špeciáli Lisa stále vyzerá najlepšie, buď je voči nej zub času veľmi milosrdny alebo má dokonalého plastaka :D škoda tých zbabranych plastík u Courtney, Jenn vyzerá teraz lepšie. 
847607
Zo všetkých mojich seriálových a filmových restov tento bol pre mňa najväčší. Videl som pár častí a aj som vedel niečo o postavách ale nikdy som sa nedokopal k tomu aby som si to pozrel celé... až doteraz,kedy som to posledné týždne takmer Bingol *:))*  Je pravda že viac ma bavili tie neskoršie série ako tie prvé, epizóda so stripterom Dannym de Vittom je u mňa na vrchole *:D* hoci tých flash back epizód bolo tuším v 8. sérii viac ako by bolo treba a radšej by som to investoval napr do vzťahu Phoebe a jej otca, vyrovnania sa s "odchodom" káčera a kohúta a pod. Každopádne všetky superlatívy, ktoré o tomto seriáli boli spomenuté sú pravda a tento seriál si svoje miesto v sieni slávy plne zaslúži. Dokonca som bol prekvapený že ako veľmi sa od Priateľov minimálne "inšpirovali" seriály ako 2 a pol chlapa či HIMYM. Tohtoročný špeciál bol len krásnou čerešničkou na torte, ktorá spojila úžasnú nostalgiu s hravymi, originálnymi a  zábavnými prvkami čo prehĺbilo môj vzťah k danému seriálu into viac. Ak mám pravdu povedať tak som aj možno trochu rád že som to nepozeral v čase vysielania lebo čakať 10 rokov na to ako napr dopadne vzťah Rossa a Rachel by ma jeblo. Už pri ôsmej sérii som bol už z toho celkom na nervy, kam sa hrabú napinaky z GoT *:D* Krásne ten special tiež ukázal že nebolo to len jedno srdiečko ako sa hovorí, ale naozaj veľa a že boli tam ozajstni priatelia a zároveň profesionáli s úžasnou chémiou a také kombo sa objaví možno raz za generáciu. Aj to vysielanie pred živým publikom malo niečo do seba či sa týka feedbacku, ale aj atmosféry na pľaci. Ad. Bitvy section Lisa>Courtney>Jennifer, dokonca aj v tom špeciáli Lisa stále vyzerá najlepšie, buď je voči nej zub času veľmi milosrdny alebo má dokonalého plastaka *:D* škoda tých zbabranych plastík u Courtney, Jenn vyzerá teraz lepšie. 
Priatelia
9 -3
reagovat
reaguje na: Haggar
Zatím s tím nechci ztrácet čas, když je tolik seriálu, které mě zajímají víc. Hlavně se mi teda upřímně nechce do dalšího seriálu plného záhad, který není mini série, ale může se táhnout na tři řady.
A do třetice mě odradilo i to, že se tam dost lidí shoduje na tom, že skončili po třetím díle, skrz neatraktivní téma - včetně Smutného, na kterého většinou dám.
847605
Zatím s tím nechci ztrácet čas, když je tolik seriálu, které mě zajímají víc. Hlavně se mi teda upřímně nechce do dalšího seriálu plného záhad, který není mini série, ale může se táhnout na tři řady. A do třetice mě odradilo i to, že se tam dost lidí shoduje na tom, že skončili po třetím díle, skrz neatraktivní téma - včetně Smutného, na kterého většinou dám.
847597
4 0
reagovat

1899

Už to někdo zkoušel? Já se dost těšil, ale 75 % na csfd po prvním dnu mě přijdou dost málo.
847597
Už to někdo zkoušel? Já se dost těšil, ale 75 % na csfd po prvním dnu mě přijdou dost málo.
1899
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja sleduju a po nepodarene treti rade se to vratilo zpatky k velke kvalite. Podle me to bylo dany i tim, ze druha knizka podle ktere je treti serie je suverenne nejslabsi z cely serie, takze delali dost dramaticke zmeny v zapletce a ne vzdy to bylo dobre reseny. Tahle rada ma zase blize knizkam a je to videt. 

Tesim se na dalsi serii a i kdyz se to inspiruje spis volne, tak Spis Vaterland me bavil nejvic.  
847567
Ja sleduju a po nepodarene treti rade se to vratilo zpatky k velke kvalite. Podle me to bylo dany i tim, ze druha knizka podle ktere je treti serie je suverenne nejslabsi z cely serie, takze delali dost dramaticke zmeny v zapletce a ne vzdy to bylo dobre reseny. Tahle rada ma zase blize knizkam a je to videt.  Tesim se na dalsi serii a i kdyz se to inspiruje spis volne, tak Spis Vaterland me bavil nejvic.  
847550
4 0
reagovat

anglicanka 1x1

nechápu jak v dnešní době mohl někdo odklepnout seros kde hlavní hrdinka není badass OP macho charakter ale díky bohu, že se tak stalo 

Fakt máte pocit, že koukáte na western kde jde o krk, kde sou lidí špinavý a zlý 

a ten nápad obsadit dva známé obličeje a hned je zabít.. fakt ta smrt něco znamená... prosím ať si to udrží kvalitu až do konce 
847552
nechápu jak v dnešní době mohl někdo odklepnout seros kde hlavní hrdinka není badass OP macho charakter ale díky bohu, že se tak stalo  Fakt máte pocit, že koukáte na western kde jde o krk, kde sou lidí špinavý a zlý  a ten nápad obsadit [spoiler]dva známé obličeje a hned je zabít.. fakt ta smrt něco znamená..[/spoiler]. prosím ať si to udrží kvalitu až do konce 
anglicanka 1x1
5 0
reagovat

Babylon Berlin s04 (2022)

Berlín se nám přehoupnul do 30. let a Gereon s Charlotte se vrací ve velkém stylu. 12 dílů uteklo jako voda a vrchol to mělo jednoznačně v 10. dílu. 
Těším se na další řadu, kde bude už celou řadu teasovaný Áda. Dost mne za vás mrzí, že to tu skoro nikdo nesleduje, po mírně slabší 3. řadě to zase sahá po absolutoriu. Slovo Babylon v názvu není náhodou, jsou tu nacisti, komunisti, Židi, gangy, agenti, zkorumpovaná policie a jiné tajné spolky. Špičková dobová výprava s fantastickou hudební složkou. Z nějakých 20 německých současných herců, které znáte, jich tu hraje půlka. 10/10

PS: duro měl pravdu Angličanka od HBO je pecka!
847550
Berlín se nám přehoupnul do 30. let a Gereon s Charlotte se vrací ve velkém stylu. 12 dílů uteklo jako voda a vrchol to mělo jednoznačně v 10. dílu.  Těším se na další řadu, kde bude už celou řadu teasovaný Áda. Dost mne za vás mrzí, že to tu skoro nikdo nesleduje, po mírně slabší 3. řadě to zase sahá po absolutoriu. Slovo Babylon v názvu není náhodou, jsou tu nacisti, komunisti, Židi, gangy, agenti, zkorumpovaná policie a jiné tajné spolky. Špičková dobová výprava s fantastickou hudební složkou. Z nějakých 20 německých současných herců, které znáte, jich tu hraje půlka. 10/10 PS: duro měl pravdu Angličanka od HBO je pecka!
Babylon Berlin s04 (2022)
7 0
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: speta.jr
za 11 dílů jediná pořádná akční scéna která trvá cca 5? minut a ty tu onanuješ ?
ty máš hodnoty fakt nízko ..  8)
847499
za 11 dílů jediná pořádná akční scéna která trvá cca 5? minut a ty tu onanuješ ? ty máš hodnoty fakt nízko ..  *8)*
847489
2 -24
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ja si snad tu ikonku budu muset zmenit
847496
Ja si snad tu ikonku budu muset zmenit
847489
4 -1
reagovat

Andor 11

Sak to byla pecka, vubec netezici z nostalgie a i presto tam byl prvek cireho vzruseni, kdyz tam z niceho nic vytahli tu skvelou, byt kratkou akcni scenu.
847489
Sak to byla pecka, vubec netezici z nostalgie a i presto tam byl prvek cireho vzruseni, kdyz tam z niceho nic vytahli tu skvelou, byt kratkou akcni scenu.
Andor 11
4 -2
reagují: RainMakeR, speta.jr
reagovat
Dobrý, milion seriálu nachystaných, ještě do toho dnes 1899, ale já si po Volavce na základě stejných tvůrců OST musím dát ZeroZeroZero. Geniální intra. Něco mi to hrozně připomíná, možná soundtrack k Moon.
847445
Dobrý, milion seriálu nachystaných, ještě do toho dnes [url=https://m.youtube.com/watch?v=avrYeoBmJtg&t=1s]1899[/url], ale já si po Volavce na základě stejných tvůrců OST musím dát [url=https://m.youtube.com/watch?v=6DvuLrBvGtU]ZeroZeroZero[/url]. Geniální intra. Něco mi to hrozně připomíná, možná soundtrack k Moon.
2 0
reagovat
Souhlas. Ti dva by to zvedli, ostatni bych nechal.

Za me fajn osmicka, ale vracet se k tomu asi uplne nebudu. Kdo nevidel predchozi rady, tak jako ja, tak bych doporucil pockat na sestou a dat to pak naraz.
847438
Souhlas. Ti dva by to zvedli, ostatni bych nechal. Za me fajn osmicka, ale vracet se k tomu asi uplne nebudu. Kdo nevidel predchozi rady, tak jako ja, tak bych doporucil pockat na sestou a dat to pak naraz.
847434
3 0
reagovat
No já se teda divím, proč nepremluvili Sheena a Mirren. Oba jsou o třídy lepší... Chápu nějakou autorskou a castingovou vizi, ale stejně 
847434
No já se teda divím, proč nepremluvili Sheena a Mirren. Oba jsou o třídy lepší... Chápu nějakou autorskou a castingovou vizi, ale stejně 
2 0
reagují: The Joker
reagovat
Mně ten Pryce přijde docela podobný na starého Charlese . Ad Tony Blair - Sheen je jen jeden8)
847432
Mně ten Pryce přijde docela podobný na starého Charlese . Ad Tony Blair - Sheen je jen jeden*8)*
5 0
reagovat
Máme za sebou tři díly a zatím mi přijde, že z Charlese udělali po té třetí a čtvrté řadě úplně jinýho člověka. Ten recast mi zas tak nevadí co se týče ksichtu, ale toto je prostě úplně jinej člověk. Takovej víc outgoing, smějící se, apod...

Diana asi v pohodě. 
Královna vlastně taky. 
Philip skvělej a jak mě třeba ve třetí řadě sral (ten díl s kosmonautama byl peklo), tak mi pak jako postava strašně sedí a Pryce podle mě jede charakterově docela stejně to, co už bylo. 
847430
Máme za sebou tři díly a zatím mi přijde, že z Charlese udělali po té třetí a čtvrté řadě úplně jinýho člověka. Ten recast mi zas tak nevadí co se týče ksichtu, ale toto je prostě úplně jinej člověk. Takovej víc outgoing, smějící se, apod... Diana asi v pohodě.  Královna vlastně taky.  Philip skvělej a jak mě třeba ve třetí řadě sral (ten díl s kosmonautama byl peklo), tak mi pak jako postava strašně sedí a Pryce podle mě jede charakterově docela stejně to, co už bylo. 
847421
3 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
A přesto v té roli byl Jonathan Pryce naprosto výborný :+

Ještě jsem do micro hateu zapomněl přidat herce hrajícího Tonyho Blaira, který byl mimo snad nejvíc. Nepoznal jsem ho vizuálně ani nějakým projevem. Až jsem si říkal, aha tak on byl před ním premiér ještě někdo jiný...

Taky dost netrefili věk u prince Andrewa, kterému tam má být 30 a v mládí byl docela stramak link Ale zase je pozitivní, že ho pojali docela negativně jak kdyby si připravovali půdu pro pedofilní skandál. 
847425
A přesto v té roli byl Jonathan Pryce naprosto výborný *:+* Ještě jsem do micro hateu zapomněl přidat herce hrajícího Tonyho Blaira, který byl mimo snad nejvíc. Nepoznal jsem ho vizuálně ani nějakým projevem. Až jsem si říkal, aha tak on byl před ním premiér ještě někdo jiný... Taky dost netrefili věk u prince Andrewa, kterému tam má být 30 a v mládí byl docela stramak https://www.extra.cz/fotka/84215?tag=princ-andrew-vevoda-z-yorku Ale zase je pozitivní, že ho pojali docela negativně jak kdyby si připravovali půdu pro pedofilní skandál. 
847424
1 0
reagovat
Nevim me teda Filip prijde jako uplne tragicka postava kterou staci hrat na Goslinga
847424
Nevim me teda Filip prijde jako uplne tragicka postava kterou staci hrat na Goslinga
847421
2 -8
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se