Na druhou stranu i tohle jsou lidi, kteří jsou semletí tim systémem. Lidi, kteří tam sli dobrovolně. Lidi, kteri maji manažery, public relations, který jim doporucuje, kdy držet hubu a nikoho se nezastat.
Jsou (v případě CK) byli součástí něčeho, kde se od rána do večera přetvařujes a vydavas se za někoho jinýho. At uz na place, nebo v televizi pri rozhovoru, nebo na sociálních sítích. Ses kralovsky placenej, fanousci a fanynky po tobe šílí a seš na vrcholu jenom kvůli tomu, ze umíš vtipne psat a dobře hrát. Ty obrovský a ano, nefer výdobytky, tohle vlastne vyvažuje. Fakt jim nezávidím, jenon podotýkám.
Ja tou profesí úplně nepohrdam. Plno lidi si odkrouti na place svoje a pak vypadne z L.A pryc za rodinou. Sociální média nejedou atd. Ale pořád seš prostě dobrovolně součástí něčeho, kde se uz od první chvíle nerika pravda a standardem jsou podrazy. Bez fanoušků by byli nuly a jejich přízeň se da stejne rychle získat, jako ztratit. Svým způsobem mi vlastně přijde fer, ze je to nefér, jestli mi rozumíš :)
Btw sorry za otřesnou gramatickou stránku. Uz usinam a píšu to na mobilu
reaguje na:
AndyKaufman
|
reagují:
The Joker
|
reagovat
|

Včera se mnou byli na They Will Kill You akorát čtyři výrostci a na konci jsem jim měl skoro chuť poděkovat, že do toho kina přišli, i když ten film celou dobu komentovali