Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 10121 - 10140 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Já reagoval přímo na tu Nadine Ross, o Vox Machina nemám přehled, to jsem zatím neviděl :D
862099
Já reagoval přímo na tu Nadine Ross, o Vox Machina nemám přehled, to jsem zatím neviděl *:D*
862094
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

CSI Vegas (Kriminálka Vegas)

Tak nostalgici klasických kriminálek se konečně dočkali.  SkyShowtime se k uvedené nemá, titulky nikdo nedělal, tak aspoň Nova konečně zabrala a od 28.3. CSI: Vegas (Kriminálka Vegas) na Nově.
862098
Tak nostalgici klasických kriminálek se konečně dočkali.  SkyShowtime se k uvedené nemá, titulky nikdo nedělal, tak aspoň Nova konečně zabrala a od 28.3. CSI: Vegas (Kriminálka Vegas) na Nově.
CSI Vegas (Kriminálka Vegas)
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
moje ikonka :D
862097
moje ikonka *:D*
862096
13 0
reagovat
Mandalorian má zatím údajně nižší sledovanost než Obi-Wan a Boba :o
862096
Mandalorian má zatím údajně nižší sledovanost než Obi-Wan a Boba *:o*
6 -1
reagují: The Joker, speta.jr
reagovat
reaguje na: esmo
A u Vex'ahlie? Že není dabérka elfka?
862094
A u Vex'ahlie? Že není dabérka elfka?
862093
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: kyller
862093
https://letmegooglethat.com/?q=nadine+ross+controversy
862092
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Asi mi niečo ušlo, ale čo je na tých postavách kontroverzné?
862092
Asi mi niečo ušlo, ale čo je na tých postavách kontroverzné?
862087
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Laura si vždycky umí 'vybrat' postavy, které způsobí kontroverzi. Předtím například  Nadine Ross v Uncharted 4 a Lost Legacy.
862087
Laura si vždycky umí 'vybrat' postavy, které způsobí kontroverzi. Předtím například  Nadine Ross v Uncharted 4 a Lost Legacy.
862086
2 0
reagují: kyller
reagovat

Vox Machina

Ze tu malou lecitelku dabuje daberka Ellie jsem poznal, protoze to tam nejde neslyset, ale ze tu elfku dabuje daberka Abby jsem zjistil az ted:D
862086
Ze tu malou lecitelku dabuje daberka Ellie jsem poznal, protoze to tam nejde neslyset, ale ze tu elfku dabuje daberka Abby jsem zjistil az ted*:D*
Vox Machina
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
18 nových ve hrách... Ale tak, třeba se tam řeší opožděně Dead Island 2 a jeho boží gameplay... Nebo někdo naznačil třetí Half-Life... 

Edit: Kur.a...:)
862076
18 nových ve hrách... Ale tak, třeba se tam řeší opožděně Dead Island 2 a jeho boží gameplay... Nebo někdo naznačil třetí Half-Life...  Edit: Kur.a...*:)*
9 0
reagovat
Ok, beriem na vedomie. Len aby bolo jasné celú tuto tému sem zatiahol niekto iný, nie ja. Ale chápem že na niekoho to treba hodiť
862051
Ok, beriem na vedomie. Len aby bolo jasné celú tuto tému sem zatiahol niekto iný, nie ja. Ale chápem že na niekoho to treba hodiť
4 -7
reagovat
reaguje na: FallenMaia
====== ====== ====== ====== ====== ====== ====== ====== ======
Kdyžtak tu psychopatickou vraždu pomalým umučením obhajuj ve vzkazníku :+
PS: Jen jsem udělal čáru, čím na tebe něco házím nevím, ale budiž.
862050
====== ====== ====== ====== ====== ====== ====== ====== ====== Kdyžtak tu [spoiler]psychopatickou vraždu pomalým umučením[/spoiler] obhajuj ve vzkazníku *:+* PS: Jen jsem udělal čáru, čím na tebe něco házím nevím, ale budiž.
862048
10 -3
reagovat
reaguje na: dreamy
Však ale ty sa pozri na to jak vyznie to čo tu píšete, to nemá nič spoločné s realitou. Napíšeš že Ellie schválne chytili a nútili ju schválne k tomu aby sa musela pozerat ako Abby mláti do Joela. To kde tam prosímťa toto bolo? Celé sa to stalo náhodou pretože tam Ellie prišla, nikto z nich s tým nepočítal že sa tam ukáže a akonáhle tam nabehla tak Joela zabili, kde v tom vidíš zámer? Vy to tu napíšete tak ako keby to presne bol ich zámer že Ellie prinútia aby sa musela pozerat jak ho Abby mučí, takže logicky trepeš aj ty aj on a nieste schopní priznat si chybu. Navyše ani nehovorím o tom že ani jeden z nich nevedel kto vlastne Ellie je a aký má vzťah s Joelom, to ako to tu prezentujete je ako keby ste hovorili že oni vedeli že Joel je pre nu ako otec a tak ju prinútili sa na to dívať. Nie naopak vedeli že Tommy je brat a omráčili ho, čo už logicky ide proti vášmu tvrdeniu že chceli aby sa na to ako zabijú Joela pozeral niekto z jeho blízkych.
862048
Však ale ty sa pozri na to jak vyznie to čo tu píšete, to nemá nič spoločné s realitou. [spoiler]Napíšeš že Ellie schválne chytili a nútili ju schválne k tomu aby sa musela pozerat ako Abby mláti do Joela. To kde tam prosímťa toto bolo? Celé sa to stalo náhodou pretože tam Ellie prišla, nikto z nich s tým nepočítal že sa tam ukáže a akonáhle tam nabehla tak Joela zabili, kde v tom vidíš zámer? Vy to tu napíšete tak ako keby to presne bol ich zámer že Ellie prinútia aby sa musela pozerat jak ho Abby mučí, takže logicky trepeš aj ty aj on a nieste schopní priznat si chybu. Navyše ani nehovorím o tom že ani jeden z nich nevedel kto vlastne Ellie je a aký má vzťah s Joelom, to ako to tu prezentujete je ako keby ste hovorili že oni vedeli že Joel je pre nu ako otec a tak ju prinútili sa na to dívať. Nie naopak vedeli že Tommy je brat a omráčili ho, čo už logicky ide proti vášmu tvrdeniu že chceli aby sa na to ako zabijú Joela pozeral niekto z jeho blízkych.[/spoiler]
862047
5 -5
reagují: Gonzi
reagovat
všichni sme klamari a trepeme, jen ty si dokazal vnimat tu scenu správně bla bla bla
však ti píšu co se fakticky odehrálo a ty děláš že se to nestalo, plus ta tvoje poslední věta odkazuje na můj pocit ke scénáři: oni ji nelogicky nezabijou aby se mohla odehrát hra a ona si šla za pomstou kterou na konec nedotáhne do konce
ona ho nezabila jako normálně chladnokrevně v pomstě ale jako psychopat si nasilně vychutnávala bolest a mučení: nejdřív ho ochromí vpodstatě ustřelením nohy, pak mu zastaví krvácení, pak si dává na čas, najde si vyloženě brutální způsob jak ho umlátí k smrti a Elli je nucena to sledovat ptz v Naughty Dogs to takhle zamýšleli, ptz to má větší dopad na tu postavu...

Jestli potřebuješ aby brutalní psychopat u vraždění tancoval a šklebil se jako Joker, jinak ho totiž nepoznáš..máš problém
862047
všichni sme klamari a trepeme, jen ty si dokazal vnimat tu scenu správně bla bla bla však ti píšu co se fakticky odehrálo a ty děláš že se to nestalo, plus ta tvoje poslední věta odkazuje na můj pocit ke scénáři: oni ji nelogicky [spoiler]nezabijou aby se mohla odehrát hra a ona si šla za pomstou kterou na konec nedotáhne do konce [/spoiler]ona ho [spoiler]nezabila jako normálně chladnokrevně v pomstě ale jako psychopat si nasilně vychutnávala bolest a mučení: nejdřív ho ochromí vpodstatě ustřelením nohy, pak mu zastaví krvácení, pak si dává na čas, najde si vyloženě brutální způsob jak ho umlátí k smrti a Elli je nucena to sledovat ptz v Naughty Dogs to takhle zamýšleli, ptz to má větší dopad na tu postavu...[/spoiler] Jestli potřebuješ aby brutalní psychopat u vraždění tancoval a šklebil se jako Joker, jinak ho totiž nepoznáš..máš problém
862044
8 -3
reagují: FallenMaia
reagovat

TLOU

Jako nehráč a člověk, co nemá nasledováno tolik seriálů, jsem maximálně spokojený. Jasně, některé díly se mi líbily víc, některé míň, ale celkově to byla nehorázná pecka.
Emoce, svět, nakažení (ok, pohříchu málo), herci, hudba, vše výborné.
Nevím, co všichni máte :D
862046
Jako nehráč a člověk, co nemá nasledováno tolik seriálů, jsem maximálně spokojený. Jasně, některé díly se mi líbily víc, některé míň, ale celkově to byla nehorázná pecka. Emoce, svět, nakažení (ok, pohříchu málo), herci, hudba, vše výborné. Nevím, co všichni máte *:D*
TLOU
9 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
To je od teba tak pekné že mi želáš nech mi praskne cievka, ďakujem. Len krátko k tomu čo si napísal pretože aj ty rovnako ako on trepeš dve na tri.

Nie, Ellie sa nepozerala na to ako mučí Joela, v momente keď Ellie prišla tak ju zvalili na zem, prišiel Owen, povedal Abby nech to ukončí a Abby Joela zabila, Ja fakt netuším kde ste tam videli že by Ellie schválne chytili a držali ju aby sa na to pozerala a ešte si to spolu všetci aj užívali. To kam ste prosím vás pozerali? Vnímali ste aspoň trochu celú tú scénku? A rovnako som tam nepostehol žiadny náznak toho že by si to Abby nejak užívala, smiala sa pri tom a tešila sa z toho čorobí, ako sa tu snažíte prezentovať. Navyše nezabili ani Ellie ani Tommyho, ak by to teda boli tak chladnokrvní hajzli tak by logicky na koniec popravili všetkých.
862044
To je od teba tak pekné že mi želáš nech mi praskne cievka, ďakujem. Len krátko k tomu čo si napísal pretože aj ty rovnako ako on trepeš dve na tri. [spoiler]Nie, Ellie sa nepozerala na to ako mučí Joela, v momente keď Ellie prišla tak ju zvalili na zem, prišiel Owen, povedal Abby nech to ukončí a Abby Joela zabila, Ja fakt netuším kde ste tam videli že by Ellie schválne chytili a držali ju aby sa na to pozerala a ešte si to spolu všetci aj užívali. To kam ste prosím vás pozerali? Vnímali ste aspoň trochu celú tú scénku? A rovnako som tam nepostehol žiadny náznak toho že by si to Abby nejak užívala, smiala sa pri tom a tešila sa z toho čorobí, ako sa tu snažíte prezentovať. Navyše nezabili ani Ellie ani Tommyho, ak by to teda boli tak chladnokrvní hajzli tak by logicky na koniec popravili všetkých.[/spoiler]
862042
2 -4
reagují: dreamy
reagovat
ale ano.. a klidně ti muze prasknout cevka:D  vychutnává a přinutí
však ho přece nepopravila headshotem ale hezky se mazlila s golf holí a ještě mu zastavila krvácení aby to neměl rychle za sebou a Ellie tam někdo škrtí hlavu na zemi at se hezky kouká

plus ten konec s prstama aby ani na kytaru si nezahrala je vyloženě pome co nejvíc depku a na scénář se vykašleme
Takovej Read Dead to depkoidní finále zvládnul bravurně a jěště veschno dávalo smysl a zapadlo do sebe
862042
ale ano.. a klidně ti muze prasknout cevka*:D*  [spoiler]vychutnává a přinutí[/spoiler] však ho přece [spoiler]nepopravila headshotem ale hezky se mazlila s golf holí a ještě mu zastavila krvácení aby to neměl rychle za sebou a Ellie tam někdo škrtí hlavu na zemi at se hezky kouká[/spoiler] plus ten konec [spoiler]s prstama aby ani na kytaru si nezahrala je vyloženě pome co nejvíc depku a na scénář se vykašleme[/spoiler] Takovej Read Dead [spoiler]to depkoidní finále zvládnul bravurně a jěště veschno dávalo smysl a zapadlo do sebe[/spoiler]
862039
5 -6
reagovat
amen.
862041
amen.
862028
2 -5
reagovat
Si obyčajný klamár, veď už druhá veta toho tvojho výplodu je klamstvo za klamstvom:

"Celý čas si tú popravu vychutnáva spolu s kamošmi a prinúti Ellie pozerať sa."

Nie nevychutnáva a nie neprinúti

Ale ja tu túto diskusiu s tebou už znova viesť nebudem, debát na túto tému okolo TLOU 2 tu bolo už dosť a zase by sme sa len opakovali. Vidím že si si z minulých debát nič neodniesiol a zostal si na rovnakej vlne ako pred tým. Blahoželám :-
862039
Si obyčajný klamár, veď už druhá veta toho tvojho výplodu je klamstvo za klamstvom: [spoiler]"Celý čas si tú popravu vychutnáva spolu s kamošmi a prinúti Ellie pozerať sa." Nie nevychutnáva a nie neprinúti[/spoiler] Ale ja tu túto diskusiu s tebou už znova viesť nebudem, debát na túto tému okolo TLOU 2 tu bolo už dosť a zase by sme sa len opakovali. Vidím že si si z minulých debát nič neodniesiol a zostal si na rovnakej vlne ako pred tým. Blahoželám *:-*
862037
8 -7
reagují: dreamy
reagovat
Zveličenie používam rád na zdôraznenie významu alebo subjektívneho postoja k veci, ale za klamára ma tu označovať nebudeš :-  link
862037
Zveličenie používam rád na zdôraznenie významu alebo subjektívneho postoja k veci, ale za klamára ma tu označovať nebudeš *:-*  https://www.youtube.com/watch?v=ywQlYhfoCHY
862035
6 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se