Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12101 - 12120 Napsat příspěvek
DARK je s prehľadom najlepší netflix seriál, čiže binge 1899 niekedy v blízkej dobe určite.
847730
DARK je s prehľadom najlepší netflix seriál, čiže binge 1899 niekedy v blízkej dobe určite.
4 -11
reagují: duro, verbst, connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dark som vzdal po nejakých dvoch častiach druhej sezóny, unavovalo ma to, taká samohonka. S 1899 zatiaľ bojujem, predsa len dobovka a atmoška a Emily Beecham (hoci v čiernej koži s mečom ju mám radšej), no ale uvidíme, či to bude tiež taký guláš.
847729
Dark som vzdal po nejakých dvoch častiach druhej sezóny, unavovalo ma to, taká samohonka. S 1899 zatiaľ bojujem, predsa len dobovka a atmoška a Emily Beecham (hoci v čiernej koži s mečom ju mám radšej), no ale uvidíme, či to bude tiež taký guláš.
847691
4 -1
reagovat
Oki.
847708
Oki.
847705
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ano.
847705
Ano.
847704
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
A viděl jsi to celé nebo ne?
847704
A viděl jsi to celé nebo ne?
847702
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ja ale sarkasmus nepouzil. Jsi proste jedinečný Genius, kterého při své neskonalé smule svět ještě neobjevil. To je fakt a ne sarkasmus.
847703
Ja ale sarkasmus nepouzil. Jsi proste jedinečný Genius, kterého při své neskonalé smule svět ještě neobjevil. To je fakt a ne sarkasmus.
847699
3 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No já si právě myslím, že to dost neukocirovali a rozpadlo se v jim to na konci předposlední řady, kde si pomohli levnou berlickou.
847702
No já si právě myslím, že to dost neukocirovali a rozpadlo se v jim to na konci předposlední řady, kde si pomohli levnou berlickou.
847701
1 -7
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Dark je super, narozdíl od jiných seriálů se netáhne přes osm řad a je i přes ten bordel, kdy se tam začnou plést i alternativní světy a budoucnost, smysluplně dokončeny. Tvůrcům se to mohlo mockrát rozpadnout pod rukama, ale ukocirovali to a je to jeden z emočně nejsilnějších závěrů.
Ale samozřejmě třeba kluci z Big Bang by ty časové nesrovnalosti řešili od rána do večera. 
847701
Dark je super, narozdíl od jiných seriálů se netáhne přes osm řad a je i přes ten bordel, kdy se tam začnou plést i [spoiler]alternativní světy a budoucnost,[/spoiler] smysluplně dokončeny. Tvůrcům se to mohlo mockrát rozpadnout pod rukama, ale ukocirovali to a je to jeden z emočně nejsilnějších závěrů. Ale samozřejmě třeba kluci z Big Bang by ty časové nesrovnalosti řešili od rána do večera. 
9 0
reagovat
reaguje na: Muf
Bez toho sarkasmu máš v podstatě pravdu. Je to takový mysteriózní v jádru hloupé scifi pro masy.
Má to super výpravu, je to zajímavý playground, ale jednu myšlenku to tam točí jako kolotoč. 

Ten scénář je tak desetkrát debilnejsi než se tváří. Kdybych to chytnul někde náhodou jako nadprůměrný projekt pod radarem, tak si to užiju na nějakých 7/10, ale číst jak je to geniální a další projekt je automaticky očekávaný je těžce mimo. V podstatě to, co je Venom pro komiksové filmy je toto pro svůj žánr. 

Ano, klidně to mohlo být chytřejší německé Stranger Things, ale to by to musel napsat a stříhat někdo jiný. 
847699
Bez toho sarkasmu máš v podstatě pravdu. Je to takový mysteriózní v jádru hloupé scifi pro masy. Má to super výpravu, je to zajímavý playground, ale jednu myšlenku to tam točí jako kolotoč.  Ten scénář je tak desetkrát debilnejsi než se tváří. Kdybych to chytnul někde náhodou jako nadprůměrný projekt pod radarem, tak si to užiju na nějakých 7/10, ale číst jak je to geniální a další projekt je automaticky očekávaný je těžce mimo. V podstatě to, co je Venom pro komiksové filmy je toto pro svůj žánr.  Ano, klidně to mohlo být chytřejší německé Stranger Things, ale to by to musel napsat a stříhat někdo jiný. 
847697
2 -4
reagují: Muf
reagovat
Pro renesancniho "genia" Cliftona určitě ano, pro ostatni "hloupy plebs" jde o jeden z nejkomplexnejsich mysterioznich serialu, skveli herci, postavy na kterych vam zalezi, skvela hudba, skvela pointa, super zakonceni. A ano 1899 nic z toho nema, pro me asi zklamani roku.
847697
Pro renesancniho "genia" Cliftona určitě ano, pro ostatni "hloupy plebs" jde o jeden z nejkomplexnejsich mysterioznich serialu, skveli herci, postavy na kterych vam zalezi, skvela hudba, skvela pointa, super zakonceni. A ano 1899 nic z toho nema, pro me asi zklamani roku.
847691
5 -5
reagovat
On už Dark byl velmi zajímavý, ale taky velmi přeceňovaný projekt...
847691
On už Dark byl velmi zajímavý, ale taky velmi přeceňovaný projekt...
6 -7
reagují: duro, Muf
reagovat

1899 1X2

zklamáni a konec..
ten poslední záběr to hodil do škatulky mindfuck a zcela zabil i tu trošku atmosfery co to mělo..

vizual je teda špičkovej ale uplně nesmyslně to má snad 30 postav a nikdo není zajímavej a každej dialog je blábol z ranku random generator slov, Děj nula, pokud vám teda nestačí hledat ve scénách tisíc trojuhelníku nebo pyramid
Minizápletky typu mám poruchu erekce, zkusím gejšu jako rly??
Za dva díly jedna zajímavá scéna s kolektivním pitím v jídelně jinak místo záhad a otázek, kvuli čemu by si člověk hned musel pustit další díl tu dostaneme scény jak někdo jde položit medaily někomu na stůl.. kluk ze skříně nebo týpek s broukama jako hlavní témata sou meh..
takže dodívat by to šlo snad jen pokud to má uzavřenej konec, kterej to nějak zvedne
847688
zklamáni a konec.. ten poslední záběr to hodil do škatulky mindfuck a zcela zabil i tu trošku atmosfery co to mělo.. vizual je teda špičkovej ale uplně nesmyslně to má snad 30 postav a nikdo není zajímavej a každej dialog je blábol z ranku random generator slov, Děj nula, pokud vám teda nestačí hledat ve scénách[spoiler] tisíc trojuhelníku nebo pyramid[/spoiler] Minizápletky typu mám [spoiler]poruchu erekce, zkusím gejšu[/spoiler] jako rly?? Za dva díly jedna zajímavá scéna s [spoiler]kolektivním pitím v jídelně[/spoiler] jinak místo záhad a otázek, kvuli čemu by si člověk hned musel pustit další díl tu dostaneme scény jak někdo jde [spoiler]položit medaily někomu na stůl.. kluk ze skříně nebo týpek s broukama[/spoiler] jako hlavní témata sou meh.. takže dodívat by to šlo snad jen pokud to má uzavřenej konec, kterej to nějak zvedne
1899 1X2
3 -1
reagovat
O ten první ban si řekl sám, ten druhej má za vysírání, když bude pokračovat, tak o něm víme. Do té doby je nám ukradenej a tobě by měl být taky. ;)

Pátá řada Crown: Špatný. Řemeslně je to pořád na velmi vysoké úrovni, ale z toho už si člověk na zadek nesedne. Příběh tentokrát ujel směrem, který není moc zajímavý, působí natahovaně, s výjimkou jediné epizody se prakticky netýká hlavní postavy, jejíž obsazení se navíc šeredně nepovedlo, stejně jako obsazení několika dalších, a pak to skončí. Za mě jedno z největších zklamání roku, bohužel jsem na to ale byl připravenej už od prvních fotek. Minulá řada za mě asi zatím nejlepší a nějak nevěřím, že by to ještě zvládli překonat. Tam jsem brečel a dojímal se snad každou epizodu. Tady meh. 6/10
847683
O ten první ban si řekl sám, ten druhej má za vysírání, když bude pokračovat, tak o něm víme. Do té doby je nám ukradenej a tobě by měl být taky. *;)* [b]Pátá řada Crown: [/b]Špatný. Řemeslně je to pořád na velmi vysoké úrovni, ale z toho už si člověk na zadek nesedne. Příběh tentokrát ujel směrem, který není moc zajímavý, působí natahovaně, s výjimkou jediné epizody se prakticky netýká hlavní postavy, jejíž obsazení se navíc šeredně nepovedlo, stejně jako obsazení několika dalších, a pak to skončí. Za mě jedno z největších zklamání roku, bohužel jsem na to ale byl připravenej už od prvních fotek. Minulá řada za mě asi zatím nejlepší a nějak nevěřím, že by to ještě zvládli překonat. Tam jsem brečel a dojímal se snad každou epizodu. Tady meh. 6/10
847678
5 -6
reagovat
reaguje na: Gonzi
ok, souhlas, tohle bych bral, kdyby to platilo na furt a všechny potížisty. 
847680
ok, souhlas, tohle bych bral, kdyby to platilo na furt a všechny potížisty. 
847679
2 -2
reagovat
Hele ok, zabanuju lidi co pokračují v zabanovaných účtech... Hasta => Codename, CAPS => d_lete, Tony => Andy :D:+
Někdy máš zajímavé nápady.
847679
Hele ok, zabanuju lidi co pokračují v zabanovaných účtech... Hasta => Codename, CAPS => d_lete, Tony => Andy *:D**:+* Někdy máš zajímavé nápady.
847678
6 -1
reagovat
Takže na CAPS_LOCK i DEL_te dostal ban dobrovolně a D_lete si založil ze srandy ? 
847678
Takže na CAPS_LOCK i DEL_te dostal ban dobrovolně a D_lete si založil ze srandy ? 
847677
5 -1
reagují: do_Od, Gonzi
reagovat
Proč? Je to nový účet a ohodnotil seriál. Nemluvě o tom, že to byl dobrovolný ban.
847677
Proč? Je to nový účet a ohodnotil seriál. Nemluvě o tom, že to byl dobrovolný ban.
847673
3 -4
reagovat
To je jak sekat hlavy Hydře.... 
847674
To je jak sekat hlavy Hydře.... 
6 0
reagovat
No spíš by se mohl zabanovat ten 4. Capslockuv nick za 4 dny, na který Kostěj reagoval.
847673
No spíš by se mohl zabanovat ten 4. Capslockuv nick za 4 dny, na který Kostěj reagoval.
847671
9 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Kostěj
Piánko. Díky.
847671
Piánko. Díky.
847669
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se